Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
mario87
to zalezy, jesli ten 'rozkład' jest z każdego państwa, czyli strefy czasowe są zachowane to w UK będzie godzine wcześniej niż u nas, w UK jest GMT, a unas GMT +1, czyli jeśli jesteśmy w UK i chcemy wiedzieć jaka jest u nas godzina trzeba dodać do ich czasu 1h

hmm najwcześniej ten program może lecieć o 2:30 naszego czasu

no chyba że ten program jest już przeliczony na nasz czas tongue.gif
tk
Kurde z tego co piszesz to wychodzi, że nie ma żadnej różnicy bo skoro u nich jest 20 ( czas emisji ) to u nas jest 21 biggrin.gif
Diabeu
długo do tego dochodziliście, nie ma co
2razyjot
Huh? To w koncu jutro na polskiej MTV (tej co w kabloweczce mam) leci ten pokaz iXiaka nowego czy na jakiejs swiatowej nie PL jezycznej? blink.gif
Jakim
dzis świtowe jutro polskie MtV
Raptor
Oj nie przesadzaj Jakim. Dzis Australia i USA, a jutro Europa wink.gif
Roki
Czli jak rozumiem, to w Polsce pokaz odbedzie sie w piatek - o ktorej godzinie i dokladnie na jakim MTV - bo mam chyba z 5 wersji ? smile.gif
kubson
chyba sto razy bylo przerabiane to tongue.gif jutro mtv polskie to zwyczajne godzina 21
..::XMANiAK::..
prozba do moda, niech dopisze w podtylule tematu kiedy jest w polsce ta prezentacja smile.gif
Roki
Szkoda za chodu. Za przeszlo dobe to juz bedzie nieaktualne:)
el ZAX
http://www.gamefront.de/

Screeny z... DOA4? Na X360? Mozliwe, ale mysle ze 360 stac na więcej cool.gif (choc z drugiej strony to dopiero wczesne stadiun gry itp). A moze to nie DOA4 i powstaje na pierwszego iXa (wszak "czworka' ma wyjsc na X360)?
tk
Zax chyba przesadzasz, przecież te screeny są piękne. A nowe postacie ( nie licząc tego pedałka z białymi włosami ) rządzą. Ten koleś będzie w czasie walki tą szpadą wymachiwał ? wink.gif

Niezły wałek będzie jak polskie MTV pokpi sprawę i wyemituje to w zupełnie innym terminie i będę od kumpla zapieprzał do domu, żeby na kompie to obbadać biggrin.gif
A.Z.BEST
http://www.maxconsole.net/content_img/1.jpg

Jeden z redaktorów duńskiego maga konsolowego (swoją drogą: dostępnego za darmo w EB Games) ujawnił skany z wydania, które niedługo wjedzie do EB Games... a ujawnia wszystko, co chcieliśmy wiedzieć o nowym Xie.

Zaraz będę tłumaczył, bo... nieczęsto przydaje się duński w takich sytuacjach, a gdzieś jednak mieszkam happy.gif.
kubson
QUOTE(tekA @ 12 05 2005, 20:08)
Niezły wałek będzie jak polskie MTV pokpi sprawę i wyemituje to w zupełnie innym terminie i będę od kumpla zapieprzał do domu, żeby na kompie to obbadać biggrin.gif
*

w sumie w programie mtv nic na ten temat nie ma tongue.gif no ale chyba nie zrobia czegos takiego smile.gif
tk
Azi, co byśmy bez ciebie zrobili, dawaj, dawaj. biggrin.gif

No ale tak na oko to specyfikacja się potwierdza.
Arox
Niezłe ale bez rewolucji. Wyglądają jak screeny z lekko dopasionego X'a a nie ze sprzetu nowej generacji
Poza tym niektóre screeny wyglądają dziwnie znajomo (Photoshop?)
el ZAX
QUOTE(tekA @ 12 05 2005, 20:08)
Zax chyba przesadzasz, przecież te screeny są piękne. A nowe postacie ( nie licząc tego pedałka z białymi włosami ) rządzą.  Ten koleś będzie w czasie walki tą szpadą wymachiwał ? wink.gif

Wydaje mi sie ze nową generację stac na więcej - IMO to tylko podrasowane DOAU, przynajmniej w kwestii postaci.

Azi - czekamy biggrin.gif
Czyli w sumie znamy juz specyfikacje Xa, wątpie zeby na E3 czy na MTV Bill zaskoczyl nas czyms zupelnie innym
A.Z.BEST
QUOTE(tekA @ 12 05 2005, 20:21)
Azi, co byśmy bez ciebie zrobili, dawaj, dawaj. biggrin.gif

No ale tak na oko to specyfikacja się potwierdza.
*

Będę walił faktami, raczej bez komentarzy, bo wyjdzie za długi tekst....

SPOJLERY
Konsola wyjdzie za mniej niż 6 miesięcy - w sumie nie napisano, że w listopadzie, ale to pewne. Najpierw będzie premiera w USA... i tu najlepsze, 7-10 dni później maszyna uderzy do Europy (yahooooo!). W grudniu X360 ukaże się w Japonii.

Cena narazie nie jest znana, wiadomo jednak (acz nie podano) w jakiej kategorii cenowej X360 się zmieści. Wiadomo też, że M$ nie popełni takiego błędy jak przy premierze Xa jedynki. Tj. cena na pewno nie będzie wywalona w kosmos... Ja osobiście myślę o 300 ojro. Poza tym smucenie o tym, że Xbox 1 jest jak obraz, a 360 będzie jak rzeźba i że nazwa 360 wynika z tego, że nie jest to tylko kolejny Xbox, a CAŁKOWICIE nowe i rewolucyjne coś (blablabla). Coś tam o Xbox Live i implementowaniu, tj. doczepianiu dysku...

Potem, że M$ chce opanować ten rynek (zaczynam się bać, bo z konkurencji może się zrobić monopol ;/) i że będzie tak, że Sony i MS będą widziane na równych pozycjach w tej dziedzinie. Dalej o tym, że maszyna jest silna i aż ciężko będzie programistom wykorzystać jej możliwości, dlatego na starcie będzie aż tylko 10-16 gotowych tytułów a w ciągu pół roku liczba ta wzrośnie do 40. Microsoft w pierwszej kolejności wymienia (wieloznaczne - bo nie mówią czy jako tytuły flagowe, czy jako launch titles) Perfect Dark Zero, Kameo: Elements Of Power i Project Gotham Racing 3.

Poza tym specyfikacja jest zrozumiała, acz przetłumaczę to, co może być jeszcze nie do skapowania: kamerka będzie pobierała obraz do 1280 pikseli (tj. 1280xYYY). Dysk będzie wyjmowalny i upgrade'owalny. Memorki będą miały min. 64MB. Będą też własne soundtracki i będzie można zrobić filmy i zdjęcia aparatem cyfrowym, a następnie wysłać je do swoich znajomych na Xbox Live (łał blush.gif).

Co ciekawsze z tego co mówią...

Peter Moore:
Narazie nie wiadomo nic nowego w sprawie Square Enix. Więcej powinno się wyjaśnić na E3, ale zdziwię się bardzo jeśli będzie jakiś developer, który nie stworzy w tej generacji jakiejś gry na Xbox'a 360.

Będziemy mieć 2 miliony userów Xbox Live tym razem. Przynajmniej.

Xbox jechał na niewielkiej liczbie supertytułów i superbohaterów kojarzonych z platformą. Master Chief i Fable już nie wystarczą. Teraz dochodzi (przynajmniej) Joanna Dark.

J. Allard:

Będzie masa front plejtów do Xbox'a 360 tak, by każdy mógł mieć takiego Xbox'a jak chce.

Piractwo szkodzi wszystkim, dlatego postanowimy skupić się jeszcze bardziej na Xbox Live - nikt nie gra w pirackie Halo 2 po sieci.

Kaniec. Tłumaczenie bardzo swobodne, acz treść zachowana wink.gif.

Cholera... znalazłem chyba nawet treściwsze info na xboxlife.dk wink.gif. Zapewne rzecz pochodzi z drugiej strony tego artykułu wink.gif.

Lecimy w punktach, których jeszcze nie wymieniłem:

- Project Dark Zero, Project Gotham Racing 3 i Kameo będą tytułami startowymi (ale jak mówiłem - brzmi to dwuznacznie w artykule)
- X360 będzie współpracował z... iPodem - będzie można przesyłać stuff między iPodzikiem a Xem 360 o_O.
- Xbox Live Silver to prawda i będzie gratis!
- Będzie można oglądać TV poprzez (w sensie through) Xbox'a
- X 360 będzie mógł stać, lub leżeć
- Gdy będziesz oglądał film, pozostałe funkcje konsoli będą wyciszone/ uśpione i dzięki temu konsola będzie mnie hałasować.
- Baterie w padach będzie można po prostu wymienić, ale będzie można padziki ładować po prostu przez port USB w konsoli.
- Liczby na padzie pokazują który "numer" ma gracz trzymający danego pada
- Logo na padzie to w rzeczywistości ekranik, który wyświetla (obraz?), gdy jest DLC (wtf?)
- Peter Moore zapowiedział Halo 3 na ten rok (grudzień? o_O ten rok??)
- Rallisport Challenge 3 wychodzi na Xbox'a 360...

Koniec ;p.
patrykw
Ale dysk to opcja do dokupienia ? I pojemność tylko 20GB, pewnie nie będzie większych czyli koniec z graniem z dysku bo mało gier się zmieści
tk
Właściwie to nie dowiedzieliśmy się niczego nowego confused.gif Najbardziej prawdopodbna cena 300 dolców jest po prostu mega atrakcyjna, myślę, że nie miałbym problemu z zakupem zaraz po lunchu ale poczekam jak się rozwiną sprawy "underground'owe" wink.gif

I pojemność tylko 20GB, pewnie nie będzie większych czyli koniec z graniem z dysku bo mało gier się zmieści

A co dzisiejsze osiemdziesiątki to od MS są ? icon_twisted.gif

>>TomisH: Złączone<<
A.Z.BEST
Dodałem updejt do tamtego postu, luknijcie.

Natomiast o tym jak ma wyglądać dysk i czy będzie się go dokupowało or what... nie wiadomo. Jeszcze... parę godzin i się zapewne dowiemy, hehe ;p.

Ciekawa liczba odwiedzających ;P. Sporo zdeka biggrin.gif.
patrykw
eee zaraz MS jakieś swoje nie standardowe dyski wypuści do xbox'a
tk
o_O czytając drugą część tego tekstu ( o ile to prawda biggrin.gif ) na 100% mogę powiedzieć : Ta maszynka to będzie cudo !
el ZAX
O HDD bym sie nie martwil - z czasem napewno bedą dostepne większe pojemnosci.
DLC - moze chodzi o Download Content unsure.gif
Patent z kamerką jest super - tym bardziej jesli bedzie standardowo w wyposazeniu.
Halo 3 w tym roku? O__o
Tylko nie bardzo czaje jak pady maja sie ladowac przez USB...
Ostro icon_twisted.gif
A.Z.BEST
Cholera, czekajcie, tam są dalsze strony tego artykułu happy.gif.

http://www.maxconsole.net/content_img/2.jpg
http://www.maxconsole.net/content_img/3.jpg
http://www.maxconsole.net/content_img/4.jpg
tk
o_O Azi nasz ty naczelny translatorze III RP dawaj.
patrykw
tłumacz, tłumacz, czy jest na sali tłumacz ?
Kenshin
Ja pyerdole co sie dzieje co sie dzieje , Panowie i Panie czapki z glow kolejna generacja nadchodzi !!!! twisted.gif
A.Z.BEST
XBL Silver będzie też nawet zawierał opcję wideoczata...
Kontroler będzie zawierał nowy przycisk, który będzie automatycznie i prosto zabierał do dashboarda (very good, indeed).
MS chce byś mógł oglądać TV przez swojego Xbox'a i cały czas być na necie - tj. mieć możliwość otrzymywania powiadomień z Xbox Live.

Piotruś Molyneux (ten wizjoner i kłamca) już od dawna miał kolejną wizję stworzenia tytułu pt. Dimitri. Dimitri najprawdopodobniej zmierza na 360.

Konsola będzie niewiększa od PS2, a zaprojektowana została przez rzeźbiarza Jonathana Hayesa we współpracy z jakąś japońską firmą. Przedstawiono 20 prototypów. Został tylko 1 wink.gif.

360 będzie posiadał 2 wiatraczki, a jeden z nich będzie się wyłączał podczas lukania filmów DVD.

To cudo na środku pada zwane "The Ring Of Light" będzie powiadamiało np. o powiadomieniach na Xbox Live itd.

A o GR3 nie chce mi się pisać ;]. Sorka ;p. Tytuły nadchodzące widzicie po lewej - w ramce na stronie 3.

Ale macie szczęście, że znam duński, ehehehehe biggrin.gif. W końcu się ten język do czegoś przydał tongue.gif.
MichAelis
wlasnie sie skonczyl program na MTV US smile.gif
Jezus_PL
Albo ja jestem ślepy
Albo zupełnie nic się nie dzieje
ja tu myślałem ze zaraz strona xboxa sie przeistoczy jakoś kosmicznie a tu zonk
ide dalej szukać może coś jakoś ściągnę
sad.gif sad.gif sad.gif
gorillaz66
blink.gif hmm chyba dopiero się zacznie (za 5h)
CODE
MTV Presents Xbox: The Next Generation Revealed Thursday, May 12 at 9:30 p.m. ET

et to eastern timezone
mario87
jeśli czas był podany w ich strefie czasowej to najwczesniej o 3:00 się skończy naszego czasu wink.gif
szczurek
ten DOA4 wyglada beznadziejnie, sory:/ Nowe postacie w ogole mi nie pasuja, pedalek jakis, podrobka Raphaela i dziecko ktore sie nadaje na ofiare pedofila. Ja chcem jakiegos prawdziwego DOA, z cyckami. No! Dobrze ze Hitomi wyglada swietnie.

Za to Ghost Recon 3 wyglada naprawde wysmienicie, palce lizac wprost. tylko chyba jakosc screenow kiepska ale co tam. Prezentuje sie mniamniuśnie

starwars.gif
MichAelis
www.xbox.com wlasnie 1h temu skonczylo sie odliczanie :>
Memory
Poniżej mała próbka możliwości Reality Engine.

http://www.xboxonline.pl/img/news/screen/b6197.jpg
http://www.xboxonline.pl/img/news/screen/b6196.jpg

Dead or Alive 4

Screeny - http://www.jeux-france.com/news10022_dead-...res-images.html
OsciBosci
To prawda, DOA4 to sorry ale nic szczegolnego. Oczywiscie na ta generacje to gra jest cudowna, ale juz na kolejna nic ciekawego.

http://www.maxconsole.net/content_img/4.jpg

O Boze ale ten Ghost Recon (pipi) wyglada, cudeńko!!
szeni
Az, niezastąpionyś biggrin.gif. W sumie to nic nowego... No chyba nie ten ekranik?! Tym samym nowy X jeszcze bardziej upodobni się do Dreamcasta (dobrze to, czy zle?). W jakim sensie moge 'ogladac through' Xa TV?? Co to daje? Niezla kamerka - 1280 to rozdzielczosc dwukrotnie wyzsza, niz oferują zwykle kamery cyfrowe. Z tym ze na niewiele mi to sie przyda - wszak w moim pokoju nie stoi HDTV biggrin.gif. Wiadomo cos o obsludze SVGA/monitorow PC??

EDIT:
GRAFIK (....) (10 MB embedded DRAM)

Czy ja mam przez to rozumiec, ze X360 ma 10 mb pamieci grafiki?! 7 razy mniej niz poprzednik?

EDIT2:
Brak obslugi formatow innych niz DVD/CD wyjdzie na wierzch za kilka lat, kiedy gry na PS3 będą dluzsze, ciekawsze i z lepszymi teksturami. O ile oczywiscie SONY zapewni obsluge blu-rayow (choc to w sumie pewne). Rzekłem.
A.Z.BEST
Sam procek ma mieć 10MB pamięci tylko dla siebie ;].
Ryo-San
QUOTE(SzERzI @ 12 05 2005, 22:36)
Az, niezastąpionyś biggrin.gif. W sumie to nic nowego... No chyba nie ten ekranik?! Tym samym nowy X jeszcze bardziej upodobni się do Dreamcasta (dobrze to, czy zle?). W jakim sensie moge 'ogladac through' Xa TV?? Co to daje? Niezla kamerka - 1280 to rozdzielczosc dwukrotnie wyzsza, niz oferują zwykle kamery cyfrowe. Z tym ze na niewiele mi to sie przyda - wszak w moim pokoju nie stoi HDTV biggrin.gif. Wiadomo cos o obsludze SVGA/monitorow PC??

EDIT:
GRAFIK (....) (10 MB embedded DRAM)

Czy ja mam przez to rozumiec, ze X360 ma 10 mb pamieci grafiki?! 7 razy mniej niz poprzednik?

zle rozumiesz..to wypowiedz kogos naprawde obeznanego w temacie..wypowiedz cytuje z forum N+

QUOTE("Orange")
Mowa to o tzw. embedded RAM, czyli pamięci wbudowanej "w chip", a nie umieszczonej "poza" układem. Jest to, z racji braku jakichkolwiek "kanałów" - o niebo szybsze rozwiązanie niż to używane w tradycyjnych GPU, m.in. z tego samego powodu możliwe jest też uzyskanie znacznie większych przepustowości (można to porównać do pamięci cache, która utrzymuje ciągły strumień danych między dwoma podzespołami). Dlaczego tylko tyle? Bo to bardzo droga technologia, poza tym przy znacznym zwiększeniu ilości pamięci z taśmy produkcyjnej schodziłoby pewnie ok. 50% sprawnych układów.
Z pewnością układ ATI będzie posiadał również standardową pamięć.

QUOTE(SzERzI @ 12 05 2005, 22:36)
EDIT2:
Brak obslugi formatow innych niz DVD/CD wyjdzie na wierzch za kilka lat, kiedy gry na PS3 będą dluzsze, ciekawsze i z lepszymi teksturami. O ile oczywiscie SONY zapewni obsluge blu-rayow (choc to w sumie pewne). Rzekłem.
*

zapewne jest(a raczej MUSI byc) tutaj jakis haczyk..pewne alterantywa o ktorej jeszcze nie wiemy..
na 100% nie zdecydowali by sie na taki ruch bez pewnych asow w rekawie wiedzac o hd dvd i blue ray...
szeni
Przed premierą mowili cos o cieciach, coby uniknac wysokich cen, nie? By ja obnizyc, wycieli to i tamto... w tym czytnik HD-DVD. Poza tym, wybranie tegoż formatu bylo wybraniem strony - SONY ze swoim Blu-Ray bylo jednak nieco silniejsze, a ich format - wydajniejszy. Aha, i nie jestem ekspertem od spraw RAMu, takze wybaczcie moj blad biggrin.gif.

EDIT: Juz wiem! Za 300$ dostaniemy wersję zwyklą, z czytnikiem DVD. Ale bedziemy mogli dokupic 'plate', rozszerzając tym samym mozliwosci Xa. Mozliwe, ze jednym z takich rozszerzeń będzie wlasnie czytnik HD-DVD (albo blu-ray). Nie wiem, jakby to mialo wygladac, ale to by bylo nieglupie.
Ryo-San
QUOTE(szczurek @ 12 05 2005, 22:13)
ten DOA4 wyglada beznadziejnie, sory:/
*

szczurek czego ty sie spodziewasz po pierwszej generacji gier? efektow z SW?
ludzie jak zobaczycie to co jest na screenach w 60 klatkach, masie detali, 1080i itp to sliski w gaciach murowany
C1REX
No właśnie. Jakiekolwiek screeny są w wysokiej rozdziałce. Nie ma 480i.
Zacznijcie się rozglądać za promocjami na HDTV : )

DOA zawsze było ładne, ale dziwne. Nie inaczej jest i tym razem. Może się podobać lub nie.
Ja liczę na RalliSport. Dopiero teraz ją odkrywam (świetna gra), ale grafa IMO już dziś wygląda jak z następnej generacji konsol.
Trzcina
Lol, DoA4 wyglada megaza,(pipi)iscie. I mowi to ktos kto nie lubi tej gry jako mordobicia... Postacie nigdy nie byly najlepsza strona tej gry (te z innych mordobic zjadaja je na sniadanie) ale tla, a raczej TLA O_O Malo ktory rendering z obecnych konsol ma je lepszej jakosci, co wiecej, trzeba zdac sobie sprawe ze to bedzie smigalo w 60 fps... Po pierwszej grze na nowego x'a oczekiwales wlasnie tego, czyli usatysfakcjonowania, na majstersztyki i cuda przyjdzie czas troche pozniej...
-gmeru-
proste ze DOA4 powala. TECMO to mistrzowie grafy i jak to jeszcze pojdzie w 1080i to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masa . Czy ktos widzial zeby TECMO zj,ebalo sprawe? NIE twisted.gif powalą nas tak jak na Xie
A.Z.BEST
Ale Ghost Recon 3 ssie jaja. Popatrzcie na drzewa - żałosne.

To jednak pierwsza generacja i jeszcze pół roku do premiery. BARDZO PIERWSZA I BARDZO WCZESNA. Pamiętam tylko jak wyglądało to, co miało stać się Bouncerem na PS2. Skok był POTĘŻNY i liczę na tak samo wielki skok między tymi pierwszymi tytułami, a tytułami właściwymi. Nieco bolączką 360 jest, że gry wyglądają tak jakby pociągnąłby je jeszcze stary Xbox. A na pewno niewiele by mu brakowało. Tymczasem 360 ma dużo, duuuuuuuuuuużo, naprawdę duuuuuuuuuuuuużo więcej mocy. 512MB RAMu - oł je!

Jeśli inne konsole nie będą miały ponad 200MB RAMu więcej, to za bardzo nas już nie zaskoczą.
Loto
jesli chodzi o dizajn x360 i tej wiaodmosci ze jaksi rzezbiarz projektowal x`a to powiem ze w tak tandetnej firmie jak tracer obudowy projektuje michal aniol.
T800
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 22:22)

To jednak pierwsza generacja i jeszcze pół roku do premiery. BARDZO PIERWSZA I BARDZO WCZESNA. Pamiętam tylko jak wyglądało to, co miało stać się Bouncerem na PS2. Skok był POTĘŻNY i liczę na tak samo wielki skok między tymi pierwszymi tytułami, a tytułami właściwymi. Nieco bolączką 360 jest, że gry wyglądają tak jakby pociągnąłby je jeszcze stary Xbox. A na pewno niewiele by mu brakowało. Tymczasem 360 ma dużo, duuuuuuuuuuużo, naprawdę duuuuuuuuuuuuużo więcej mocy. 512MB RAMu - oł je!

Jeśli inne konsole nie będą miały ponad 200MB RAMu więcej, to za bardzo nas już nie zaskoczą.
*

Popatrzcie TUTAJ.
Ja jestem rozczarowany. 500 mln pol/sek icon_evil.gif . Niewiem co jest ale najsilniejsza teraz karta graficzna na rynku PC przerzuca ponad 700 mln pol./sek z efektami!
No i te 512MB ramu to wcale nie jest dużo, tym bardziej ze jak narazie wynika ze specyfikacji to jest to pamięć współdzielona, czyli jeszcze dla GPU pójdzie ze 100 mega i na dżwięk pewnie z 24mb, to samego ramu zostanie niecałe 400 mega. To nie jest za wiele.
Generalnie jestem bardzo rozczarowany tymi 500 milionami polygonów, mam nadzieje ze to jakiś bląd, albo cos innego.
-gmeru-
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:13)
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 22:22)

*

Popatrzcie TUTAJ.
Ja jestem rozczarowany. 500 mln pol/sek icon_evil.gif . Niewiem co jest ale najsilniejsza teraz karta graficzna na rynku PC przerzuca ponad 700 mln pol./sek z efektami!
No i te 512MB ramu to wcale nie jest dużo, tym bardziej ze jak narazie wynika ze specyfikacji to jest to pamięć współdzielona, czyli jeszcze dla GPU pójdzie ze 100 mega i na dżwięk pewnie z 24mb, to samego ramu zostanie niecałe 400 mega. To nie jest za wiele.
Generalnie jestem bardzo rozczarowany tymi 500 milionami polygonów, mam nadzieje ze to jakiś bląd, albo cos innego.
*

Jaki tam bład człowieku ale na kompie masz cos takiego jak windows wiec te 700mln to masz na papierze tylko heheheheehehehe windows czaisz? jakby PC ruszał buahahahah 700mln to bysmy mieli gry alla DOA5 ;-)))))))))))ale biedna karta graficzna nie moze sie spełnić bo windows ją skutecznie hamuje. Gdyby nie bylo windowsa to by bylo co innego ale wtedy to by byla konsola laugh.gif jak wogle mozna porownywac do tego PCeta ; ) ) ) chybione porownanie ; )

Napewno sie doczkekamy kiedys czasów ze bedziemy patrzeć na gry z : 700 mln pol./sek z efektami laugh.gif laugh.gif hehe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.