Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
orion50
kiedy nowy update ? bo tego mam już dość
pozdro
Soniak
Czego masz dość?
orion50
aktualnego updateu "... xbox guide button się muli itp. jestem ciekaw co przyniesie nowa wersja.. ma ktoś jakieś info o dacie wypuszczenie tego w sieć ?
pzdr
signap
zawsze on sie muli (jak kto woli czesto)
Zajcik
Zalezy od gry. W jednej muli, w drugiej nie.
Owiec
On muli nawet w glownym menu X'a...
BRY@N
Jaka siedzi sieciówka w wersji ARCADE? Jest wogule jakaś?
signap
normalna
Owiec
Jesli chodzi Ci o kabel ,bo chyba o to chodzilo ,a nie o karte sieciowa, to nie ma tam zadnego kabla.
signap
tak to jest jak ktos nie umie opisac swojego zapytania/problemu - kazdy inaczej moze interpretowac to
Owiec
No tak. Tylko cos nie umiem sobie wyobrazic czemu arcade mialby nie miec sieciowki wink.gif
Juchy
przeciez autor pytania wyraznie pyta o sieciówke a nie o kabel...
niektorzy mysla ze wersja ARCADE to jakas "wykastrowana" wersja Xbox 360, wiec takie pytanie jakos mnie nie dziwi
Prototype 0_0
Juchy ,,zinterpretował'' inaczej i teraz kazdy kapuje ło co biega
wisza
Siemano mam pytanie : czy warto kupowac na EbaY.com Xboxa 360? Mam juz PS3 ale na X'a sa inne wypas gierki smile.gif W wakacje chcialbym sprowadzic konsolke z USA, ale nie wiem czy mnie w 'Karolka' nie zrobia i czy takowa przesylka duzo kosztuje, co to jest ten PayPal? Widzialem tam Premium'a za 200$ Zgory dzieki za wszystkie odpowiedzi smile.gif
bajej
konsolka z usa nie bedzie działac z grami z EU..
signap
chyba ze beda to tylko gry FREEREGION
wisza
No to se pogralem ... Dziekuje M$! EDIT:Mniejsza o gry bede sprowadzal z USA, ale czy jest to bezpieczne, ile kosztuje przesylka?
El Loco Chocko
CYTAT
PayPal
to system platnosci.
Ze swojej strony odradzal bym kupno w USA konsoli.Nie jest to oplacalne w zadna ze stron.Zakladajac ze ktos ci ja wysle to przesylka bedzie spewnoscia nie najtansza a do tego dochodzi zabawa z kupowaniem gier.Nie wiem jak z gwarancja bedzie sprawa wygladala, ale tez nie najlepiej cos czuje.W Polsce konsola nie jest az taka droga zeby takie cuda robic.

BTW ja mam pytanie.Podczas gry wyczerpie sie bateria czy to w padzie czy powiedzmy w gitarce do GH.Pokazuje sie komunikat by podlaczyc na nowo kontroler.Nie mam jednak bateri i chce uzyc przewodowego pada czy gitarki, ale konsola uparcie na to nie pozwala chcac koniecznie uzywac wczesniejszego.Jak mozna to obejsc bez wychodzenia do dashu i odpalaniu ponownym gry.Ktos mam nadzieje to zrozumial smile.gif
maciucha
CYTAT(wisza @ 24 05 2008, 11:57) *
No to se pogralem ... Dziekuje M$! EDIT:Mniejsza o gry bede sprowadzal z USA, ale czy jest to bezpieczne, ile kosztuje przesylka?

Dla mnie takie coś jest chore... Masz konsole w Polsce, w przystępnych cenach itd. a kupujesz 100zł taniej na ebayu i jeszcze chcesz sprowadzać stamtąd gry... Ja nie wiem czemu niektórzy ludzie lubią utrudniać sobie zycie...
MasterShake
pomijajac ten walek ze zmiana IP ( u mnie odpada bo mam dzielony net ) czy da sie jakos inaczej kupic gry z xla? ;f
maciucha
CYTAT(MasterShake @ 25 05 2008, 12:38) *
pomijajac ten walek ze zmiana IP ( u mnie odpada bo mam dzielony net ) czy da sie jakos inaczej kupic gry z xla? ;f

Z xbox live arcade przecież da się pobierać gry... Co do samego zmieniania IP to nie ma innego sposobu.
signap
ale nie wszystkie... np. DOOM ktory jest za 400msp jest u nas niedostepny czy nawet TRAILER GOW2
MasterShake
moge sciagnac triala ale go nie kupie bo mi wywala o blokadzie regionalnej

jak nie wszystkie to jeszcze popatrze
wisza
maciucha pokaz mi gdzie w Polsce kupie Premiuma za 500zl? Jest na Allegro w zestawie z ROD'em, moze po wakacjach stanieje. EDIT : Do tego ukradne jeszcze TV FULLHD i 10 gierek smile.gif
signap
jak ukradniesz bedziesz za free wink.gif
wisza
Czy zna ktos dobra stronke z Aukcjami z Anglii? Szukalem na Google ale linki nie dzialaja, moze w UK byly by tanie Xbox'y 360, to bym zamowil na kuzynke w Anglii i jak bedzie wracac to mi przywiezie tongue.gif
maciucha
CYTAT(wisza @ 25 05 2008, 12:44) *
maciucha pokaz mi gdzie w Polsce kupie Premiuma za 500zl? Jest na Allegro w zestawie z ROD'em, moze po wakacjach stanieje. EDIT : Do tego ukradne jeszcze TV FULLHD i 10 gierek smile.gif

Ja poprostu nie rozumiem utrudniania sobie życia... Kupisz x'a w USA - nie masz na niego gwary w PL, gry musisz stamtąd sprawadzać... To jest naprawde aż tak wygodne? Nie lepiej doplacic te 2 stówy (z ta jedna przesadzilem, zapomnialem ze dolar nisko stoi) i nie mieć żadnych problemów?
signap
http://www.ebay.co.uk/ ?
wisza
Dzieki za linka, w przegladarce wpisywalem www.ebay.uk, a nie www.ebay.co.uk, widzialem tam Premiuma za 344zl PAL, wiec z przesylka doszlo by moze do 400zl, chyba ze kuzynka przywiezie. Pozdro
Ice Lolek
CYTAT(wisza @ 25 05 2008, 13:26) *
Dzieki za linka, w przegladarce wpisywalem www.ebay.uk, a nie www.ebay.co.uk, widzialem tam Premiuma za 344zl PAL, wiec z przesylka doszlo by moze do 400zl, chyba ze kuzynka przywiezie. Pozdro

Eheheheh ale kombinujesz XD mówisz że za 344 premium Oo przeglądałem ebay.co.uk i ceny w granicach minium 150 do 200. a funt stoi po ok 4zł biggrin.gif więc neiwiem jakim cudem ci wyszło 344 tongue.gif I licz sie z tym iż na naszym allegro też są super oferty biggrin.gif

BTW:Sam tydzień temu bym sie na taką nacioł w dodatku pisze TYLKO WPŁATA NA KONTO smile.gif Więc zalecam poprosić o ksero dokumentów potwierdzających adres allegro z tym z dokumentu smile.gif bynajmniej na naszym allegro ja tak zrobiłem i to mnie uchroniło i Pani stwierdziła iż nie ma stałego zameldowania smile.gif pozatym w "angli też są różne wałkaże" biggrin.gif
wisza
Bylem przed chwilka na www.ebay.co.uk i jest tam X0 Premium za ?64.00 czyli 275zl, Zostaly 3 minuty do konca aukcji. Mam pytanko czy do Core'a/Arcade'a moge 'podlaczyc' bezprzewodowego pada? Bo moze bym w Polsce kupil smile.gif Wkoncu do Sierpnia moze troszke stanieje smile.gif
signap
a niby czemu nie? Arcade ma juz pada bezprzewodowego
Ice Lolek
CYTAT(wisza @ 25 05 2008, 21:52) *
Bylem przed chwilka na www.ebay.co.uk i jest tam X0 Premium za ?64.00 czyli 275zl, Zostaly 3 minuty do konca aukcji. Mam pytanko czy do Core'a/Arcade'a moge 'podlaczyc' bezprzewodowego pada? Bo moze bym w Polsce kupil smile.gif Wkoncu do Sierpnia moze troszke stanieje smile.gif

No faktycznie są takie ale też pozostaje kwestia tego czy ktoś niezrezygnuje z sprzedaży. A co do pada jasne że można podłączyć bezprzewodowego do core smile.gif konsole nie różnią się w budowie niczym smile.gif tylko akcesoriami (nielicząc x0 wersji hdmi czy 65nm)
wisza
Nie wiem pytam sie tylko, z 360 mialem dwa razy stycznosc i mi sir spodobal, a nie chce miec przewodowych bo na XBOX'ie zajechalem 3 przez pol roku, BTW Arcade wyje jak odkurzacz?
signap
poczytaj temat w dziale 360 o Arcade
Kanu_napier
male pytanko
moge sobie doladowac punkty ze zdrapki na koncie silver?
Wampis
Punkty MS i abonament Gold to zupełnie różne rzeczy nie mające na siebie wpływu. Więc tak, możesz.
signap
Nie ma jakiegos sposoby by miec GOLDa na jakis czas? Bo niechce tracic darmowego 1 miecha by pograc 1 DLC
ash77
CYTAT(signap @ 31 05 2008, 10:38) *
Nie ma jakiegos sposoby by miec GOLDa na jakis czas? Bo niechce tracic darmowego 1 miecha by pograc 1 DLC

zdrapka 48h Gold wpisana na konto które już straciło 1miesiac gratisowego Golda
signap
hmm moje konto ze z listopada 2k6 roku, wystarczy ze wezme 48h kod ktory byl za free z neta i bedze mial golda przed 48h?
ShtaS
Tak, nie ma znaczenia z kiedy masz konto.
ragus
Czy w Europie można bez problemu ściągnąć Xbox Originals z Marketplace'a?
slonik
W Europie czy w Polsce ??
ragus
Nie no, w Polsce wink.gif . Konto na UK.
slonik
Bo widzisz jest mała różnica, Bo w Polsce nie ściągniesz nic z Xbox Originals...
Pijany
Sa przewidziane premiery jakis dobrze zapowiadajacych sie gier na lipiec i sierpien ? Bo jakos nie moge sobie skojarzyc...
signap
uzylem kody 48h z neta i jakos DLC do Army nie moge pobrac...
Zajcik
CYTAT(Pijany @ 1 06 2008, 13:21) *
Sa przewidziane premiery jakis dobrze zapowiadajacych sie gier na lipiec i sierpien ? Bo jakos nie moge sobie skojarzyc...

Incredible Hulk, The
Don King Presents: Prizefighter
Alone in the Dark
Guitar Hero: Aerosmith
Hei$t
Soulcalibur IV
Too Human
Mercenaries 2: World in Flames

happy.gif
Hlipo
CYTAT(signap @ 1 06 2008, 20:26) *
uzylem kody 48h z neta i jakos DLC do Army nie moge pobrac...

jak jest tylko dla goldowców(?) to kod na 48h nic nie zmieni
signap
tyle ze na koncu poprzedniej strony twierdzili co innego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.