CYTAT(signap @ 2 06 2008, 08:14)

tyle ze na koncu poprzedniej strony twierdzili co innego
Byli w błędzie

.

Wie ktos o co moze chodzic? Nie moge zrobic przez to calaka w Carcasconne

Zgralem wszystko na memorke i to samo.
Dysk/karta pamięci na którym/której jest zapisany profil gracza jest odłączony, niedostępny lub brakuje wolnego miejsca na nim .
No to zes mnie ku.wa uswiadomil. Umiem cos takiego jak angielski wiesz? Jeszcze ucza tego w szkole.
El Loco Chocko
2 06 2008, 23:31
CYTAT(Owiec @ 2 06 2008, 20:47)

No to zes mnie ku.wa uswiadomil. Umiem cos takiego jak angielski wiesz? Jeszcze ucza tego w szkole.
A co ci mial napisac?
CYTAT(Owiec @ 2 06 2008, 21:47)

To trzeba było od razu sprwdzić która z tych możliwości jest u ciebie. Oczekiwałe, że ktoś będzie zgadywał?
Jak mial zamiar powiedziec tyle co komunikat na xboxie ,to mogl rownie dobrze nic nie mowic. Chyba napisalem ,ze zgrywalem gre i savy na memorke i dalej to samo. Czekam, na kogos kto mial takie cos lub wie jak to rozwiazac, a nie przetlumaczy mi wiadomosc z x'a...
CYTAT(Owiec @ 3 06 2008, 15:22)

Jak mial zamiar powiedziec tyle co komunikat na xboxie ,to mogl rownie dobrze nic nie mowic. Chyba napisalem ,ze zgrywalem gre i savy na memorke i dalej to samo. Czekam, na kogos kto mial takie cos lub wie jak to rozwiazac, a nie przetlumaczy mi wiadomosc z x'a...
a co niby miało ci dać zgranie save na memorce??
a miejsce jest na memorce?? (dużo miejsca??)
MasterShake
3 06 2008, 15:13
tak z nudow - microsoft planuje w koncu wejsc z live do nas? Nie to ze narzekam, na ps3 jakos dziala store chociazby ;f
CYTAT(MasterShake @ 3 06 2008, 16:13)

tak z nudow - microsoft planuje w koncu wejsc z live do nas? Nie to ze narzekam, na ps3 jakos dziala store chociazby ;f
microsoft ma nas w d.p.e - pewnie i tak wychodza z założenia ze wiekszosc polaków gdzies jest zarejestowana na kontach (GOLD) i microsoftowi i tak płaci tylko oddziałowi w innym kraju który już ma infrastrukture sieciową zrobioną
a u nas to by musieli wydać kaske na serwery itp itd
obecnie myślicie że ile by było polskich kont (GOLD) gdyby zrobiono wreszcie polski live?? 10tys??
MasterShake
3 06 2008, 19:05
parodia jakas. Kiedys cos krzyczeli jeszcze o tym ze bedzie ;f
To ,ze na dysku mam 10Gb ,a memorka jest nowa i zgralem gre, save, profil ,a i tak (pipi) to dalo.
EDIT: error wyskakiwal ,bo gralem we dwoch na jednej konsoli -__-" W singlu odrazu wpadl, jakby nie mogli napsiac normalnie.
mam lapa z hdmi oraz 360 arcade ktore ma hdmi i jak kupie taki kabel to bede mogl podlaczyc Xa i grac na tym laptopie (a dokladniej na jego wyswietlaczu?)?
A to na pewno jest wejście HDMI, a nie wyjście raczej?
Narazie mam memorke ale jak kupie dysk i juz jej nie bede potrzebowal to da sie skopiowac moj profil na dysk z wszystkimi achievementami ???
Da się. Zresztą tu chodzi tylko o sejwy, Osiągnięcia są przypisane do profilu, a profil możesz też ściągnąć bezpośrednio na dysk z XBL.
z XBL moze sciagnac profil jesli w gole laczyl sie z netem i odświeżał profil, i jesli to jest profil ONLINE
lepiej niech przegra z memorki zeby nie bylo wtopy...
Gdzie można kupić najtaniej oryginalny headset do x360?
Na allegro są za mniej, niż 30zł ale na aukcjach nie pisze nawet czy oryginalny a po zdjęciach nie rozpoznam bo nigdy tego nie widziałem z bliska.
A nie bede kupował z ultimy za 70zeta
Sztajniec
12 06 2008, 18:36
Czy mogę jakoś do chu.jka odzyskać stracone achievy? Odblokowałem sobie offline 400 pkt w CoD'zie 4, próbowałem zalogować się do Live'a, wyskoczył jakiś błąd z moim profilem. Odzyskałem tag gracza, i achievementy zniknęły. Trochę wkurviające, tym bardziej, że gra pożyczona i jutro oddaję, da się jakoś te achievy 'przywrócić'? Czy tylko przechodzenie gry jeszcze raz? : |
czy grajac na kabl VGA i ustawieniu roznych rozdzielczosci wplywa na plynnosc gry? Sadze ze nie ale brat upiera sie ze GTA skacze bo jest wysoka rozdzielczosc bo na TV jest plynnej bo tam jest nizsza rozdzialka
bountyhunter
12 06 2008, 19:22
QUOTE(Sztajniec @ 12 06 2008, 18:36)

Czy mogę jakoś do chu.jka odzyskać stracone achievy? Odblokowałem sobie offline 400 pkt w CoD'zie 4, próbowałem zalogować się do Live'a, wyskoczył jakiś błąd z moim profilem. Odzyskałem tag gracza, i achievementy zniknęły. Trochę wkurviające, tym bardziej, że gra pożyczona i jutro oddaję, da się jakoś te achievy 'przywrócić'? Czy tylko przechodzenie gry jeszcze raz? : |
Niestety nie bardzo, CoD4 zapisuje swoje dane do profilu, czyli jesli odzyskales profil, to najprawdopodobniej straciles swoj status z CoDa. Ten save, co CoD4 tworzy na HDD, zapisuje tylko info odnosnie checkpointa

Wiec, krotko mowiac, masz pecha.
czy planowana jest jakas kontynuacja Shaoin Monks (mk) na tej generacji? Nie konieczie SM2 lecz taka chodzona bijatyka
Zeratul
17 06 2008, 15:50
ponoc planowana jest jakas kolejna obnizka ceny klocka w US... slyszal ktos cos?
KIELiCH
18 06 2008, 08:43
Ty tam mieszkasz, to powinieneś sam mieć najświeższe info i się z nami dzielić, a tak swoją drogą to bardziej interesowałaby mnie obniżka cen w Europie a najlepiej w Polsce..
Żeby nie był ofttopa, to juve pisał gdzieś, że można zmienić wyświetlanie krzaczków np w Blue Dragon na j.ang o ile na xbox.com osiągnięcia są w tym języku. Otóż są, podobnie w Lost Odysey, ale odzyskanie profilu nic nie zmienia, da się to jakoś zrobić ??
zmień język dasha na angielski
Ch@otix
20 06 2008, 13:45
Siema, czy ktos z Wrocławia orientuje sie moze ile stoi xbox arcade w MM (ale tym na bielanach, w Auchanie)? Z góry dzięki
A nie możesz tam zadzwonić i się spytać?
wujakamil
24 06 2008, 12:17
Zobaczcie to
lol.
dobry sposób na dorobienie w wakacje
Dziobak_
24 06 2008, 12:44
Geeez, niezły młot. Za 40zł podaje numer telefonu do serwisu

. Już cały polski XBL wie, że jak się zadzwoni po pada do serwisu to przysyłaja bez jakiejśtam wymiany
Sztajniec
24 06 2008, 12:47
A myk z tym, że dostałem pada do konsoli a chciałbym drugiego też działa? xD Bo nie wiem, ja nic o tym nie słyszałem, a pad by się przydał ;]
Tzn, wiem , że to wszystko jest dość ... 'nieoficjalne', ale czy Microsoft to jakoś sprawdza czy po prostu dzwonię, mówię, że pada nie dostałem (mimo, że konsola zakupiona w grudniu? :P) i proszę o pada? ;p
@Wampis - nie no w sumie masz rację, nie ma co tam się bawić w oszukiwanie ludu, nieważne już z moim postem ;]
Takie polskie kombinowanie, po prostu MS wierzy w uczciwość ludzi i tak jak w innych krajach wysyła nowe pady kiedy tylko stwierdzi się na infolinii, że stary jest niesprawny. I niektórzy to wykorzystują, "zamawiając" nowe pady za free.
Dziobak_
24 06 2008, 14:02
Tylko ra wysyłają nówkę za free. Nastepnym razem też dostajesz nowgo padzika, ale musisz oddać im niesprawnego
Wampis - Zeratul pisal ze w USA infolinia rozni sie nieco od naszej ale niepamietam co pisal dokladniej - trzeba by przejrzec temat o awariach
Orientuje sie ktos czy MS wysyla tez nowe gitary, czy same pady? Ostatnio zauwazylem, ze zielony przycisk potrafi nie zaskoczyc. Nie jest co prawda tak, ze na dwa nacisniecia zadziala raz, ale dosc to denerwuje.
masz na mysli za free? Inny sprzet niz ten co jest w zestawie z konsola trzeba odeslac jak wifi, pad przewodowy a mamy Prem czy Arcade,itp
bountyhunter
26 06 2008, 01:44
QUOTE(w07t3k @ 25 06 2008, 10:05)

Orientuje sie ktos czy MS wysyla tez nowe gitary, czy same pady? Ostatnio zauwazylem, ze zielony przycisk potrafi nie zaskoczyc. Nie jest co prawda tak, ze na dwa nacisniecia zadziala raz, ale dosc to denerwuje.
gitara z gh3? docisnij gryf do konca, ja tak samo mialem ;p
mam kabel vga i chce podlaczyc zwykle sluchawki stereo - co potrzebuje by wykonac tego questa?
Przejściówkę 2xchinch na minijack'a(żeńskiego) . Jak coś to moge ci dać fotke mojej przejściówki

.
Ew możesz jeszcze mieć złącze słuchawkowe w tv/monitorze ale podejrzewam że nie masz .
michal89a23
27 06 2008, 09:34
Witam. Mam pytanko ( a nawet dwa ) . Przymierzam się do zakupu XBOX-a 360, ale ............. no właśnie :
1. Nie mam TV z HD ----> warto kupić wtedy XBOX-a???? Czy lepiej poczekać i kupić jeszcze TV.
2. Jeżeli bym się zdecydował na kupno to jaką wybrać wersję ? ARCADE ( ok 730 zł ) czy Premium ( ok 1000 zł )
Pozdrawiam
Najlepiej to uzyc szukajki, oba pytania byly zadawane przynajmniej kilka razy. Premiuma mozesz kupic za 800zl w Ultimie.
michal89a23
27 06 2008, 15:17
800 zł???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PREMIUM????!!!!!!!!!!!!! Zaraz sprawdzam!!!!!!!!!!!!
PS. Gdzie tu jest haczyk???? Jakoś nie mogę uwierzyć
Zapewne w tym, ze jest to stary model bez hdmi ;0
Baton_Forever
28 06 2008, 13:33
No witam

Pytanie takie mam bo czytam te wszystkie zamieszczane posty dotyczące m.in awaryjności konsoli Microsoftu, jak to ludzie narzekają że konsola rysuje płyty psuje się np. po 3 miesiacach, 2 tygodniach.
Czy poprzednik X360 również taki awaryjny był ?
Póki co zakupiłem PS3 bo troche taki niesmak we mnie pozostał po czytaniu narzekań na maszynke M$ bycmoże następnej generacji Xboxa kupię...
Nie, wraz z GC ich awaryjnosc byla najmniejsza (moze i zerowa) z poprzedniej generacji
Baton_Forever
28 06 2008, 18:01
No to jestem wręcz zaskoczony. Osobiście nigdy nie miałem żadnej z konsoli Microsoftu. Gdyby nie obecna awaryjność sprzętu raczej bym zakupił X360. Póki co gram na PS3 i uważam że w roku 2009/10/11 pojawi się następca X360 I MAM NADZIEJE ZE NIE TAK AWARYJNY

Bo aktualnie bardziej przychylnie patrze na produkty z firmy M$ Ogólnie dzięki za odpowiedź bo z poprzedniej generacji X boxem nie wiedziałem jaką miał awaryjność.
Albo wyszukujesz sobie argumenty na sile, byle tylko nie kupowac Xboxa albo jestes niedoinformowany.
CYTAT
Gdyby nie obecna awaryjność sprzętu raczej bym zakupił X360.
Obecnie awaryjnosc spadla i to do podobnego poziomu co PS3. Przesledz watek z awariami i policz, ile jest wpisow dotyczacych nowej wersji konsoli (65nm).
Baton_Forever
29 06 2008, 22:42
CYTAT(w07t3k @ 28 06 2008, 23:48)

Albo wyszukujesz sobie argumenty na sile, byle tylko nie kupowac Xboxa albo jestes niedoinformowany.
CYTAT
Gdyby nie obecna awaryjność sprzętu raczej bym zakupił X360.
Obecnie awaryjnosc spadla i to do podobnego poziomu co PS3. Przesledz watek z awariami i policz, ile jest wpisow dotyczacych nowej wersji konsoli (65nm).
Nie szukam argumentów na siłę. Po prostu czytając mnóstwo opinii na temat psujących się X360 odnoszę wrażenie że hmm sprzęt awaryjny szybko się psuje to nie warto kupować. Jednakże prawda danie nowego typu procka wykonanego w technologii 65 nm FALCON Znacznie to zmniejszyło liczbę padających X360 jest to wielkim + Jednak nie znaczy to, że mimo tego X360 nadal nie pada. X360 Elite ma ten typ chłodzenia i mimo tego czytałem wątek z awaryjnością Xboxów i również były przypadki którym i ta wersja padła.
Obecnie to chciałem się dowiedzieć czy M$ Xboxa pierwszej generacji miał z mniejszą awaryjnością i dowiedziałem się że tak. W mojej subiektywnej opinii dobrze że robią konsole konkurencja musi być. Swoją drogą mimo tego że obecnie mam PS3 równierz miałem dylemat co kupić bardzo możliwe że gdyby nie okazyjna cena sprzętu sony byłbym teraz posiadaczem X-boxa, ale co nie odwlecze to nie uciecze ja jestem nastawiony otwarcie i lubie firme Microsoft dlatego powiedziałem sobie ze ich nastepnego x-boxa zakupię

Pozdrawiam
Mozesz dac linka do tego z tym padnietym Elite w 65nm? Wczesne wersje nie byly 65nm. Sporo osob ma Arcade/Prem w 65nm i cisza jest
Dokładnie, 65nm nie padają, a nawet jeśli są problemy to nie przez RoD.
A PS3 wcale nie jest bezawaryjne.
Robsonf
30 06 2008, 22:36
Zresztą trzeba przyznać, że przecież nie wszyscy posiadacze 90nm mają koniecznie problemy - a teraz cena tych starszych egzemplarzy jest naprawdę zachęcająca.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.