- jak sie poruszac
Madrze i nie leciec na jana czy za kims.
- najskuteczniejsze bronie
Wszystko zalezy od sytuacji (stad podzial na krotki dystans i dlugi)
- taktyka
Przede wszystkim myslenie... za duzo by pisac, ale najwazniejsze - ubezpieczac snipera.
MOWIC przez MICa! (kto gdzie z czym jest, co wzieles). Upuszczaj snajperki i inne 'map power weapons' jedynie w dogodnej sytuacji, aby wziasc 2ga ponownie.
- i co przyjdzie do glowy.
(skromnosc mode on)Niedlugo troche filmikow ponagrywam ;P

(skromnosc mode off)
Ja sam jestem ultra poczatkujacym i chetnie poczytalbym rady od polskiej elity Halo 2.
Zapoznaj sie na sucho (sam grajac) z mapkami - to jest podstawa. Wiedz jakie bronie gdzie leza, uzywaj timera, ktory jest w grze (do timingu respow broni/power upow). Sciagaj filmiki z trickami, montaze - podpatruj jak inni graja (m.in. poruszanie sie). Jeszcze raz... MYSL PODCZAS GRY - polowa sukcesu.
Troche porad pro maidena lol
bronie : Snajperka podstawą
Zwlaszcza na close range, albo jak sie z niej nie potrafi strzalac?
Mixy=snajpa + shotagan lub miecz
Zalezy od mapy
Z rakiet nie strzelac we wroga w maire mozliwosci , tylko w sciany no oczywiscie można stzelac headszoty z bazooki to jest full pro
Chyba pod nogi, albo bardzo blisko - jak nie zginie to dobic za pomoca BR. A jak jest z bliska to nie robic bron boze jak maiden i nie wciskac R!

tylko podskoczyc i B (podskok + melee rakieta = 1 hit kill)
Wystrzegac sie needlerów . nic dodac nic ujac ...no ...jedna rzecz...celowac w leb a nie k*tasa :wink:
Takie rady sobie zachowaj dla siebie bo nigdy nie bedziesz dobrze gral jak tak bedziesz robil. Tak jak w halo1 bylo, ze 2 w cialo i jeden w glowe. Tak tutaj 3 w cialo (prysnie tarcza) i 4ty w glowe. W cialo duzo latwiej trafic...
Ja tam w to halo jest słaby ale to sa podstawy .
Z czescia bym polemizowal.