Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 - pytania, komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
Cegla
Jest prozba, nt. gier piszcie w osobnych topicach i nie bojcie sie zakladac nowych watkow, bo tutaj nawija sie w tej chwili o wszystkim i o niczym.
Jakim
Druga cześc tenisa ziemnego na x360... moim zdaniem wygląda ZA SŁABO jak na nowa generację. Stary X pociagnął by to bezproblemowo:
TOP SPIN 2
Zdjęcia i info
-GLD-Uzny
Wypisuje brednie? Przeciez tego nie zmyslilem wink.gif Zapodalem tylko info z TeamXBOX (prawdziwe info) dry.gif A co tej calej mocy to napewno PS3 nie pokazalo wszystkiego na co je stac a co dopiero X360 na tym AlphaDevie smile.gif
Sam jak narazie wybieram PS3 po prezentacji ktorej czuc MOC ;p
el ZAX
W powoli zaczynającej sie wojnie PS3 VS X360 nie bedzie mozna stwierdzic ktora konsola bedzie miala ladniejsze gry az do premiery konsoli Sony. Wtedy jej tytuly startowe porowna sie pod wzgledem graficznym z lunch titles na Xa 360.
MURZYN
A ja wlasnie ogladam relacje z targow. Byl wywiad z koelsiem od xboxa W sumie nic nie powiedzieli ciekawego, tylko to ze bedzie na gwiazdke i kosztowal miedzy 300 a 400 $
Ze mozna juz na targach w jakies gry grac . Koles sie nabijal z SONY ze jak narazie pokazalo konsole, dane techniczne konsoli i nic poza tym. Ze ludzie benda grac na nowym X duzo wczesniej niz na ps3
Dla mnie koles jest trochu smieszny, ciekawe co zrobia jak wyjdzie to ps3 z kontynuacjami mega hitow ehh
Pchela
teraz sytuacja się odwruciła ps3 ma lepszą specyfikacje od X'a, ( tak jak jest X i ps2 ) No i teraz będzie mowa o tym ze no dobra xbox jest słabszy ale nie liczy sie grafa tylko gry ! ( tak mówią zazwyczaj pees dwójkowcy smile.gif )
RosTo
Ludzie!!! Dlaczego tak trudno Wam uwierzyć, że te wszystkie prezentacje są liczone w czasie rzeczywistym. I co znaczy takie zdanie?
QUOTE(Minio14 @ 17 05 2005, 17:14)
Po prostu skok jest zbyt duzy, bym uwierzył, że to gameplay.
*

A jaki niby ma być ten skok? Ktoś z Was obliczył o ile procent grafika ma być lepsza, czy co? XBOX ma moc obliczeniową 80 Gigaflopów, XBOX360 1 Teraflop, a PS3 ok. 2 Teraflopów - to już powinno dać Wam do myślenia. Dodajmy do tego MASĘ nowych funkcji graficznych i sprawa nie powinna budzić Waszych wątpliwości. Zamiast szukać dziury w całym, lepiej zacznijcie się cieszyć, że niedługo dane Wam będzie zagrać w te tytuły osobiście.
Prezentacja "Killzone 2" zrobiła na mnie największe wrażenie, między innymi dlatego, że była najlepiej zrealizowana pod względem "reżyserskim". Podobnie odczucia miałem, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem "Szeregowca Ryana". Gry pokazane na X360 były po prostu inne, ale jeśli ktoś twierdzi, że między PGR3 i GoW a "Motor storm" i "Killzone 2" jest graficzna "przepaść", niech się lepiej ugryzie w język.
Żebyście nie twierdzili, że wymyśliłem to wszystko na poczekaniu, polecam lekturę postów spod tego linka: http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=24674&st=120
Shiva i Mazzi też byli sceptyczni smile.gif
Minio
QUOTE(RosTo @ 18 05 2005, 22:20)
Ludzie!!! Dlaczego tak trudno Wam uwierzyć, że te wszystkie prezentacje są liczone w czasie rzeczywistym. I co znaczy takie zdanie?   
*

A jaki niby ma być ten skok? Ktoś z Was obliczył o ile procent grafika ma być lepsza, czy co? XBOX ma moc obliczeniową 80 Gigaflopów, XBOX360 1 Teraflop, a PS3 ok. 2 Teraflopów - to już powinno dać Wam do myślenia. Dodajmy do tego MASĘ nowych funkcji graficznych i sprawa nie powinna budzić Waszych wątpliwości.
*

Bo na pierwszy rzut oka to jest za ładne. Widzisz, teraz, powoli, zaczynam wierzyć, że jednak jest to liczone przez konsolę. Wpływ na to ma choćby to, że K2 robi Sony, a oni swoje devkity mają chyba od jakiegoś czasu (na pewno dłużej, niż inni developerzy). Jak zobaczyłem dłuższy trailer z PGR3- da się zauważyć podobieństwa w grafice (choć małe- to dwa różne gatunki gier). Dalej jednak twierdzę, że nie uwierzę, dopóki nie zobaczę.
Zamiast szukać dziury w całym, lepiej zacznijcie się cieszyć, że niedługo dane Wam będzie zagrać w te tytuły osobiście.
*

Nie wszystkim ,nie wszystkim sad.gif .
Prezentacja "Killzone 2" zrobiła na mnie największe wrażenie, między innymi dlatego, że była najlepiej zrealizowana pod względem "reżyserskim". Podobnie odczucia miałem, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem "Szeregowca Ryana". Gry pokazane na X360 były po prostu inne, ale jeśli ktoś twierdzi, że między PGR3 i GoW a "Motor storm" i "Killzone 2" jest graficzna "przepaść", niech się lepiej ugryzie w język.
*

Trudno się nie zgodzić.
Żebyście nie twierdzili, że wymyśliłem to wszystko na poczekaniu, polecam lekturę postów spod tego linka: http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=24674&st=120
*

Tam jest poruszony temat- czy PS3 i X360 (wtedy jeszcze X2) będą rewolucją. No i właśnie to mnie teraz zastanawia (gdy szok graficzny powoli mija)- czy gry, oprócz grafiki, zaprezentują sobą cos więcej? Obsługa HDTV- "a ja panie prosty chłop jestem, nawet komputera w domu nie mam" wink.gif . Online- no, już teraz powoli zaczyna być standardem. Ale co więcej? Ja wolę, by gry wyglądały jak Ninja Gaiden (wystarczy biggrin.gif ), ale chcę biegać po świecie wielkim jak stan San Andreas z możliwością zniszczenia połowy miasta (za pomocą odpowiednich środków)! Chcę, by policjanci mnie ściagli a nie grali w kotka i myszkę! I chcę móc zabić ważną postać, co zmieni linię fabularną! Czy to napradę tak dużo? Wydaje mi się, że dałoby radę zrobić grę wyglądającą ok na dzisiejsze standardy, ale dającą to wszystko. Przecież nasz genialny Cell to udźwignie...
Dragen
QUOTE(RosTo @ 18 05 2005, 21:20)
*

A jaki niby ma być ten skok? Ktoś z Was obliczył o ile procent grafika ma być lepsza, czy co? XBOX ma moc obliczeniową 80 Gigaflopów, XBOX360 1 Teraflop, a PS3 ok. 2 Teraflopów - to już powinno dać Wam do myślenia. Dodajmy do tego MASĘ nowych funkcji graficznych i sprawa nie powinna budzić Waszych wątpliwości. Zamiast szukać dziury w całym, lepiej zacznijcie się cieszyć, że niedługo dane Wam będzie zagrać w te tytuły osobiście.
*

Stary ,a kim ty jestes ze to wiesz?? lol jak czytam takich szpeców to mnie h,uj trafia, masz ziomków w obozie sony? aha dostałes esa od szefa i ci napisał ze to był gameplay, spoko, daj nr popisze z nim..dla mnie jestes kolejnym kolesiem co ma komplexy x-a, i cyferki daja ci nową nadziejęże wkońcu "twoja" konsola da rade..lol..ludzie skończcie tą wojnę co jest lepsze a co gorsze..nie macie innych tematów?? czy to takie ważne?? stary jak xbox bedzie słaby to kto kaze ci kupować.??? zmuszają cie?? ynteligencja niektórych tutaj jest na poziomie przekszkola w kambodzy..chcesz cos udowodnic?? przed kim, komu?? jestes kozak-jak cie to pocieszy, ale nie pisz juz takich informacji wyssanych z palca..i nie wierz we wszytko co napisza..bo to frajerswo..btw super avatar.. laugh.gif laugh.gif
Apollo302
Panowie moze i xbox bedzie slabszy, jednak moje oczy beda cieszyly sie juz jego widokiem na gwiazdke ,natomiast playstation to jednak znacznie odleglejsza przyszlosc...Wniosek z tego taki ze rownie dobrze microsoft moglby przesunac premiere o dwa lata zeby dokopac playstation ale sa to dwa lata ktore my gracze musielibysmy odczekac..Ja jednak wole troszeczke gorsza specyfikacje graficzna,cieszac sie xboxem jescze w tym roku...Nic nie stoi na przeszkodzie zeby naprzyklad sprzedac go po roku i przesiasc sie na playaka......uwazam ze microsoft wyszedl naprzeciwko oczekiwaniom moim i wielu wielu graczy nie kazac nam czekac zbyt dlugo na swoj mega wypasiony sprzet.....Widac ze wielu Polakow poprostu nie stac na to zeby kupic sobie dwie konsolki lub nawet stracic na xboxie przy odsprzedazy kupując konkurencyjny sprzet....to tylko kasa ona rzadzi tym biznesem i wszelkie sentymenty w stylu mialem playaka1 mialem playaka2 bede mial playaka3,za nic nie kupie nowego xboxa sa poprostu smieszne i zalosne.....
Dragen
Dokładnie apollo, też tak myślę, na dodatek my jestesmy w idealnej sytuacji, nie jestesmy fanyboyowasko nastawieni co jest lepsze i co wygra..tylko najpierw mamy x360 a za rok kolejny nową konsolkę, i w sumie tak jest lepiej, bo jakby to wyszło razem to mialbyś dylemat.co kupić..a tak to wyssiesz soki z 1 konsolki a potem zapodasz 2, a co do grafy..różnic ni ebedzie. bo takie sprzety wycisna maxa..co moga zobaczyc nasz oczy..teraz kwestia pomysłów gier..zdolnych grafików, i to bedzie najważniejsze.amen
sildar
Bardziej od grafiki interesuje mnie jak developerzy wykorzystaja potencjal nowych konsol w inncyh dziedzinach np. nieliniowsc, AI, "zycie" miast.
Diabeu
bo tak będzie, grafa zatrzyma się na wysokim poziomie a główne skrzypki będa grać właśne te elementy co wymieniłeś
dla mnie istotny jest brak skryptów, niech ich będzie jak najmniej, uwielbiam swobodę (względną) w grach, po prostu
Genra
Tutaj http://xbox360.ign.com/articles/616/616617p1.html?fromint=1 jest wypwiedź Itragakiego z team ninja na temat trailera DoA4. Ech kto wymyslał imie Kokoro??
sildar
QUOTE(_Diabeu_ @ 19 05 2005, 08:39)
dla mnie istotny jest brak skryptów, niech ich będzie jak najmniej, uwielbiam swobodę (względną) w grach, po prostu
*

Dokladnie. Ja chcialbym zobaczyc Obliviona w ktorym mamy wlasciwie kompletny wplyw na swiat i zachowanie NPC. Np. zabijamy krola jakiegos krolestwa, obejumujemy nad nim wladze (wydajemy wyroki, ustalamy podatki). Nastepnie wywolujemy wojne z jakims innym panstwem. Po wywolaniu takiej wojny, przechadzajac sie po swiecie ogladalibysmy jak NPC nalezace do roznych krolestw walcza icon_twisted.gif To byloby cos
MaxVarEmreis
Nie zawiodłem się na Xboxie i nie zawiode sie na 360-tce. Mało mnie obchodzą bebechy konsol tak naprawde, to nie je mam zamiar olądać tylko gry. A ten aspekt zapowiada się naprawde smakowicie. Po za tym tak jak już wspominaliście Xbox360 będzie w Europie za 6 miechów, a PS3?? Półtora roku?? Więc nie ma co nawet myśleć narazie o tej drugiej konsoli. Za rok dopiero będe sie martwił jak zebrać kase na PS3. Teraz zbieram na iXa i jestem pewny, że gwiazdka bedzie wypaśna.
RosTo
QUOTE(Dragen @ 18 05 2005, 23:43)
Stary ,a kim ty jestes ze to wiesz?? lol jak czytam takich szpeców to mnie h,uj trafia, masz ziomków w obozie sony? aha dostałes esa od szefa i ci napisał ze to był gameplay, spoko, daj nr popisze z nim..dla mnie jestes kolejnym kolesiem co ma komplexy x-a, i cyferki daja ci nową nadziejęże wkońcu "twoja" konsola da rade..lol..ludzie skończcie tą wojnę co jest lepsze a co gorsze..nie macie innych tematów?? czy to takie ważne?? stary jak xbox bedzie słaby to kto kaze ci kupować.??? zmuszają cie?? ynteligencja niektórych tutaj jest na poziomie przekszkola w kambodzy..chcesz cos udowodnic?? przed kim, komu?? jestes kozak-jak cie to pocieszy, ale nie pisz juz takich informacji wyssanych z palca..i nie wierz we wszytko co napisza..bo to frajerswo..btw super avatar.. laugh.gif  laugh.gif
*

Dragen - gdzie wyczytałeś, że uważam PS3 za "moją" konsolę. Owszem mam teraz PS2, ale moją następną platformą będzie najprawdopodobniej XBOX360. Dlaczego? Oto dlaczego:
1. Bo chciałbym w końcu zagrać we wszystkie części Halo.
2. Bo podoba mi się kierunek, w którym MS podąża. Mam na myśli stworzenie prawdziwej społeczności graczy.
3. Bo uważam, że świetnie wygląda.
4. Bo kolejne części Tekkena i DMC mam daleko w odbycie, Killzone mnie odrzucił po kilku etapach, a Insomniac przestał robić platformówki.
5. Bo Square Enix będzie robić RPGi dla X360.
6. Bo nie mam zamiaru przerabiać konsoli, żeby posłuchać MP3.
7. Bo nie podoba mi się pad do PS3.
8. Bo...
I co, nadal uważasz mnie za fanboya SONY? Przeczytaj "Wypijmy za błędy" z PE91, może zmienisz zdanie. Co do grafiki, powiem jedno - nie jestem może ekspertem, ale umiem czytać, liczyć i wyciągać wnioski. Wspomnisz jeszcze moje słowa. A numeru do szefa SONY nie dostaniesz. Obiecałem, że nikomu nie przekażęsmile.gif
Ryo-San
ebgames(po rozmowach z Microsoftem) ustalil ceny gier na nową konsole..mozna juz skladac preordery..
cena gier na X360 to 59 dolarow czyli jest o 10 dolarow wyzsza niz wszytkie nowosci na current geny..czyli niestety panowie podwyzka cen gier stala sie faktem...ceny wzrosly o 10 dolcow( w Europie zapewne o 10 ojro)
kubson
moze to tak tylko chwilowo do czasu startu konsoli ? oby heh smile.gif
sildar
Watpie... Jesli M$ tanio sprzedaje konsole to oczywiste jest, ze bedzie chciale drozej sprzedac gry. Moze jak wyjdzie PS3 to stanieje, ale watpie
Diabeu
akurat skok lekki cen był do przewidzenia, zresztą fachury z Ms i Sony też tak mówiły, coż, trudno hehehehehe
TomisH
Czytam teraz na IGNie te wszystkie wrażenia z właściwej rozgrywki przy okazji kilkunastu gier prezentowanych przez MS, i wszyscy jak jeden mąż są zgodni - filmiki pokazane na konferencji wcale nie oddają tego, jak już wyglądają gry. Trailerki powiedzmy sobie otwarcie są biedne. Wybrańcy, którzy położyli łapska na wersjach playable zachwycają się grafą, nawet w przypadku CoD2.

Złe wieści - gry się tną (tną? Na nextgenach? Ble!), a Rare powiedziało, że PD0 będzie finalnie hulać w 30FPS. 30...

Nie czaję. Znowu jak dla mnie to jedna wielka ściema. Gry pokazywane na konferencji wyglądają gorzej, niż w rzeczywistości? O co chodzi? blink.gif
pablos
To bardzo proste. Gry sie tna bo: pierwsze primo- sa uruchamiane na dev kitach, czyli sprzecie slabszym niz platforma docelowa, drugie primo- nie sa na razie zoptymalizowane pod wzgledem predkosci dzialania, trzecie primo- powstaja (na nowe konsole) od niedawna i nie sa dopracowane w sumie pod zadnym wzgledem.
Minio
QUOTE(TomisH @ 19 05 2005, 15:28)
Nie czaję. Znowu jak dla mnie to jedna wielka ściema. Gry pokazywane na konferencji wyglądają gorzej, niż w rzeczywistości? O co chodzi? blink.gif
*

Ja ci powiem o co chodzi. Otóż za dużo siedziałeś na ourcolony i teraz wszędzie widzisz spiski i kłamstwa. Tak mocno szukałeś prawdy, że teraz, gdy wszystko, na co patrzysz, jest prawdą, nie możesz w to uwierzyć. Chyba dalej podświadomie myślisz, że to ourcolony i musisz rozwiązać zagadkę.
Wiesz, no offence i w ogóle, ale z boku tak to wygląda.

Co do cen gier- czytałem o tym juz dawno temu, gdy X360 nazywał się jeszcze Xbox2/Xenon/NextBox?Xbox Next. Mówił to chyba jeden z szefów EA.
Ale to raz. Dwa- ich ceny na razie dochodzą do takiego półapu, do jakiego my już od PSXa jesteśmy przyzwyczajeni w Polsce. Ciekawe, ile będą kosztować te gry w Polsce- 250 czy 300 zł?
A trzy- co was obchodzą podwyżki cen gier, skoro miły pan na stadionie X lecia oferyje stałą cenę 13 zł za płyte? Sorry, ale narzekacie, a połowa z was i tak będzie łupać na piratach.
TomisH
QUOTE(Minio14 @ 19 05 2005, 16:11)
Ja ci powiem o co chodzi. Otóż za dużo siedziałeś na ourcolony i teraz wszędzie widzisz spiski i kłamstwa. Tak mocno szukałeś prawdy, że teraz, gdy wszystko, na co patrzysz, jest prawdą, nie możesz w to uwierzyć. Chyba dalej podświadomie myślisz, że to ourcolony i musisz rozwiązać zagadkę.
Wiesz, no offence i w ogóle, ale z boku tak to wygląda.
*

Gheghegheghegheghe biggrin.gif
A to, że jestem zboku to wiadoma sprawa icon_twisted.gif

Aha - myślicie, że MS będzie trzepał kasiorkę jedynie na grach? Oj moi drodzy! Faceplate'y - to raz, a niedługo Z PEWNOŚCIĄ inne wersje kolorystyczne obudowy. Live market online - to dwa. A to dopiero początek wink.gif

btw - OURCOLONY WILL BE BACK wink.gif
YETI
Zapraszam do tematu o Revolution
Wyszło kilka nowych newsów ktore wskazuja ze filmik ktory widzielismy kilka dni temu (niby ten fake) okaze sie prawda.
http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=24011&st=180
mario87
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=8996

niestety, wsteczna kompatybilnosć xboxa 360 oznacza to że twórcy przerobią najlepsze gry z Xboxa tak aby działały na xboxie 360, czyli będziesz musiał kupić tą samą gre jeszcze raz żeby grać w nią na nowym ixie
kubson
o ku*wa ale syf confused.gif to znaczy ze bede musial miec dwie konsole sad.gif zeby pograc np w gta double pack, sa, conkera a 360 do nowych confused.gif mam nadzieje ze to sie nie sprawdzi bleeeeee
Ryo-San
imo rzeba czekac na konkrety od Microsoftu..na konferencji Roobie Bach szef Xboxa mowil o wstecznej kompatybilnosci..dzisiaj juz sa sprzeczne informacje..
nie wiem moze sa one celowe..po to zeby popyt na stare Xboxy nie zmalałl..
bo wiele osob sobie pewnie mysli nie kupie starego Xa bo i tak w to co chce to pogram na nowym itp..trudno powiedziec
a ogolnie gdyby Xbox360 byl komaptybliny w dol to bylo by to olbrzymie osiagniecie..zauwacie panowie ze glowną przeszkodą sa roznice w CPU...w starym Xie siedzi Intel tutaj IBM..to jest wlasnie ta bariera...a czy uda sie ja przeskoczyc? trzeba czekac.
Kenshin
QUOTE(Ryo-San @ 19 05 2005, 18:47)
imo rzeba czekac na konkrety od Microsoftu..na konferencji Roobie Bach szef Xboxa mowil o wstecznej kompatybilnosci..dzisiaj juz sa sprzeczne informacje..
nie wiem moze sa one celowe..po to zeby popyt na stare Xboxy nie zmalałl..
bo wiele osob sobie pewnie mysli nie kupie starego Xa bo i tak w to co chce to pogram na nowym itp..trudno powiedziec
a ogolnie gdyby Xbox360 byl komaptybliny w dol to bylo by to olbrzymie osiagniecie..zauwacie panowie ze glowną przeszkodą sa roznice w CPU...w starym Xie siedzi Intel tutaj IBM..to jest wlasnie ta bariera...a czy uda sie ja przeskoczyc? trzeba czekac.
*

Moze ten problem rozwiaze software'owa emulacja X na X360 ?? Przecie XNA dziala cuda nie ? biggrin.gif
Ryo-San
czyni cuda ale tylko na linii X360-developerzy
el ZAX
Ale emulacja Xa pierwszego na bank bedzie - jak nie oficjalnie to po przeróbce smile.gif
TomisH
Co po przeróbce? A masz działający emulator Xboxa na PC? Nie? To o co chodzi?

Wszelki soft (tzw. undergroundowy) na xboxa to porty emulatorów z wersji PC.
el ZAX
Ale X360 bedzie mial raczej wystarczającą moc zeby pociagnąc poprzednika. Mysle ze wymyslą cos nie-pecetowego.
kubson
a ja mam nadzieje ze jednak to tylko plotka i jakos cos sie rozkmini by chodzily gry ze starego x'a , bo konsoli nie zamierzam przerabiac
RosTo
Ja bym to widział tak:
Przy próbie uruchomienia gry z pierwszego X-a, konsola automatycznie sprawdzała by czy jest dostępny port na X360 i ściągała by plik wykonywalny na HDD. Po tej operacji gra odpalała by się z HDD, pozostałe dane doczytując z płyty. Dla Microsoftu napisanie czegoś takiego powinno być banalne. Pozostaje tylko kwestia dogadania się z Intelem i nVidia - nie wiem jak wygląda sprawa wykorzystania technologii będących ich własnością.
Dragen
Ja był bym za tym żeby x360 emulował te gierki, poprawiajac jeszcze grafę i animację..myślę że był by w stanie..i to też nie stanowiło by problemu..skoro na dc potrafili...
TomisH
QUOTE(RosTo @ 19 05 2005, 21:32)
Pozostaje tylko kwestia dogadania się z Intelem i nVidia - nie wiem jak wygląda sprawa wykorzystania technologii będących ich własnością.
*

No właśnie nie wygląda dry.gif
RosTo
QUOTE(TomisH @ 19 05 2005, 21:12)
QUOTE(RosTo @ 19 05 2005, 21:32)
Pozostaje tylko kwestia dogadania się z Intelem i nVidia - nie wiem jak wygląda sprawa wykorzystania technologii będących ich własnością.
*

No właśnie nie wygląda dry.gif
*

Kurcze, ale się zamotałem. Przecież jeśli powstaną porty gier chulające na "bebechach" X360, to Intel i nVidia nie będą miały nic do gadania. Ich zgoda byłaby potrzebna tylko w przypadku pisania emulatora pierwszego Xboxa.
Ryo-San
Nie wiem czy widzieliscie filmik Kikizo Xbox 360 Presentation
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1589 3 od gory

naprawde polecam..duzo niepublikowanych materialow i swietne ujecia samej konsoli jak i pada..jest spoooro wiecej o Xboxie 360 niz na filmiku z ourcolony..
sciagnijcie..warto
mario87
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EE...pZlKsuZanXQ.php

heh chyba co do tej kompatybilności nie mogą się dogadać tongue.gif teraz mówią że wszystkie największe hity będą od razu działać na xboxie360, chodzi o zwykłe xboxowe wersje, nie trzeba będzie kupowac nowych
Raptor
Niech sie do k$$$y nedzy zdecyduja, bo ja tu mysle o sprzedaniu Xb, a chce jeszcze dalej w Halo2 grac na LIVE tongue.gif
Flaha
QUOTE(Raptor @ 20 05 2005, 07:17)
Niech sie do k$$$y nedzy zdecyduja, bo ja tu mysle o sprzedaniu Xb, a chce jeszcze dalej w Halo2 grac na LIVE tongue.gif
*

Raper ale bedzie halo 2.5 kompatubilne wstecz na XBL z halo 2 na Xie 1 chyba nie ??
Raptor
A po co mam kupowac cos co juz mam?
Flaha
QUOTE(Raptor @ 20 05 2005, 15:38)
*

Ja słyszalem ze halo 2.5 ma byc dodawane do Xa zadarmo i ma byc to jeden z tych tytułow ktore bedzie mozna za małą opłatą sciągnąc przez XBL (jak sie myle to popraw)
Minio
QUOTE(Ck_Flash @ 20 05 2005, 19:47)
*

Ja słyszalem ze halo 2.5 ma byc dodawane do Xa zadarmo i ma byc to jeden z tych tytułow ktore bedzie mozna za małą opłatą sciągnąc przez XBL (jak sie myle to popraw)
*

Mieszasz się... To w koncu ma być za darmo, czy do ściągnięcia za małą opłatą z XL! ? wink.gif
TomisH
Polecam obczaić camcodera z najnowszego demka technologicznego smile.gif
http://xboxyde.com/news_1610_en.html
Flaha
QUOTE(Minio14 @ 20 05 2005, 19:29)
QUOTE(Ck_Flash @ 20 05 2005, 19:47)
*

*

Mieszasz się... To w koncu ma być za darmo, czy do ściągnięcia za małą opłatą z XL! ? wink.gif
*

CZYTAJ co napisalem !! DO XBOXa 360 za darmo tak jak do Xa miales halo 1 i np midtown madness ale oddzielnie tez mogłes je kupic. Tak tutaj do konsoli dodadzą halo 2.5 a z serwisow XBL albo ze sklepu bedzie mozna taniej kupic
-GLD-Uzny
Te demko zrywa kaski blink.gif Nie moge sie doczekac az ogladne wiecej takich pokazow mozliwosci w lepszej jakosci ;P
Cegla
Goroca polecam wszystkim tym, ktorzy niezabardzo kumaja angielski i sa przekonani o ps3>xbox 360 ten artykul http://www.xboxonline.pl/text.php?id=80
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.