o ja piernicze juz sie nie moge doczekac singleplayer byl ok w poprzedniej czesci i niech taki zostanie..ale wazne zeby cos zrobili z multiplayem :!: nic tylko czekac :wink:
..::XMANiAK::..
13 04 2005, 07:56
obry troszke poziom trudnosci obnizili bo czasami troche to w(pipi)ialo lub dali czekpointy, a poprzedni Bond byl bardzo dobry -oby tutaj wiecej bylo jazdy samochodami
Sarge
13 04 2005, 16:52
A mnie tam jakoś Everything or Nothing nie zaintrygowało i tym samym nie będę specjalnie z wywieszonym jęzorem czekać na nadchodzącą część ... Widok TPP na pewno budzi skojarzenia z EoN, jednak na coś więcej od tej pozycji nie liczę, bo i tak jak na gry z Bondem w roli głównej to była bardzo dobra pozycja.
amar
13 04 2005, 16:56
A mi tam najbardziej podpasila rozgrywka z PSXowego FPPowego Tommorow Never Dies (jesli pomylilem tytuly to mnie oswieccie ).
Sarge
13 04 2005, 16:58
A mi tam najbardziej podpasila rozgrywka z PSXowego FPPowego Tommorow Never Dies (jesli pomylilem tytuly to mnie oswieccie ).
Więc oświecam :wink: - chodziło ci zapewne o The World is Not Enough, bo Tomorrow Never Dies nie dość że było przeciętne, to akcja toczyła się przy widoku TPP (zza pleców).
amar
13 04 2005, 17:57
Szczesc Boze Sarge, wlasnie o TWINE mi chodzilo. Swietna gra.
Roki
13 04 2005, 19:58
Po screenach widac, ze to nie bedzie zwykly przecietniak. Everything or Nothing do dzisiaj czasem wlaczam przechodze 1-2 misje. Jesli bedzie tak dobry jak EoN to go na 100% kupie
Hubi
17 04 2005, 13:39
Ta gra bardzo przypomina Everything or Nothing. Licze na zroznicowane misje oraz na jakas ciekawa fabule i multiplayer (lepszy od tego w EoN).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.