AzKd (Debile)
8 04 2005, 19:55
[size=18]Najlepsza gra wszechczasów na PSX (PSOne) przy której spędziliście większość swojego życia. Nie mogliście spać jeść a jedynym celem było rozłożenie gry na częćci pierwsze. Krótko mówiąc osiągaliście orgazm od samego myślenia o niej. Koniecznie argumentujcie swój wybór. Tylko głęboko się zastanówcie. To musi być naprawdę super hiper mega gra !!!
Zanim zalozysz topic, przeczytaj najpierw regulamin. Pozniej zobacz, czy wsrod obecnych tematow nie ma tego, czego szukasz. A na koniec najwazniejsze - zastanow sie, czy poprzez podjecie trudnej decyzji dotyczacej zalozenia nowego tematu nie zrobisz z siebie... (sam chyba wiesz kogo)
A wg mnie to całkiem mądry topic. I bez zastanowienia odpowiem ze tą grą która zmienia życie jest dla mnie Wipeout 2097
Wiele razy nie spałem po nocach lecz latałam po wąskich korytarzach tych niesamowitych tras.
Rozłożyć ją na części pierwsze
Tylko po to aby nauczyc sie tego czego inni nie chcieli, nauczyc sie tego czego inni nie mogli, nie umieli, wysiadali. Ale gdy patrzyli ze ktos jednak potrafi to wyrażali słowa uznania.
Orgazm od samego myślenia
Tak zdecydowanie tak. Nieraz w róznych sytuacjach zastanawiam sie jak mozna pokonać dany zakręt aby zyskać na czasie
to jest chore, ale jednak :cry:
Tak latają ci którzy właśnie tak traktuja te gre.
Pirahna Ship / Talon Reach / Time Trial / XL
Spaliłem PSX na FFVIII. MEGA giera ,w ktorą nie mogłem przestać grać.
MGS ofkorz i...wielki Tekken3
AzKid...jaktam?znalazłeś już rezet w PSone?
Ciekawy temat,FFVIII gra w którą grałem cały czas dopóki nie sprzedałem konsoli MEGA GRA!!
Ja nie napisalem, ze temat nie jest ciekawy. Trzeba jednak zauwazyc, ze na tym forum jest juz kilka blizniaczo do siebie podobnych tematow, jak np. :
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=13267
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=6401
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=8712
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=12147
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=5
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=12188
Moze nie mam racji, ale te wszystkie tematy maja chyba ze soba "troche" wspolnego.
Zeby nie bylo nie na temat :wink: :
Bez zastanowienia wybieram Final Fantasy VII. Jest to gra, ktora regularnie mecze juz od 7 lat (hmm, szczesliwa siodemka :wink: ). Gra rzeczywiscie nie dawala mi spac po nocach. Caly czas obmyslalem kolejne strategie na pokonanie Weapon'ow oraz staralem sie odkryc wszystko, co tylko sie da, zbadac kazdy zakatek swiata FF. Ta gra rzadzi po dzis dzien.
Siara_iwj
9 04 2005, 14:36
...resident...a tematów tego typu było od cholery...
Ano było;p. Mimo to powiem, że: zdecydowany #1 - caała seria TR, od jej początków zaczęła się moja "przygoda" z PSX'em;), potem #2, czyli nieśmiertelny Tekken 3, sporo przesiedziałem jeszcze nad RE2... te zarwane nocki;)), czyli #3.
PS: O, byłbym zapomniał - MGS:)).
Może to byłby koniec zakładania wtórnych topic'ów?;p
Chrono Cross, jak narazie najlepsza gra w jaką grałem. Rozgryzłem ją całą, drążyłem każdy wątek, stoczyłem od h.uja walk, zebrałem wszystkie postacie i h.uj wie co jeszcze :!: :!:
Dante_Devil
12 04 2005, 21:17
I tak nie ma bata na Metal Gear Solid
O, znowu okazja by podać MGS

! Ale teraz i jedynkę i trójkę

...
Numer jeden na zawsze Chrono Cross.
MaciejPŃ
13 04 2005, 13:12
oczywiscie ze Finale (VII,VIII,IX)
Kondrackeyski
13 04 2005, 14:51
ISS 2 rulezzzz

to byla gra na dzien i noc

seria FF i ofkorz MGS !!
jasutoko
21 04 2005, 15:59
Harvest Moon!
Nieprzespane noce, zarywanie szkoły, itd.......
To były czasy
Final Fantasy 9 i Chrono Cross-dwa najlepsze eRPGi a zarazem najlepsze gry na Psxa.
Dla mnie tylko jedna gra zasluguje na miano "MEGA GRY". Mam na mysli oczywiscie "Metal Gear Solid"
FFVII grą wszechczasów jest, co już po raz n-ty piszę -_-
look_ass
3 05 2005, 14:22
Metal Gear Solid i Tekken 3 - dla mnie mistrzostwo

.
mgs i tekken 3 to dla mnie tytuły za które kocham psx
Dni zarywalem jedynie przy Gran Turismo i Metal Gear Solid
Najwiecej czasu spedzilem przy Gran Turismo 2, oooo tak przechodzenie GT mode bez karty pamieci, dojscie to dwoch milionow i zakup escudo to niezapomniane przezycie!
MaciejPŃ
4 05 2005, 16:51
ile godzin wtedy grałeś..przyznaj sie

?
Jesli mam wybrac jeden tytul to wybieram...Final Fantasy VII grę która wzrusza i porusza kazdego kto choc raz zdecydowl sie ja PRZEZYC.
synchronick
4 05 2005, 21:59
Znowu to napisze. Metal Gear Solid.
QUOTE(MaciejPŃ @ 4 05 2005, 16:51)
ile godzin wtedy grałeś..przyznaj sie

?
Hmmm, jednorazowo to z 5-6 godzin i sie dochodzilo do tych dwoch milionow. Wyobraz sobie, ze robilem tak kilka razy( ze tez mi sie chcialo).
TO CHYBA PROSTE...
FINAL FANTASY IX
Gra jest odje****a
miodna boska
a zreszta sprawdzcie sami
Final Fantasy IX gra jest boska no krótko mówiąc majstersztyk
QUOTE(Adamaio @ 7 05 2005, 16:25)

Podpisuje sie pod te slowa

Moja ulubina czesc serii.
Poza tym mega gra jest GT2 oraz CTR.
MaciejPŃ
7 05 2005, 20:51
QUOTE(ALItheG @ 5 05 2005, 11:48)
TO CHYBA PROSTE...
FINAL FANTASY IX
Gra jest odje****a
miodna boska
a zreszta sprawdzcie sami
to jest poprpstu prawda zyciowa..podpisuje sie wszystkimi konczynami
majstersztyk to zamało powiedziane..nawet odpowiedniego okreslenia niemge znalezc
Ja pamiętam jak wypożyczałem konsolę i grałem wtedy w GTA;] Wtedy też bez karty pamięci jechałem po nockach, żeby dojść do trzeciego miasta. Miło powspomnać. he
Dwie gry FFVII i MGS-przy tych grach spędzałem najwięcej czasu,obie gry są ponadczasowy i jeśli ktoś w nie nie grał to MUSI nadrobić zaległości
Zdecydowanie MGS, jedyna chyba gra którą mogłem przechodzić na okrągło
ra-v1985
5 11 2005, 09:44
MEGAGRA to
Pro Evolution Soccer 2Grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz i grasz. Co ja tu będę Wam pisał

Po prostu to jest syndrom typu "tylko jeszcze jednen mecz".
Robal_09
18 11 2005, 20:04
Wszyscy stawiają na MGSa a ja powiem bez wahania ze najlepszą MEGA-GRĄ o ktorej myslalem dniami i nocami byla 1 czesc Syphon Filter i byla dla mnie lepsza od MGSa mimo ze Gabe dziwnie biegał

i grafika nie byla taka super jak w MGSie- nie mialo to dla mnie zadnego znaczenia, gra byla wspaniala i nigdy nie zapomne zdania wykrzykiwanego przez oprychów :It's Logan...........Kilym!!!
QUOTE(Adamaio @ 7 05 2005, 17:25)

heh zgadzam sie jest swietna wlasnie nadrabiam zaleglosci i gram w nia jestem na koncu 3 dysku.Vivi rulez 4 ever: D
A ja postawie na Harvest Moon
player_one
19 11 2005, 22:45
ABe's Oddysee
czy kiedykolwiek powstala lepsza gra? chyba (pipi) nie
Hunter71
20 11 2005, 19:06
Seria FF i Tekken...łezka w oku jak przypominam sobie muzykę z ekranu tytułowego...Nobuo I LOVE YOU!(no comments

)
Seria GT i MGS z dokładką Resident Evil 2.
Sunderland
20 05 2006, 21:00
MGS, Final Fantasy, Resident Evil, Silent Hill.Chciało się wejść w te gry tak głęboko, żeby poznać same zamysły twórców (a nie iśc na łatwizne i wywiady czytać

).Gdy gram w te gry (do dziś) to dzień i noc tracą swe znaczenie.
Grzehoo
30 06 2006, 23:03
GT 1 i 2. Jedynka to dla mnie gra kultowa, którą darzę ogromnym sentymentem; parę razy zdarzyło mi się zarwać nockę przy tej grze. Spędzonych godzin przy dwójce również nie potrafię zliczyć, przechodziłem tę grę kilka razy i zawsze świetnie się bawiłem.
re 2, 3; final fantasy xii; tekken 3; metal gear solid;
kucharsan
14 07 2006, 21:59
kiedy mialem konsole moja ulubiona gra byl CRASH
wszystkie czesci
Firekage
15 07 2006, 07:38
METAL GEAR SOLID
Tenchu
Final Fantasy 7
Vagrant Story
SUIKODENY
Xenogears
FFT
Tekken 3
Parasite Eve
Dino Crisis 1&2
QUOTE(Grzehoo @ 30 06 2006, 22:03)

GT 1 i 2. Jedynka to dla mnie gra kultowa, którą darzę ogromnym sentymentem; parę razy zdarzyło mi się zarwać nockę przy tej grze. Spędzonych godzin przy dwójce również nie potrafię zliczyć, przechodziłem tę grę kilka razy i zawsze świetnie się bawiłem.
Chcesz powiedzieć, że przeszłeś kilka razy tryb GT w drugiej części tej serii? RESPECT.
MediEvil 1&2 - nie wiem ile razy to przelazłem
Metal Gear Solid - 16 razy przelazłem czas troche ponad 1h

Resident Evil 2 - 10 razy przelazłem
Resident Evil 3 - 18 razy przelazłem
Kalinho
18 07 2006, 22:33
FF7- jak wiadomo to nie jest gra, to legenda elektronicznej rozrywki
Tekken 3- niby trzea podać jedną gre ale trudno nie wspomnieć o T3 przy którym spędziłem mase czasu zagrywając sie z kumplami na śmierć!
bacholaq
19 07 2006, 14:46
Oczywiscie Tekken 3, ale do dzis lubie wlaczyc sobie Crash Bandicoot 3: Warped i przejsc kilka plansz dla relaksu ;]
Prosto z mostu Final Fantasy 7 .Gra była fenomenem na psx w czasach wyjścia Gry .Ja Go zapamiętam Jako Najlepszego Rpg na Szaraka lub białasa.Ja chce Remake
Jeden jedyny tytuł ?
Na PSXie jest wiele genialnych gier. Ale tą jedną jedyną jest dla mnie ISS Pro (analogicznie jak PES na PS2) Mega grywalność, mega klimat, mega realizm (jak na tamte czasy) i wiele, wiele innych mega-rzeczy

Po prostu numer jeden
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.