Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
..::XMANiAK::..
moze to fake bo ta panienka cos dziwnie stoi...
^BlaZzin^DMC
Filmik z gry Gears of War na silniku UE3,coś pieknego:

http://media.xbox360.ign.com/media/747/747891/vids_1.html

Ghost Recon 3 też ładna grafa,normalnie zrywa czape z głowy.

http://media.xbox360.ign.com/media/736/736206/vids_1.html
easye
Oblukajcie Condemned i Full Auto. To ma byc ta nowa jakosc ?
^BlaZzin^DMC
easye -> Nie spodziewaj sie że ci nie wiadomo jakie gry odrazu zrobią.W końcu producenci sami jeszcze nie wiedzą czego mogą sie spodziewać.Poczekaj na gierki z UE3.

A tak wogóle to nie licz na to że kolesie odrazu zrobią gre za grube miliony zaraz na starcie konsoli.
2razyjot
BTW: przepraszam, gdzie sa wejscia na joypady w tej konsoli? blink.gif

http://www.gameonly.pl/newsy/2005-05-13/57...09a6f75849b.jpg
easye
QUOTE(^BlaZzin^DMC @ 13 05 2005, 08:31)
easye -> Nie spodziewaj sie że ci nie wiadomo jakie gry odrazu zrobią.W końcu producenci sami jeszcze nie wiedzą czego mogą sie spodziewać.Poczekaj na gierki z UE3.

A tak wogóle to nie licz na to że kolesie odrazu zrobią gre za grube miliony zaraz na starcie konsoli.
*

Po prostu nie bardzo mi sie to podoba. Teraz mam sobie wmawiac, ze po prostu moc konsoli nie jest wykorzystana. Jasne - podobnie jak Xbox'a, w koncu DOA 3 pojawilo sie na samym starcie i do tej pory nie powstalo nic ladniejszego...
W ogole dla mnie X360 wychodzi za wczesnie. Takie gry mozna byloby zrobic wlasnie na niego, a nie rzucac sie na nowa generacje.
Trzcina
O boze... jeszcze nigdy nie bylo tak ze gdy wychodzi konsola, to jest namocniejszym dostepnym sprzetem... PC zawsze byly o krok, albo 10 krokow przed nimi, tylko co z tego? Wielkie NIC... Wiec ja w ogole nie rozumiem po co jest ta cala rozmowa? Nudzi wam sie i nie macie juz o czym pisac? smile.gif

JJ, sa bezprzewodowe? smile.gif
KoBik
Ja też nie wiem czemu Wy tak lamętujecie. Jezu ludzie, jeszcze konsoli nie ma a juz opinie, że błee...

Ja tam ciągle żyje tymi nowinkami bo jest gites happy.gif przestańcie w końcu przeliczać puste słowa. GRY panowie pokażą na co stać iXa 360 w co wierzę niezmiernie.
tk
Ludzie do premiery jeszcze trochę czasu, zobaczymy jak te gry będą wyglądać na starcie konsoli. Nie rozumiem podejścia niektórych: " O nie te gry ie wyglądają jak dzisiejsze rendery, to straszne gdzie ta rewolucja", nie widzicie tego ? Rewolucją jest sama konsola, a przedewszystkim jeszcze bardziej dopieszczony XBOX Live. XBOX 360 stanie się tym czym usiłował się stać PSX ( nie mam tu na mysli szaraka ) - domowym centrum rozrywki, a o dobry soft nie mamy się co martwić.

Na tym filmiku z ourcolony Allard pokazywał z boku konsoli pod klapka dysk twardy ? Wciąż mam nadzieję, że te 20 gb bedą zainstalowane na starcie.
dragu
QUOTE(wujaszek_JJ @ 13 05 2005, 08:49)
BTW: przepraszam, gdzie sa wejscia na joypady w tej konsoli?  blink.gif

http://www.gameonly.pl/newsy/2005-05-13/57...09a6f75849b.jpg
*

Przecież ciągle trąbią, że pady będą bezprzewodowe.

QUOTE(Trzcina @ 13 05 2005, 08:59)
O boze... jeszcze nigdy nie bylo tak ze gdy wychodzi konsola, to jest namocniejszym dostepnym sprzetem... PC zawsze byly o krok, albo 10 krokow przed nimi, tylko co z tego? Wielkie NIC... Wiec ja w ogole nie rozumiem po co jest ta cala rozmowa? Nudzi wam sie i nie macie juz o czym pisac? smile.gif

JJ, sa bezprzewodowe? smile.gif
*

PSX był krok, a nawet 10 przed PC wink.gif. Właśnie zaciągam filmik z ourcolony. Liczę, że prezentacja z MTV znajdzie się na jakimś serwie, bo torrenty to nie dla mnie.
obecne gry sa w fazie alphy/bety wiec dlatego tak wygladaja, maja sporo czasu by je dopiescic
^BlaZzin^DMC
Jak dla mnie te gry wyglądają świetnie,pokażcie mi PC'ta który płynnie pociagnie Full Auto,bo z tego co widziałem masakra jest tam niesamowita,mnogość efektów i szczegołów powala.

A tutaj screen z gry 2 days to vegas.

Ciekaw jestem który PC by to pociagnoł.Ja tam o grafike sie nie martwie bo wiem że jak tylko wejdą gry na UE3 to dopiero sie zacznie.

Mam nadzieje że w listopadzie premiera,jak tak to odrazu chapie nowego X'a,bez dwóch zdań.

Ps..mam nadzieje że razem z konsolą będzie jakaś płytka z demkami tongue.gif,a na niej w/w demo gry biggrin.gif.Przecież by mnie od telewizora nie odciagneli biggrin.gif.
DOA
Powiem tak, unsure.gif jak zobaczylem zdiecie Hitomi walczacej z Krysia w DOA4 to mi galki wypadly blink.gif POPROSTU MIODZIO!!!! No prawda prawda ze musza jeszcze popracowac zeby pokazac nam duuuuuuzo nowosci w wygladzie postaci i aren, a co do nowych postaci to to na bank jest Lisa a ta reszta to prawde mowiac hmm jest troche dziwna. Kiedys sie smialem ze mogli by dac młodsza siorke Lei-Fang yyy... nie no to chyba nie mozliwe laugh.gif a tak poza tym to wiecie ze historia czworki opiera sie na histori Helenki wiec te osoby musza byc jakos zwiazane z tym dry.gif ale ogolnie to nowe postacie zrobily z DOA przedszkole ( młody blondyn i jeszcze mlodziej wygladajaca ciemnowlosa lala) no a ten hmh siwy kolo to kto ? Bo chyba nie Brad? No nic juz czekam z niecierpliwoscia happy.gif
Jakim
Macie pare screnów:

Nowa gra :Ninety- Nine - Nights

Nowy Test Drive

reszta choćby na Gameonly

Full Auto:

Perfect Dark Zero

A jak dalej narzekacie na grafike to prosze: Unreal 2007
tk
Wy naprawde przesadzacie z tym, że te gry słabo wyglądąją .... no ale PD0 jak narazie najgorzej się prezentuje.
Jakim
Narzekacie na PD0 ale popatrzcie na taką sytuację. Gra najpierw robiona była na Xboxa... dopiero niedawno chyba zaczęli ja przenosić na jego następce. Podobna sytuacja była z Concerem... pamietacie pierwsze screeny a ostateczną wersję? Różnica kolosalna.
KoBik
Ja tam spokojnie na to wszystko patrze i jestem pod wrażeniem nowego iXa. Podoba mi się jak diabli. Wątpię aby mi nie dostarczył tylu chwil co Pierwszy iX. Szczerze odliczam dni do premiery czekając na kolejne gry... rolleyes.gif
NiXoN
Ludzie zanim zaczniecie narzekac poczekajcie na e3. mnie osobiście konsola się zarypiście podoba, rewolucja i to jeszcze jaka, xbox live poprostu będzie wymiatał. Padzik zarypisty, czego tu jeszcze chciec? chyba tylko Halo 3 wink.gif
Raptor
Ja juz postanowilem - kupuje jak tylko sie pojawi (chyba, ze bede akurat bez kasy ktora juz teraz odkladam) cool.gif
Prezentacja na MTV... ujdzie w tlumie - w sumie mozna bylo sie tego spodziewac, ze to bedzie tylko krotka zajawka. MS jest madry robiac takie zajawki z MTV, bo wielu ludzi kupi to co MTV mowi, ze trendi wink.gif.
Wyglad - ujdzie... chce to w realu zobaczyc.
Pady - rewelka smile.gif
Gry - to pierwsze gry a i tak bardzo ladnie wygladaja i nie bede mial problemu, ze mam konsole a nie wiem jaka gre na sile brac (wiem, ze PD0 chce na starcie wink.gif).
Ogolnie przyznam sie, ze troszke sie zaczelem jarac nowym X'em smile.gif
KoBik
Nom, pierwsze moje wrażenie na temat pada było kiepskie. Ale teraz gdy zobaczyłem go w wesji full to nie mam pytań. Jest piękny rolleyes.gif Cała konsolka jest śliczna i ciesze sie, że konsola nie jest czarna, ponura i nudna. Jest na czym oko zawiesić. DIODA RULEZ excl.gif
^BlaZzin^DMC
Już widze Halo 3 na silniku UE3 biggrin.gif.A jak nie na UE3 to i tak pewnie piekny będzie biggrin.gif.
CheeseOfTheDay
QUOTE(T800 @ 13 05 2005, 00:38)
Zgadzam sie z Ryo , ktoś tutaj podał jakieś złe dane, albo o zgrozo wszędzie kłąmią przy recenzjach kart graficznych bo piszą ze dane na temat polygonów są podane z efektami! Juz sam niewiem , ale sie wszystko wyjaśni. Te 48 to i tak nie do końca wiadomo czy potoki , czy cos innego więc bym sie tym nie podniecał za wcześnie.

Producenci od jakiegoś już czasu nie podają już ilości wyświetlanych wierzchołków z efektami, bo jakie mieli by efekty podać? Wszystkie dostępne dla silnika graficznego czy tylko podstawowe jak tekstura koloru lub mapa świetlna? To by było nie miarodajne. Dajmy za przykład XBoxa i PS2. Nie zdziwił bym się gdyby okazało się że XBox wyświetla 5-4 mln poly. ze WSZYSTKIMI swoimi efektami a PS2 ok np. 7 mln. też ze wszystkimi efektami. I gdzie tu miarodajność skoro połowa efektów X-a jest niemożliwa do zrealizowania dla GPU PS2-ki.
Prawdopodobnie prawda że 360 wyświetla 500 mln (tylko?) gołych poly. Ale zaaplikowanie np pełnych map przemieszczeń lub miękkich cieni w czasie rzeczywistym jest dla 48 potokowca 4-5 kroć mniej problemowe niż dla dzisiejszych 16 potokowców. Więc wraz z większym natłokiem efektów różnica przechyli się na korzyść 360-ki i będzie rosła. I nie widzę problemów dla których nowy X miałby nie mieć tych 48 potoków, musi mieć spory zapas mocy. Kiedy wyjdzie prawdopodobnie będą wchodzić na rynek GPU z 32 potokami na pokładzie a po ok 1,5 roku od tamtego momentu, zgodnie z tendencją podwajania ich ilości, będą dostępne grafiki 64 potokowe o ile nie zmieni się przez ten czas ich ogólna architektura. A może się mylę. unsure.gif
Dragen
x2.gif Moje zdanie jest takie..KONSOLA ROZ<J>EBIE WSZYSTKO CO BEDZIE STAŁO NA DRODZE!! ludzie( niektórzy) nie płaczcie że grafa słabo wygląda..jak jest teraz? są słabe gierki i są killery..dajcie czasu producentom żeby obczaili silnik, możliwości..itd..a gierki bedą cudowne!! jak zobaczyłem screena z gry z unreala to nie wiedzialem co powiedziec!!!! szok!! inne gierki juz nie mówię..tu nie bedzie ograniczen typu, animacja skacze, male poziomy..rozdziałka, textury, freamate, AI i wiele innych..tu jedynie ograniczeniem bedzie ludzki umysł..jaką gre zrobić..w jakim klimacie, pomysł..i żeby był killer. a uwierzcie pomysłów nie brakuje..tylko zawsze sprzęt ograniczał możliwości..teraz problem z głowy..
dodatkowo X360 suportuje hd tv oraz monitory..czyli wyobrażcie sobie tą rożdziałę..na jakims dobrym monitorku 21 cali..ew hd tv które juz tanieja na łeb na szyje..progresywne scanowanie..juz za około 3tyś znajdziesz..(ofkoz są i lepsze ,droższe) ale to wystarczy..niekiedy 100hz sa droższe..mi dobry duży minitor wystarczy..pro ofkoz:)
Ja jestem optymistycznie nastawiony, znając jeszcze politykę majkrosoftu na promowanie sprzętu..czyli ceny, bedzie to produkt dostępny, za nie masakrycznie duże pieniąchy (jak kiedys ps2 z 3 lata temu około 3 tys!!!!!) tutaj czuje konsola nie wyjdzie na początku z 1,3 zł..potem zacznie sukcesywnie tanieć..IMO ofkoz, na dodatek bezprzewodowy świat..lepszy "live" , być może doczekamy sie jakiś lepszych juz w polsce łącz..i ping nie bedzie juz sprawiał problemu nigdy..
mnustwo gadzetów..kamerki, tez pewnie bedzie cos ala Etoy..nic tylko czekać. i nie ma co gdybać..ze grafa słaba itd...bill wie co robi, a koles ma tyle kasy, że nawet z nudów mógl sobie powiedzieć-ok wykoszę konkurencje hehe. co mu zależy..kasę zabierze do grobu? hehe. koleś jest nieobliczalny, o czym światczy choćby xbox i jego cena w stosunku do możliwości i dodatków (karta, hd, DD)
Dzisiaj oglądne polskie mtv zobaczę co pokażą..ew "załatwie" wersje usa..na razie posilkuję sie filmikami z netu i screenami..i ślinka mi cieknie jak żródełko w lesie icon_twisted.gif x2.gif
Diabeu
rzeknę jedno, jak ktoś gada że grafa jest słaba to ma nawalone w garze
już w tych pierwszych tytułach widać klasę, to plus AI, fizyka itp. = MOC
Ozi
Jakoś nikt nie rzucał tym linkiem więc zapodam - kilka trailerów z nowych gier na x-a (nie wiem czy czasami nie pokazywano ich podczas prezentacji na MTV bo samej prezentacji nie widziałem)

http://www.xboxyde.com/news_1494_en.html

Jedno słówko - trailer Ghost Recona 3 good.gif Raptem 30 sekund filmiku, dwie akcje (jakiś wybuch i strzelaninka) ale zrobiły na mnie potężne wrażenie... będzie dobrze. tongue.gif
OsciBosci
Wogole wejdzcie na www.xboxyde.com tam jest w cholere na temat nowego ixa!!
CheeseOfTheDay
Mówisz że jedynym ograniczeniem będzie wyobraźnia programistów?
To samo mówiło się przed startem PS2-ki. Nie będzie takiej sytuacji że teraz każda gra będzie miała bajka grafikę, fizykę, AI i koderzy dalej nie będą wiedzieć co z resztą mocy zrobić. Większe światy, więcej grafiki i wszystkiego, nie zdziwił bym się gdyby któryś z pierwszych tytułów zgrzytnął np za splitscreenie.
A co do tytułów to pięknie to wszystko wygląda (oprócz Darka bo to, to jakaś kpina) i tylko teraz to w ruchu zobaczyć kce blush.gif
Raptor
Dobra... teraz nie pozostaje nic tylko po prezentacji na MTV Polska dzwonic do nich masowo i pytac kiedy to cacko u nas wink.gif
Diabeu
QUOTE(Liberty666 @ 13 05 2005, 12:26)
Mówisz że jedynym ograniczeniem będzie wyobraźnia programistów?

*

nie jedynym, za to największym
Jędrek
Wszystko wyglada swietnie. Wyglad konsoli juz mi nie przeszkadza. Pady sa super! Postanowilem, ze kupie zaraz na starcie w Europie. POWER ! Ide ogladac filmiki.
easye
Zobaczylem przed chwila fragment NBA z X'a 360
Cofam to co mowilem o grafice...
(zaczynam oszczedzac)

Ps. Mam jakies dziwne przeczucie, ze znowu bardzo szybko ta konsole spiraca.
AkUz
Wyglad nawet mi sie podoba, w sumie fajny tez taki jasny kolorek. Pady - rewelacja, nie dosc ze bezprzewodowe to jeszcze kapitalnie wystylizowane - POWER do grania w takie Halo3. Gry - widzialem tylko screeny a z tych daleko idacych wnioskow nie wyciagne - chce zobaczyc filmiki z CZYSTEGO gameplayu to sie wypowiem smile.gif Ale jest dobrze i teraz tylko zbierac kase zeby na przelomie grudzien/styczen kupic to cacko cool.gif
maniax
ma ktoś link do filmiku z LOST ODYSSEY

Maniaczek
QUOTE(Jędrek @ 13 05 2005, 11:42)
Postanowilem, ze kupie zaraz na starcie w Europie.
A Mamusię i Tatusia poinformowałeś o swojej decyzji?
Przepraszam ale śmieszą mnie takie wypowiedzi, które głównie padają z ust dzieciaków będących na utrzymaniu rodziców.
no uzbiera sobie czesc a reszte doloza za dobre stopnie smile.gif
CheeseOfTheDay
No właśnie, kasa, ile to u nas będzie kosztować. Mam nadzieję że ostateczna suma nie będzie kosmiczna (2000 wzwyż).

Skąd wzięliście newsa że nowy UT będzie na 360-ce? Przecie na gamespocie piszą tylko o wersji PC. huh.gif
Diabeu
QUOTE(Maniaczek @ 13 05 2005, 13:09)
Przepraszam ale śmieszą mnie takie wypowiedzi, które głównie padają z ust dzieciaków będących na utrzymaniu rodziców.
*

huh, a ciebie ktoś pytał o opinię? zamknij się jak nie masz nic do napisania na temat tylko się przypierzasz do innych

wygral w totka/zarobił/dostał spadek - nie TWOJA sprawa
walker_san
QUOTE(Liberty666 @ 13 05 2005, 12:11)
No właśnie, kasa, ile to u nas będzie kosztować. Mam nadzieję że ostateczna suma nie będzie kosmiczna (2000  wzwyż).

Skąd wzięliście newsa że nowy UT będzie na 360-ce? Przecie na gamespocie piszą tylko o wersji PC.  huh.gif
*

Na Ign jest informacja o tym ze nowy UT bedzie na X360
Maniaczek
QUOTE(_Diabeu_ @ 13 05 2005, 12:14)
*

huh, a ciebie ktoś pytał o opinię?

Ten sam, który pozwolił i tobie zabrać teraz głos, a teraz spieprzaj gówniarzu boś za chudy w uszach dla mnie.
WooKIE
Uspokój się.
Diabeu
brawo maniaczek, po prostu brawo
OsciBosci
No coz wypowiem sie tylko i wylacznie na temat filmikow z gier jakie widziałem...

Condemned - uuuu cudowna gra, szczególnie drugi filmik jest swietny

FullAuto - nic ciekawego, szybkie jak Burnout, plus strzelanie

Call of duty - na samym koncu jest extra moment, kiedy sojuszniczy zolnierz probuje przedostac sie przez drzwi i otrzymuje mega serie w gowe

Gears of Wars - niezle, szczegolnie boss daje rade hehe

Ghost Recon 3 - szykuje sie boska strzelanka, miodzio

NBA 2k6 - msicie zobaczyc jak typ sie porusza, słowo daje jak zywy

PGR3 - ciezko cokolwiek powiedziec, procz tego ze hit murowany

Quake 4 - kocham ta gre, rozpierducha na maxa.

Kameo - moze i robia ja dosc dlugo, ale gra wyglada prześlicznie

The Darkness - niewiele wiadomo po filmiku, ale wyglada całkiem niezle

NFS: MW - ohoho BMW daje rade, moze byc ciekawie

Saint Row - wszystko procz samochodów wyglada fantastycznie

Tony Hawk - nie widze niczego ciekawego, procz tricków

Tiger Woods - musicie spojrzec na wode!!
A.Z.BEST
QUOTE(Maniaczek @ 13 05 2005, 13:18)
QUOTE(_Diabeu_ @ 13 05 2005, 12:14)
*

huh, a ciebie ktoś pytał o opinię?

Ten sam, który pozwolił i tobie zabrać teraz głos, a teraz spieprzaj gówniarzu boś za chudy w uszach dla mnie.
*

Heh... nie wiesz z kim zadzierasz. Ostrzeżenie poleci, a Diabeua na żywo lepiej nie spotkać ;].

A ja pragnę przypomnieć jedno; znakomita część tych nowych tytułów była pisana na starych dev kitach Xbox'a 360. Czym się różniły te dev kity? Ano m.in. tym, że zawierały wyłącznie jeden procek G5 2Ghz o ile mnie pamięć nie myli i jakiegoś Radeona. Miejcie to na względzie. Dużym względzie.

Dark Sector był chyba pierwszą taką grą i na pewniaka był pisany właśnie na tym dev kicie a wygląda zdeka o_O. Dopiero niedawno M$ dostarczył ostateczną wersję dev kitów do 360. Myślę, że gry zaczną pokazywać pazury dopiero za rok - licząc od teraz.
OsciBosci
QUOTE(Maniaczek @ 13 05 2005, 12:18)
*

podoba ci sie forum?? tak?! to dobrze radze, zamknij sie
Raptor
Juz nie ciagnijcie tego nic nie wartego (czyli tyle co on sam) dialogu z Maniaczkiem.
Teraz to juz tylko czekac na E3 i na mase filmow z nowych gierek. Szkoda tylko, ze HDTV nie jest za tanie wink.gif.
Co do gier... to w sama pore rozwina skrzydla jak sie ukaze PS3 wink.gif
Swoja droga bardzo udane logo startowe ma X360.
A.Z.BEST
Weźcie Wy se siana już dajcie ;/. Szkoda, że tu warnami sypać nie mogę ;d.
Jędrek
*

A mnie smiesza tacy ludzie jak ty.

Przeszkadza Ci, ze kupie sobie konsole ? smile.gif m0l.
zakk wylde
Ktoś zna cene tego cacka na otwarcie w USA.
mj
QUOTE(azbest )
Czym się różniły te dev kity? Ano m.in. tym, że zawierały wyłącznie jeden procek G5 2Ghz o ile mnie pamięć nie myli i jakiegoś Radeona. Miejcie to na względzie. Dużym względzie.

g5 2ghz=wieeeelka wydajnosc niespotykana na zadnych komputerach klasy PC.
"jakis Radeon" - zabrzmialo groznie wink.gif Mysle, ze bylo tam cos lepszego niz zwykle radeony chociazby x800xt(karta obecnie z wyzszej polki).
Niewidze mozliwosci, aby "launch titles" wykorzystywaly w 100% moc konsoli.
x 360 ma najlepsze lata przed soba, i dopiero pokaze na co go stac(a stac go na baaaardzo duzo).
BTW: Ciekawe jakie mialby wyniki chociazby w 3d Mark'2005- z taka architektura jak zapowiedzial m$ to 10'000 podejrzewam, ze udaloby sie osiagnac
Tak czy inaczej konsolka jest niezla, ale poczekam na to co zaserwuje sony i nintendo.
zakk wylde
Ciekawe jak padzik będzie sie sprawował w praktyce? Dobry pomysł z dwoma spustami z przodu i L oraz R płaskimi przyciskami nad nimi. Mam nadziej że obejdzie sie tym razem bez przejściówek smile.gif Może już ktoś wie czy będzie na starcie PES 5 bo tylko dla tej gry warto jeszcze grać!! No może przesadziłem inne też dają rade. x2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.