Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
T800
QUOTE(-gmeru- @ 12 05 2005, 23:18)
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:13)
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 22:22)
Ale Ghost Recon 3 ssie jaja. Popatrzcie na drzewa - żałosne.

To jednak pierwsza generacja i jeszcze pół roku do premiery. BARDZO PIERWSZA I BARDZO WCZESNA. Pamiętam tylko jak wyglądało to, co miało stać się Bouncerem na PS2. Skok był POTĘŻNY i liczę na tak samo wielki skok między tymi pierwszymi tytułami, a tytułami właściwymi. Nieco bolączką 360 jest, że gry wyglądają tak jakby pociągnąłby je jeszcze stary Xbox. A na pewno niewiele by mu brakowało. Tymczasem 360 ma dużo, duuuuuuuuuuużo, naprawdę duuuuuuuuuuuuużo więcej mocy. 512MB RAMu - oł je!

Jeśli inne konsole nie będą miały ponad 200MB RAMu więcej, to za bardzo nas już nie zaskoczą.
*

Popatrzcie TUTAJ.
Ja jestem rozczarowany. 500 mln pol/sek icon_evil.gif . Niewiem co jest ale najsilniejsza teraz karta graficzna na rynku PC przerzuca ponad 700 mln pol./sek z efektami!
No i te 512MB ramu to wcale nie jest dużo, tym bardziej ze jak narazie wynika ze specyfikacji to jest to pamięć współdzielona, czyli jeszcze dla GPU pójdzie ze 100 mega i na dżwięk pewnie z 24mb, to samego ramu zostanie niecałe 400 mega. To nie jest za wiele.
Generalnie jestem bardzo rozczarowany tymi 500 milionami polygonów, mam nadzieje ze to jakiś bląd, albo cos innego.
*

Jaki tam bład człowieku ale na kompie masz cos takiego jak windows wiec te 700mln to masz na papierze tylko heheheheehehehe windows czaisz? jakby PC ruszał buahahahah 700mln to bysmy mieli gry alla DOA5 ;-)))))))))))ale biedna karta graficzna nie moze sie spełnić bo windows ją skutecznie hamuje. Gdyby nie bylo windowsa to by bylo co innego ale wtedy to by byla konsola laugh.gif jak wogle mozna porownywac do tego PCeta ; ) ) ) chybione porownanie ; )

Napewno sie doczkekamy kiedys czasów ze bedzie patrzeć na gry z : 700 mln pol./sek z efektami laugh.gif laugh.gif
*

Najpierw proponuje polizać delikatnie temat kart graficznych i grafiki 3D i dopiero sie wypowiadać.Chłopie moc GPU pomyliła ci sie z pamięcią , ale dla ciebie to jeden h..., za przeproszeniem hehehe
Normalnie kupa śmiechu , proponuje sie nie wypowiadać w tematach o których sie nie ma pojęcia kolego.
C1REX
512 Ramu to mało? To i tak 8 wiecej, niż w najsilniejszym dziś X-ie. i nie bierzemy pod uwagę jej szybkości.

A ile poligonów ciągnie ps2? 20mln.? Do tego jest bardzo uboga w efekty. DreamCast ze swoimi 3 mln/sec potrafił pociągnąć naprawdę ładne gry.

A RaliiSport2 na X-a? Toż to prawie foto realistyczna grafa.

Teraz wsiększość zależeć będzie od ilości efektów i rozdzielczości. Ilość poligonów powoli nie ma już tak dużego znaczenia.
T800
QUOTE(C1REX @ 12 05 2005, 23:36)
512 Ramu to mało? To i tak 8 wiecej, niż w najsilniejszym dziś X-ie. i nie bierzemy pod uwagę jej szybkości.

A ile poligonów ciągnie ps2? 20mln.? Do tego jest bardzo uboga w efekty. DreamCast ze swoimi 3 mln/sec potrafił pociągnąć naprawdę ładne gry.

A RaliiSport2 na X-a? Toż to prawie foto realistyczna grafa.

Teraz wsiększość zależeć będzie od ilości efektów i rozdzielczości. Ilość poligonów powoli nie ma już tak dużego znaczenia.
*

Weź pod uwage ze X360 bedzie kilkanaście razy szybszy niż jedynka a ramu ma tylko 8x wiecej, mam tłumaczyć dalej.
Niewiem czy wiesz ale wraz z ilością efektów graficznych zmniejsza sie ilosć wyświetlanych pol/sek,wiec jak widzisz polygony mają bardzo duze znaczenie, bo niejako teoretycznie informują o mocy sprzętu.
-gmeru-
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:27)

To jednak pierwsza generacja i jeszcze pół roku do premiery. BARDZO PIERWSZA I BARDZO WCZESNA. Pamiętam tylko jak wyglądało to, co miało stać się Bouncerem na PS2. Skok był POTĘŻNY i liczę na tak samo wielki skok między tymi pierwszymi tytułami, a tytułami właściwymi. Nieco bolączką 360 jest, że gry wyglądają tak jakby pociągnąłby je jeszcze stary Xbox. A na pewno niewiele by mu brakowało. Tymczasem 360 ma dużo, duuuuuuuuuuużo, naprawdę duuuuuuuuuuuuużo więcej mocy. 512MB RAMu - oł je!

Jeśli inne konsole nie będą miały ponad 200MB RAMu więcej, to za bardzo nas już nie zaskoczą.
*

Popatrzcie TUTAJ.
Ja jestem rozczarowany. 500 mln pol/sek icon_evil.gif . Niewiem co jest ale najsilniejsza teraz karta graficzna na rynku PC przerzuca ponad 700 mln pol./sek z efektami!
No i te 512MB ramu to wcale nie jest dużo, tym bardziej ze jak narazie wynika ze specyfikacji to jest to pamięć współdzielona, czyli jeszcze dla GPU pójdzie ze 100 mega i na dżwięk pewnie z 24mb, to samego ramu zostanie niecałe 400 mega. To nie jest za wiele.
Generalnie jestem bardzo rozczarowany tymi 500 milionami polygonów, mam nadzieje ze to jakiś bląd, albo cos innego.
*

Jaki tam bład człowieku ale na kompie masz cos takiego jak windows wiec te 700mln to masz na papierze tylko heheheheehehehe windows czaisz? jakby PC ruszał buahahahah 700mln to bysmy mieli gry alla DOA5 ;-)))))))))))ale biedna karta graficzna nie moze sie spełnić bo windows ją skutecznie hamuje. Gdyby nie bylo windowsa to by bylo co innego ale wtedy to by byla konsola laugh.gif jak wogle mozna porownywac do tego PCeta ; ) ) ) chybione porownanie ; )

Napewno sie doczkekamy kiedys czasów ze bedzie patrzeć na gry z : 700 mln pol./sek z efektami
*

Najpierw proponuje polizać delikatnie temat kart graficznych i grafiki 3D i dopiero sie wypowiadać.Chłopie moc GPU pomyliła ci sie z pamięcią , ale dla ciebie to jeden h..., za przeproszeniem hehehe
Normalnie kupa śmiechu , proponuje sie nie wypowiadać w tematach o których sie nie ma pojęcia kolego.
*

Jasne przeciez X360 bedzie slaby i PCety zjedzą go z 700mln/s buahahahah. Ja bym zaczal sie juz niepokoic ohmy.gif co to bedzie ohmy.gif czekac tylko na fanboi od PS3 haha ; ) ohmy.gif tylko szkoda ze gry beda powalac ale co tam 700mln na Pieca zrobi swoje ohmy.gif hłehłe niemusisz mi tlumaczyc o kartach graficznych bo h** mnie to obchodzi to nie forum o pC ; ) poprostu nierozsmieszaj ze konsola bedzie za slaba bo pasc mozna ; ) jasne bedzie taka slaba ze ojej blink.gif zadzwon do nich to moze zwieksza ilosc poligonow laugh.gif chociaz zapewne puscisz w gacie jak zobaczusz w ruchu giery jak nie te z 1 generacji to z nastepnych. I pewno ilosc poligonow bedzie znacząca x2.gif
C1REX
Konsolom nigdy nie trzeba było tyle Ramu, co pc-towi. psx miał procek 33-mHz i tylko 2 Ramu, a jakoś sobie radził.

ps2 jest kilkukrotnie silniejsze od DC, a grafika tak bardzo nie odstaje.
Poza tym ważna jest architektura sprzętu i sprzętowe efekty graficzne. Na papierze ps2 to potwór, a w realu gry ma z poszarpanymi krawędziami, tnąca animacją i ze słabszej jakości teksturami, niż u konkurencji.

Nie sądzę, aby nowy X miał jakieś wąskie gardło, przez które marnuje się jej potencjał, Za duże pieniądze w to idą i za mądrzi ludzie na tym się głowią.
T800
QUOTE(-gmeru- @ 12 05 2005, 23:43)
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:27)

*

Popatrzcie TUTAJ.
*

Napewno sie doczkekamy kiedys czasów ze bedzie patrzeć na gry z : 700 mln pol./sek z efektami laugh.gif laugh.gif
*

*

Jasne przeciez X360 bedzie slaby i PCety zjedzą go z 700mln/s buahahahah. Ja bym zaczal sie juz niepokoic ohmy.gif co to bedzie ohmy.gif czekac tylko na fanboi od PS3 haha ; ) ohmy.gif ohmy.gif tylko szkoda ze gry beda powalac ale co tam 700mln na Pieca zrobi swoje ohmy.gif ohmy.gif hłehłe
*

Zaden fanboy ze mnie "znawco tematu". Ja porównuje fakty i skoro dzisiejsze GPU w PC (będące juz dobrych kilka miesięcy na rynku!) przerzucają 750mln/sek,GPU w X 360 zaledwie 500 mln/sek, to chyba cos tu jest nie tak. Zrozum że GPU w X360 ma być przynajmniej generacje do przodu w stosunku do dzisiejszych kart, a skoro wyświetla zdecydowanie mniej trójkątów to chyba to krok wstecz.
Ja czekam na jakieś inne info , moze na MTV coś wyjaśnia w tej sprawie. Przypominam ze cała moc X360 ma siegać jednego teraflopa,wiec 500mln pol/sek wyświetlanych przez GPU jest tu jakimś żartem.
TomisH
Możecie przestać cytować cytat cytatu cytatu cytatu? Bo się bajzel robi.
Dziękuję happy.gif
T800
QUOTE(C1REX @ 12 05 2005, 23:48)
Konsolom nigdy nie trzeba było tyle Ramu, co pc-towi. psx miał procek 33-mHz i tylko 2 Ramu, a jakoś sobie radził.

ps2 jest kilkukrotnie silniejsze od DC, a grafika tak bardzo nie odstaje.
Poza tym ważna jest architektura sprzętu i sprzętowe efekty graficzne. Na papierze ps2 to potwór, a w realu gry ma z poszarpanymi krawędziami, tnąca animacją i ze słabszej jakości teksturami, niż u konkurencji.

Nie sądzę, aby nowy X miał jakieś wąskie gardło, przez które marnuje się jej potencjał, Za duże pieniądze w to idą i za mądrzi ludzie na tym się głowią.
*

Ktoś cie okłamał , jeśli uwazasz ze PS2 na papierze było potworem nawet kiedy wchodziło na rynek. Potwór z 32 MB ramu i 4MB VRamu , normalnie leze i płacze.
Jedyne co w momencie premiery PS2 robiło wrazenie na papierze to ilość przerzucanych polygonów (75mln/sek), ale jak wiadomo są to gołe trójkąty i normalnie w zależności od gry PS2 przerzuca ok 15 mln pol/sek.
Zgadzam sie ze wazna jest architektura i efekty sprzętowe konsoli , ale w X360 ma siedzieć GPU od ATI a najsilniejszy GPU na rynku w tej chwili to też Radeon od ATi , wiec technologie będą podobne , rewolucji nie będzie.
amar
Trabka trabka. Czeka ktos na pokaz X'a na MTV? jeszcze tylko 2:30 ninja.gif death2.gif Chyba nie musze mowic, ze do szkoly mam na 8 rano i bedzie ze mna mniej wiecej cos takiego stretcher.gif ?
For life
Kenshin
Ja o 6:30 musze wstac do roboty i 11 godzin pozniej dopiero bede w domu ale wytrwam przecie to X360 excl.gif
amar
Swoja dorga, idioci z mtv.pl nawet nie umieja odpalic dobrze serwisu o premierze xboxa (www.mtv.pl/xbox - dziala to komus?). Nic to, poczekam cala noc :>
TomisH
Za godzinę i dziesięć minut "kończy się" ourcolony. Siedzę do 2:30.
Ryo-San
panowie spokojnie..powiedzcie mi gdzie tu logika...skoro najlepsze dzisiejsze karty fraficzne wyciskają 750 mln polygonow a Fudo(kodowa nazwa karty graficznej X360), ktora jest na dzien dzisiejszy technologicznym powerem, wyprzedzajacym przynajmniej o generecje najlepsze karty graficzne? a wg. niektorych ze swoimi 48 potokami nawet o 2 generacje do przodu..ma ruszyc mniej polygonow..przciez to jest kompletnie bez sensu..
nie mowie ze X360 bedzie obracal miliardami polygnow, bo mi to zwisa..ale toczymy dyskusje na zasadzie..co będzie szybsze..nowy bolid F1 ktory ma silnik 3 litrowy czy 5 letnie BMW pana Zenka z 4 litrowym "potworem" pod maską...;/
QUOTE(C1REX @ 13 05 2005, 00:48)
*

nic dodac nic ujac..
Raptor
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 21:32)
MS chce byś mógł oglądać TV przez swojego Xbox'a i cały czas być na necie - tj. mieć możliwość otrzymywania powiadomień z Xbox Live.

I tak za pewne bedzie w moim przypadku wink.gif
Konsola będzie niewiększa od PS2

No to rewelacja wink.gif Ale watpie czy japonczykom sie spodoba laugh.gif
360 będzie posiadał 2 wiatraczki, a jeden z nich będzie się wyłączał podczas lukania filmów DVD.

Kolejny fajny bajer... mam nadzieje, ze i tak same w sobie beda ciche.

X360? Sprzedany cool.gif Jesli PD bedzie startowym tytulem. Jednak dobrze, ze nie kupilem NDS laugh.gif.
T800
QUOTE(Ryo-San @ 13 05 2005, 00:24)
panowie spokojnie..powiedzcie mi gdzie tu logika...skoro najlepsze dzisiejsze karty fraficzne wyciskają 750 mln polygonow a Fudo(kodowa nazwa karty graficznej X360), ktora jest na dzien dzisiejszy technologicznym powerem, wyprzedzajacym przynajmniej o generecje najlepsze karty graficzne? a wg. niektorych ze swoimi 48 potokami nawet o 2 generacje do przodu..ma ruszyc mniej polygonow..przciez to jest kompletnie bez sensu..
nie mowie ze X360 bedzie obracal miliardami polygnow, bo mi to zwisa..ale toczymy dyskusje na zasadzie..co będzie szybsze..nowy bolid F1 ktory ma silnik 3 litrowy czy 5 letnie BMW pana Zenka z 4 litrowym "potworem" pod maską...;/
QUOTE(C1REX @ 13 05 2005, 00:48)
*

nic dodac nic ujac..
*

Zgadzam sie z Ryo , ktoś tutaj podał jakieś złe dane, albo o zgrozo wszędzie kłąmią przy recenzjach kart graficznych bo piszą ze dane na temat polygonów są podane z efektami! Juz sam niewiem , ale sie wszystko wyjaśni. Te 48 to i tak nie do końca wiadomo czy potoki , czy cos innego więc bym sie tym nie podniecał za wcześnie.
peter
amaru -> ja czekam smile.gif ale na jakim to dokładnie ma być MTV? czy ten na http://wwitv.com/portal.htm i na UK na tym ?
TomisH
Na UK to jutro o 20, bo to jest godzina do tyłu od nas. W USA jednak koło 3 w nocy bodajże...
Juchy
a kto ma MTV z USA? przyznac sie albo namiar dac smile.gif
amar
peter na mtv us o okolo 2:30 - 3:30, ewentualnie mozna sobie obejrzec o 21 naszego czasu w piatek (czyli praktycznie dzisiaj) na mtv polska. Ale mi sie nie chce czekac. Zastanawiam sie, czy mozna gdzies uzyskac streama MTV US
Kenshin
No właśnie gdzie można znaleść link do streame'a MTV US ???? x2.gif

Na MTV.com pisze 00 Hours 00 Days 00 Minutes
Raptor
Kenshin: Bo te odliczanie dziala z zegarkiem w twoim PC... huh.gif - bylo juz o tym w tym temacie.
TomisH
ourclony - 0:00:00. Kupa. Nic. Null. Idę spać...
[EDIT] COFAM TO! Ostatnia zagadka... happy.gif
Ryo-San
forum teamxbox
http://forum.teamxbox.com/
wejdzcie w General Xbox Discussions - tam sa tematy o show w MTV
sadze ze chlopaki z tego forum powinni byc na bieżąco z informacjami...
aktrualnie temat show mtv sledzi bacznie ponad pol tysiąca uzutkownikow forum..sadze ze zaraz bedzie gorąco!
pewnie lada chwilo ktos to zrzuci na serwer i zapoda linka..trzeba sledzic..;]
Kenshin
Dobra ide spać ,dzisiaj o 7:00 powinien już być gdzieś link z którego bede mógł ściągnąć to co teraz leci na MTV US. excl.gif x2.gif 360 x2.gif
amar
eee... Nie ma jakiejs mniejszej rozdzialki? Bo sciagnac tego nie mozna.
sentinel
e tam, oglądam siedemnasty raz i nie ma żadnych problemów ze streamingiem :-)
amar
Siedemnasty? To troche czasoprzestrzennie niemozliwe, ale luz. Mi sie wiesza, niestety. Znaczy obraz sie wiesza, dzwiek leci ok. Nevermind.
daelk
no to pieknie...ja wytrzymalem tylko dwa razy na bez dechu(faktycznie zassalem powietrze)smile.gif
gorillaz66
Filmik można zapisac na dysk programem WM Recorder 10
szybko,łatwo i przyjemnie biggrin.gif

http://www.xbox360.com cool.gif

The Xbox 360™ video game and entertainment system places you at the center of the experience. Available this holiday season in Europe, Japan, and North America, Xbox 360 ignites a new era of digital entertainment that is always connected, always personalized, and always in high definition...........

http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htm
amar
Bardzo ladnie zrobiles XboxFan dzielac sie ta wiadomoscia z biedakami, ze slabym laczem :> Dzieki, pozdro :}
Raptor
Szkoda, ze (znowu) nie w Polsce ;(
gorillaz66
Są już bezpośrednie linki do filmu z ourcolony:
LOW: http://msxb.vo.llnwd.net/o2/ourcolony/TheColony_v2_300k.zip
HIGH: http://msxb.vo.llnwd.net/o2/ourcolony/TheColony_v2_750k.zip

edit :

CODE
The.Next.Generation.Xbox.Revealed.DSR.XviD-LOKi
Zainteresowani wiedzą co to i gdzie tego szukać smile.gif cool.gif
Raptor
http://www.videogameshardcore.com/XBOX360.mp4 - bezposredni zrzut smile.gif
Wymagany najnowszy dostepny darmowy (v 6.5.2) quick time.
FiL4
QUOTE(Raptor @ 13 05 2005, 05:39)
http://www.videogameshardcore.com/XBOX360.mp4 - bezposredni zrzut smile.gif
Wymagany najnowszy dostepny darmowy (v 6.5.2) quick time.
*

Jak dla mnie ten program to porazka maksymalna. Prezentacja Perfect Dark Zero to kpina - zadnego gameplayu, a zamiast tego ochydne geby jakis nygasow. Tylko Zyos (Xyos, przekrecili jego ksywe lol) byl jedynym kumatym gosciem w gronie tych idiotow. Czas stracony, nie bylo na co czekac. E3 wszystko wyjasni...
Flik
po tygodniu przerwy powrocilem cool.gif
szczerze mowiac myslalem ze xbox360 nie bedzie wygladal w ten sposob. ze microsoft utzryma raczej czarny kolor. a tutaj taki zonk mad.gif nie dosc ze stoi w pionie co jest moim zdaniem maksymalna porazka to do tego wielki zielony power rotfl wacko.gif
2razyjot
Juz sciagam, pompompom. ^^

Tylko PL MTV cos chyba w precislawa przycina bo na 21:00 dzisiaj to jakies tance 'Wade Robson Project' czy inny shit zapowiadaja ... blink.gif

BTW: release na torrentcie, wielkosc 180 mb jest tutaj. W tej chwili sciaga ponad 300 osob lekko - slabiutko cos. Az tak male zainteresowanie? blink.gif

Nowa konsola M$ cholernie podoba mi sie pod wzgledem designu, jest po prostu debesciakiem ... smile.gif Fakt, ze Billu poszedl nieco w strone SONY (konsolke da sie postawic w pionie) wyszlo IMO na dobre, bardzo kreca mnie mozliwosci zmiany wygladu konsoli pokazane na filmiku (zmiana przedniego panelu). Mierzi jedynie fakt rozwiazania joypada, znowu ten cholerny krzyzak ... ;/

Jedno jest pewne - musze miec to w domu! biggrin.gif
Jakim
Nie będe spoilował ale trochę zawiodłem się na Xboxie.
Z gier które obejrzałem a filmiki i screeny są juz powszechnie dostepne to:

Kameo: ta gra ciągnie sie jak gil z nosa. Poczatkowo miała wyjśc na GC, potem na Xa wkońcu przeszła na x360. Widać że jest to jeszce port z pierwszego Xboxa więc wyglada biednie

Fullauto: no... to ma sie rozumiećbiggrin.gif Na tej grze sie narazie niezawiodłem. Zobaczycie trailery na Gametrailers sie przekonacie

Connamed: Horro fpp-> filmik są na Gametrailers. Fizyka zadawanych ciosów to jak dla mnie numero uno wśród wszystkich gier. Zobaczycie walke na rurki a sie przekonacie. Kolejna gra na której się narazie nie zawiodłem.

Nowy Test Drive: I tutaj mały zonk wg mnie. Na screenach gra wyglada ślicznie.. ale nie aż tak jak by sie można było spodziewać po następnej generacji konsol! Na filmikach wygląda to ... trochę jak skrzyzowanie Forzy z Gt. Po prostu nie widać że to kolejna generacja.

Ghost Recoin 3-> screeny widzieliście, sa już dostępne nowe i lepszej jakości. Gra wygląda wporządku i oby tez taka była.
szczurek
QUOTE(Ryo-San @ 12 05 2005, 23:04)
szczurek czego ty sie spodziewasz po pierwszej generacji gier? efektow z SW?
ludzie jak zobaczycie to co jest na screenach w 60 klatkach, masie detali, 1080i itp to sliski w gaciach murowany
*

dziwnym nie jest, postacie wyglądają prześlicznie, ale tła już troche nie teges. Popatrz na te małpy, albo widownie. Płaskie bitmapy confused.gif Poprostu wydaje mi sie, że lebiej by zrobili gdyby jednak DOA4 jeszcze troche potrzymali w tajemnicy i go doszlifowali co by zrywał kapciuszki....
^BlaZzin^DMC
Moim zdaniem producenci nie są póki co przyzwyczajenie do robienia tak zaawansowanej grafiki bo obecne konsole nie dawały aż takiego wielkiego pola do popisu.Zobaczycie co sie będzie działo jak zaczną wchodzic gierki na Unreal Engine 3.A Condemned zrobił na mnie piorunujące wrażenie,grafika naprawde piekna i do tego ta fizyka.

Eh,coś pieknego.
2razyjot
QUOTE(^BlaZzin^DMC @ 13 05 2005, 07:15)
Moim zdaniem producenci nie są póki co przyzwyczajenie do robienia tak zaawansowanej grafiki bo obecne konsole nie dawały aż takiego wielkiego pola do popisu.Zobaczycie co sie będzie działo jak zaczną wchodzic gierki na Unreal Engine 3.A Condemned zrobił na mnie piorunujące wrażenie,grafika naprawde piekna i do tego ta fizyka.

Eh,coś pieknego.
*

Skad mozna zassac filmiki z prezentacji o ktorej mowisz? Oo Ja tam widzialem tylko wypowiedzi tych pajacow z M$ a zadnych gierek w akcji ... x/
..::XMANiAK::..
z sajtow z grami na X hyh.gif lub wpisz to co podal Xboxfan w wyszukiwarce torrentow
A.Z.BEST
QUOTE(^BlaZzin^DMC @ 13 05 2005, 08:15)

Eh,coś pieknego.
*

True... Wiele gier było konwertowanych z pierwszego Xbox'a i wyglądają po prostu tak jak na tą generację.

Narazie jakąś tam miarę mocy nowej generacji daje tylko NFL i NBA 2K6 oraz PGR 3 (fenomenalnie wygląda o_O). PD:0 wygląda wręcz czerstwo w porównaniu do tych 3 produkcji. Ale bez Maddena chyba żadna premiera konsoli w USA nie może się odbyć ;].
Jakim
Ja naprawde polecam oblukać tytuł Fullauto. Moim zdaniem prawdziwa kolejna generacja.

AzBest są jakies nowe screeny z PGR3 czy tylko ten kawałek Ferrarki?
..::XMANiAK::..
ta prezentacja trwala 20min?? czy wiecej?
Jakim
prezentacja trwa około 5:48 min
gorillaz66
Z mtv 20 minut
Z ourcolony niecałe 6 minut
Jakim
dobra... własnie szczena mi opadła... polecam wejśc na strone ign i zassać króciutki filmik z gry powstającej na silniczku Unreala 3... jakośc może i kiepska ale widac... widać moc!!
^BlaZzin^DMC
A.Z.BEST -> PD:0 ? gdzie moge znaleść jakieś filmiki albo screeny z tego ?.
Morikage
Zerknijcie na tego shota z DOA4 z Bassem i (pewnie) Lisą. W tle na ekranie widac napis "Xenon Launch" Dziwna sprawa skoro przyjęto w końcu nazwę Xbox 360 a screen jest jeszcze gorący

http://img.photobucket.com/albums/v650/som...160744_6big.jpg

Bedziemy czytac regulamin w przyszlosci, prawda? - [Raptor]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.