QUOTE(zax The Player @ 13 05 2005, 16:23)
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 13 05 2005, 16:21)
a te logo na padzie cos robi??
Tak, to jest mini ekranik który ma pokazywac cos tam z Xbox Live... Chcialbym zobaczyc to w ruchu - jest gdzies moze filmik?
Skaerm - wyświetlacz, ekran, monitor. Ale zapewne nie będzie to kolorowy LCD. Ot migające logo. Gdzieś tam świeciło się ono na niebiesko, przeważnie na zielono. A że Duni nazwali to "skaerm", to tak przetłumaczyłem ;]. Ofkoz myślę, że nie daliście się za bardzo zwieść, że to będzie kolorowy LCD...
QUOTE(Liberty666 @ 13 05 2005, 17:04)
Skoro na 360-ce łatwo się programuje to i może w ciągu roku wyjdą tytuły wykorzystujące większość (żeby nie napisać całą) mocy X-a.
Jak wspominałem - najpierw to kwestia dev kitów. AFAIK developerzy mają narazie dużo cieńsze dev kity i przez to nie mogą wykorzystać moc 360. Jak M$ zrobi dev kity na pełnych bebechach 360'ki, to ujrzymy gry duszące wszystkie możliwości tej maszyny. Ale co ja tam wiem? Może full dev kity są już dostarczone i duszą wszystkie możliwości, więc...
BTW: nVidia właśnie zakończyła produkcję chipów XGPU. Wiecie co to? Chipki graficzne do starego Xbox'a. Umowa się skończyła

. Złożą zapewne ostatnie sztuki i już więcej X'ów nie będą produkować. Oj mocno się wzięli za nową generację. I dobrze ;p.