QUOTE(-gmeru- @ 12 05 2005, 23:18)
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:13)
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 22:22)
Ale Ghost Recon 3 ssie jaja. Popatrzcie na drzewa - żałosne.
To jednak pierwsza generacja i jeszcze pół roku do premiery. BARDZO PIERWSZA I BARDZO WCZESNA. Pamiętam tylko jak wyglądało to, co miało stać się Bouncerem na PS2. Skok był POTĘŻNY i liczę na tak samo wielki skok między tymi pierwszymi tytułami, a tytułami właściwymi. Nieco bolączką 360 jest, że gry wyglądają tak jakby pociągnąłby je jeszcze stary Xbox. A na pewno niewiele by mu brakowało. Tymczasem 360 ma dużo, duuuuuuuuuuużo, naprawdę duuuuuuuuuuuuużo więcej mocy. 512MB RAMu - oł je!
Jeśli inne konsole nie będą miały ponad 200MB RAMu więcej, to za bardzo nas już nie zaskoczą.
Popatrzcie
TUTAJ.
Ja jestem rozczarowany. 500 mln pol/sek

. Niewiem co jest ale najsilniejsza teraz karta graficzna na rynku PC przerzuca ponad 700 mln pol./sek z efektami!
No i te 512MB ramu to wcale nie jest dużo, tym bardziej ze jak narazie wynika ze specyfikacji to jest to pamięć współdzielona, czyli jeszcze dla GPU pójdzie ze 100 mega i na dżwięk pewnie z 24mb, to samego ramu zostanie niecałe 400 mega. To nie jest za wiele.
Generalnie jestem bardzo rozczarowany tymi 500 milionami polygonów, mam nadzieje ze to jakiś bląd, albo cos innego.
Jaki tam bład człowieku ale na kompie masz cos takiego jak windows wiec te 700mln to masz na papierze tylko heheheheehehehe windows czaisz? jakby PC ruszał buahahahah 700mln to bysmy mieli gry alla DOA5 ;-)))))))))))ale biedna karta graficzna nie moze sie spełnić bo windows ją skutecznie hamuje. Gdyby nie bylo windowsa to by bylo co innego ale wtedy to by byla konsola

jak wogle mozna porownywac do tego PCeta ; ) ) ) chybione porownanie ; )
Napewno sie doczkekamy kiedys czasów ze bedzie patrzeć na gry z : 700 mln pol./sek z efektami

Najpierw proponuje polizać delikatnie temat kart graficznych i grafiki 3D i dopiero sie wypowiadać.Chłopie moc GPU pomyliła ci sie z pamięcią , ale dla ciebie to jeden h..., za przeproszeniem hehehe
Normalnie kupa śmiechu , proponuje sie nie wypowiadać w tematach o których sie nie ma pojęcia kolego.
512 Ramu to mało? To i tak 8 wiecej, niż w najsilniejszym dziś X-ie. i nie bierzemy pod uwagę jej szybkości.
A ile poligonów ciągnie ps2? 20mln.? Do tego jest bardzo uboga w efekty. DreamCast ze swoimi 3 mln/sec potrafił pociągnąć naprawdę ładne gry.
A RaliiSport2 na X-a? Toż to prawie foto realistyczna grafa.
Teraz wsiększość zależeć będzie od ilości efektów i rozdzielczości. Ilość poligonów powoli nie ma już tak dużego znaczenia.
QUOTE(C1REX @ 12 05 2005, 23:36)
512 Ramu to mało? To i tak 8 wiecej, niż w najsilniejszym dziś X-ie. i nie bierzemy pod uwagę jej szybkości.
A ile poligonów ciągnie ps2? 20mln.? Do tego jest bardzo uboga w efekty. DreamCast ze swoimi 3 mln/sec potrafił pociągnąć naprawdę ładne gry.
A RaliiSport2 na X-a? Toż to prawie foto realistyczna grafa.
Teraz wsiększość zależeć będzie od ilości efektów i rozdzielczości. Ilość poligonów powoli nie ma już tak dużego znaczenia.
Weź pod uwage ze X360 bedzie kilkanaście razy szybszy niż jedynka a ramu ma tylko 8x wiecej, mam tłumaczyć dalej.
Niewiem czy wiesz ale wraz z ilością efektów graficznych zmniejsza sie ilosć wyświetlanych pol/sek,wiec jak widzisz polygony mają bardzo duze znaczenie, bo niejako teoretycznie informują o mocy sprzętu.
-gmeru-
12 05 2005, 23:43
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:27)
To jednak pierwsza generacja i jeszcze pół roku do premiery. BARDZO PIERWSZA I BARDZO WCZESNA. Pamiętam tylko jak wyglądało to, co miało stać się Bouncerem na PS2. Skok był POTĘŻNY i liczę na tak samo wielki skok między tymi pierwszymi tytułami, a tytułami właściwymi. Nieco bolączką 360 jest, że gry wyglądają tak jakby pociągnąłby je jeszcze stary Xbox. A na pewno niewiele by mu brakowało. Tymczasem 360 ma dużo, duuuuuuuuuuużo, naprawdę duuuuuuuuuuuuużo więcej mocy. 512MB RAMu - oł je!
Jeśli inne konsole nie będą miały ponad 200MB RAMu więcej, to za bardzo nas już nie zaskoczą.
Popatrzcie
TUTAJ.

. Niewiem co jest ale najsilniejsza teraz karta graficzna na rynku PC przerzuca ponad 700 mln pol./sek z efektami!
No i te 512MB ramu to wcale nie jest dużo, tym bardziej ze jak narazie wynika ze specyfikacji to jest to pamięć współdzielona, czyli jeszcze dla GPU pójdzie ze 100 mega i na dżwięk pewnie z 24mb, to samego ramu zostanie niecałe 400 mega. To nie jest za wiele.
Generalnie jestem bardzo rozczarowany tymi 500 milionami polygonów, mam nadzieje ze to jakiś bląd, albo cos innego.
Jaki tam bład człowieku ale na kompie masz cos takiego jak windows wiec te 700mln to masz na papierze tylko heheheheehehehe windows czaisz? jakby PC ruszał buahahahah 700mln to bysmy mieli gry alla DOA5 ;-)))))))))))ale biedna karta graficzna nie moze sie spełnić bo windows ją skutecznie hamuje. Gdyby nie bylo windowsa to by bylo co innego ale wtedy to by byla konsola

Napewno sie doczkekamy kiedys czasów ze bedzie patrzeć na gry z : 700 mln pol./sek z efektami
Najpierw proponuje polizać delikatnie temat kart graficznych i grafiki 3D i dopiero sie wypowiadać.Chłopie moc GPU pomyliła ci sie z pamięcią , ale dla ciebie to jeden h..., za przeproszeniem hehehe
Normalnie kupa śmiechu , proponuje sie nie wypowiadać w tematach o których sie nie ma pojęcia kolego.
Jasne przeciez X360 bedzie slaby i PCety zjedzą go z 700mln/s buahahahah. Ja bym zaczal sie juz niepokoic

co to bedzie

czekac tylko na fanboi od PS3 haha ; )

tylko szkoda ze gry beda powalac ale co tam 700mln na Pieca zrobi swoje

hłehłe niemusisz mi tlumaczyc o kartach graficznych bo h** mnie to obchodzi to nie forum o pC ; ) poprostu nierozsmieszaj ze konsola bedzie za slaba bo pasc mozna ; ) jasne bedzie taka slaba ze ojej

zadzwon do nich to moze zwieksza ilosc poligonow

chociaz zapewne puscisz w gacie jak zobaczusz w ruchu giery jak nie te z 1 generacji to z nastepnych. I pewno ilosc poligonow bedzie znacząca
Konsolom nigdy nie trzeba było tyle Ramu, co pc-towi. psx miał procek 33-mHz i tylko 2 Ramu, a jakoś sobie radził.
ps2 jest kilkukrotnie silniejsze od DC, a grafika tak bardzo nie odstaje.
Poza tym ważna jest architektura sprzętu i sprzętowe efekty graficzne. Na papierze ps2 to potwór, a w realu gry ma z poszarpanymi krawędziami, tnąca animacją i ze słabszej jakości teksturami, niż u konkurencji.
Nie sądzę, aby nowy X miał jakieś wąskie gardło, przez które marnuje się jej potencjał, Za duże pieniądze w to idą i za mądrzi ludzie na tym się głowią.
QUOTE(-gmeru- @ 12 05 2005, 23:43)
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:27)
Popatrzcie
TUTAJ.

Jasne przeciez X360 bedzie slaby i PCety zjedzą go z 700mln/s buahahahah. Ja bym zaczal sie juz niepokoic

co to bedzie

czekac tylko na fanboi od PS3 haha ; )

tylko szkoda ze gry beda powalac ale co tam 700mln na Pieca zrobi swoje

hłehłe
Zaden fanboy ze mnie "znawco tematu". Ja porównuje fakty i skoro dzisiejsze GPU w PC (będące juz dobrych kilka miesięcy na rynku!) przerzucają 750mln/sek,GPU w X 360 zaledwie 500 mln/sek, to chyba cos tu jest nie tak. Zrozum że GPU w X360 ma być przynajmniej generacje do przodu w stosunku do dzisiejszych kart, a skoro wyświetla zdecydowanie mniej trójkątów to chyba to krok wstecz.
Ja czekam na jakieś inne info , moze na MTV coś wyjaśnia w tej sprawie. Przypominam ze cała moc X360 ma siegać jednego teraflopa,wiec 500mln pol/sek wyświetlanych przez GPU jest tu jakimś żartem.
Możecie przestać cytować cytat cytatu cytatu cytatu? Bo się bajzel robi.
Dziękuję
QUOTE(C1REX @ 12 05 2005, 23:48)
Konsolom nigdy nie trzeba było tyle Ramu, co pc-towi. psx miał procek 33-mHz i tylko 2 Ramu, a jakoś sobie radził.
ps2 jest kilkukrotnie silniejsze od DC, a grafika tak bardzo nie odstaje.
Poza tym ważna jest architektura sprzętu i sprzętowe efekty graficzne. Na papierze ps2 to potwór, a w realu gry ma z poszarpanymi krawędziami, tnąca animacją i ze słabszej jakości teksturami, niż u konkurencji.
Nie sądzę, aby nowy X miał jakieś wąskie gardło, przez które marnuje się jej potencjał, Za duże pieniądze w to idą i za mądrzi ludzie na tym się głowią.
Ktoś cie okłamał , jeśli uwazasz ze PS2 na papierze było potworem nawet kiedy wchodziło na rynek. Potwór z 32 MB ramu i 4MB VRamu , normalnie leze i płacze.
Jedyne co w momencie premiery PS2 robiło wrazenie na papierze to ilość przerzucanych polygonów (75mln/sek), ale jak wiadomo są to gołe trójkąty i normalnie w zależności od gry PS2 przerzuca ok 15 mln pol/sek.
Zgadzam sie ze wazna jest architektura i efekty sprzętowe konsoli , ale w X360 ma siedzieć GPU od ATI a najsilniejszy GPU na rynku w tej chwili to też Radeon od ATi , wiec technologie będą podobne , rewolucji nie będzie.
Trabka trabka. Czeka ktos na pokaz X'a na MTV? jeszcze tylko 2:30

Chyba nie musze mowic, ze do szkoly mam na 8 rano i bedzie ze mna mniej wiecej cos takiego

?
For life
Kenshin
13 05 2005, 00:15
Ja o 6:30 musze wstac do roboty i 11 godzin pozniej dopiero bede w domu ale wytrwam przecie to X360
Swoja dorga, idioci z mtv.pl nawet nie umieja odpalic dobrze serwisu o premierze xboxa (www.mtv.pl/xbox - dziala to komus?). Nic to, poczekam cala noc :>
Za godzinę i dziesięć minut "kończy się" ourcolony. Siedzę do 2:30.
Ryo-San
13 05 2005, 00:24
panowie spokojnie..powiedzcie mi gdzie tu logika...skoro najlepsze dzisiejsze karty fraficzne wyciskają 750 mln polygonow a Fudo(kodowa nazwa karty graficznej X360), ktora jest na dzien dzisiejszy technologicznym powerem, wyprzedzajacym przynajmniej o generecje najlepsze karty graficzne? a wg. niektorych ze swoimi 48 potokami nawet o 2 generacje do przodu..ma ruszyc mniej polygonow..przciez to jest kompletnie bez sensu..
nie mowie ze X360 bedzie obracal miliardami polygnow, bo mi to zwisa..ale toczymy dyskusje na zasadzie..co będzie szybsze..nowy bolid F1 ktory ma silnik 3 litrowy czy 5 letnie BMW pana Zenka z 4 litrowym "potworem" pod maską...;/
QUOTE(C1REX @ 13 05 2005, 00:48)
nic dodac nic ujac..
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 21:32)
MS chce byś mógł oglądać TV przez swojego Xbox'a i cały czas być na necie - tj. mieć możliwość otrzymywania powiadomień z Xbox Live.
I tak za pewne bedzie w moim przypadku

Konsola będzie niewiększa od PS2
No to rewelacja

Ale watpie czy japonczykom sie spodoba

360 będzie posiadał 2 wiatraczki, a jeden z nich będzie się wyłączał podczas lukania filmów DVD.
Kolejny fajny bajer... mam nadzieje, ze i tak same w sobie beda ciche.
X360? Sprzedany

Jesli PD bedzie startowym tytulem. Jednak dobrze, ze nie kupilem NDS

.
QUOTE(Ryo-San @ 13 05 2005, 00:24)
panowie spokojnie..powiedzcie mi gdzie tu logika...skoro najlepsze dzisiejsze karty fraficzne wyciskają 750 mln polygonow a Fudo(kodowa nazwa karty graficznej X360), ktora jest na dzien dzisiejszy technologicznym powerem, wyprzedzajacym przynajmniej o generecje najlepsze karty graficzne? a wg. niektorych ze swoimi 48 potokami nawet o 2 generacje do przodu..ma ruszyc mniej polygonow..przciez to jest kompletnie bez sensu..
nie mowie ze X360 bedzie obracal miliardami polygnow, bo mi to zwisa..ale toczymy dyskusje na zasadzie..co będzie szybsze..nowy bolid F1 ktory ma silnik 3 litrowy czy 5 letnie BMW pana Zenka z 4 litrowym "potworem" pod maską...;/
QUOTE(C1REX @ 13 05 2005, 00:48)
nic dodac nic ujac..
Zgadzam sie z Ryo , ktoś tutaj podał jakieś złe dane, albo o zgrozo wszędzie kłąmią przy recenzjach kart graficznych bo piszą ze dane na temat polygonów są podane z efektami! Juz sam niewiem , ale sie wszystko wyjaśni. Te 48 to i tak nie do końca wiadomo czy potoki , czy cos innego więc bym sie tym nie podniecał za wcześnie.
amaru -> ja czekam

ale na jakim to dokładnie ma być MTV? czy ten na
http://wwitv.com/portal.htm i na UK na tym ?
Na UK to jutro o 20, bo to jest godzina do tyłu od nas. W USA jednak koło 3 w nocy bodajże...
a kto ma MTV z USA? przyznac sie albo namiar dac
peter na mtv us o okolo 2:30 - 3:30, ewentualnie mozna sobie obejrzec o 21 naszego czasu w piatek (czyli praktycznie dzisiaj) na mtv polska. Ale mi sie nie chce czekac. Zastanawiam sie, czy mozna gdzies uzyskac streama MTV US
Kenshin
13 05 2005, 00:57
No właśnie gdzie można znaleść link do streame'a MTV US ????

Na MTV.com pisze 00 Hours 00 Days 00 Minutes
Kenshin: Bo te odliczanie dziala z zegarkiem w twoim PC...

- bylo juz o tym w tym temacie.
ourclony - 0:00:00. Kupa. Nic. Null. Idę spać...
[EDIT] COFAM TO! Ostatnia zagadka...
Ryo-San
13 05 2005, 01:36
forum teamxbox
http://forum.teamxbox.com/wejdzcie w General Xbox Discussions - tam sa tematy o show w MTV
sadze ze chlopaki z tego forum powinni byc na bieżąco z informacjami...
aktrualnie temat show mtv sledzi bacznie ponad pol tysiąca uzutkownikow forum..sadze ze zaraz bedzie gorąco!
pewnie lada chwilo ktos to zrzuci na serwer i zapoda linka..trzeba sledzic..;]
Kenshin
13 05 2005, 01:38
Dobra ide spać ,dzisiaj o 7:00 powinien już być gdzieś link z którego bede mógł ściągnąć to co teraz leci na MTV US.

360
eee... Nie ma jakiejs mniejszej rozdzialki? Bo sciagnac tego nie mozna.
sentinel
13 05 2005, 02:23
e tam, oglądam siedemnasty raz i nie ma żadnych problemów ze streamingiem :-)
Siedemnasty? To troche czasoprzestrzennie niemozliwe, ale luz. Mi sie wiesza, niestety. Znaczy obraz sie wiesza, dzwiek leci ok. Nevermind.
no to pieknie...ja wytrzymalem tylko dwa razy na bez dechu(faktycznie zassalem powietrze)
gorillaz66
13 05 2005, 03:00
Filmik można zapisac na dysk programem WM Recorder 10
szybko,łatwo i przyjemnie
http://www.xbox360.com 
The Xbox 360™ video game and entertainment system places you at the center of the experience. Available this holiday season in Europe, Japan, and North America, Xbox 360 ignites a new era of digital entertainment that is always connected, always personalized, and always in high definition...........
http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htm
Bardzo ladnie zrobiles XboxFan dzielac sie ta wiadomoscia z biedakami, ze slabym laczem :> Dzieki, pozdro :}
Szkoda, ze (znowu) nie w Polsce ;(
gorillaz66
13 05 2005, 04:07
Są już bezpośrednie linki do filmu z ourcolony:
LOW:
http://msxb.vo.llnwd.net/o2/ourcolony/TheColony_v2_300k.zipHIGH:
http://msxb.vo.llnwd.net/o2/ourcolony/TheColony_v2_750k.zipedit :
CODE
The.Next.Generation.Xbox.Revealed.DSR.XviD-LOKi
Zainteresowani wiedzą co to i gdzie tego szukać
http://www.videogameshardcore.com/XBOX360.mp4 - bezposredni zrzut

Wymagany najnowszy dostepny darmowy (v 6.5.2) quick time.
QUOTE(Raptor @ 13 05 2005, 05:39)
http://www.videogameshardcore.com/XBOX360.mp4 - bezposredni zrzut

Wymagany najnowszy dostepny darmowy (v 6.5.2) quick time.
Jak dla mnie ten program to porazka maksymalna. Prezentacja Perfect Dark Zero to kpina - zadnego gameplayu, a zamiast tego ochydne geby jakis nygasow. Tylko Zyos (Xyos, przekrecili jego ksywe lol) byl jedynym kumatym gosciem w gronie tych idiotow. Czas stracony, nie bylo na co czekac. E3 wszystko wyjasni...
po tygodniu przerwy powrocilem
szczerze mowiac myslalem ze xbox360 nie bedzie wygladal w ten sposob. ze microsoft utzryma raczej czarny kolor. a tutaj taki zonk

nie dosc ze stoi w pionie co jest moim zdaniem maksymalna porazka to do tego wielki zielony power rotfl
2razyjot
13 05 2005, 06:52
Juz sciagam, pompompom. ^^
Tylko PL MTV cos chyba w precislawa przycina bo na 21:00 dzisiaj to jakies tance 'Wade Robson Project' czy inny shit zapowiadaja ...
BTW: release na torrentcie, wielkosc 180 mb
jest tutaj. W tej chwili sciaga ponad 300 osob lekko - slabiutko cos. Az tak male zainteresowanie?

Nowa konsola M$ cholernie podoba mi sie pod wzgledem designu, jest po prostu debesciakiem ...

Fakt, ze Billu poszedl nieco w strone SONY (
konsolke da sie postawic w pionie) wyszlo IMO na dobre, bardzo kreca mnie mozliwosci zmiany wygladu konsoli pokazane na filmiku (
zmiana przedniego panelu). Mierzi jedynie fakt rozwiazania joypada, znowu ten cholerny krzyzak ... ;/
Jedno jest pewne - musze miec to w domu!
Nie będe spoilował ale trochę zawiodłem się na Xboxie.
Z gier które obejrzałem a filmiki i screeny są juz powszechnie dostepne to:
Kameo: ta gra ciągnie sie jak gil z nosa. Poczatkowo miała wyjśc na GC, potem na Xa wkońcu przeszła na x360. Widać że jest to jeszce port z pierwszego Xboxa więc wyglada biednie
Fullauto: no... to ma sie rozumieć

Na tej grze sie narazie niezawiodłem. Zobaczycie trailery na Gametrailers sie przekonacie
Connamed: Horro fpp-> filmik są na Gametrailers. Fizyka zadawanych ciosów to jak dla mnie numero uno wśród wszystkich gier. Zobaczycie walke na rurki a sie przekonacie. Kolejna gra na której się narazie nie zawiodłem.
Nowy Test Drive: I tutaj mały zonk wg mnie. Na screenach gra wyglada ślicznie.. ale nie aż tak jak by sie można było spodziewać po następnej generacji konsol! Na filmikach wygląda to ... trochę jak skrzyzowanie Forzy z Gt. Po prostu nie widać że to kolejna generacja.
Ghost Recoin 3-> screeny widzieliście, sa już dostępne nowe i lepszej jakości. Gra wygląda wporządku i oby tez taka była.
szczurek
13 05 2005, 07:00
QUOTE(Ryo-San @ 12 05 2005, 23:04)
szczurek czego ty sie spodziewasz po pierwszej generacji gier? efektow z SW?
ludzie jak zobaczycie to co jest na screenach w 60 klatkach, masie detali, 1080i itp to sliski w gaciach murowany
dziwnym nie jest, postacie wyglądają prześlicznie, ale tła już troche nie teges. Popatrz na te małpy, albo widownie. Płaskie bitmapy

Poprostu wydaje mi sie, że lebiej by zrobili gdyby jednak DOA4 jeszcze troche potrzymali w tajemnicy i go doszlifowali co by zrywał kapciuszki....
^BlaZzin^DMC
13 05 2005, 07:15
Moim zdaniem producenci nie są póki co przyzwyczajenie do robienia tak zaawansowanej grafiki bo obecne konsole nie dawały aż takiego wielkiego pola do popisu.Zobaczycie co sie będzie działo jak zaczną wchodzic gierki na Unreal Engine 3.A Condemned zrobił na mnie piorunujące wrażenie,grafika naprawde piekna i do tego ta fizyka.
Eh,coś pieknego.
2razyjot
13 05 2005, 07:26
QUOTE(^BlaZzin^DMC @ 13 05 2005, 07:15)
Moim zdaniem producenci nie są póki co przyzwyczajenie do robienia tak zaawansowanej grafiki bo obecne konsole nie dawały aż takiego wielkiego pola do popisu.Zobaczycie co sie będzie działo jak zaczną wchodzic gierki na Unreal Engine 3.A Condemned zrobił na mnie piorunujące wrażenie,grafika naprawde piekna i do tego ta fizyka.
Eh,coś pieknego.
Skad mozna zassac filmiki z prezentacji o ktorej mowisz? Oo Ja tam widzialem tylko wypowiedzi tych pajacow z M$ a zadnych gierek w akcji ... x/
..::XMANiAK::..
13 05 2005, 07:29
z sajtow z grami na X

lub wpisz to co podal Xboxfan w wyszukiwarce torrentow
A.Z.BEST
13 05 2005, 07:31
QUOTE(^BlaZzin^DMC @ 13 05 2005, 08:15)
Eh,coś pieknego.
True... Wiele gier było konwertowanych z pierwszego Xbox'a i wyglądają po prostu tak jak na tą generację.
Narazie jakąś tam miarę mocy nowej generacji daje tylko NFL i NBA 2K6 oraz PGR 3 (fenomenalnie wygląda o_O). PD:0 wygląda wręcz czerstwo w porównaniu do tych 3 produkcji. Ale bez Maddena chyba żadna premiera konsoli w USA nie może się odbyć ;].
Ja naprawde polecam oblukać tytuł Fullauto. Moim zdaniem prawdziwa kolejna generacja.
AzBest są jakies nowe screeny z PGR3 czy tylko ten kawałek Ferrarki?
..::XMANiAK::..
13 05 2005, 07:39
ta prezentacja trwala 20min?? czy wiecej?
prezentacja trwa około 5:48 min
gorillaz66
13 05 2005, 07:46
Z mtv 20 minut
Z ourcolony niecałe 6 minut
dobra... własnie szczena mi opadła... polecam wejśc na strone ign i zassać króciutki filmik z gry powstającej na silniczku Unreala 3... jakośc może i kiepska ale widac... widać moc!!
^BlaZzin^DMC
13 05 2005, 08:00
A.Z.BEST -> PD:0 ? gdzie moge znaleść jakieś filmiki albo screeny z tego ?.
Morikage
13 05 2005, 08:03
Zerknijcie na tego shota z DOA4 z Bassem i (pewnie) Lisą. W tle na ekranie widac napis "Xenon Launch" Dziwna sprawa skoro przyjęto w końcu nazwę Xbox 360 a screen jest jeszcze gorący
http://img.photobucket.com/albums/v650/som...160744_6big.jpgBedziemy czytac regulamin w przyszlosci, prawda? - [Raptor]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.