Moje zdanie jest takie..KONSOLA ROZ<J>EBIE WSZYSTKO CO BEDZIE STAŁO NA DRODZE!! ludzie( niektórzy) nie płaczcie że grafa słabo wygląda..jak jest teraz? są słabe gierki i są killery..dajcie czasu producentom żeby obczaili silnik, możliwości..itd..a gierki bedą cudowne!! jak zobaczyłem screena z gry z unreala to nie wiedzialem co powiedziec!!!! szok!! inne gierki juz nie mówię..tu nie bedzie ograniczen typu, animacja skacze, male poziomy..rozdziałka, textury, freamate, AI i wiele innych..tu jedynie ograniczeniem bedzie ludzki umysł..jaką gre zrobić..w jakim klimacie, pomysł..i żeby był killer. a uwierzcie pomysłów nie brakuje..tylko zawsze sprzęt ograniczał możliwości..teraz problem z głowy..
dodatkowo X360 suportuje hd tv oraz monitory..czyli wyobrażcie sobie tą rożdziałę..na jakims dobrym monitorku 21 cali..ew hd tv które juz tanieja na łeb na szyje..progresywne scanowanie..juz za około 3tyś znajdziesz..(ofkoz są i lepsze ,droższe) ale to wystarczy..niekiedy 100hz sa droższe..mi dobry duży minitor wystarczy..pro ofkoz:)
Ja jestem optymistycznie nastawiony, znając jeszcze politykę majkrosoftu na promowanie sprzętu..czyli ceny, bedzie to produkt dostępny, za nie masakrycznie duże pieniąchy (jak kiedys ps2 z 3 lata temu około 3 tys!!!!!) tutaj czuje konsola nie wyjdzie na początku z 1,3 zł..potem zacznie sukcesywnie tanieć..IMO ofkoz, na dodatek bezprzewodowy świat..lepszy "live" , być może doczekamy sie jakiś lepszych juz w polsce łącz..i ping nie bedzie juz sprawiał problemu nigdy..
mnustwo gadzetów..kamerki, tez pewnie bedzie cos ala Etoy..nic tylko czekać. i nie ma co gdybać..ze grafa słaba itd...bill wie co robi, a koles ma tyle kasy, że nawet z nudów mógl sobie powiedzieć-ok wykoszę konkurencje hehe. co mu zależy..kasę zabierze do grobu? hehe. koleś jest nieobliczalny, o czym światczy choćby xbox i jego cena w stosunku do możliwości i dodatków (karta, hd, DD)
Dzisiaj oglądne polskie mtv zobaczę co pokażą..ew "załatwie" wersje usa..na razie posilkuję sie filmikami z netu i screenami..i ślinka mi cieknie jak żródełko w lesie