Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
CheeseOfTheDay
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 16 05 2005, 17:52)
http://xboxyde.com/news_1516_en.html

skirny z gamplayu Frame City Killer

[wczesniej byl trailer ale chbya nie kazdy mogl sciagnac go]
*

Eh małe screeny, jedyne co widać to spora ilość przechodniów.

wiesz Azi idac tym tokiem rozumowania to wiekszosc poteznych firm nie powinno istniec..bo ich szefowie toną w kasie..ja sobie tak zawsze myslalem...skoro ktos powiedzmy ma 100 mln na koncie(a nawet sporo mniej) to po co inwestuje w cos jeszcze? po co szarpac sobie nerwy itp skoro moze powiedziec dośc..i zaczac wydawac wszystko na prawo i lewo i nie wyda tego za cholere...
Ale jak widac ludzie obarcający kosmiczną kasą mają troche inny tok myslenia od zwyklych szarakow..a czy dobrze czy zle? napewno dobrze..miejsca pracy, podatki, nowe technologie itd itp to napedza dzisiejszą gospodarke..

Racja, gdyby szef każdej firmy miał tok myślenia na zasadzie "dobra mam na kącie kupę szmalu, do kresu mych dni mi wystarczy, leje na to wszystko" to żadna firma by się nie rozwijała. I dopiero takich ludzi, można nazwać ludźmi nie znającymi innych wartości niż pieniądz. Natomiast nie wierzę że Billowi za mało jest kasy i dla tego wypuszcza swoje XBoxy. Bardziej robi to dla marki, firmy, jej przyszłości, rozwoju, historii itp. wartości.
C1REX
QUOTE(MaxVarEmreis @ 16 05 2005, 17:50)
Ja mam nadzieje, że nowe konsole będą szły łeb w łeb. Wtedy na tej walce skorzystamy my.

Swięte słowa. Niech będzie zażarta walka między konkurencją i na dokładke niech jeszcze ktoś się włączy do walki. Panasonic? Atari? Sega? SNK?

Fajnie, jakby Apple z czymś wyskoczyło. Nowa konsola M$ wygląda jak jeden z modeli ich maszynki.
OsciBosci
Obejrzałem filmik z Frame City Killer i jest kilka fajnych rzeczy i kilka lipnych. Miasto tętni życiem w cholere ludzi i jest ogólnie fajowo, grafika srednia, ludzie poruszaja sie jakby w zwolnionym tempie, strzelanie do (pipi) ale za to walka jest całkiem niezla.
tk
Takżę obbadałem ten filmik i mam mieszane uczucia co do tej gry. Otoczenie świetne, masa przechodniów ale ten koleś tak koślawo biega, do tego po serii z M-16 kolesie odlatują w nienaturalny sposób i to za każdym razem w taki sam ( choć to na 100% zostanie poprawione ). Ogromnie podobają mi się za to sceny walk.
Wolny
Moim zdaniem gra jest taka sobie,cienka animacja postaci,a otoczenie niepowala.
TomisH
No co ty! Nie zauważyłem... XD

Przecież to ledwo co zaczęli robić happy.gif
Alpha Trion
no stary jakby apple wskoczylo na rynek to mogloby pozamiatac troche , kumpel ma maca i wyprawia na nim takie cuda na kiju ze mnie szczeka opadala

A.Zbesto , wiadomo ze Ms chce wykonczyc soniaka na rynku konsol i zrobic sobie i tu monopol , tu chodzi o adrenaline , walke itd , na rynku OS Microsoft ma nieprzerwana pozycje lidera a konto billa rosnie szybciej niz ilosc panienek chlopakow z boysbandow . I w koncu mu pewnie wyjdzie bo chlopak ma kase i szczerze mowiac go wali czy xbox zarobi czy nie , dla sony jak ps3 nie wypali to caly sektor Entertainment idzie sie kochac , biznes to biznes kto sie w tym nie odnajduje to wypada z gry .
sildar
QUOTE(MaxVarEmreis @ 16 05 2005, 17:50)
QUOTE(A.Z.BEST @ 16 05 2005, 17:28)
Sam aż nie wiem po co jeszcze Billowi kasa confused.gif.
*

Jak się osiągnie skukces to trudno później z niego zrezygnować. Łatwo się przyzwyczaić do sukcesów. To prędzej sprawa prestiżowa. Bo napewno o kase nie chodzi.
Ja mam nadzieje, że nowe konsole będą szły łeb w łeb. Wtedy na tej walce skorzystamy my.
*

W nadchodzacej generacji konsol moim zdaniem wlasnie tak bedzie. M$ zaskarbi sobie miejsce w wielu amerykanskich, i w europejskich domach, a Sony oprocz dobrej pozycji na tychze rynkach ma jeszcze swoich wyznawcow w Japonii. Monopol moze dopiero nadejsc z nastepna generacja, i oby do tego nie doszlo
palo
No nie, monopolu nie chcemy, spójrzmy chociażby na telekompromitację polską ;)

Tutaj mam cos dla ludzi, któzy spadli z kosmosu i nie wiedzą co to jest "to 360". http://wirtualnemedia.pl/document.php?id=201806 . Reszta forumowiczów niech nie zaglada nawet.
sildar
QUOTE(palo @ 16 05 2005, 21:16)
No nie, monopolu nie chcemy, spójrzmy chociażby na telekompromitację polską wink.gif

Wydaje mi sie ze takowy kompletny monopol nigdy nie nastapi. Nie wydaje mi sie ze M$ zdola zmonopolizowac Japonie... unsure.gif A jesli nie podbije Japonii to znaczy, ze na PlayStation zawsze beda wychodzic te dziwne japonskie gry. A mamy fanow takich gier (w tym i mnie cool.gif ) rowniez w USA czy EU. Dlatego Sony oprocz tego, ze bedzie mialo rynek japonski w garsci to rowniez i niszową grupe klientow z innych kontynentow. Oczywiscie scenariusz tutaj przedstawiony to tylko przypuszczenia i nie wydaje mi sie aby predko M$ zdolal doprowadzic Sony do takiego stanu blush.gif
MichAelis
rotlf
niszowa grupe klientow? Ile osob kupuje takie gry w Europie? 100? z czego 10 to oryginaly, tworzysz jakies chore nie trzymajace sie kupy teorie. Zgodze sie jedynie z tym ze MS nie ma szans na monopol, a na pewno jeszcze nie teraz, no chyba ze Sony popelni jakis wielki blad teraz. Wrzuci 128 ramu etc, ale nie o monopolu jeszcze nie moze byc mowy.
sildar
Ale jednak jest jakas grupa, moze nie sa to miliony osob ale jednak. A co jesli Squere-Enix jednak nie zdecyduje sie na wsparcie X360?? Wtedy ta grupa nie bedzie taka mala
Trzcina
Tak sie zastanawiam nad pewnymi rzeczami... wiekszosc ludzi ktora tutaj jest, mowi o zakupie dwoch konsol. Ci ktorzy maja tylko jedna konsole, mowia w ciemno ze beda kupowac X-box. I teraz zastanawia mnie dlaczego... Przeciez jak ktos napisal nie wiadomo nic na temat ps3, oprocz tego ze wyjdzie troche pozniej niz x-box. Nie wiadomo czy to co jest silna strona x'a teraz, nie bedzie w nastepnej generacji dzialalo na strone sony... Nie wiadomo czy najmocniejszy punkt x'a (obok online) czyli lepsza specyfikacja sprzetowa, a co za tym idzie lepiej lub nawet duzo lepiej wygladajace gry, rowniez nie beda domena sony. W tej chwili nie wiadomo NIC.

Nadchodzi zupelnie nowa generacja konsol, wstrzymajcie sie chociaz na tyle z byciem fanboy'em zeby zobaczyc co ma do zaoferowania ps3... (na nintendo nie licze, gdyz imo nie ma najmniejszych szans ze swoja obecna pozycja na rynku, to sa po prostu fakty).

Pisze to glownie do tych ktorzy JUZ TERAZ wiedza ze x360 bedzie najlepszy, ze to bedzie 'ta' konsola i ze to wlasnie 'ja' kupia... Ale kogo obchodzi sprzet? Wazne sa gry... Jezeli spelnia moje oczekiwania, to obok ps2 stanie x360 i bede mial gdzies to ze na konsoli jest logo M$...
Jakim
Ale trzcin.. o to właśnie chodzi Billowi. Aby jego konsola była na ustach wszystkich. Udało mu to się. Ludzie na kilka dni cąłkowicie zapomnieli o nowym Soniaku. I wielu ludzi zachłyśniętych nowym wyglądem, nowymi mozliwościami juz "teraz" rzucają się na nowy sprzet.

Wszystko okaże się na E3. A dokładniej PO.
Trzcina
Ale nie mogli zapomniec o czyms czego nie bylo wink.gif O PS3 nie mowiono do tej pory nic, gdyby nie pokaz w mtv to ten temat nei mialby 45 stron. Tak wiec nie ma o czym zapominac, ale powinno sie (przynajmniej imo) poczekac chwilke... chociazby do dzisiejszego wieczoru, jesli jest prawda to ze beda pokazywac MGS4.
marshall
A ja ci powiem tak, na dzien dzisiejszy napewno kupie X360 od razu w dniu premiery, bo to jest to na co czekam ;]
Ale z drugiej strony, nie jestem fanboyem i bede czekal na PS3 ktora rowniez zakupie (chodz nie wiem czy w dniu premiery, znajac te wadliwe pierwsze egzemplarze) smile.gif Wychodze z zalozenia ze jak sam nie sprawdze "czegos" to nie wypowiadam sie na dany temat. Zyczyl bym wszystkim zeby stac bylo ich na wszystkie nowe konsole, wrescie nie bylo by zbednego pie/rdole/nia ktora konsola jest/bedzie lepsza biggrin.gif
Trzcina
Marshall, ale ty kupisz obie konsole... moje slowa byly kierowane do tych ktorzy tego nie zrobia.

Wiem ze to nie na temat, ale jezeli ktos jest ciekawy, to ponoc jest juz pierwszy filmik z gry na ps3 ;] No chyba ze sa jakies inne a ja o nich nie wiem, mozna go znalezc tutaj :
http://gamesradar.msn.co.uk/news/default.a...bsectionid=1585

Patrzec na dol. Nie wiem co to za gra, nie wiem czy to prawda, ale moze kogos to zainteresuje smile.gif

Btw, im dluzej patrze na nowego x'a tym bardziej mi sie podoba, jezeli chodzi o design, to rzadzi on niepodzielnie na poletku konsol...
Jakim
Dark Sectror... to jest także i na x360 zapowiedziane. A filmik ma juz parę dni wink.gif
Obsolete
http://media.xboxyde.com/gallery/public/1117/807_0001.jpg

nju fight night

do postaci z prawej trudno sie przyczepic..wyglada prawie jak prawdziwa;0
dante2003
Na Xboxa360 będzie FFXI
Maiden
QUOTE(Obsolete @ 17 05 2005, 01:10)
http://media.xboxyde.com/gallery/public/1117/807_0001.jpg

nju fight night

do postaci z prawej trudno sie przyczepic..wyglada prawie jak prawdziwa;0
*

Skad to informacja blink.gif
..::XMANiAK::..
\"\"

do czego to ma sluzyc?? port/y USB na "EYETOYa"??

czy to smailes ktory bedzie nas rozszmieszal :0 smile.gif
markus29
czesc , wiem ze to nie jest temat o sony , ale zastanawia mnie jedno , konsolka xbox360 zostala zaprezentowana, pierwsze filmiki i obrazki z gier sa ( wiem wiem screeny i trailery biggrin.gif ) i.... srednie okrzyki zachwytu, a wzasadzie slabe pojekiwania, ( i nadzieja ze to sie rozkreci - prrzyznam ze GEARS OF WAR wyglada niezle) , ale udalo mi sie dzis zobaczyc na ign.com filmiki z ps3 i... szok, zobaczcie KILLZONE I motorstorm, , ps3 jeszcze nie ma a to co widac zapowiada sie genialnie, ( nie jestem fanboyem zadnej konsolki ) , wszyscy sie ludza ze xbox jeszcze sie rozkreci , ze zmiecie sony , ale ps3 jeszcze nie ma , czemu wdajecie sie w takie jalowe dykusje ktora jest lepsza, moze konsola billa nie jest tak potezna jak zapowiadal biggrin.gif biggrin.gif
sildar
QUOTE(dante2003 @ 17 05 2005, 06:34)
Na Xboxa360 będzie FFXI
*

Skad masz to info???

UPDATE:
Juz nie aktualne - info z Gamespotu
Jakim
polecam obadac nowe obrazki z Kameo.. niektóre daja rade!!
neospiderman
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 17 05 2005, 09:23)
\\"\\"

do czego to ma sluzyc?? port/y USB na "EYETOYa"??

czy to smailes ktory bedzie nas rozszmieszal :0 smile.gif
*

Za tą zaślepką ukryte są porty USB, pokazywali to na jakimś zdjęciu.
C1REX
Trzcina: Ztego co udało mi się przeczytać, to wydajnościowo nowy X nie będzie takim przełomem, jak nowa ps3 - tak przynajmniej z zapowiedzi wynika.

Różnica polega na łatwości pisania softu. To właśnie ta cecha dała przewagę psx-owi na Saturnem (mimo większej mocy drugiego) i dało całkiem sporo dobrych gier mało znanych producentów na DreamCasta.
Live wiadomo czym jest i o tym nie trzeba wspominać.

Oczywiscie o ile mi się uda, to postaram się wejść w posiadanie przynajmniej dwóch konsol. Chociaż nie jestem pewny, czy jedną z nich będzie ps3.

CODE
Pamiętacie świetną grę Wolfenstein: Enemy Territory, która zresztą dostępna była za zupełną darmochę? id Software wraz z Activision zapowiedziały właśnie nowy, ciekawy tytuł - Enemy Territory: Quake Wars. Produkcją zajmuje się studio Splash Damage wykorzystując technologię id Software – MegaTexture.

Gracz zostaje jednym ze Strażników Ziemi (Earth Defense Force), aby ratować naszą planetę przed najazdem Stroggów. Do wyboru pięć klas postaci i przeszło 40 wehikułów. Niektóre misje stworzone zostaną jedynie dla danej klasy bohaterów, a zadania wymagające udziału kilku osób wspomagać ma voice-chat.

Pierwsza publiczna prezentacja już za kilkadziesiąt godzin na targach E3!

ciekawe czy dadza ta gre rowniez na X360, byc moze przebila by Battlefileda smile.gif
Marlon
Panowie i Panie, jak widac w temacie ps3 juz bardzo wiele wiadomo, zapewne kazdy obejzal juz stosowne trailery. Trzeba przyznac, ze mimowszystko Xbox 360 chyba nie obejmie prowadzenia na rynku - Sony pokazalo prawdziwego potwora i jesli tylko to wzzystko nie okaze sie sciema to moim zdaniem ludzie nadal beda w ciemno inwestowac w PS3. Sa duze szanse, ze Xbox 360 zdobedzie spory udzial w rynku (wszak paru kultowych X-cluzywnych gier sie dorobil, wiec na kontynuacje z pewnoscia mozna liczyc), ale moim zdaniem paleczki pierwszenstwa nie obejmie. Druga sprawa to design - nie wiem czy mi sie tylko wydaje, czy designerzy postawili sobie stworzenie konsol o jak najmniej konsolowym wygladzie - popatrzcie na PS3 - mimo, ze Xbox 360 nie podoba mi sie za bardzo to jednak WSTEPNY wizerunek konsoli japonskiego giganta jest po prostu tragiczny, a pad to katastrofa. Gry z obu platorm zrywaja kask z glowy, ale na usta cisnie sie pytanie : skad na to wszystko pieniądze? Nic to - czekam na krok Nintendo.
Jakim
Nie mów hop. Poczekaj raczej na prawdziwa prezentację Microsoftu. Sony przywaliło z grubej rury- Bill sam chyba się tego nie spodziewał. Ale żeby od razu na straty go dawać?? Oj przesadzasz. Polecam oblukać nowy trailer z Ghost Recoin 3-> tam masz czysty gameplay nie żadne filmiki a gra robi!! Może nie tak jak Killzone ale ROBI!!

A tutaj nowy screen z PGR3
trzeba poczekac az MS zaatakuej HALO 3 jego flagowy produkt, jak PS2 swym KILLZONE smile.gif
Patrycjusz
Ja właśnie zaznajomiłem się ze SequelStation 3 i narazie mimo tego że niby PS3 jest mocniejsze wybiorę X360. W domu stoi u mnie PS2 i nie mam znów ochoty grać w GT5, Tekken 6, NFSU129. A w X'a to wogóle nie grałem a co dopiero X360, więc jak X360 będzie kompatybilny w dół to raczej z pewnością stanie obok PS2.
Ważnym czynnikem jest również cena. Domyślam się że PS3 na starcie będzie kosztować z 500 euro.
sildar
Dla mnie Halo 3 to ostatnia szansa dla Billa. Jesli ta gra nie zaradzi, to X360 tez nie. A co do przewagi technicznej PS3 nad X360 to przeciez wszyscy wiemy ze Bill juz jakis czas temu stiwerdzil ze w tej generacji konsol wazniejsze od sprzetu bedzie programowanie. Dlatego zainwestowal w XNA.
SM1
QUOTE(sildar @ 17 05 2005, 11:25)
... Bill juz jakis czas temu stiwerdzil ze w tej generacji konsol wazniejsze od sprzetu bedzie programowanie.....
*

to działa na tej samej zasadzie - co jest ważniejsze? wielkość przyrodzenia czy technika?
Marlon
QUOTE(Jakim @ 17 05 2005, 11:16)
Nie mów hop. Poczekaj raczej na prawdziwa prezentację Microsoftu. Sony przywaliło z grubej rury- Bill sam chyba się tego nie spodziewał. Ale żeby od razu na straty go dawać?? Oj przesadzasz. Polecam oblukać nowy trailer z Ghost Recoin 3-> tam masz czysty gameplay nie żadne filmiki a gra robi!! Może nie tak jak Killzone ale ROBI!!

Looz, nie twierdze, ze Microsoft nie da rady bo ma slaby sprzet/gry - twierdze, ze nie da rady, bo mentalnosc graczy przyzwyczajonych do uznanych i oklepanych marek na to nie pozwoli. Chyba, ze cos sie zmieni u owych graczy, byc moze wlasnie za sprawa np. Halo 3. jesli o mnie chodzi to najchetniej kupilbym obie platformy, a pozniej jeszcze revolution i git...
kubson
jak narazie zapowiada sie lux walka smile.gif nie wiem dlaczego ale jakos bardziej wierze w xboxa niz ps3 moze przez to ze sony czesto klamie i nie liczy sie z graczami ?tongue.gif hehe teraz trzeba czekac na krok nintendo ;P
Jakim
Heheh gdybysmy żyli jak w prawdziwej Unii smile.gif to 3 konsole nie sprawiały by problemu. Ale skoro żyjemy w Polsce to coś MUSI nas przekonac do kupna tej własne jedynej konsoli (chyba że poprostu stać nas na więcej).

I masz rację Halo 3 z pewnościa wiele pozamiata i sprzeda miliony konsol co do tego nie mam wątpliwości.

Co do mentalności graczy-> to że sa przyzwyczajeni do Gran Turismo czy innego MGSa znaczy tylko że te gry są świetne i dzięki temu Sony ma lekka przewagę na starcie.
A.Z.BEST
QUOTE(Marlon @ 17 05 2005, 11:48)
Panowie i Panie, jak widac w temacie ps3 juz bardzo wiele wiadomo, zapewne kazdy obejzal juz stosowne trailery. Trzeba przyznac, ze mimowszystko Xbox 360 chyba nie obejmie prowadzenia na rynku - Sony pokazalo prawdziwego potwora i jesli tylko to wzzystko nie okaze sie sciema to moim zdaniem ludzie nadal beda w ciemno inwestowac w PS3. Sa duze szanse, ze Xbox 360 zdobedzie spory udzial w rynku (wszak paru kultowych X-cluzywnych gier sie dorobil, wiec na kontynuacje z pewnoscia mozna liczyc), ale moim zdaniem paleczki pierwszenstwa nie obejmie. Druga sprawa to design - nie wiem czy mi sie tylko wydaje, czy designerzy postawili sobie stworzenie konsol o jak najmniej konsolowym wygladzie - popatrzcie na PS3 - mimo, ze Xbox 360 nie podoba mi sie za bardzo to jednak WSTEPNY wizerunek konsoli japonskiego giganta jest po prostu tragiczny, a pad to katastrofa. Gry z obu platorm zrywaja kask z glowy, ale na usta cisnie sie pytanie : skad na to wszystko pieniądze? Nic to - czekam na krok Nintendo.
*

Nie dramatyzuj. Pamiętasz, że to PS2 była technicznie słabsza od Xbox'a, a jednak wygrała? Skojarz też, że bardzo duże znaczenie ma rozwój piractwa. Z DVD-R DL nie będzie problemu. Z BD-R problem będzie na pewno tongue.gif. W tej chwili widoczne różnice w grafice będą coraz mniej wyraźne. Gdy narysujesz 2 kwadraty, a 4 kwadraty, to różnica jest wielka. Lecz gdy narysujesz milion i dwa miliony kwadratów, to nie będzie to już miało zbyt wielkiego znaczenia.

Jednak PS3 kupię, nie chciałbym jednak jechać tylko na powalonych sequelach z coraz to wyższymi numerkami w tytułach.
neospiderman
QUOTE(A.Z.BEST @ 17 05 2005, 12:44)
Jednak PS3 kupię, nie chciałbym jednak jechać tylko na powalonych sequelach z coraz to wyższymi numerkami w tytułach.

To będziesz musial wpaść na jakiś genialny pomysł lub też po prostu mniej grać, sequele to naturalna kolej rzeczy nie da się ich uniknąć i będzie ich co raz więcej na kazdej z platform.
Bartez
Wlasnie siedze w robocie i zamiast zajmowac sie tym czym powinienem sciagam z partyzanta filmiki z obu konsol. Moje zdanie jest takie nei wazne kto wygra wazne, ze piekne czasy sa przed nami graczami. A za PS3 u mni enie przemawia zaden Killzone tylko FF7 rolleyes.gif Nic tylko czekac i cieszyc oczy tymi wszystkimi dobrociami jakie nas czekaja icon_twisted.gif
Saunter
Całość zostanie podzielona na dwie wersje: bezpłatną Silver oraz płatną Gold. Pierwszy poziom oferuje prawie wszystkie wymienione tutaj opcje. Tworzenie rozbudowanych statystyk, a następnie ich przeglądanie, zakupy na onlinowym rynku czy rozmowy z przyjaciółmi będą udostępnione użytkownikom srebrnej opcji. Dopiero inwestując odpowiednią sumę pieniędzy w bardziej wartościowy zestaw będziemy grali w gry, udzielali się na video chacie, uczestniczyli w specjalnych turniejach i tym podobnych przedsięwzięciach.

Yyy... czy ja dobrze rozumiem, czy aby grac on-line potrzebny bedzie zestaw Gold?
KoBik
Co wam powiem to powiem, ale PS3 także będzie miało co pokazać, obie konsole bedą miały u mnie miejsce w domu. Stane na głowie żeby mieć je obie rolleyes.gif
Jakim
Nowa gierka pt. Dog Tag

reszta
TomisH
QUOTE(Marlon @ 17 05 2005, 11:48)
Sony pokazalo prawdziwego potwora i jesli tylko to wzzystko nie okaze sie sciema to moim zdaniem ludzie nadal beda w ciemno inwestowac w PS3.
*

Dokładnie. "Jeśli" happy.gif
Jakim
Właśnie obejrzałem filmik z PGR3 z konferencji prasowej Microsoftu... O_O jak to wygląda!!! Polecam wpaść na Gametrailers tam jest taraz masa nowych filmików z gier na X360!

Obejrzałem własnie NBA 2K6-> umiarkowane to to jest...
Wik
Na konferencje microsoftu w pewnym momęcie wpada jakiś amerykański futbolista, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że jego kask do złudzenia przypomina NINTENDO ON smile.gif
Virtus99
Design obu konsol jest nieciekawy, ale czy tak samo nie było w przypadku obecnej generacji konsol?? Pad od xa zdecydowanie sie poprawił idąc w stronę dual shocka (lewy i prawy zamiast B i W), a trzeci dual to porażka. X360 wygląda lepiej, a agresywna strategia Microsoftu względem promowania coraz popularniejszych gier sieciowych pozwoli w tym aspekcie zmieść niedoświadczone Sony. A więc batalia na rynku zapowiada sie pasjonująco a zwycięzca nie jest oczywisty.
Ozi
Moze i pierwsze, ogólne wrażenie to prawdopodobnie zwycięstwo Sony to jednak na jedną rzecz radziłbym zwrócić uwagę - na prezentacjach Sony pokazywano tylko i wyłącznie rendery nowych gier, żadnego gameplaya. Microsoft pokazał przynajmniej jak naprawdę będą wyglądać gry na ich nową konsolę - Ghost Recon 3, Project Gotham Racing 3. Poczekamy, zobaczymy... w sumie tylko tyle można teraz napisać. ;]
Minio
QUOTE(Ozi @ 17 05 2005, 16:21)
Moze i pierwsze, ogólne wrażenie to prawdopodobnie zwycięstwo Sony to jednak na jedną rzecz radziłbym zwrócić uwagę - na prezentacjach Sony pokazywano tylko i wyłącznie rendery nowych gier, żadnego gameplaya. Microsoft pokazał przynajmniej jak naprawdę będą wyglądać gry na ich nową konsolę - Ghost Recon 3, Project Gotham Racing 3. Poczekamy, zobaczymy... w sumie tylko tyle można teraz napisać. ;]
*

Nie chcę nic mówic, ale w temacie o PS3 prawie wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że to z gameplay'u jest tongue.gif .
TomisH
A ja sobie moge twierdzić, ze Ziemia jest płaska. tongue.gif
Zauważ, że co do prezentacji gier z Xbox360 NIKT nie mówi, że to rendery czy coś, bo widać, że to Gameplay. Czego nie można powiedzieć o technologicznych filmikach PS3 ("Te, Janek widziałeś KZ2? To render jest czy real?")
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.