Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najsympatyczniejszy bohater gry na Kostkę ???
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2
Witek.bielsko
Moje pytanie brzmi: Która z postaci z gier wydanych na Cube'a jest według was najlepsza ??? Ja stawiam bezwzględnie na Linka z Wind Wakera.
_RikkimarU_
faktycznie link z wind wakera jest sympatyczny smile.gif
Panek
Ten gościu w czerwonych portach co chodzi po Windfall Island i trzeba mu strzelić fotę w jednym z questów.
MaciejPŃ
niemam GaCka ale tez wydaje mi sie ze Link...chodzby dlatego ze ma fajny "kaftanik" smile.gif
Ryhol
Najsympatyczniejsza to chyba to dziecko w Zeldzie WW co mu taki glut u nosa wisi na rodzinnej wyspie (: Jeszcze Samus mi sie podoba ahhh te ksztalty ;P
..::XMANiAK::..
Pikaczu
Link-in
Luis po wyjściu z szafy jest całkiem sympatyczny.
Witek.bielsko
Zgadzam się z przedmówcą Pikaczu jest niezły biggrin.gif na co wskazuje mój avatar biggrin.gif choć gry z nim w roli głównej najlepsze nie są. Myślę że poważnymi kandydatami mogą być też Samus, Leon Kennedy,Star Fox, oczywiście Marian lub Viewtiful Joe ( choć mi się ta gra nie podoba ).
Ali G
diddy kong jest mistrzem jaki ma bęben i kozacką futbolówkę!
Pysiol
A ja stawiam na Vivian z Paper Mario, jest cute biggrin.gif i bardzo sympatyczna.
Hubi
Leon z RE4 smile.gif
A tak na powaznie to sympatyczny jest Yoshi (nie mam GC ale on mi przychodzi na mysl).
MasterShake
Samus icon_twisted.gif icon_twisted.gif
McDriv3r
Leon lub Nemesis laugh.gif
Czopek
Wario, Waluigi i Fox McLoud.
Czappi
Lisa Trevor z RE cool.gif
shady
Leon wink.gif , wario i dośc sypatyczny jest mario wink.gif
Setezer
Na kostce nie brakuje sympatycznych bohaterów, ale najbardziej infantylne i dziecinne to są chyba pikminy (w PE był nawet versus teletubisiami:D).
SQN
Samus !!! A jak.... biggrin.gif
Kid
Najsympatyczniejsza jest Ada Wong z Resident Evil 4
Sparda
Link,Samus,V.Joe
Capcom
Merchant.Leon to teraz zabijaka i jaki on symatyczny blink.gif biggrin.gif ?!
flyjack
chyba was pogielo tongue.gif
Najlepszy i najsympatyczniejszy jest Kirby tongue.gif
Chociazby w supersmashbrosie macie dowód tongue.gif on tak uroczo bije i sie zlosci :*
evilcrusader
Nie nie nie naj jest czara "swinka" z zeldy ww biggrin.gif
Flik
marian ofkoz
YETI
Pies z RE4
LOL smile.gif
:-:Macieq:-:
Najsympatyczniejszy jest ten Tygrys tasmański(Taz?)
GTmaster
'Gupie' pytanie - wiadomo, że Marian biggrin.gif
Pic
ja tam widzę Linka w zielonym kubraczku z WW. cool.gif
Burth
QUOTE(evilcrusader @ 11 05 2005, 19:42) *

Nie nie nie naj jest czarna "swinka" z zeldy ww biggrin.gif

zgadzam sie w 100% smile.gif
humungatunga5
Prawie świeta trójca:
1. Chłopczyk wiadomo z jakiej gry,
2. Chłopczyk ze zwisającym glutem z nosa, z wiadomo jakiej gry,
3. Duuuża, brązowa świnka, dla odmiany, z tej samej gry.
iceyoshi
co wy? najsympatyczniejszy jest yoshi oczywiscie.
Aem
Lugi mmmmmmm rządzi wink.gif
konstant
Leon rlz
PiotrB
Chris z RE Remake.
Cr@sh
Solid Snake blink.gif tongue.gif Marian, Link to wizytówki Nintendo czyli również i NGC biggrin.gif
cezi17
Najładniejsze są robaki z beczki RE 4 takie ładne soczyste rosówki
Czappi
Jill i Rebecca z RE1
Setezer
NAJSYMPATYCZNIEJSZY prawie jak NAJFAJNIEJSZY. Nie mylcie pojęć ludzie wink.gif. Co sympatycznego jest w Leonie mordującym biednych wieśniaków? Albo Jill otwierająca z kopa drzwi?

Jeszcze od siebie dodam wszystkie pokemony ze Colloseum, dali rade z designem, oj dali (potwornie opływowe kształty).
zephon
Marian hyh.gif, tzn, ja lubie Crasha... Ale mało go na GaCka sad.gif
crash555
oczywiście że link z zeldy:ww jego mimika twarzy jest cudowna
Tao
QUOTE(humungatunga5 @ 4 12 2005, 17:58) *

3. Duuuża, brązowa świnka, dla odmiany, z tej samej gry.

Ta świnka czarna była:) a dużą się stawała podczas odwiedzin.
Wg. mnie Link (na zielono) z jego mimiką i Ten chłopczyk z glutem po kolana co jak biega za Linkiem robi takie śmieszne "tupu tupu"- jak by ktoś ssawkami po szybie po*ierdalał biggrin.gif (z Zeldy- WW)
Sokolov
Moim zdaniem Link z Zelda:WW. Taki niewinny chłopiec z wioski
chrno-x
Link z Zelda WW,Snake z MGS'a,Leon z RE4 i Grey Fox najbardziej tragiczna postać w grach video tongue.gif
Łu#
Pikmin.Mimo że głupi.
chrno-x
QUOTE(Łu# @ 5 07 2006, 18:29) *

Pikmin.Mimo że głupi.

No jeszcze Pikmin by się przydał,i Pikmin nie jest głupi icon_evil.gif to jest boski śmieszny mały plemnik laugh.gif
n-name
Makar z zeldy i pikmin
Lacha
Najsympatyczniejszy jest oczywiście dzieciak z fąflem z rodzinnej wyspy Linka w Wind Wakerze biggrin.gif
Solidny (pan)
QUOTE(chrno-x @ 16 06 2006, 10:56) *

Link z Zelda WW,Snake z MGS'a,Leon z RE4 i Grey Fox najbardziej tragiczna postać w grach video tongue.gif

To mamy tu wybrać najlepszą postać, czy najsympatyczniejszą?

Twoja lista uwzględnia te dwa typy... a nawet więcej.

Większość postaci z TTS to dla mnie najlepsze (najciekawsze) w historii gier smile.gif

Link wydaje się najsympatyczniejszy ale najlepszą postacią bym go nie nazwał, bo on raczej nie okazuje zbyt wiele charakteru. Jest słodki i tyle.

Leon... to, że jest bohaterem świetnej gry nie czyni go świetną postacią. W pierwszym lepszym filmie akcji są głębsze postacie unsure.gif. Ktoś może powiedzieć, że Leon jest madafaką, ale on się ogranicza tylko to płytkich żartów, machania nożem i strzelania. No chyba, że podoba sie komuś to, że przyjmuje tasak na facjatę i skacze między laserami, ale Snake też zły nie jest. Duke Nukem był ciekawszy moim zdaniem icon_twisted.gif. Nazwanie go jedną z najlepszych postaci w grach na GC jest dość nietrafione (tak samo jak w przypadku innych postaci z RE4). No, ale to Twoja opinia...
chrno-x
Mi tam tak nie przeszkadza jak on tam mówi''Don't worry Ashley I'm comin for ya'' chociaż troche to irytujące to pierwsze 5/6 godzin(tyle czasu zajmuje podczas pierwszej gry zanim się dochodzi do Ashley biggrin.gif )jest z Leonem normalnie boskie(tym bardziej pierwszy filmik gdy on jedzie z tymi dwoma policjantami(biedne chłopaki sad.gif )NO i ogólnie kiedy z nim Ashley nie ma to jest cool biggrin.gif ale nie mów mi ze Grey Fox jest słaby....jak dla mnie najtraguczniejsza postać w grach video a tym bardziej w MGS'ach
Solidny (pan)
QUOTE(chrno-x @ 14 07 2006, 21:35) *

Mi tam tak nie przeszkadza jak on tam mówi''Don't worry Ashley I'm comin for ya'' chociaż troche to irytujące to pierwsze 5/6 godzin(tyle czasu zajmuje podczas pierwszej gry zanim się dochodzi do Ashley biggrin.gif )jest z Leonem normalnie boskie(tym bardziej pierwszy filmik gdy on jedzie z tymi dwoma policjantami(biedne chłopaki sad.gif )NO i ogólnie kiedy z nim Ashley nie ma to jest cool biggrin.gif ale nie mów mi ze Grey Fox jest słaby....jak dla mnie najtraguczniejsza postać w grach video a tym bardziej w MGS'ach

Przyczepiłem się tylko Leona, reszta jest spoko wink.gif
Człeku, gdzie ja napisałem że Fox jest słaby?

Napisałem o tak:
Większość postaci z TTS to dla mnie najlepsze (najciekawsze) w historii gier

Też uważam, że Fox jest świetną postacią, podobnie jak Mantis, Wolf, Ocelot, Raven czy Liquid. Solid Snake odkrywa się pod koniec gry oraz przy złapaniu Meryl i kiedy podda się na torturach, a tak to większość czasu nie jest zbyt emocjonalny. Zdecydowanie wolę Solida z MGS2 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.