Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
..::XMANiAK::..
bylo podawne cool.gif

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=sli...00747.100746,19
nowe skriny z GR3

oraz

z PDZ

http://xboxyde.com/news_1506_en.html
ShtaS
a moglby ktos przypomniec linki do filmiku z mtv? przejrzalem osattnie 16 stron tematu i nie znalazlem confused.gif
Pavlis
Wygląd nowej 360 jest dziwny ,ale mi się nawet podoba closedeyes.gif
szeni
Sojer ma racje - po jaka cholere te pierdoły w X360?! Internet? Wideokonferencje? Od tego mam PC! Kto ma stale lacze, a nie ma PC palec pod budke! Ogladanie filmow, muzyka - tak, ale te wideokonferencje?!
Kenshin
Jeśli nie podoba się wam że X360 będzie to miał , pozostaje wam tylko jedna opcja NIE KUPÓJCIE GO !!! . Ja pierdziele co za społeczeństwo blink.gif tego za mało tego za dużo ja pyerdole .

Ja jestem zadowolony z tego że X360 będzie to wszystko miał , i będe to wykorzystywał jak tylko się da. A tym co to nie odpowiada kij w oko.
C1REX
Ktoś chyba na łeb upadł. Po co tyle funkcji w Xboksie? Dla jajec ku.r.wa!

Po to jest konkurencja, by producent ładował co się da pod obudowę i jeszcze sprzedawał poniżej kosztów. Byle tylko ich towar wybrać.

Jak komuś się nie podoba, to niech wybierze coś gorszego. Czego wy ludzie chcecie? To samo, za tyle samo, ale gorsze?

Wymontujcie HDD z kompa, odłączcie napęd dvd, zmieńcie monitor na tv, wywalcie głośniki 5.1 i połącznie z netem zerwijcie. Może zmienicie zdanie o dodatkach.
Jędrek
Nowe screeny z PDZ 'daja rade'. Jestem pod wielkim wrazeniem. Nowa generacja nadchodzi wink.gif
kubson
nierozumie niektorych nie chcesz wideokonfernencji nie korzystaj z tego mi zwiewa ta funkcja bo wiem ze nie bede z niej korzystal smile.gif a co do dysku wydaje mi sie tak jak juz wpospominal ryo dla wlasnej muzyki itd a moze bedzie cos takiego ze gry ze starego x potrzebuja dysku do zapisywania natomiast nowe nie beda wykrywac dysku i beda potrzebne memorki ?tongue.gifP
Jakim
Screeny z PD0 sa juz konkretne... ale popatrzcie na to 99nights:

ile tam tego jest??!!??!! kilka tysięcy chyba...
misiak
macie racje xbox to xbox sam mam ta czarne pudlo i pykam czasem smile.gif choc wole ps2 ale nie cza miec wszystko smile.gif Odnosnie dysku w nowym x360 ponoc to bedzie 2,5 cala czy juz cos wiadomo wiecej ??
pozdro
Mis
sildar
Tomish masz link do tej pokazowki X360 z USA??? Od razu zaznaczam ze mi torrenty nie dzialaja!
Jędrek
To inaczej raczej nie sciagniesz.
tk
o_O Właśnie tak ma wyglądać PD0, poprzednie shoty musiały być z jakiejś starej wersji albo na multi grafa ssie. Chyba, że te są podrasowane.
MaxVarEmreis
Jakim te screeny z 99nights wyglądają jak bitwa z "Władcy pierścieni". Normalnie szok blink.gif . Ja chce zobaczyc Kessena na nowych konsolach.
nowe Kingdom Under Fire ... SZOK

co do multifuncji X360-idziesz do kumpla by grac po jakims czasie znudzialo wam sie, to poszczacie sobie film dvd, a gdy macie ochote zrobic impreze dajecie muze [mp3] z 360 nietrzeba miec 3 urzaden wystarczy 1
KoBik
Osobiście to już mam kisiel w gaciach po tych wszystkich zajawkach. Normalnie szczena opada, oczy świecą sie jak krysztaly i w ogóle póki co odechciało mi się grać na Ixie tongue.gif Teraz walczę na Dreamie bo reaktywacja sprzętu nadeszła biggrin.gif

Cieszę sie, że będzie GTA SAN ANDREAS na iXa bo będzie co żyłować aż do pojawienia się XBOXa 360. Czekam na nową konsolę z ogromną niecierpliwością. Czytając o tych wszystkich jego możliwościach można być pewnym, że nowy iX będzie kapitalną konsolą do grania i nie tylko rolleyes.gif

Tyle co mam do powiedzenia. happy.gif
Arox
Ja się będę cieszył jak X360 będzie miał wogóle premierę w Polsce.
Patrząc na sytuację Xboxa (premiera po 2 latach) i PS2 (kosmiczna cena początkowa) jestem umiarkowanym optymistą.
Jakim
Nie bój żaby... niby jestesmy w Unii i może da to wkońcu jakąs korzyść. Ja marze o cenie 1200zł na starcie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sildar
Hehe, mi tak samo nie chce sie juz na iXie grac po tych wszytkich zajawkach cool.gif Ale to juz wcale nie dlugo do premiery biggrin.gif
Minio
Ale wy macie problemy (ofkoz odnośnie kombajnu multimedialnego, jakim ma byc X360). Ja mam jedno pytanie- płacimy za te dodatki? Myślicie, że konsola bez nich kosztowałaby mniej? Max. o kilkanaście dolarów (w co wątpie- Bill pewnie by nie obniżał ceny, raczej by pozostawił- więcej kasy dla niego). Więc po co nam to? Lepiej chyba miec te wszystkie bajery, skoro mamy je prawie za darmo a i nie musimy z nich korzystać.

P.S. ale serce rośnie jak patrzę na ten temat. A kto jest autorem? rolleyes.gif happy.gif
jaszczoor
screeny PGR3 no i pierwsza okładka dla 360-tki wink.gif

http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...=newsy&Aid=5714
ciezko przyzwyczic mi sie do tego loga smile.gif

wg. obecne okladki sa lepsze smile.gif
http://covers.cdcovers.cc/show.php?name=Pr...f3148090424cfd6
pgr2 smile.gif
jarusiek
Xbox360 wyląduje u mnie zaraz po premierze-to jst z całłą pewnością pewne biggrin.gif Teraz tylko czeeekać dłuugie godziny i odliczać...
Flaha
Jeszcze nigdy niekupowalem konsoli podczas premiery (PSX- 1999 , PS 2 5 miechow po premierze, xbox - 6 miechow po premierze) ale cos czuje ze X 360 bedzie moim pierwszym razem biggrin.gif
YETI
http://onefed.com/media/NintendoON.wmv
Jezeli to okaze sie prawda (mocno w to wieze) to Microsoft moze juz myslec o nastepcy 360-siatki.

o_0
dante2003
Niestety na 99% to fake.
Maiden
O_________________________________________________________________O

JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oby to nie byl fake!!
YETI
QUOTE(dante2003 @ 15 05 2005, 11:27)
Niestety na 99% to fake.
*

Nie kracz wink.gif
Jeszcze kilka dni do E3 i wszystkiego sie dowiemy.
sildar
Temat o konsoli Nintendo jest gdzie indziej. Ale jak juz o niej rozmowa to dodam, to by bylo niesamowite!! Takie zagranie moglo by dac Nintendo zwyciestwo... Ale nie warto sie nastawiac bo jeszcze nic nie wiadomo napewno
Raptor
Yeti: To jest fake. Czemu ludziom tak ciezko to zrozumiec? To naprawde zarabiscie zrobiony FanArt.
sildar
Prawodopodobnie tak... Ale co, pomarzyc nie mozna tongue.gif
el ZAX
Ale byloby fajnie gdyby mniej wiecej takie bylo Revolution smile.gif
A filmik zrobiony jest zajedwabiscie cool.gif
Minio
Po pierwsze- Panowie, to jest temat o X360, jak jesteście w szoku to powiedzcie to w temacie o Revolution.
Po drugie- Specyfikacja X360 (w sumie znamy). Zastanawiająca jest jedna rzecz-
CPU Math Performance 9 Billion Dot Product Operations per Second
. Czyli po Polsku- 9 milionów operacji zmiennoprzecinkowych (więcej o nich dowiecie się TUTAJ) na sekundę. Inaczej- 9 gigaflopów. Cały X360 ma niby dysponować mocą 1 teraflopa (czyli 1000 gigaflopów). Ale do rzeczy- sam Cell oferuje ponoć 256 gigaflopów! Teraz sobie wyobraźcie, ile może wyciągnąć całe PS3. Nie chcę być fałszywym prorokiem, ale PS3 może zmiażdżyć graficznie X360 juz na samym starcie.
Dla porównania
najwydajniejsze obecnie procesory graficzne, takie jak ATI Radeon X850 XT czy nVidia GeForce 6800 Ultra, "ledwie" przekraczają 40 gigaflopów.
(z Artykułu o Cellu)
CheeseOfTheDay
Fake na 99% ale ten 1% eh. Może nin szykuje coś podobnego? tongue.gif
YETI
QUOTE(sildar @ 15 05 2005, 11:49)
Prawodopodobnie tak... Ale co, pomarzyc nie mozna tongue.gif
*

no własnie smile.gif
Jędrek
To 100% fake, bo Nintendo oficjalnie powiedzialo, ze konsola bedzie mogla stac pionowo i bedzie grubosci 3 pudelek od dvd. Wiec sami wiecie...
A filmik zrobiony super.
sildar
No nie wiem... Nie pierwszy raz Sony gada, ze Plejak to bedzie da best i w ogole fotorealizm. A jak bylo z PS2?? Sami wiecie...
Arox
Nie zdziwił bym się jakby PS3 miało 256 MB RAMu
zeby wyciagnac jak najwiecej z tych specyfikacji to troche trzeba poczekac, przez nitk na starcie nie wyciagne 90% mocy konsoli... moze to byc zaledwie 5%
MichAelis
co do Ninny, to bardzo dobrze zrobiony fake, baaaaaaaardzo dobrze wink.gif

Tez cos mi sie wydaje ze kretyni w Sony walna do PS3 256 mega, a to byloby samobojstwo.
Od zawsze zapowiedziane bylo ze X360 i PS3 maja miec po 256 ramu ciekawe czy Sony sie ocknie.
SnakeMayCry
QUOTE(Minio14 @ 15 05 2005, 10:51)
Po pierwsze- Panowie, to jest temat o X360, jak jesteście w szoku to powiedzcie to w temacie o Revolution.
Po drugie- Specyfikacja X360 (w sumie znamy). Zastanawiająca jest jedna rzecz-
CPU Math Performance 9 Billion Dot Product Operations per Second
. Czyli po Polsku- 9 milionów operacji zmiennoprzecinkowych (więcej o nich dowiecie się TUTAJ) na sekundę. Inaczej- 9 gigaflopów. Cały X360 ma niby dysponować mocą 1 teraflopa (czyli 1000 gigaflopów). Ale do rzeczy- sam Cell oferuje ponoć 256 gigaflopów! Teraz sobie wyobraźcie, ile może wyciągnąć całe PS3. Nie chcę być fałszywym prorokiem, ale PS3 może zmiażdżyć graficznie X360 juz na samym starcie.
Dla porównania
najwydajniejsze obecnie procesory graficzne, takie jak ATI Radeon X850 XT czy nVidia GeForce 6800 Ultra, "ledwie" przekraczają 40 gigaflopów.
(z Artykułu o Cellu)
*

Hmm...po pierwsze Bilion to jest miliard. Po drugie wydajność 1 teraflopa, owszem, ale tylko w operacjach zmiennoprzecinkowych, i tak faktycznie ma być.

CPU Math Performance 9 Billion Dot Product Operations per Second <- pokaż linka gdzie tak napisali i gdzie jest napisane że to jest wydajność zmienno przecinkowa ?
sildar
QUOTE(MichAelis @ 15 05 2005, 11:02)
co do Ninny, to bardzo dobrze zrobiony fake, baaaaaaaardzo dobrze wink.gif

Tez cos mi sie wydaje ze kretyni w Sony walna do PS3 256 mega, a to byloby samobojstwo.
Od zawsze zapowiedziane bylo ze X360 i PS3 maja miec po 256 ramu ciekawe czy Sony sie ocknie.
*

Sony na 95% wsadzi 256 RAMu. Oni zawsze wszadaja malo. Do PSP wsadziliby mniej gdyby nie sprzeciw developerow. I co ze tego ze Cell moze byc szybszy niz procek X360, skoro bedzie konsola bedzie miala mniej RAMu. A co do tego Cella: wcale nie wiadomo jaki on tak naprawde bedzie. Mozliwe ze Sony znowu probuje oglupic wszytkich
bartiz
Dzisiaj na MTV podczas teledysku był napis, że o 15.00 będzie program o nowej konsoli Xbox 360. Ciekawe czy to powtórka z piątku czy coś nowego.
Minio
QUOTE(SnakeMayCry @ 15 05 2005, 12:04)
Hmm...po pierwsze Bilion to jest miliard. Po drugie wydajność 1 teraflopa, owszem, ale tylko w operacjach zmiennoprzecinkowych, i tak faktycznie ma być.

CPU Math Performance 9 Billion Dot Product Operations per Second <- pokaż linka gdzie tak napisali i gdzie jest napisane że to jest wydajność zmienno przecinkowa ?
*

Ok. mój błąd, ale zauważ, że przedrostek "tera-" oznacza miliard. Dalej jest dobrze, tylko na początku jest podane źle.
A co do linka- co to jest ? (tip- cytat)
QUOTE(Minio14 @ 15 05 2005, 10:51)
Po drugie- Specyfikacja X360 (w sumie znamy).
*

A "dot product operation" jak przetłumaczysz? "Operacja produkcji kropkowej"? Mi to bardziej wygląda na operację zminnoeprzecinkową.
Słoik
Nie wierze. Sony, jest wybitnym specjalistą, od niespodzianek i dezinformacji.
Na pewno, nikt przy zdrowych zmysłach, nie zaimplementuje Playstation 3, 256 MB Ramu.
powtorka z piatku

i blednie pisza -PREZNENTACJA ...
Wik
Microsoft odkrył karty jako pierwszy ale prezentacja "trzystasześćdziesiątki" nie zrobiła na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia. Typowe przechwałki w amerykańskim stylu. Prezentacja na MTV to według mnie nieporozumienie, zrobiona tylko po to żeby jak najwięcej amerykanów się na to nabrało bo skoro jest w MTV to musi być super extra i wogóle dzikie węże...
Co do NintendoON to filmik faktycznie robi wrażenie ale to na bank fake, nie oszukujmy się AŻ taka rewolucja chyba jeszcze nie jest możliwa:)
Z niecierpliwością czekam na przyszły tydzień i na to co pokaże S(ł)ONY...Może wszystkich zaskoczą i skuszą się na 1GB pamięci:)...
McDrive
QUOTE(Wik @ 15 05 2005, 11:18)
Z niecierpliwością czekam na przyszły tydzień i na to co pokaże S(ł)ONY...Może wszystkich zaskoczą i skuszą się na 1GB pamięci:)...
*

Ja w takie cuda nie wierze. Według mnie wsadzą 256MB.
sildar
QUOTE(Wik @ 15 05 2005, 11:18)
Microsoft odkrył karty jako pierwszy ale prezentacja "trzystasześćdziesiątki" nie zrobiła na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia. Typowe przechwałki w amerykańskim stylu. Prezentacja na MTV to według mnie nieporozumienie, zrobiona tylko po to żeby jak najwięcej amerykanów się na to nabrało bo skoro jest w MTV to musi być super extra i wogóle dzikie węże...
*

Ale w USA przezentacja byla porzadna, to tylkow Europie taki shit poszedl na wizje tongue.gif
MichAelis
Minio
floating point to sa operacje zmienno-przecinkowe
Snake
a billion po polsku znaczy MILIARD, ot taki zonk maly.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.