Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MEGA GRA
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
AzKd (Debile)
[size=18]Najlepsza gra wszechczasów na PSX (PSOne) przy której spędziliście większość swojego życia. Nie mogliście spać jeść a jedynym celem było rozłożenie gry na częćci pierwsze. Krótko mówiąc osiągaliście orgazm od samego myślenia o niej. Koniecznie argumentujcie swój wybór. Tylko głęboko się zastanówcie. To musi być naprawdę super hiper mega gra !!!
RoL
Zanim zalozysz topic, przeczytaj najpierw regulamin. Pozniej zobacz, czy wsrod obecnych tematow nie ma tego, czego szukasz. A na koniec najwazniejsze - zastanow sie, czy poprzez podjecie trudnej decyzji dotyczacej zalozenia nowego tematu nie zrobisz z siebie... (sam chyba wiesz kogo) icon_twisted.gif
nWo
A wg mnie to całkiem mądry topic. I bez zastanowienia odpowiem ze tą grą która zmienia życie jest dla mnie Wipeout 2097

Wiele razy nie spałem po nocach lecz latałam po wąskich korytarzach tych niesamowitych tras.

Rozłożyć ją na części pierwsze question.gif Tylko po to aby nauczyc sie tego czego inni nie chcieli, nauczyc sie tego czego inni nie mogli, nie umieli, wysiadali. Ale gdy patrzyli ze ktos jednak potrafi to wyrażali słowa uznania.

Orgazm od samego myślenia question.gif Tak zdecydowanie tak. Nieraz w róznych sytuacjach zastanawiam sie jak mozna pokonać dany zakręt aby zyskać na czasie arrow.gif to jest chore, ale jednak :cry:

Tak latają ci którzy właśnie tak traktuja te gre.
Pirahna Ship / Talon Reach / Time Trial / XL
Stachu
Spaliłem PSX na FFVIII. MEGA giera ,w ktorą nie mogłem przestać grać.

MGS ofkorz i...wielki Tekken3

AzKid...jaktam?znalazłeś już rezet w PSone? icon_twisted.gif
Borys
Ciekawy temat,FFVIII gra w którą grałem cały czas dopóki nie sprzedałem konsoli MEGA GRA!!
RoL
Ja nie napisalem, ze temat nie jest ciekawy. Trzeba jednak zauwazyc, ze na tym forum jest juz kilka blizniaczo do siebie podobnych tematow, jak np. :
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=13267
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=6401
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=8712
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=12147
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=5
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=12188

Moze nie mam racji, ale te wszystkie tematy maja chyba ze soba "troche" wspolnego.

Zeby nie bylo nie na temat :wink: :
Bez zastanowienia wybieram Final Fantasy VII. Jest to gra, ktora regularnie mecze juz od 7 lat (hmm, szczesliwa siodemka :wink: ). Gra rzeczywiscie nie dawala mi spac po nocach. Caly czas obmyslalem kolejne strategie na pokonanie Weapon'ow oraz staralem sie odkryc wszystko, co tylko sie da, zbadac kazdy zakatek swiata FF. Ta gra rzadzi po dzis dzien.
Siara_iwj
...resident...a tematów tego typu było od cholery...
DSK
Ano było;p. Mimo to powiem, że: zdecydowany #1 - caała seria TR, od jej początków zaczęła się moja "przygoda" z PSX'em;), potem #2, czyli nieśmiertelny Tekken 3, sporo przesiedziałem jeszcze nad RE2... te zarwane nocki;)), czyli #3.

PS: O, byłbym zapomniał - MGS:)).

Może to byłby koniec zakładania wtórnych topic'ów?;p
Radzik
Chrono Cross, jak narazie najlepsza gra w jaką grałem. Rozgryzłem ją całą, drążyłem każdy wątek, stoczyłem od h.uja walk, zebrałem wszystkie postacie i h.uj wie co jeszcze :!: :!:
Dante_Devil
I tak nie ma bata na Metal Gear Solid smile.gif
golab
O, znowu okazja by podać MGS icon_twisted.gif! Ale teraz i jedynkę i trójkę biggrin.gif ...
mod
Numer jeden na zawsze Chrono Cross.
MaciejPŃ
oczywiscie ze Finale (VII,VIII,IX) icon_twisted.gif
Kondrackeyski
ISS 2 rulezzzz smile.gif to byla gra na dzien i noc icon_twisted.gif seria FF i ofkorz MGS !!
jasutoko
Harvest Moon!
Nieprzespane noce, zarywanie szkoły, itd....... icon_twisted.gif
To były czasy laugh.gif
maly
Final Fantasy 9 i Chrono Cross-dwa najlepsze eRPGi a zarazem najlepsze gry na Psxa.
Ceglash
Dla mnie tylko jedna gra zasluguje na miano "MEGA GRY". Mam na mysli oczywiscie "Metal Gear Solid" cool.gif
iaikO
FFVII grą wszechczasów jest, co już po raz n-ty piszę -_-
look_ass
Metal Gear Solid i Tekken 3 - dla mnie mistrzostwo smile.gif .
Dante
mgs i tekken 3 to dla mnie tytuły za które kocham psx
kica
Dni zarywalem jedynie przy Gran Turismo i Metal Gear Solid tongue.gif
Jasior
Najwiecej czasu spedzilem przy Gran Turismo 2, oooo tak przechodzenie GT mode bez karty pamieci, dojscie to dwoch milionow i zakup escudo to niezapomniane przezycie!
MaciejPŃ
ile godzin wtedy grałeś..przyznaj sie dry.gif tongue.gif ?
kempa
Jesli mam wybrac jeden tytul to wybieram...Final Fantasy VII grę która wzrusza i porusza kazdego kto choc raz zdecydowl sie ja PRZEZYC.
synchronick
Znowu to napisze. Metal Gear Solid. cool.gif
Jasior
QUOTE(MaciejPŃ @ 4 05 2005, 16:51)
ile godzin wtedy grałeś..przyznaj sie  dry.gif  tongue.gif ?
*

Hmmm, jednorazowo to z 5-6 godzin i sie dochodzilo do tych dwoch milionow. Wyobraz sobie, ze robilem tak kilka razy( ze tez mi sie chcialo).
ALItheG
TO CHYBA PROSTE...
FINAL FANTASY IX
Gra jest odje****a
miodna boska
a zreszta sprawdzcie sami
Adamaio
Final Fantasy IX gra jest boska no krótko mówiąc majstersztyk biggrin.gif
Roki
QUOTE(Adamaio @ 7 05 2005, 16:25)
*

Podpisuje sie pod te slowa twisted.gif Moja ulubina czesc serii.

Poza tym mega gra jest GT2 oraz CTR.
MaciejPŃ
QUOTE(ALItheG @ 5 05 2005, 11:48)
TO CHYBA PROSTE...
FINAL FANTASY IX
Gra jest  odje****a
miodna boska
a zreszta sprawdzcie sami
*

to jest poprpstu prawda zyciowa..podpisuje sie wszystkimi konczynami biggrin.gif
majstersztyk to zamało powiedziane..nawet odpowiedniego okreslenia niemge znalezc
paain
Ja pamiętam jak wypożyczałem konsolę i grałem wtedy w GTA;] Wtedy też bez karty pamięci jechałem po nockach, żeby dojść do trzeciego miasta. Miło powspomnać. he
Sparda
Dwie gry FFVII i MGS-przy tych grach spędzałem najwięcej czasu,obie gry są ponadczasowy i jeśli ktoś w nie nie grał to MUSI nadrobić zaległości
pkr
Zdecydowanie MGS, jedyna chyba gra którą mogłem przechodzić na okrągło tongue.gif
ra-v1985
MEGAGRA to Pro Evolution Soccer 2

Grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz, grasz i grasz. Co ja tu będę Wam pisałsmile.gif Po prostu to jest syndrom typu "tylko jeszcze jednen mecz".
Robal_09
Wszyscy stawiają na MGSa a ja powiem bez wahania ze najlepszą MEGA-GRĄ o ktorej myslalem dniami i nocami byla 1 czesc Syphon Filter i byla dla mnie lepsza od MGSa mimo ze Gabe dziwnie biegał smile.gif i grafika nie byla taka super jak w MGSie- nie mialo to dla mnie zadnego znaczenia, gra byla wspaniala i nigdy nie zapomne zdania wykrzykiwanego przez oprychów :It's Logan...........Kilym!!!

QUOTE(Adamaio @ 7 05 2005, 17:25) *

heh zgadzam sie jest swietna wlasnie nadrabiam zaleglosci i gram w nia jestem na koncu 3 dysku.Vivi rulez 4 ever: D
n-name
A ja postawie na Harvest Moon
player_one
ABe's Oddysee
czy kiedykolwiek powstala lepsza gra? chyba (pipi) nie
Hunter71
Seria FF i Tekken...łezka w oku jak przypominam sobie muzykę z ekranu tytułowego...Nobuo I LOVE YOU!(no comments closedeyes.gif )
PiotrB
Seria GT i MGS z dokładką Resident Evil 2.
Sunderland
MGS, Final Fantasy, Resident Evil, Silent Hill.Chciało się wejść w te gry tak głęboko, żeby poznać same zamysły twórców (a nie iśc na łatwizne i wywiady czytać icon_wink.gif ).Gdy gram w te gry (do dziś) to dzień i noc tracą swe znaczenie.
Grzehoo
GT 1 i 2. Jedynka to dla mnie gra kultowa, którą darzę ogromnym sentymentem; parę razy zdarzyło mi się zarwać nockę przy tej grze. Spędzonych godzin przy dwójce również nie potrafię zliczyć, przechodziłem tę grę kilka razy i zawsze świetnie się bawiłem.
Labik
re 2, 3; final fantasy xii; tekken 3; metal gear solid;
kucharsan
kiedy mialem konsole moja ulubiona gra byl CRASH
wszystkie czesci
Firekage
METAL GEAR SOLID
Tenchu
Final Fantasy 7
Vagrant Story
SUIKODENY
Xenogears
FFT
Tekken 3
Parasite Eve
Dino Crisis 1&2
PiotrB
QUOTE(Grzehoo @ 30 06 2006, 22:03) *

GT 1 i 2. Jedynka to dla mnie gra kultowa, którą darzę ogromnym sentymentem; parę razy zdarzyło mi się zarwać nockę przy tej grze. Spędzonych godzin przy dwójce również nie potrafię zliczyć, przechodziłem tę grę kilka razy i zawsze świetnie się bawiłem.

Chcesz powiedzieć, że przeszłeś kilka razy tryb GT w drugiej części tej serii? RESPECT.
STIVI
MediEvil 1&2 - nie wiem ile razy to przelazłem
Metal Gear Solid - 16 razy przelazłem czas troche ponad 1h smile.gif
Resident Evil 2 - 10 razy przelazłem
Resident Evil 3 - 18 razy przelazłem
Kalinho
FF7- jak wiadomo to nie jest gra, to legenda elektronicznej rozrywki
Tekken 3- niby trzea podać jedną gre ale trudno nie wspomnieć o T3 przy którym spędziłem mase czasu zagrywając sie z kumplami na śmierć!
bacholaq
Oczywiscie Tekken 3, ale do dzis lubie wlaczyc sobie Crash Bandicoot 3: Warped i przejsc kilka plansz dla relaksu ;]
Wuj3k
Prosto z mostu Final Fantasy 7 .Gra była fenomenem na psx w czasach wyjścia Gry .Ja Go zapamiętam Jako Najlepszego Rpg na Szaraka lub białasa.Ja chce Remake cool.gif
Aem
Jeden jedyny tytuł ?

Na PSXie jest wiele genialnych gier. Ale tą jedną jedyną jest dla mnie ISS Pro (analogicznie jak PES na PS2) Mega grywalność, mega klimat, mega realizm (jak na tamte czasy) i wiele, wiele innych mega-rzeczy smile.gif Po prostu numer jeden
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.