Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
CheeseOfTheDay
PS. Pamietam pierwsze fotki z MGS2, DOOMA3 czy RE4 to było cos, zrobiło to na mnie wielkie wrazenie, tekiego samego szoku spodziewałem sie po nowej generacji, no ale jak wspomniałem wczesniej trzeba poczekac na prezentacje tych wielkiech tytułów.

Pamiętaj też że pierwsze fotki Dooma3 (tego właściwego) wyszły ze 2,5 roku przed wyjściem gry na rynek PC.
Pierwsze screeny z Unreal Engine 3.0 wyszły też już dobre 1,5 roku temu i nie znam osoby, będącej w temacie, by te fotki nie spowodowały wtedy u niego choćby lekkiego wytrzeszczu oczu.
A.Z.BEST
QUOTE(zax The Player @ 13 05 2005, 16:23)
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 13 05 2005, 16:21)
a te logo na padzie cos robi??
*

Tak, to jest mini ekranik który ma pokazywac cos tam z Xbox Live... Chcialbym zobaczyc to w ruchu - jest gdzies moze filmik?
*

Skaerm - wyświetlacz, ekran, monitor. Ale zapewne nie będzie to kolorowy LCD. Ot migające logo. Gdzieś tam świeciło się ono na niebiesko, przeważnie na zielono. A że Duni nazwali to "skaerm", to tak przetłumaczyłem ;]. Ofkoz myślę, że nie daliście się za bardzo zwieść, że to będzie kolorowy LCD...

QUOTE(Liberty666 @ 13 05 2005, 17:04)
Skoro na 360-ce łatwo się programuje to i może w ciągu roku wyjdą tytuły wykorzystujące większość (żeby nie napisać całą) mocy X-a.
*

Jak wspominałem - najpierw to kwestia dev kitów. AFAIK developerzy mają narazie dużo cieńsze dev kity i przez to nie mogą wykorzystać moc 360. Jak M$ zrobi dev kity na pełnych bebechach 360'ki, to ujrzymy gry duszące wszystkie możliwości tej maszyny. Ale co ja tam wiem? Może full dev kity są już dostarczone i duszą wszystkie możliwości, więc...

BTW: nVidia właśnie zakończyła produkcję chipów XGPU. Wiecie co to? Chipki graficzne do starego Xbox'a. Umowa się skończyła wink.gif. Złożą zapewne ostatnie sztuki i już więcej X'ów nie będą produkować. Oj mocno się wzięli za nową generację. I dobrze ;p.
Ryo-San
panie i panowie przed nami Project Gotham Racing 3

excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif
o_____O
SIKI
Wcześniejsze prezetacje gier to była REWELACJA, pgr3 na tym screenie to REWOLUCJA
o___________O
Jezus_PL
HEJHEJHEJ x2.gif
x2.gif PANOWIE x2.gif
x2.gif Czy nie powinien ruszyc juz nowy dział poświęcony tylko i wyłącznie
nowemu dziecku mictosoftu x2.gif
x2.gif ONLY XBOX 360 x2.gif
OsciBosci
Ej panownie czy u was tez o 21 nie bylo pokazu xboxa360?? Bo cos mi sie wydaje ze te cwe.le puscili to o pol godziny za wczesnie...
MichAelis
tak bylo 30 min. wczesiej. Na MTV UK sie spoznilem confused.gif
babciahania
no właśnie!!!
co za cioty..
oglądałem szeregowca i daje o 21 na mtv i patrze i dupa, patrzylem tak do prawie 9.
Więc ani tego nie widziałem, ani tego.. O___o
a może ktoś wie.. czy będzie powtórka? cool.gif
ale filmiki i tak pościągałem.. laugh.gif
CheeseOfTheDay
Jo tez sie spuznilem, niezbyt punktualne te nasze MTV closedeyes.gif
OsciBosci
QUOTE(babciahania @ 13 05 2005, 22:53)
a może ktoś wie.. czy będzie powtórka? cool.gif
*

jutro chyba jest o tej samej porzem ale radze spojrzec na mtv juz pół godziny wczesniej
dante2003
Nie warto oglądać. Nic tam nie pokazali. To był koncert The Killer i Snow Patrol. Zmarnowałem pół godziny.
TomisH
Zapomnijcie o polskiej "wersji" show - nic nie pokazali, ale to NIC.

A co do podforum xbox360 - na razie nie jest potrzebne. Ma ktoś konsolę? No właśnie happy.gif
desden
Wielka wtopa ztą imprą.Z takim podejscie nie wróze xboxowi świetlanej przyszłosci,niech bill nie zapomina ze dzieciaki swoje zdanie maja ;]
babciahania
no ja właśnie widziałem jakiś malutki kawałek końcówki koncertu i pod logo Mtv leciał napis (XboX)..
a co do samego 360, to mi sie to białe pudło stojące, mało podoba, ale to rraczej ma b.dobrze działać niż sie każdemu podobać..
ja jestem bardziej za ps2 (nie che tu sie nikomu narażać) :wink
ale zaczołem sie bać jak zobaczyłem ze do Xklocka wsadzili 512ramu,
a ps2 pewnie bedzie mialo 256..
EDIT>
jakie ps2.. blink.gif PS3. ach to przyzwyczajenie..
nWo
Ja tu zadnej rewolucji nie widze, ZERO. Konsola wygląda jakos tak dziecinniej niz X do tego cos mi sie nie podoba w tych menusach, czy oni tyle samo czasu poswiecili systamowi ktory ciagnie to wszystko co budowie samej konsoli czy mniej a moze wiecej. Mam nadzieje ze maniacy 360 tki nie będa szalec i sciagac nowych wersji tego menu wink.gif pewnie bede jednym z nich.

Nie podoba mi sie nie podoba

A MTV daje (pipi) nic tylko wyjąc pałke i sie spuścic
waah.gif
dante2003
QUOTE(babciahania @ 13 05 2005, 23:20)
no ja właśnie widziałem jakiś malutki kawałek końcówki koncertu i pod logo Mtv leciał napis (XboX)..
*

No to widziałeś wszystko smile.gif
desden
Olali nas graczy i tyle ;]
AkUz
Obejrzalem kilka filmikow z gier i musze powiedziec ze jest naprawde niezle, a najwieksze wrazenie zrobil na mnie wybuch z GR3 - to naprawde czuc, power cool.gif
Krzych Ayanami
Po prostu z programu wykasowali prawie wszystko co było bezpośrednio związane z konsolą. Zostały 4 piosenki i jedna przerwa na reklamę. Nic więcej w programie nie było.

A co do PGR3 to w końcu jest pozycja, któa wygląda jak trzeba.

Zaś co do Gear of war... Dopuki nie zobaczę, że był to filmik z gry, nie uwierzę smile.gif
C1REX

To jest screen z RalliSport2 na starego X-a. Też wygląda fajnie. (Screen podany przez Ryo-San'a)

Jak średnio gry będa wyglądać tak, jak RSC2 lub RE4, to już będę zadowolony : )
Krzych Ayanami
Trailer Test Drive
mario87
a mi tam się nowy wygląd podoba smile.gif co do prezentacji to ta z ourcolony była lepsza ale co do tej z MTV to nie jest źle, szkoda tylko że nigdzie nie było tego co było w japońskiej prezentacji confused.gif

xbox 360 już mnie do siebie przekonał, tylko cena mnie ciekawi i niepodoba mi się to że wyjdzie na początku roku szkolnego....

a tak btw. w 24h ten temat odwiedzono ok 6tys razy biggrin.gif wczoraj mniej więcej o tej godzinie było coś ponad 11 tys odwiedzin
-GLD-Uzny
Biednie wyglada... (jak na X360 ;p) Bez odbic w real-time X by to pociagnal cool.gif
mig2701
Nie no mnie jakos wyglad nie przekonuje, nazwa fajna ale jak sie to czyta po ang. a nie po polsku;) Juz widze jak sie pytam w sklepie o gre na xboxa trzysta szescdziesiat i powtarzam 6 razy zanim sprzedawca skuma o co chodzi wink.gif
Mam tylko nadzieje ze nie bedzie trzeba ladowac baterii co 3h!
I tak kupie to pudelko;) PS3 tez;)
KoBik
Prezentacja z MTV to była kaszana jakich mało. Na neciku jest tego o wiele więcej, także napewno wszyscy korzystają z tego dobrodziejstwa.

XBOX 360 to masakra. Mnie podoba się wszystko co można obejrzeć na temat wyglądu konsoli. rolleyes.gif

PROJECT GOTHAM RACING 3 znowu zarządzi w moim światku gier excl.gif excl.gif excl.gif
..::XMANiAK::..
sa 2 wersje prezentacji z MTV:
1. to co bylo w MTV-koncert
2. i xbox.360.revealed.dsr-loki [tutaj sa 2 koncerty, reszta to o X360 mowia i chyb to mieli poscic ... confused.gif]

ps. mowilem wam ze bedzie 30min wczesniej!!!
ps2. stracone 20min confused.gif
biechu
A czy wogle były pokazane jakies gierki z X360? Bo na filmiku ourcolony tylko halo jest (i tak niewiele widac), wiem design konsoli jest cool ale ja bym chcial gry zobaczyc. Czyli na polskim MTV koncert jakis byl? Czy po prostu pojechali sobie po Nas? Wiem ze dzis ma byc tez Xbox launch, wiec mam nadzieje ze bedzie to o co mi chodzi.
byly ale to w urywkah 2-3s
Saunter
Zapraszam do filmow z Xbox360 na gametrailers. Mam PGR3 i sciagam GR3. Co prawda nie wiele to mozna zobaczyc, ale to juz pierwsze urywki.
http://media.xboxyde.com/torrent/teaser_mtv_pgr3.avi.torrent

torrent do filmiku PGR3
sildar
Design konsoli mnie poprostu rozwalil O_o Nowe gry takze, a przeciez te gry to nie cala moc X "three sixty". Strasznie sie napalilem, i nie zawaham sie przy kupnie biggrin.gif
Raptor
oryginalna tresc by: majkel z p.r.g.k:
Za dzisiejsza GW:

Kiedy nowy produkt Microsoftu zawita w Polsce?
Sa niewielkie szanse na to, ze XBOX 360 pojawi sie u nas pod koniec
grudnia. Raczej bedzie to styczen - luty - mowi A. Sikora z firmy APN
Promise
, ktora sprzedaje konsole Microsoft w Polsce.

"Konsola to coś w rodzaju specjalnego komputera służącego do grania w
gry."

"Na wypadek, gdyby główna grupa docelowa, czyli gracze, kręciła nosem
na mnogość dodatkowych funkcji (a tak się zwykle dzieje, bo gracze
narzekają, że spowalniają one działanie konsoli), Microsoft ma asa w
rękawie - konsola będzie obsługiwała gry wideo o wysokiej
rozdzielczości (HDTV). W połączeniu z potężną mocą obliczeniową,
porównywalną do pecetów oferowanych obecnie na rynku, pozwoli to
graczom na obcowanie z coraz bardziej wyrafinowaną grafiką."

-------

Teraz powiedzcie mi co za kretyni pracuja w APN PROMISE?
Caly HATE MAIL prosze kierowac (warto!) pod adres: promise@promise.pl

* e-mail: promise@promise.com.pl

adres: ul. Zielna 39, 00-108 Warszawa

tel: +48 22 6549064
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 17:00

Wiecej o kontakcie znajdziecie tutaj: http://www.promise.pl/sklep/html/kontakt.asp

Sam bede do nich dzwonil i pytal sie czy maja mnie za kretyna (poczytajcie wyraznie te cytaty). Czemu kompletne matoly sie zajmuja czyms o czym nie maja zielonego pojecia?! eh ;/
Diabeu
gry."

to jest dobre

design konsoli jest jakiś taki, no nie do końca mi pasi, za to zdejmowalna klapa z przodu git jest, szablon, pucha farby i gotowe

co wy widzicie takiego fajnego z tym filmiku z ourcolony?
tylko przedni panel bedzie wymieniany czy tez istnieje mozliwosc wymiany calem odbudowy smile.gif [pewnie szybko po premierze powstana naklejki smile.gif]
Diabeu
demontowalny bez problemu był przedni panel, okleiny to żaden problem
http://dlx.gamespot.com/x360/framecitykill...fo_6124384.html
frame city killer official movie 1 [30mb!!!]

trza byc zarejestrowanym by sciagnac confused.gif moze ktos ma alternatywnego linka
Diabeu
tak btw, zdeka dziwna sprawa, wczoraj wieczorem na gametrailers było z 6 filmików z giercy Condemned, zassałem jeden, polazłem gdzieś, wracam, nie ma reszty huh.gif
a gierca wygląda smakowicie jak dla mnie, fpp w takim dosyć cyberpunkowym klimacie, ino bród smród i zgnilizna, jak typowi jednemu wyrezał rurą po ryju to aż żeby lecące było widać heheh i z kopa w czachę leżacego

hasło ze strony, Condemned vs Manhunt

mehehehehehehe słodko

http://xbox.ign.com/objects/728/728997.html
Maiden
QUOTE(Raptor @ 14 05 2005, 08:59)
oryginalna tresc by: majkel z p.r.g.k:
Za dzisiejsza GW:

Kiedy nowy produkt Microsoftu zawita w Polsce?
Sa niewielkie szanse na to, ze XBOX 360 pojawi sie u nas pod koniec
grudnia. Raczej bedzie to styczen - luty - mowi A. Sikora z firmy APN
Promise
, ktora sprzedaje konsole Microsoft w Polsce.

gry."

graczom na obcowanie z coraz bardziej wyrafinowaną grafiką."

-------

Teraz powiedzcie mi co za kretyni pracuja w APN PROMISE?
Caly HATE MAIL prosze kierowac (warto!) pod adres: promise@promise.pl

* e-mail: promise@promise.com.pl

adres: ul. Zielna 39, 00-108 Warszawa

tel: +48 22 6549064
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 17:00

Wiecej o kontakcie znajdziecie tutaj: http://www.promise.pl/sklep/html/kontakt.asp

Sam bede do nich dzwonil i pytal sie czy maja mnie za kretyna (poczytajcie wyraznie te cytaty). Czemu kompletne matoly sie zajmuja czyms o czym nie maja zielonego pojecia?! eh ;/
*

NIe boj sie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ja tez zadzownie popytacpopytac laugh.gif " Mnogosc fukcji spowalniajaca konsole mnie powalila
SnakeMayCry
QUOTE(Raptor @ 14 05 2005, 08:59)
gry."

graczom na obcowanie z coraz bardziej wyrafinowaną grafiką."[/b]

Hmm, tekst prawie jak z konferencji EBay Polska o "edukowaniu internautów" smile.gif Ja i tak kupuję w Niemczech tak jak kupiłem PS2, bo będzie na pewno w dniu premiery i nie będzie kosztować 30% więcej od sugerowanej ceny na Europę.

PS. Widzieliście Lost Odyssey ? Normalnie wyglądam tak: wacko.gif Czyżby powrót Skaguchiego do formy ? No nic, zobaczymy w praniu.
Foxpl
Nawet niezłe to frame city. Taka grafika mnie zadowala niech jeszcze troche popracują nad SI icon_wink.gif
sildar
Mnie tylko ciekawi Halo3 jeszcze w tym roku... Z jednej strony to fajnie zagrac w H3 juz na gwiazdke, a z drugiej strony to obawiam sie ze bedzie to produkt nie do konca ukonczony. Tak jak w przypadku H2 ( to zakonczenie...) Oby tak nie bylo
kubson
QUOTE(_Diabeu_ @ 14 05 2005, 10:31)
tak btw, zdeka dziwna sprawa, wczoraj wieczorem na gametrailers było z 6 filmików z giercy Condemned, zassałem jeden, polazłem gdzieś, wracam, nie ma reszty huh.gif
a gierca wygląda smakowicie jak dla mnie, fpp w takim dosyć cyberpunkowym klimacie, ino bród smród i zgnilizna, jak typowi jednemu wyrezał rurą po ryju to aż żeby lecące było widać heheh i z kopa w czachę leżacego

hasło ze strony, Condemned vs Manhunt

mehehehehehehe słodko

http://xbox.ign.com/objects/728/728997.html
*

taaaa gra wyglada rewelacyjne to samo mialem wczoraj filmik jeden sciaglem poszedelm wracam i nie ma smile.gif no ale teeraz juz sa wszystkie i wyglada rewelacyjnie smile.gif
Diabeu
o to fpytkę, po robocie zassam pozostałe, Havoc 3.0 tam szaleje i to widać

jak na razie to dla tego tytułu bym mógł kupić x360 icon_twisted.gif
DOA
Ehh jak powiem ze normalnie yy "KOCHAM" nasze MTV to nie bedzie nic nowego nie icon_evil.gif ale jak mowicie ze nic tam ciekawego nie ma no to w zasadzie nie ma czego zalowac. Wlaczylem na jakis koncert i na froda a konsolke pokazali hmmm huh.gif z 2 razy moze closedeyes.gif szkoda gadac confused.gif jedynie boje sie faktu ze konsolka z twardzielem bedzie duuuuzooo drozsza od standardowej unsure.gif no nic realia biznesu wacko.gif
Flik
DOA mam podobne odczucie confused.gif sciagalem dosc dlugo te 180mb i jestem maksymalnie wnerwiony. z gry praktycznie nic nie bylo widac. pokazywali jakis kretynow (joł men itp). a pozniej grali teamowo ale co z tego skoro z samj gry prawie nic nie udalo mi sie zobaczyc, oprocz jakiegos sliniczka na plery i ladnego przeladowywania confused.gif
karys88
Obejrzałem sobie właśnie ten trailerek do Frame City Killer i hmm...
a)moge sobie chociaż w głowie po zobaczeniu tego ułożyć malutki obraz następnego GTA, żyjące miasto, duuuuże no i ta grafika smile.gif
b)Gierunia wydaje mi sie jak na razie średnia tak na 7 ale oprócz grafiki spodobało mi sie jak koleś sie fanie bije, jakieś takie efekty matrixowe etc.
c)a co mi sie kompletnie nie spodobało to to że jak koleś strzela to wszyscy zabici odlatują do tyłu tak samo, jakby dostali co najmniej 3 strzały z shotguna a nie z jakiegoś uzika czy czym on tam nawala

Rzeczywiście Condemned robi duuuże wrażenie, ciemności nieskrywane zombiaki czy co to tam jest i ogólnie fajny klimacik....a ta gazrurka wygląda jak...gazrurka...nareszcie laugh.gif
pozdro
karys
sildar
QUOTE(DOA @ 14 05 2005, 10:25)
Ehh jak powiem ze normalnie yy "KOCHAM" nasze MTV to nie bedzie nic nowego nie  icon_evil.gif  ale jak mowicie ze nic tam ciekawego nie ma no to w zasadzie nie ma czego zalowac. Wlaczylem na jakis koncert i na froda a konsolke pokazali hmmm huh.gif z 2 razy moze  closedeyes.gif szkoda gadac confused.gif jedynie boje sie faktu ze konsolka z twardzielem bedzie duuuuzooo drozsza od standardowej  unsure.gif  no nic realia biznesu  wacko.gif
*

Hmm... Na IGN nic nie wspominali o dwoch wersjach dry.gif Pisali tylko ze dysk bedzie od razu w konsoli... Ale pewnie tak dobrze nie bedzie unsure.gif
Roki
Z filmikow jakie zobaczylem dotychczas to najwieksze wrazenie zrobil na mnie Gears of Wars - jak ta gra wyglada twisted.gif
Niezle tez sie zapowiada Ghost Recon 3 i NFS.

Jestem pod wrazeniem jakoscie gier na nowa konsole Microsoftu.
sildar
Ja najbardziej oczekuje Halo3, Lost Odyssey, i Obliviona. Te gry zarzadza xD
oto lista gier :

2 Days to Vegas
Alan Wake
Blue Dragon
Call Of Duty 2
Condemnded
Dark Sector
The Darkness
Demonik
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Full Auto
Gears of War
Ghost Recon 3
The Godfather
Kameo: Elements of Power
King Kong
Madden 06
NBA 2K6
Need for Speed: Most Wanted
Perfect Dark Zero
Ninety-Nine Nights
Project Gotham Racing 3
Quake IV
Tiger Woods 06
Test Drive Unlimited
Tony Hawk's American Wasreland
Tomb Raider Legend
Saint's Row
Underal Tournament 2007
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.