No oblookałem wszystkie dostepne filmiki i mogę się co nie co wypowedzieć na temat nadchodzących tytułów.
NBA Nk6 - animacja tego kolesia jest po prostu genialna, jeśli coś takiego będzie nam dane zobaczyć w czasie rozgrywki to ja nie mam pytan.
Need For Speed Most Wanted - Wreszcie NFS odchodzi od tego całego "underground'u", spowrotem policja i buszowanie po szosach, grafika całkiem ładna.
Project Gotham Racing 3 - Nie jest to najładniejsza z prezentowanych gier ale i tak trzyma poziom, murowany hit.
Quake 4 - Nie interesuje się rynkiem PC ale wcześniej pokazywano coś więcej z PC'towej wersji. Bo to wygląda trochę jak podrasowany Doom z większymi przestrzeniami i liczbą postaci na ekranie, choć i tak na bak w to zagram
Saint Row - Jedna z gorszych propozycji, już bardziej jestem zainteresowany powstającym jeszcze na starego X'a Fear & Respect
Tony Hawk's Wasteland - Nie widać prawie żadnego skoku graficznego, gra prezentuje się chyba najgorzej ze wszystkich aczkolwiek trick na wieży wymiata

Condemned - Graficznie nie powala ale za to klimat wspaniały. A do tego ta animacja przy walkach na gazrurki.
FullAuto - Całkiem przyjemna bezmózga arcade"owa jatka. Chyba nawet trochę za bardzi. nie przejmujemy się nawet zabardzo jak wejsc w zakręt tylko prujemy z działem żeby otrzymac jak najwięcej kasiory za destrukcje. Aczkowlek efekty rozwałki są konkretne ( akcja z pociągiem czy auto niszczące bilboard ).
Call Of Duty 2 - Średnie co do grafiki, ale akcja z poharateniem kolesia jest mocna, takich gier wojennych chce w kolejnej genracji.
The Darkness - Nie można praktycznie nic o tym powiedzieć, z wyjątkiem tego, że bohater to jakas marna kopia Dr. Octopusa

Gears of War - Mocarna produkcja, ta akcja z widokiem TPP jest z gry ? po prostu prześliczne.
Ghost Recon 3 - Animacja po prostu rozwala a ten wybuh jest genialny.
Test Drive - coś mi się zdaje, że to wygląda tylko ciut lepiej od Forzy.
Ciekawy jestem tego tajemniczego projektu Molyneux'a - Dimitr a także Lost Oddysey od Mistwalkera ( czyżby początek serii jRPG'ów na konole MS"u ).
Nadchodzi nowa era tak podsumowując i aż strach pomyśleć jak gry będa wyglądały za pare lat ...
Manieczek wymiatasz ....