Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo book
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
CichyGrzmot
Nie wie ktoś gdzie można kupic książke nawiązującą do gry?A może ktoś taką ma?
NiXoN
ostatnio widziałem na allegro :wink:
SIKI
I tego na allegro sprzedaje Goldi z forum... wink.gif
Raptor
Ja mam ebooka jednego, ale w .pdf i za wygodnie sie go na PC nie czyta (za duze odstepy etc.). Musze sie porozgladac na allegro. Mam nadzieje, ze angielskie wersje only sprzedaja.
Flaha
Mam kumpla co ma do sprzedania chyba 2 jak co to walcie na GG
Mefisto

teraz pytanie: chodzi o booka do 1ki czy 2ki? bo rzeczywiście do 2ki są dostępne..Flash twój kumpel ma do której części??Jeśli do 1ki to chętnie się wymienię...mam akurat do H2 icon_twisted.gif
marshall
Ej ale o co wam chodzi ?? O oficjalna ksiege Halo ??? Bo jak cos to mam jedynke :roll:
Ryo-San
na amazonie sa te ksiazki...bezproblemowo mozna je kupic...
swietny 3 tomowy zestawik za niecale 15 dolcow

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...=books&n=507846
CichyGrzmot
Jaqk ktoś bedzie miał sprzedaćpożyczyćwypożyczyć to napiszcie mi na pw
Flaha

teraz pytanie: chodzi o booka do 1ki czy 2ki? bo rzeczywiście do 2ki są dostępne..Flash twój kumpel ma do której części??Jeśli do 1ki to chętnie się wymienię...mam akurat do H2 icon_twisted.gif
hehe chodziło o ciebie/krisa zalezy ktory teraz ma :wink:
Mefisto

hehe chodziło o ciebie/krisa zalezy ktory teraz ma :wink:

Heh.To tylko z 2ki :cry: Marshal - za ile byś puścił booka z jedynki ?
Goldi69-PL-
Ja mam poradnik do Halo2 nie knige na podstawie Halo, okresl sie Bobek o co Ci dokladnie chodzi.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48000043
marshall
Ja sie troche zakrecilem, jesli chodzi wam o ksiazki do ktorych ryo-san dal linka to ja nie posiadam czegos takiego.Ja mam w dobrym stanie The Official Game Guide do jedynki.
Mefisto
Ja sie troche zakrecilem, jesli chodzi wam o ksiazki do ktorych ryo-san dal linka to ja nie posiadam czegos takiego.Ja mam w dobrym stanie The Official Game Guide do jedynki.

I TO właśnie chcę!Jak chcesz się pozbyć to mogę odkupić za rozsądną cenę.(nigdy tego ni miałem w łapkach a chęć posiadania jest ogromna cool.gif )
marshall
Jesli tak bardzo ci zalezy to DDR pokryje koszta biggrin.gif
Ryo-san mi to kupowal, i zebym mial skonac jutro, ta ksiazka wyglada jak by byla kupiona wczoraj.Szkoda mi sie rozstawacac z nia ale ale potrzebuje kasy, jesli jestes zainteresowany to daj znac :roll:
Mefisto
Jesli tak bardzo ci zalezy to DDR pokryje koszta biggrin.gif 
Ryo-san mi to kupowal, i zebym mial skonac jutro, ta ksiazka wyglada jak by byla kupiona wczoraj.Szkoda mi sie rozstawacac z nia ale ale potrzebuje kasy, jesli jestes zainteresowany to daj znac :roll:

DDRa już sprzedałem...a więc jakby co to gotówka..za ile jesteś skłonny oddać tgo booka ?
airfx
Taka ciekawostka.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80904145
CichyGrzmot
QUOTE(airfx @ 9 01 2006, 21:33) *

Dzięki za info smile.gif
Salwador
tak na wszelki wypadek...Prawdopodobnie bede mial dostep do oficjalnej ksiazki z opisem H2...oraz osobnymi opowiesciami z Halo....
Ćwieku
http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=0&#entry967786

Hmmm nie zauwazylem tego topicku tutaj i zalozylem blizniaczy wacko.gif Jak co to tam też można zdobyc info itd
Wojtass
prosze o wybaczenie za spam wub.gif

Cwieku jestes z Lubania na dolnoslaskim ? ja mieszkam w Nowogrodzcu, wiec jak grasz w halo1 to mozemy kiedys jakiegos lana ogarnac wink.gif
kwiatekgracz
Dajcoe tytuły wszystkich znanych wam książek (powieści) i komiksów (bo takie ponoć też istnieją - tak słyszałem) związanych z Halo i w miarę możliwości linki, gdzie można je ściągnąć ( jako e-book w wersji angielskiej; najlepiej adresy wirtualnych bibliotek – ściągasz na 14 dni, potem kasujesz z twardziela).
Raptor
Podawanie linkow do 'darmowych' wersji 'uzytkow' jest zabronione.
barth
Czytał ktoś z was może Ghosts of Onyx? Posiadam na stanie 3 poprzednie książki, a tej nigdzie w naszym kraju nie idzie dostać, cholera strasznie jestem ciekaw projektu Spartan III.

Przy okazji postanowiłem reaktywować temat z powodu rychłej premiery serii komiksów Marvela - Halo: Uprising(pierwszy zeszyt 8 Sierpnia), oraz wydania nowej książki opisującej pierwszy kontakt z Covenantami widziany z oczu naszego ulubieńca Sgr. Johnson'a - Halo: Contact Harvest
Lord Tidek
CYTAT(barth @ 20 07 2007, 22:29) *
Czytał ktoś z was może Ghosts of Onyx? Posiadam na stanie 3 poprzednie książki, a tej nigdzie w naszym kraju nie idzie dostać, cholera strasznie jestem ciekaw projektu Spartan III.

Przy okazji postanowiłem reaktywować temat z powodu rychłej premiery serii komiksów Marvela - Halo: Uprising(pierwszy zeszyt 8 Sierpnia), oraz wydania nowej książki opisującej pierwszy kontakt z Covenantami widziany z oczu naszego ulubieńca Sgr. Johnson'a - Halo: Contact Harvest

A komiksy będą dostępne w naszym kraju ?
barth
Podejrzewam, że nie, jako że wydaje je Marvel, a w naszym kraju brak porządnego wydawnictwa komiksowego(TM spoczywaj w spokoju)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.