CichyGrzmot
13 04 2005, 12:43
Nie wie ktoś gdzie można kupic książke nawiązującą do gry?A może ktoś taką ma?
ostatnio widziałem na allegro :wink:
I tego na allegro sprzedaje Goldi z forum...
Ja mam ebooka jednego, ale w .pdf i za wygodnie sie go na PC nie czyta (za duze odstepy etc.). Musze sie porozgladac na allegro. Mam nadzieje, ze angielskie wersje only sprzedaja.
Mam kumpla co ma do sprzedania chyba 2 jak co to walcie na GG
Mefisto
13 04 2005, 16:34
teraz pytanie: chodzi o booka do 1ki czy 2ki? bo rzeczywiście do 2ki są dostępne..Flash twój kumpel ma do której części??Jeśli do 1ki to chętnie się wymienię...mam akurat do H2
marshall
13 04 2005, 22:08
Ej ale o co wam chodzi ?? O oficjalna ksiege Halo ??? Bo jak cos to mam jedynke :roll:
Ryo-San
13 04 2005, 22:17
na amazonie sa te ksiazki...bezproblemowo mozna je kupic...
swietny 3 tomowy zestawik za niecale 15 dolcow
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...=books&n=507846
CichyGrzmot
14 04 2005, 15:44
Jaqk ktoś bedzie miał sprzedaćpożyczyćwypożyczyć to napiszcie mi na pw
teraz pytanie: chodzi o booka do 1ki czy 2ki? bo rzeczywiście do 2ki są dostępne..Flash twój kumpel ma do której części??Jeśli do 1ki to chętnie się wymienię...mam akurat do H2

hehe chodziło o ciebie/krisa zalezy ktory teraz ma :wink:
Mefisto
15 04 2005, 13:33

hehe chodziło o ciebie/krisa zalezy ktory teraz ma :wink:
Heh.To tylko z 2ki :cry: Marshal - za ile byś puścił booka z jedynki ?
Goldi69-PL-
15 04 2005, 14:05
Ja mam poradnik do Halo2 nie knige na podstawie Halo, okresl sie Bobek o co Ci dokladnie chodzi.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48000043
marshall
15 04 2005, 16:16
Ja sie troche zakrecilem, jesli chodzi wam o ksiazki do ktorych ryo-san dal linka to ja nie posiadam czegos takiego.Ja mam w dobrym stanie The Official Game Guide do jedynki.
Mefisto
15 04 2005, 17:29
Ja sie troche zakrecilem, jesli chodzi wam o ksiazki do ktorych ryo-san dal linka to ja nie posiadam czegos takiego.Ja mam w dobrym stanie The Official Game Guide do jedynki.
I TO właśnie chcę!Jak chcesz się pozbyć to mogę odkupić za rozsądną cenę.(nigdy tego ni miałem w łapkach a chęć posiadania jest ogromna

)
marshall
15 04 2005, 23:25
Jesli tak bardzo ci zalezy to DDR pokryje koszta
Ryo-san mi to kupowal, i zebym mial skonac jutro, ta ksiazka wyglada jak by byla kupiona wczoraj.Szkoda mi sie rozstawacac z nia ale ale potrzebuje kasy, jesli jestes zainteresowany to daj znac :roll:
Mefisto
18 04 2005, 11:08
Jesli tak bardzo ci zalezy to DDR pokryje koszta
Ryo-san mi to kupowal, i zebym mial skonac jutro, ta ksiazka wyglada jak by byla kupiona wczoraj.Szkoda mi sie rozstawacac z nia ale ale potrzebuje kasy, jesli jestes zainteresowany to daj znac :roll:
DDRa już sprzedałem...a więc jakby co to gotówka..za ile jesteś skłonny oddać tgo booka ?
CichyGrzmot
10 01 2006, 09:09
QUOTE(airfx @ 9 01 2006, 21:33)

Dzięki za info
Salwador
17 01 2006, 20:54
tak na wszelki wypadek...Prawdopodobnie bede mial dostep do oficjalnej ksiazki z opisem H2...oraz osobnymi opowiesciami z Halo....
http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=0entry967786Hmmm nie zauwazylem tego topicku tutaj i zalozylem blizniaczy

Jak co to tam też można zdobyc info itd
prosze o wybaczenie za spam

Cwieku jestes z Lubania na dolnoslaskim ? ja mieszkam w Nowogrodzcu, wiec jak grasz w halo1 to mozemy kiedys jakiegos lana ogarnac
kwiatekgracz
25 01 2007, 12:51
Dajcoe tytuły wszystkich znanych wam książek (powieści) i komiksów (bo takie ponoć też istnieją - tak słyszałem) związanych z Halo i w miarę możliwości linki, gdzie można je ściągnąć ( jako e-book w wersji angielskiej; najlepiej adresy wirtualnych bibliotek – ściągasz na 14 dni, potem kasujesz z twardziela).
Podawanie linkow do 'darmowych' wersji 'uzytkow' jest zabronione.
Czytał ktoś z was może Ghosts of Onyx? Posiadam na stanie 3 poprzednie książki, a tej nigdzie w naszym kraju nie idzie dostać, cholera strasznie jestem ciekaw projektu Spartan III.
Przy okazji postanowiłem reaktywować temat z powodu rychłej premiery serii komiksów Marvela - Halo: Uprising(pierwszy zeszyt 8 Sierpnia), oraz wydania nowej książki opisującej pierwszy kontakt z Covenantami widziany z oczu naszego ulubieńca Sgr. Johnson'a - Halo: Contact Harvest
Lord Tidek
23 07 2007, 16:09
CYTAT(barth @ 20 07 2007, 22:29)

Czytał ktoś z was może Ghosts of Onyx? Posiadam na stanie 3 poprzednie książki, a tej nigdzie w naszym kraju nie idzie dostać, cholera strasznie jestem ciekaw projektu Spartan III.
Przy okazji postanowiłem reaktywować temat z powodu rychłej premiery serii komiksów Marvela - Halo: Uprising(pierwszy zeszyt 8 Sierpnia), oraz wydania nowej książki opisującej pierwszy kontakt z Covenantami widziany z oczu naszego ulubieńca Sgr. Johnson'a - Halo: Contact Harvest
A komiksy będą dostępne w naszym kraju ?
Podejrzewam, że nie, jako że wydaje je Marvel, a w naszym kraju brak porządnego wydawnictwa komiksowego(TM spoczywaj w spokoju)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.