Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
Minio
QUOTE(TomisH @ 17 05 2005, 17:37)
A ja sobie moge twierdzić, ze Ziemia jest płaska. tongue.gif
Zauważ, że co do prezentacji gier z Xbox360 NIKT nie mówi, że to rendery czy coś, bo widać, że to Gameplay. Czego nie można powiedzieć o technologicznych filmikach PS3 ("Te, Janek widziałeś KZ2? To render jest czy real?")
*

Wiesz, ja do tych filmików z PS3 to podchodzę z wielkim dystansem. Po prostu skok jest zbyt duzy, bym uwierzył, że to gameplay. Na razie z kilkunastu screenów i filmików jestem gotów uwierzyć w jeden (!), że to naprawdę gameplay. Reszta jest na 99% retuszowana/rendery.
Nie uwierzę, że to gameplay, dopóki nie zobaczę na własne oczy.
Chodzi mi o to, że posiadacze PS2 wierzą, zę te screeny są z gameplayu. Nie poddają tego pod wątpliwość, co za to robimy my (czyli posiadacze Xboxów). Chyba nie musze nikomu mówic, dlaczego tak jest.
TomisH
QUOTE(Minio14 @ 17 05 2005, 18:14)
Wiesz, ja do tych filmików z PS3 to podchodzę z wielkim dystansem. Po prostu skok jest zbyt duzy, bym uwierzył, że to gameplay.
*

Good for you! smile.gif Dokładnie tak samo jest ze mną. Pierwsze wrażenia o ja cię K%$%#% ja pi%$#%#$^#$ zaj%#%^#$^!!! tongue.gif A potem kubeł zimnej wody happy.gif

Ale jak to będzie rzeczywiście tak wyglądać to... Będę miał dwie konsolik biggrin.gif
CheeseOfTheDay
QUOTE(TomisH @ 17 05 2005, 17:37)
A ja sobie moge twierdzić, ze Ziemia jest płaska. tongue.gif
Zauważ, że co do prezentacji gier z Xbox360 NIKT nie mówi, że to rendery czy coś, bo widać, że to Gameplay. Czego nie można powiedzieć o technologicznych filmikach PS3 ("Te, Janek widziałeś KZ2? To render jest czy real?")
*

Wiesz, ja do tych filmików z PS3 to podchodzę z wielkim dystansem. Po prostu skok jest zbyt duzy, bym uwierzył, że to gameplay. Na razie z kilkunastu screenów i filmików jestem gotów uwierzyć w jeden (!), że to naprawdę gameplay. Reszta jest na 99% retuszowana/rendery.
Nie uwierzę, że to gameplay, dopóki nie zobaczę na własne oczy.
Chodzi mi o to, że posiadacze PS2 wierzą, zę te screeny są z gameplayu. Nie poddają tego pod wątpliwość, co za to robimy my (czyli posiadacze Xboxów). Chyba nie musze nikomu mówic, dlaczego tak jest.
*

To ja ci powiem co sądzę ja, nie posiadam PS2 ani Xboxa. Filmiki dla mnie nie są renderem (za słabe) ani gameplayem (podejrzane ruchy kamery) są IMO zrobione na silniku gry, a te mogą być podrasowywane, ale nie muszą.
Tokar
Ło przepraszam, bodajże na filmiku z nowego Fight Night widać ja koleś trzyma w lapie pada i gra.
Ja Wam powiem tyle, że przy takiej specyfikacji, jaką na papierze ma PS3, to gry powinny właśnie wyglądać tak, jak nowe Killzone czy Getaway.
Ale pewną dozę sceptycyzmu także zachowuję, bo nie od dzisiaj wiadomo, że Sony to mistrz kręcenia wałów.
Z drugiej strony jak pomyślę, że są realne szanse, aby to tak w rzeczywistości wyglądało, to mi się gorąco robi wacko.gif
sildar
QUOTE(TomisH @ 17 05 2005, 17:18)
Wiesz, ja do tych filmików z PS3 to podchodzę z wielkim dystansem. Po prostu skok jest zbyt duzy, bym uwierzył, że to gameplay.
*

Good for you! smile.gif Dokładnie tak samo jest ze mną. Pierwsze wrażenia o ja cię K%$%#% ja pi%$#%#$^#$ zaj%#%^#$^!!! tongue.gif A potem kubeł zimnej wody happy.gif

Ale jak to będzie rzeczywiście tak wyglądać to... Będę miał dwie konsolik biggrin.gif
*

Owszem, ja rowniez biore poprawke na to ze Sony lubi sciemniac, ale ciezko zachowac kompletny dystans przy tech trailerach.
kubson
hmm sam nie wiem ale chyba nie ma takich szans zeby tak wygladalo getaway dla mnie sa podrasowane smile.gif choc milo by mi bylo gdyby to byla prawda...
tak jak juz pisalem wczesniej xbox360 moze duzo namieszac i mysle ze sony juz nie bedzie mialo takiej przewagi. bo jak wiadomo teraz moda na gry online a chyba xbl nie przebija, a pozatym sony i ich nieszczesne lasery wink.gif ja osobicie wole rozgrywke solo pewnie wynika to z braku czasu no ale tak jest:)
a to ze specyfikacja ps3 wyglada lepiej niz x360, nic nie znaczy bo tak naprawde licza sie gry a wielkich roznic graficznych miedzy tymi konsolami raczej nie bedzie smile.gif
gwiazdka
MAM pytanie smile.gif
myslicie ze w Polsce bedzie prmeiera tego samego dnia co w Europie smile.gif
i i kiedy ona ma być ??
wacko.gif
bartiz
QUOTE(gwiazdka @ 17 05 2005, 19:51)
MAM pytanie smile.gif
myslicie ze w Polsce bedzie prmeiera tego samego dnia co w Europie smile.gif
i i kiedy ona ma być ??
wacko.gif
*

Pytanie na miejscu brzmiało by czy wogle premiera w Polsce będzie.
MichAelis
To glupie ASP Promise wczesniej niz pol roku pozniej nie skoluje tego, a jeszcze wyjedzie z cena 100 oiro wyzsza niz normalnie.
Ja ciagle wierze w niemozliwe, ze sam MS zajmie sie tym, ale przy ich polityce nie jest to mozliwe raczej sad.gif
AkUz
Nie wierze ze ten filmik z KZ2 jest prosto z gry...po prostu roznica w porownianiu z GR3 czy CoD2 na nowego Xa jest zbyt duza - tutaj nie mozna nawet mowic o konkurowaniu w tym aspekcie bo ta grafa z niby gameplayu KZ2 zjada wszystko na sniadanie i nie rozni sie praktycznie niczym od renderow. To jak skok w jeszce jedna generacje do przodu:| Niemozliwe ze to jest filmik z gry:|
wpieniacz
Mi sie wydaje ze jednak BIll ze swojej ambicji troche jeszcze dopiesci specyfikacje, zeby dojechac SONY .Moim zdaniem tak czy siak gry na obie konsole beda na tym samym poziomie a o wojne miedzy nimi sie nie martwie i tak na bank bede mial obie juz teraz moglbym kupic jedna z nich a do premiery ps3 uzbieram reszte
KoBik
Ja tam lubie sobie wmawiać takie kosmosy. Przecież Fight Night na obecne konsole wygląda oszałamjająco (postaci) i dlatego uważam, że to nie są rendery. Ludzie a dlaczego gry nie mogą tak wyglądać? przecież to realne... rolleyes.gif
Ryo-San
QUOTE(wpieniacz @ 17 05 2005, 20:15)
Mi sie wydaje ze jednak BIll ze swojej ambicji troche jeszcze dopiesci specyfikacje, zeby dojechac SONY .Moim  zdaniem tak czy siak gry na obie konsole beda na tym samym poziomie a o wojne miedzy nimi sie nie martwie i tak na bank bede mial obie juz teraz moglbym kupic jedna z nich a do premiery ps3 uzbieram reszte
*

stary po co ma dopieszczac..zobacz kto siedzi 1st party..Bioware, Rare, Bungie,Microsoft Games Studios, Bizzare, Sakaguchi, prawdopodbnie Siloconi..gry powstaja na dev kitach alpha..daj sie im rozkrecic..pozamiatają chlopaki..zobacz jaki power w online...MS stawia na software przedewszystkim..bedzie piekna wojna
MS vs Sony..
ja wiem ze kupie 360 z miejsca..a PS3 prawdopodnie po pierwszej obnizce cen..i bede verry happy: )
el ZAX
Na trailerze z DOA 4 na jednej z aren widac haslo Xenon Lunch... Widac jak dawno ten zwiastun byl tworzony...
A.Z.BEST
Ano mówiłem, że dev kity to "zaledwie" G5 2Ghz + 512 RAMu + Radeon x800xt. Wtedy jeszcze był to Xenon.
sildar
QUOTE(Ryo-San @ 17 05 2005, 20:21)
QUOTE(wpieniacz @ 17 05 2005, 20:15)
Mi sie wydaje ze jednak BIll ze swojej ambicji troche jeszcze dopiesci specyfikacje, zeby dojechac SONY .Moim  zdaniem tak czy siak gry na obie konsole beda na tym samym poziomie a o wojne miedzy nimi sie nie martwie i tak na bank bede mial obie juz teraz moglbym kupic jedna z nich a do premiery ps3 uzbieram reszte
*

stary po co ma dopieszczac..zobacz kto siedzi 1st party..Bioware, Rare, Bungie,Microsoft Games Studios, Bizzare, Sakaguchi, prawdopodbnie Siloconi..gry powstaja na dev kitach alpha..daj sie im rozkrecic..pozamiatają chlopaki..zobacz jaki power w online...MS stawia na software przedewszystkim..bedzie piekna wojna
MS vs Sony..

*

Dokladnie. Sadze ze M$ nie bez powodu zrobilo tyle szumu o XNA. Sila tej konsoli bedzie lezala w tym, ze gry na nia bedzie programamowalo sie tanio i szybko. Dzieki temu developerzy beda mieli wiecej czasu na dopieszczenie szczegolow graficznych, czy na przedluzenie czasu gry. I to moze okazac sie lepszym rozwiazaniem niz oszalamiajaca grafa happy.gif
MichAelis
zgadza sie.
Ale teraz mozna tylo gdybac wszystko okaze sie za rok na pewno :|
Saunter
Ciekawe jakie beda w pelni oficjalne lunch titles na Xb360.
Obsolete
nowy screen z GoW dla urozmaicenia;]

http://media.xboxyde.com/gallery/public/1160/786_0002.jpg
kubson
no ta gra sie elegancko prezentuje smile.gif wlasnie przed chwila jeszcze raz widzialem filmik i jestem pod wrazeniem smile.gif
TomisH
A GoW to xbox three-sixty exclusive smile.gif

Wiecie co mnie jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że prezentacje sony to rendery? Nie, nie to, że nieziemsko wyglądają. Przejrzałem konferencję MS, przyjrzałem się tytułom zaprezentowanym przez EA i... wyglądają one słabo. A EA oferuje się współpracować z MS i dostarczyć na premierę te przynajmniej sześć tytułów. A Fight Night 3 na PS3? No nieziemsko. Zbyt nieziemsko, chociaż nie mówię, ze to niemożliwe.

Anyway. Mam przeczucie, że MS nie pokazuje nam wszystkiego. Zwodzą nas a tak naprawdę czapki nam z głów pospadają przy premierze na gwiazdkę i w uszy będzie zimno jak nic! smile.gif
bebbop
Na ign napisali, ze MS zamierza sprzedac 1 MLD X`a 360 na calym swiecie!!!! Czyli co szosty czlowiek na ziemi mialby w domu x`a 360. Ciekawe czego sie oni tam nawachali tongue.gif Niestety prawdopodobnie podrozeja gry na next geny. Aktualnie wszystkie pre-ordery na gry do X`a 360 sa w cenie 60 $, a wiec o 10 $ wiecej niz nowosci na aktualne konsole.
C1REX
Widzieliście trailery z Gears of War i PGR3? A słyszeliscie opis do screenów na stronie Time'a? Opisywane one były, jako screeny z samej gry - żaden render, czy fake.

Mam nadzieję, że M$ nie robił ludzi w konia na łamach takiego pisma. Oby to były trailery prezentujące grafikę w liczoną realtime.

BTW: RE4 na GC wygląda niemal jak render. Przecież te nowe konsole powinne bez trudu pociągnąć lepszą grafę. Mylę się?
TomisH
No właśnie w przypadku xbox360 nie wyczuwam żadnej ściemy. A raczej wyczuwam - jak dla mnie to "specjalnie" zaniżają poprzeczkę. No bo jak wytłumaczyć wycofywanie z serwisów screenów z PD0, które pochodzą z alphy, a na których gra wygląda lepiej niż na zeszłotygodniowej porezentacji MTV? smile.gif
bebbop
PGR 3 zapowiada sie konkretnie. Bardzo ladnie to wyglada. X 360 bedzie mogl smialo rywalizowac z PS3 smile.gif
C1REX
QUOTE(TomisH @ 17 05 2005, 23:52)
No właśnie w przypadku xbox360 nie wyczuwam żadnej ściemy. A raczej wyczuwam - jak dla mnie to "specjalnie" zaniżają poprzeczkę. No bo jak wytłumaczyć wycofywanie z serwisów screenów z PD0, które pochodzą z alphy, a na których gra wygląda lepiej niż na zeszłotygodniowej porezentacji MTV? smile.gif

Obyś miał rację. Jednak może być i tak, że PD0 nie wygląda na dzień dzisiejszy tak cudnie i producent boji się o sytuacji podbnej do tej z Fable. Screeny mogły pochodzić z wersji alpha, ale równie dobrze mogą to być podrasowane screeny.

Chociaż licho ich tam wie. Nie jestem specem od marketingu. GoW i PGR wyglądają przecudnie i bardziej wiarygodne jest, że to realtime, niż przy grach na ps3. Jak się przyjrzeć screenom, to widać piksele na krawędziach. No i potwierdzano to na stronie Time'a.

Sony od czasów ps2 zwyczajnie nie ufam.
sildar
QUOTE(C1REX @ 18 05 2005, 00:09)
Sony od czasów ps2 zwyczajnie nie ufam.
*

No bo jak im tu zaufac?? Pokazuja niesamowite trailery, nie raczą potwierdzic tego czy to real-time, a potem mowią, ze to moc samej karty graficznej dry.gif Cos mi tu smierdzi. Juz ochlonolem po obejrzeniu tych trailerow i teraz patrze na to trzezwo, i nie wierze w ta grafike closedeyes.gif Jednak trzeba przyznac, ze Sony sie udalo po raz kolejny oszukac graczy. Ktos napisal, ze na PCetowym forum ludzie postanowili przesaidke na PS3. To samo tutaj, w dziale PS3 ludzie sa napaleni, i juz teraz skazuja X360 na straty. Ciekawe jak sie poczuja jesli te trailery sa renderowane unsure.gif
Mike
QUOTE(C1REX @ 17 05 2005, 23:48)
Widzieliście trailery z Gears of War i PGR3? Oby to były trailery prezentujące grafikę w liczoną realtime.
*

A golym okiem nie widac? closedeyes.gif
Diabeu
QUOTE(C1REX @ 18 05 2005, 00:48)
Widzieliście trailery z Gears of War i PGR3? A słyszeliscie opis do screenów na stronie Time'a? Opisywane one były, jako screeny z samej gry - żaden render, czy fake.

Mam nadzieję, że M$ nie robił ludzi w konia na łamach takiego pisma. Oby to były trailery prezentujące grafikę w liczoną realtime.

BTW: RE4 na GC wygląda niemal jak render. Przecież te nowe konsole powinne bez trudu pociągnąć lepszą grafę. Mylę się?
*

zgadzam się, moc kart graficznych plus sztuczki grafików i mamy opad szczen
jeśli teraz któryś z zawodników przytnie ciula to się przejedzie, kończy się sentyment do sony za szaraczka, za długo na nas żerowali
Raptor
Ja tam jak na razie sie nie martwie o to co pokaze X360 bo to tylko poczatek (jak zawsze). Prawdziwe curkiereczki zaczna sie pojawiac jak tylko PS3 sie pojawi (z wiadomych powodow). Mysle, ze to zanizanie jakosci... huh... moga i sobie specialnie minimalnie by pozniej pokazac, ze gry na x360 powstaja coraz ladniejsze (maja czas) i caly czas ewoluuja... Juz nie moge sie doczekac takiego HALO3 wink.gif.
Ogolnie Sony i MS pokazaly fajne rzeczy (Sony imo lepiej, ale najmilsza konferencja i tak nalezala do Nintendo jak dla mnie - to samo tyczy sie wygladu konsoli).
Bartez
Ciekawy artykul ps3 vs xbox 360 poczytajcie http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-19...atures_headline
C1REX
http://www.doacentral.com/forum/viewtopic....1894&highlight=

Dwa duze trailery DOA4 (300 i 450MB), ale nie tylko. Szkoda, że to torrent.
Soul
Jezlei nowe Konsole czyli XBOX 360 i Ps3 nie bede tak potezne jak to pokazuje PGR 3 to(pipi) na te konsole a jezeli ten PGR 3 faktycznie tak wyglada to ja chce XBOX'a 360 icon_twisted.gif i to zaraz i chce zobaczycnato Halo 3 biggrin.gif tongue.gif
bebbop
Taka mala ciekawostka. Dev Kit`y alfa, ktore aktualnie posiadaja developerzy nie obsluguja anti-aliasingu( wiec gry wygladaja troche gorzej). Aktualnie Dev Kit alfa wyciaga 1/3 mocy calego X` 360 (pracuje tylko 1 z 3 rdzeni). Najbardziej powinna ucieszyc nas wiadomosc, ze Dev Kit`y z cala moca X` 360 zostana dostarczone do developerow w lipcu. Jednym slowem, bedzie sie dzialo tongue.gif

LINK DO TEGO ARTYKULU:
http://xbox360.ign.com/articles/615/615667p1.html
Ozi
QUOTE(bebbop @ 18 05 2005, 11:18)
Taka mala ciekawostka. Dev Kit`y alfa, ktore aktualnie posiadaja developerzy nie obsluguja anti-aliasingu( wiec gry wygladaja troche gorzej). Aktualnie Dev Kit alfa wyciaga 1/3 mocy calego X` 360 (pracuje tylko 1 z 3 rdzeni). Najbardziej powinna ucieszyc nas wiadomosc, ze Dev Kit`y z cala moca X` 360 zostana dostarczone do developerow juz w czerwcu. Jednym slowem, bedzie sie dzialo  tongue.gif
*

Skąd masz to info? Mozesz podać jakieś wiarygodne źródło?
fabryk
Nie wiem co kupie ale wydaje mi sie ze PS3 zje na śniadanie iXa! Teoretycznie tak powinno być patrzac od strony technicznej, wsumie cyferki to nie wszystko, ale Xbox byl silniejszy od PS2 i gry ładniej wyglądały,a teraz przewaga PS3 na xboxem360 jest wieksza niz wtedy iXa nad PS2!! Ale wszystko wyjdzie w praniu:)

Pozdrawiam!
kubson
pamietaj tez o tym ze te gry co teraz byly pokazane na x360 nie byly robione w pelnej mocy x tylko w 1/3 biggrin.gif jak dla mnie teksty typu ze ps3 zje xboxa sa chore bo jak by nie bylo nie grales na tych konsolach nie widziales tego na wlasne oczy na swoim tv tylko lykasz to co ci daja biggrin.gif
C1REX
QUOTE(Ozi @ 18 05 2005, 10:38)
QUOTE(bebbop @ 18 05 2005, 11:18)
Taka mala ciekawostka. Dev Kit`y alfa, ktore aktualnie posiadaja developerzy nie obsluguja anti-aliasingu( wiec gry wygladaja troche gorzej). Aktualnie Dev Kit alfa wyciaga 1/3 mocy calego X` 360 (pracuje tylko 1 z 3 rdzeni). Najbardziej powinna ucieszyc nas wiadomosc, ze Dev Kit`y z cala moca X` 360 zostana dostarczone do developerow juz w czerwcu. Jednym slowem, bedzie sie dzialo  tongue.gif
*

Skąd masz to info? Mozesz podać jakieś wiarygodne źródło?

http://ps3.ign.com/articles/615/615531p1.html

Są to spekulacje, ale jakoś M$ nikt nie podejrzewa.
kubson
czytalem juz to i coz moge powiedziec dziwne to wszystko hehe sony zawalilo strasznie z ps2 i teraz sie to odbija bo np ja im nie wierze biggrin.gif a artykul ze gry z 360 byly robione na 1/3 jest tu http://xbox360.ign.com/articles/615/615667p1.html smile.gif
fabryk
QUOTE(kubson @ 18 05 2005, 11:22)
pamietaj tez o tym ze te gry co teraz byly pokazane na x360 nie byly robione  w pelnej mocy x tylko w 1/3 biggrin.gif jak dla mnie teksty typu ze ps3 zje xboxa sa chore bo jak by nie bylo nie grales na tych konsolach nie widziales tego na wlasne oczy na swoim tv tylko lykasz to co ci daja biggrin.gif
*

Tak samo ty łyknołes to ze gry na x360 byly robione w 1/3 mocy!! Widzisz nic nie wiadomo dopoki konsole nie wyjda! Ale wq specyfikacji ps3 ma wiecej mocy, ale wcale gry nie musza byc lepsze! pozyjemy zobaczymy
kubson
ale to jest fakt ze byly robione w 1/3 biggrin.gif fakt cyferki wygladaja lepiej ale(pipi) na to licza sie przeciez gry smile.gif i wydaje mi sie ze nie bedzie jakis wielkich roznicych graficznych zreszta czas pokaze biggrin.gif
cameel
Każdy wierzy tak naprawde w to co chce usłyszeć. Fani Sony wierzą ze KZ to gameplay, a fani M$ wierzą w zapewnienia Billa ze to łatwosc programowania jest lepsza od sprzetu. Kto ma racje, o tym przekonamy się po starcie obydwu sprzetów. Ja pomimo posiadania obydwu konsol bardziej ufam Sony, bo bardzo się zawiodłem na pokazie X360, gdzie napalone blondwłose małolaty i czarnoskórzy ziomale przekonywali mnie że to wlasnie X360 jest zajefajny. Wole poważnych ludzi jak mowią o konkretach i pokazują możliwosci a nie miny śmiesznych ludzików i Froda który proboje mnie przekonac że od dziecka czekałem na cos takiego jak nowy X.
el ZAX
http://xboxpolska.net - codziennie swieze porcje nowych newsow, a niedlugo male podsumowanko o X360.

Sorki za autoreklamę itp ale wlasnie powrocilismy "do swiata zywych" smile.gif
jarusiek
małe podsumowanko XBOX 360
kubson
o teraz kazdy sie reklamuje hehe no ale spoko dzialajce ja biore sie do czytania tongue.gif
Dragen
Nie no, od jakiegoś czasu czytam na forum o ps3 i x360...i chyba to najwiekszy przejaw fanyboyzmu jak widziałem!! sami qurwa "ZNAWCY"!! co 2giemu mamusia kupila na komunie konsolkę i skoro ma tylko 1 to jest naj!! ludzie wy macie jakies komplexy?? co wy wiecie..wielkie nic, takie filmiki i screeny wsadzcie sobie w majty..az taka ślepota..wiadomo ze kazdy chce zgranąc jak najwiekszy chajs na rynku, i bedzie obiecywał wszystko!! zeby tylko zdobyc takich jak niektórzy na tym forum..obiecując naj grafe i cuda!! a skoro juz kupią to nastąpi jeden wielki ZONK!!
i texty w stylu.."przeciez na filmikach to inaczej wyglądało..eee.uuu" i płacz
Kubeł zimnej wody popatrzcie realnie..ciągle przekrzykiwania, przechwałki co bedzie lepsze..i dobrze napisal Ryo- ze czesc ludzi nie mogła zniesc ze "taki" xbox jest mocniejszy niż ich ukochana konsolka ps2.. i teraz podniecają sie cyferkami, a jak sie czyta niektore texty jak wyżej..to naprawdę słabo sie robi..
nie wiem czy nasz naród taki dziwny? ludzie zeshizowani, zakomplexieni, zobaczcie na innych forach zachodnich..tam każdy z dystansem podchodzi. nie ma textów..ps3 zje x360..i na odwrót..beda obie konsolki dobre kupisz sobie obie, nie teraz? to potem jak stanieją..ale wez 1 z 2 sie opanuj bo to robi sie juz chore, dodam zyjemy w XXI wieku!!!!
KoBik
Guzik obchodzą mnie takie gadki w stylu " iX 360 będzie cieńszy niźli PS3. Błeee, ja stane na głowie aby mieć je obie bo gry będą kapitalne. Nie widze sensu pieprzenia która konsola będzie lepsza, bo do tego co narazie widziałem to jestem przekonany, że będę w siódmym niebie rolleyes.gif
mj
QUOTE(Alpha Trion @ 16 05 2005, 20:54)
no stary jakby apple wskoczylo na rynek to mogloby pozamiatac troche , kumpel ma maca i wyprawia na nim takie cuda na kiju ze mnie szczeka opadala

A.Zbesto , wiadomo ze Ms chce wykonczyc soniaka na rynku konsol i zrobic sobie i tu monopol , tu chodzi o adrenaline , walke itd , na rynku OS Microsoft ma nieprzerwana pozycje lidera a konto billa rosnie szybciej niz ilosc panienek chlopakow z boysbandow . I w koncu mu pewnie wyjdzie bo chlopak ma kase i szczerze mowiac go wali czy xbox zarobi czy nie , dla sony jak ps3 nie wypali to caly sektor Entertainment idzie sie kochac , biznes to biznes kto sie w tym nie odnajduje to wypada z gry .
*

xbox 360 ma procki oparte na POWER PC smile.gif
-GLD-Uzny
Estimations are that the current kits are running at only 25-40% of the maximum power that the Xbox 360 will possess. Beta kits are scheduled to hit developers within the next 2 months and final hardware should arrive in early July.

To by wyjasnialo "slaba" grafe z conferencji choc jak widac nawet i na takich dev kitach mozna stworzyc sietnie wygladajacego PGRa smile.gif
Info z TeamXBOX
YETI
Ale wypisujecie brednie.
Tak samo jak fani Sony wypisują głupoty ze PS3 zniszczy nowego X tak samo wy wmawiacie sobie ze gry na X to tylko 30% mocy konsoli(pewnie Sony już pokazało 100% mocy PS3?).
Jedno trzeba sobie powiedzieć wprost, gry na PS3 będą wygladały lepiej, może nie znacznie (vide PS2 i X-Box) ale lepiej, w koncu wszystkie dane techniczne mamy na papierku.
Co do konferencji poszczególnych firm, Sony wypadło zecydowanie lepiej, pełen profesionalizmy, Microsoft w stylu wielkiego głupiego amerykańskiego show (oglądając ta konferencje kilka razy się nieźle uśmiałem). No i na szarym koncu Nintendo które jak do tej pory nic nie pokazały, no ale nie zapomnijmy ze szykuja dla nas Rewolucja która może wszytsko pozamiatac hyh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.