Na jednej ze stron pościęconych grom na GameCube'a po wpisaniu w wyszukiwarce hasła SSX 4 wyświetliła mi się strona na której oprócz dużego napisu "SSX 4" i wiele mówiącego info
Unfortunately there's no info about this title yet
nic nie było

... no może niecałkiem. Obok na pasku INFO znalazłem takie oto dane!!!
SSX 4
System:
Gamecube
Genre:
Sports
Developer:
EA Sports Big
Publisher:
EA
Release Dates:

2005

2005

2005

2005
Memorycard:
N/A
Multiplayer:
Unknown
... hmmm... ciekawe... nadchodzące E3 mogą naprawdę niejednego zaskoczyć
dante2003
11 04 2005, 13:44
Nie ma to jak wejść na forum i zobaczyć tak pozytywną informację

Dante2003 - staramy się
Update: Oblookajcie ten link
http://www.gamekult.com/gameboy/jeux/GP000...104200510144726
Posiadacze PS2, Xboxów, PSP oraz DS'a również mogą spać spokojnie

... chociaż czy ktoś powiątpiewał że SSX może wyjść tylko na jedną platformę kiedy wydawcą jest EA?
Miałem nadzieje ze czworka zostanie wydana na PS3 w dzien premiery (zupełnie jak pierwsza czesc SSX)
SSX4 ..zapewne będzie multiplatformowy...poza tym na gacka granie w SSXa było nie wygodne jak Chu..lera
Jak miło, zawsze cholernie mnie kręciły te arkejdówki od EA BIG... Ciekawe czy pokażą playable na E3?
nie grlaem jeszcze w zadnego SSXa ale jak czworka,nie zawiedzie to kupie
IMo spiperzyli sprawe z tymi durnymi racami..teraz bezdie jeszcze szybciej..bez sensu..do tego (pipi)ani narciarze...dobrze ,ze przynajmniej CAC jest...brakuej mi tylko CAB
Mam screeny.

:wink:
Nie snowboard.

Będzie można też jeździć na nartach.
Patrycjusz
11 04 2005, 19:09
No nieźle, w końcu kolejna fajna gierka. oby też wyszła na PSP!
dante2003
11 04 2005, 19:15
No nieźle, w końcu kolejna fajna gierka. oby też wyszła na PSP!
Wyjdzie na wszystko oprócz PC
MichAelis
11 04 2005, 19:19
Super!! Juz nie moge sie doczekac, ciekawe kiedy dokladnie to wyjdzie...bo 2005 to szeroki okres czasu, kurcze a myslalem ze 4 wyjdzie juz na ps3..
Mam screeny.

:wink:
Nie snowboard.

Będzie można też jeździć na nartach.
A to nie przypadkiem Alpine Racer
That's right. It's time to hit the powder yet again. We were excited enough when we got word of this eagerly awaited sequel. But now that we've seen the game in action, we literally can't wait for the snow to fall so we can shred the slopes again.
SSX 4 is all about more. More of what everyone has loved about the series from the start, and more of what fans have been asking for since the games became a hit. We were lucky enough to get to talk with Steve Anthony, the associate producer on the new game. He filled us in on the return to the mountain. \"The biggest change for the gameplay this year is the emphasis on speed. In the past, even though you were tearing down the mountain, the player never really got the sense they were in fact going as fast as they were. This year we have built an entire system around speed with various layers of visual and audio effects that will kick in as the riders hit speed thresholds.\" Footage of the game we saw reflected this evolution. As the skier weaved his way through trees and down the hill, the screen began to blur and we could hear the air rushing by. Launching off a wicked jump took us into the stratosphere, where only the lonely bird cries carried over the mountain wind. It is, to the least, a spectacular effect.
Did we say skiers? Yep. Anthony filled us in. \"Skiing has been a great addition to the game this year. We have a unique set of animations around skiing with different grabs, wipeouts and landings. Additionally, skiers will have the ability to initiate skiing specific Monster Tricks.\" Purists needn't fear, however. All the initimacy of the hallmark snowboard options remain intact. Now you'll just have another choice of how you flex your muscles on the snow.
Customization options don't end with your choice of locomotion. Due to fan demand, there will finally be an incredibly flexible create-a-character mode, allowing you to throw your own boarder/skier up against the best the mountain has to offer. Initiating a challenge will also be easier than before, since the new mountain has been designed for fluidity, flexibility and freedom. \"One of the biggest differences this year has been the removal of the connectors pieces that we used last year to move between one track and another. This year, there will be much less of a break in the gameplay as the rider is able to seamlessly move down the mountain. Additionally, we have redesigned the gameplay to incorporate both race lines and freestyle lines within one track just like you'd expect to find on a real mountain.\" Anthony explained.
As a quality sort of wrapping on the excitement of the new action, there is a new menu system that's original enough to deserve attention. The new menu system is handled via a system Anthony described as the \"living scrapbook.\" Scribbles and doodles fill the book, and new menus look like different pages. While the images are hand drawn, they animate in response to your choices, like your imagination brought to life on the page. Innovations like that are always a good sign in our minds. It shows a willingness to take something like the SSX games and make them even better.
Bedzie ogien z (pipi)!!! Jazda na nartach moim zdaniem pozamiata, chce tylko JESZCZE WIEKSZEJ dynamiki niz w ssx3 i nie mam wiecej pytan...
Tylko żeby dżwięk (a szczególnie efekty dźwiękowe) zostały na tym samym poziomie. Bo w SSX 3 soobufery chciało rozyebać

No mogą ciutkę lepszą ścieżkę dźwiękową dać... choć i ta w 'trójce' znów nie była taka zła...
PaciorCKY
12 04 2005, 18:43
Ehhh wszystko ladnie pieknie tylko nie widza mi sie te narty.... No nic ale giera chyba bedzie kozak

czekam
bedzie ciekawie...kupuje jak dostanie z 8+
@Dante
Dla mnie to kolejna dobijająca wiadomość :wink: , nie myślalem że dożyję momentu w którym powiem że nie cieszę sie z powodu ukazywania sie kolejnych dobrych gier (to EA BIG).
Kiedy ja znajdę na to wszystko czas?!?!? :x (ja chcę do szkoły sredniej :cry: :wink:

)
Za niedługo targi i pewnie tam zobaczymy najwczesniej ssx4 w akcji. O jakosc sie nie martwie - eaBIG
@hubi alias deco alias predator i inne
bedzie ciekawie...kupuje jak dostanie z 8+
a jak dostanie 8 to nie kupisz? pieluchy sobie kup bo do nocnika jeszcze nie dorosłeś!
Tylko jesli chcesz mi cos odpowiedziec to na PM bo tu sie o ssx4 gada
IMOP narciaże i powrót MT'sów spieprzy nowego SSXa
No, no - spokojnie - nie podniecajcie się za bardzo tymi nartami. Żeby tylko nie zwalili fizyki jazdy tym 'środkiem lokomocji'... żebym nie miał wrażenia że zjeżdżam w jakiejś starej dużej szufladzie

... Ale jesli ten pomysł wypali na pewno urozmaici całą rozgrywkę... Choć SSX zawsze kojarzyć się będzie z extremalną jazdą na desce.
jaszczoor
12 04 2005, 20:15
IMO narciarze to fajna sprawa skoro bedzie można wybierać pomiędzy nimi a dechą. W końcu nic na siłe

Już nie moge się doczekać te gry
Żeby tylko soundtrack nie składał sie z samego hh bo o reszte sie nie martwie
szczurek
12 04 2005, 20:16
SSX4 ..zapewne będzie multiplatformowy...poza tym na gacka granie w SSXa było nie wygodne jak Chu..lera
dla kogo było dla tego było, oukej?.....
No cóz czekam z wywieszonym jęzorem, głownie liczę, że nie speprzą wersji kieszokowych bo o duże platformy raczej się nie martwie. EA Big to klasa;]
Narciarze mi się podobają, miła odskocznia od boarda :)
WE_WANT_TRAILERS_AND_MORE_SCREENSHOTS__________.......
dla kogo było dla tego było, oukej?.....
No cóz czekam z wywieszonym jęzorem, głownie liczę, że nie speprzą wersji kieszokowych bo o duże platformy raczej się nie martwie. EA Big to klasa;]
Narciarze mi się podobają, miła odskocznia od boarda
WE_WANT_TRAILERS_AND_MORE_SCREENSHOTS__________.......
czytaj pierwszy post..
na Merqu Gondee dał scany z "gejMfaga" PMnełem go..pozwoli mi postnąc link do tematu tam ..śćganijcie zip'a..wygodniej..
http://www.merqurycity.com/ssx_forum/viewt...opic.php?t=4323
chodź dawałem ten link w pierwszym poscie...repostuje....dla tych co są zbyt "bystrzy" by czytać cały temat
szczurek
12 04 2005, 20:45
lol2, czytalem, przegladalem
ten koles ktory robil zdjecia dla tej gazety, albo nie umial sie obslugiwac aparatem, albo mial go wyjatkowo ch...owego.
Czekam na jakies w elektronicznej wersji.....
opcja tworzenia wlasnego zawodnika zapowiada sie mniamniuśnie. Mam nadzieje, że nie zrezygnują z bogatej palety ubrń wszelakich bo będe zły!!....
imo CAC zniszczy całą dusze gry..ludzie będą grali jako swoje postacie zamiast zawodników ..bez sensu IMO
dante2003
12 04 2005, 23:11
imo CAC zniszczy całą dusze gry..ludzie będą grali jako swoje postacie zamiast zawodników ..bez sensu IMO
Jak nie chcesz to nie graj własnym bolkiem.
szczurek
13 04 2005, 08:01
mysle, ze obok wlasnego budowania postaci znajda sie tez stare "gotowe". Czy ktoś sobie wyobraża SSXa bez humorystycznych gadek?.... i EA o tym pewnie wie. Jestem dobrej myśli
Zagrywam się w SSX3 od niedawna, bo dopiero z 2 miesiące

,ale giera wymiata.
W sumie to SSX4 to dla mnie mały szok. W końcu to miał być koniec obecnej generacji. No nic...tym lepiej dla mnie. Coraz większa lista tytułów będzie mi umilać czekanie na spadek nową generacjie.
Mam nadziej tylko, że muza pozostanie rownie dobra. Fatboy Slim i Chemical Brothers dawali rade. Mimo to mam nadzieje, że znajdzie sie więcej gitarowych piosenek.
SSX4 czekam!
full scan.
PaciorCKY
13 04 2005, 20:45
Dla mnie tez zdjecia kozackie... TYlko czemu tyle nart? ej no to SSx czy jakis tam Adam Malysz?
tyle nartoof na skrinach bo to nowa opcja i sie tam chwala, przeciez nie beda pokazywac tera deski bo to stare juz
Shta$ ma racje..ale narty=ciekawa opcja:)
Dla mnie tez zdjecia kozackie... TYlko czemu tyle nart? ej no to SSx czy jakis tam Adam Malysz?

No co Ty, to wlasnie zaje/ista opcja, sam na nartach jezdze od malego gnoja...oo shit to bedzie cos 8O
PaciorCKY
19 04 2005, 11:40

No co Ty, to wlasnie zaje/ista opcja, sam na nartach jezdze od malego gnoja...oo shit to bedzie cos 8O
Hehe ja jakiis miech temu rozcielem sobie glowe na nartach jak skakalem z hopy dlatego moze jestem do nich uprzedzony :wink: I tak Sk8 4 liFe:)
A te narty to beda zamiast deski snowboardowej, czy to bedzie tylko jako dodatek do snowboardu
A te narty to beda zamiast deski snowboardowej, czy to bedzie tylko jako dodatek do snowboardu

możeliwe będzie wybór boazeri pomiędzy parapetem

konkretne to będzie. Szkoda że pokazali tylko kolesia na nartach. Animacja chłopka jest genialna, trasa po której zasówa równierz!! Rajd między drzewkami

widoczki lepsze niż w SSX3 będzie KONKRET!!
Zaje*iste to jest to turbo. EA Big z kazda gra ma coraz lepsze pomysly...
O_o niesamowita animacja. Jak oni chca to zrobic na obecnej generacji konsol to ja nie wiem o_O
MichAelis
4 05 2005, 16:53
Numer jeden z najbardziej oczekiwanych przeze mnie gier, SSX3 zrobil na mnie ogromne wrazenie, cos czuje ze tutaj bedzie duzo lepiej! Gra sie swietnie zapowiada, szkoda ze dopiero na koniec 2005.
M-A-S-A-K-R-A jestem podjarany!! nie moge sie doczekac, kiedy zagram w ten tytul !!!
narciarze? O_o WTF? a będa snow skate'y? jak w Amped kurde, kickflipy itp. a flipa bez graba nie zrobisz bo ci deck spindoli mehehe
nic to, ssx to obok freekstyle ulubiony tytulik od EA BIG, ryję net poszukując infosów, no i czekam
Jak dobrze, że wychodzi kolejny SSX

. Dzięki temu będę mógł dalej być wierny mojej tradycji, czyli kupowaniu nowej części SSX na Boże Narodzenie co roku

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.