Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Idea Extraklasa + puchar PL (rozmowy tylko o lidze polskiej)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
stona
CYTAT(Tokar_Sama @ 10 05 2007, 22:16) *
http://www.youtube.com/watch?v=vgk6soPxS9w

Tak kibice Widzewa bawili się po przegranym 6:1 meczu z Lechem hyh.gif

No w sumie to szacuneczek. Szkoda że mnie nie było na meczu sad.gif Ale kumpel był i mi opowiadał biggrin.gif No i teraz tylko drugi dziadek ze składu strzeli 5 bramek i mamy kolejnego w klubie 100 biggrin.gif
janol
Kiedy w Lechu gra Dembiński Jacek, to mecz nie jest wyrównany, bo praktycznie gramy w 10. Krzywdę robi Smuda temu, bądź co bądź, zasłużonemu zawodnikowi.
stona
Oj Janeczko, niech se dziadek coś z życia ma jeszcze smile.gif Reisik też już był że tak powiem pod nożem i jakoś sie rozkręcił w tym sezonie smile.gif
janol
Reiss nigdy nie był tak fatalny jak Dembiński obecnie. Takie moje zdanie
Kmiot
CYTAT(-Topek- @ 9 05 2007, 15:33) *
Jak to milo ze pakuja panstwowe pieniadze w golebie huh.gif

ale miejmy nadzieje ze juz nic nie zdaza wydac biggrin.gif

Nie, będą dekadę pakować pieniądze w Legię, albo Wisłę, a te po kilku sezonach i tak nadal będą odpadać w przedbiegach o Puchar UEFA. Co za różnica czy odpada z Valarengą Wisła/Legia, czy BOT/Zagłębie?
Skoro ładowanie pieniędzy w tuzów polskiego futbolu nie przynosi skutków, to popróbujmy z kopciuszkami.

A aferą z Fiutowskim nie ma się co martwić imo.
janol
Bardzo mnie razi pisanie nazw takich jak BOT, Groclin, Kolporter itd. Nie ma takich drużyn. Jest GKS, Dyskobolia, Korona.

Kary pewnie będą ale na zasadzie odjęcia punktów w przyszłym sezonie i kara finansowa.

A co do reszty afer: PZPN ustalił zasady spadku z ligi. Wiadomo o co kaman więc się nie będę rozwodził. A teraz najlepsze: jesli Górnik Łęczna i Arka nie zajmą miejsc w strefie spadkowej, to spadną i tak ale poza nimi jeszcze dwie drużyny. Czyli z drugiej ligi awansują cztery kluby. No a tak sie składa, że Polonia Bytom i Zagłębie Sosnowiec raczej licencji nie dostaną ;]
lukasz
CYTAT(Kriseh @ 10 05 2007, 09:17) *
Czego sie nie robi, zeby Legia mogla mimo wszystko grac w pucharach c'nie?
Zobaczymy co z tego wyjdzie, ja niestety spodziewam sie degradacji ;/

ale o co chodzi?jaka Legia?jesli Zaglebie zawieszone jest w korupcje to bezwzglednie powinno poleciec.a to co piszesz ,że to pod legie robia to zwykla zawisc Kriseh.zobacz sobie jak we wloszech to rozwiazali.pewnie powiesz ze juventus zdegradowali zeby inter wreszcie mistrzem byl O_o
Fan
odnośnie jeszcze pucharów to 3 miejsce jest gratyfikowane udziałem w Pucharze Intertoto , w którym żaden polski zespól daleko nie zajedzie bowiem w 3 rundzie czeka rywal z Anglii .A po tym co widze w Legii ( Pogoń sama sobie strzelała szmaty ) szans na podbicie Europy raczej nie wróże rolleyes.gif

A tu o Zagłębiu
http://www.sport.pl/pilka/1,71000,4122653.html
Lepiej niech zostawią ich w spokoju , bo kto będzie nas godnie reprezntował w pucharach biggrin.gif

janol
KOD
Wiceprezes Pogoni Szczecin Krzysztof Waszak poinformował, że I-ligowy zespół dokończy rozgrywki z zawodnikami drużyny rezerw.

- To jest kompromitacja! Piłkarze z rezerw przechodzą do pierwszego składu, a do rezerw mają iść zawodnicy juniorów starszych prowadzonych przez Roberta Dymkowskiego - poinformował wiceprezes klubu Krzysztof Waszak.

- Dowiedziałem się o tym 20 minut temu od prezesa Waszaka - mówi trener Pogoni Bogusław Baniak. - Jest do diabelski pomysł. Ci chłopcy spalą się psychicznie wychodząc na boisko i grając przeciwko Cracovii czy GKS-owi.

Do gry w rozgrywkach Orange Ekstraklasy zostali zarejestrowani Rafał Komar, Tomasz Burnejko, Damian Paliwoda, Robert Rawa, Przemysław Orłowski, Tomasz Rydzak, Wojciech Wójtowicz. Mają oni prawdopodobnie zastąpić Brazylijczyków, którzy ze względów oszczędnościowych pakują się już do domu.

- Nie rozumiem takiego zagrania - mówi Baniak. - Przecież jest jeszcze cień nadziei na uratowanie zespołu, dopóki mieliśmy szanse, powinniśmy walczyć.

Na takiej decyzji ucierpią nie tylko rezerwy, które walczą o pozostanie w gronie IV–ligowców, ale również juniorzy starsi, którzy w tej chwili zajmują w swojej grupie drugie miejsce i mieli szansę na walkę o mistrzostwo.

- Na tym nikt nie skorzysta. Jest to łańcuszek zdarzeń, który ma na celu kompromitację szczecińskiego środowiska. Rezerwy nie poradzą sobie w pierwszej lidze, juniorzy nie dadzą rady utrzymać IV ligi, a marzenia Roberta Dymkowskiego o mistrzostwie juniorów starszych również się nie zrealizują - kontynuuje szkoleniowiec pierwszego zespołu Pogoni Szczecin Bogusław Baniak.

- Zobaczymy, jak to się wszystko rozwinie. Z tego co wiem, to na razie tylko jedno spotkanie Pogoni koliduje z naszymi meczami - wyjaśnia nam trener rezerw Sławomir Rafałowicz. - Ja słyszałem, że ci zawodnicy zostali zgłoszeni, ale nie słyszałem natomiast, aby wszyscy mają od razu grać. Jeżeli to jest prawda, że ci młodzi chłopcy mają zastąpić Brazylijczyków to myślę, ze psychicznie nie wytrzymają takiego obciążenia. Szkoda, że w takim momencie ich nam się zabiera. Co innego gdyby to był wrzesień, ale nie maj – czerwiec kiedy rozgrywki wchodzą w decydująca fazę i każdy punkt jest na wagę złota.

Trener Baniak mimo wszystko nie widzi możliwości poddania się.

- Zostanę na ławce trenerskiej do końca - zapewnia Baniak. - Podobna sytuacja jak obecnie w klubie była za czasów Gondora. Wtedy trener Jerzy Wyrobek robił wszystko, aby Pogoń dograła sezon do końca, tak teraz i ja będę o to walczył. Tym bardziej że trener Wyrobek, który jest złotym człowiekiem, był ze Śląska, a ja jestem stąd.

źródło: Pogoń SportNet

Raz już w Szczecinie zrobili taki manewr. Przyjechali do Poznania głębokimi rezerwami i stracili 6 bramek.
Z jednej strony przykra sprawa dla kibiców ale z drugiej może to być zapowiedź zakończenia tego całego chorego pomysłu z brazylijska Pogonią. Niech się jeszcze zarząd zmieni, to być może futbol w Szczecinie się za jakiś czas odbuduje.
Olsen
CYTAT(janol @ 11 05 2007, 00:27) *
Bardzo mnie razi pisanie nazw takich jak BOT, Groclin, Kolporter itd. Nie ma takich drużyn. Jest GKS, Dyskobolia, Korona.

Kary pewnie będą ale na zasadzie odjęcia punktów w przyszłym sezonie i kara finansowa.

A co do reszty afer: PZPN ustalił zasady spadku z ligi. Wiadomo o co kaman więc się nie będę rozwodził. A teraz najlepsze: jesli Górnik Łęczna i Arka nie zajmą miejsc w strefie spadkowej, to spadną i tak ale poza nimi jeszcze dwie drużyny. Czyli z drugiej ligi awansują cztery kluby. No a tak sie składa, że Polonia Bytom i Zagłębie Sosnowiec raczej licencji nie dostaną ;]

ale Jagiellonia owszem dostanie licencję biggrin.gif
Tokar
http://www.youtube.com/watch?v=m6IuO5s0kkg

:<
Maiden
Bardzo stare, jeszcze głupsze. Typowo łódzkie skądinąd.

Tak czy owak mistrzostwo Polski w tym roku jedzie na prowincje.
Ale do drużyny jednosezonowej, albo też do zespołu który swoje miejsce w pierwszej lidze "kupił".

Nie wynika to z mojej zawiści ale to smutne. 100 x bardziej bym się cieszył gdyby Wisła lub nawet Lech sięgneły po MP. Poważnie.
Sikor
Czyli jednak sie cieszysz..
Tokar
CYTAT(Maiden @ 13 05 2007, 22:28) *
Bardzo stare, jeszcze głupsze. Typowo łódzkie skądinąd.

Tak czy owak mistrzostwo Polski w tym roku jedzie na prowincje.
Ale do drużyny jednosezonowej, albo też do zespołu który swoje miejsce w pierwszej lidze "kupił".

Nie wynika to z mojej zawiści ale to smutne. 100 x bardziej bym się cieszył gdyby Wisła lub nawet Lech sięgneły po MP. Poważnie.

Ale chyba nie aż tak głupie, jak festiwal piosenki antysemickiej w wykonaniu mieszkańców miasta, w którym znajdowało się największe getto żydowskie, w dodatku siedzących nad faną upamiętniająca powstanie warszawskie blow.gif

Poza tym super promujecie akcję "race są bezpieczne" rolleyes.gif
Maiden
Osobiście nic do tematu żydowskiego nie mam o_O

Nota bene: Powstanie w Gettcie miało tyle wspólnego z Warszawskim co ŁKS z RTSem. Po prostu z racji na rodowód twojego klubu, wielu kibiców, rozmaitych klubów, wam w ten sposób dokucza.
Mi się to osoboście nie podoba. No ale, wiadomo jak jest na stadionach.

A raca? Ta który palneła w łeb łodzkiego dziennikarza? O tym mówisz?
Bo tego dnia przede wszystkim płoneły wasze flagi xD

Tokar
Tu nie chodzi o rodowód klubu, bo tak się składa, że to akurat założyciele ŁKS-u mieli korzenie żydowskie. Nasz klub założyły komuchy cool.gif. Po prostu z racji na to, że kiedyś spora cześć populacji Łodzi to byli Żydzi to tak się już na stadionach utarło, że wrzuty na meczach z łódzkimi drużynami mają charakter okołożydowski.

No za tą akcję z racą możecie ostro beknąć. Lech się zes/rał przed meczem z nami, żeby im stadionu na mecz z wami nie zamknęli i zrezygnował z oprawy, a się może okazać, że stadion owszem będzie, tylko bez kibiców Legii ;>
Tak btw, to pod naszym sektorem strażak sam też miał co gasić sorcerer.gif
Maiden

Flage Sparty Brodnica?

A tak w ogóle, to nie widze nic wstydliwego w korzeniach twojego klubu. Nie ma się czego wstydzić i zwalać na ŁKS...
Tokar
A z jakiego wiarygodnego źródła wiesz o tych korzeniach ? Koledzy na żylecie, kibice ŁKS-u ? rolleyes.gif
Żeby nie było, gdyby nawet takie były fakty, to i tak o kibicowaniu danej drużynie decyduje się z zupełnie innych powodów i nie rozkłada się wtedy historii klubu na czynniki pierwsze, więc miałbym to w du/pie. Chodzi tylko o to, że po prostu mijasz się z prawdą. Zresztą ostatnio Lech na ŁKS-ie "ein, zwei, drei.......pssssssssssss" to niby do nas kierował ? bunny.gif
Łódź rozbudowali Żydzi i Niemcy, taka prawda. Chyba nikomu z ~800 tys. mieszkańców jakoś szczególnie to nie przeszkadza, bo nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.

I nie spinaj się tak z tym paleniem flag, bo co wy spaliliście ? Flagę FC Końskie ? pinch.gif
Maiden
CYTAT(Tokar_Sama @ 14 05 2007, 12:55) *
A z jakiego wiarygodnego źródła wiesz o tych korzeniach ? Koledzy na żylecie, kibice ŁKS-u ? rolleyes.gif
Żeby nie było, gdyby nawet takie były fakty, to i tak o kibicowaniu danej drużynie decyduje się z zupełnie innych powodów i nie rozkłada się wtedy historii klubu na czynniki pierwsze, więc miałbym to w du/pie. Chodzi tylko o to, że po prostu mijasz się z prawdą. Zresztą ostatnio Lech na ŁKS-ie "ein, zwei, drei.......pssssssssssss" to niby do nas kierował ? bunny.gif
Łódź rozbudowali Żydzi i Niemcy, taka prawda. Chyba nikomu z ~800 tys. mieszkańców jakoś szczególnie to nie przeszkadza, bo nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.

Twoje zdanie z pewnością będzie obietkywne smile.gif

CYTAT
I nie spinaj się tak z tym paleniem flag, bo co wy spaliliście ? Flagę FC Końskie ? pinch.gif

Tak, jednego z większych fanclubów Widzewa baby.gif
Tokar
CYTAT
Twoje zdanie z pewnością będzie obietkywne smile.gif

Z pewnością, ale nie aż tak bardzo jak Twoje smile.gif

CYTAT
Tak, jednego z większych fanclubów Widzewa baby.gif

Rozumiem, że prowadzisz statystyki odnośnie liczebność FC Widzewa ?
A które miejsce w tym rankingu zajmuje FC Warszawa ? turned.gif

Panowie skoncza swoje klubowe podjazdy. - Kriseh
Obsolete
CYTAT(janol @ 11 05 2007, 21:22) *
Z jednej strony przykra sprawa dla kibiców ale z drugiej może to być zapowiedź zakończenia tego całego chorego pomysłu z brazylijska Pogonią. Niech się jeszcze zarząd zmieni, to być może futbol w Szczecinie się za jakiś czas odbuduje.

"Pogoń Szczecin chyli się ku upadkowi. Choć sprowadzani do tej pory Brazylijczycy z hukiem spuszczą szczeciński klub do drugiej ligi, właściciel Antoni Ptak ściągnął do Polski kolejnych 17 latynosów!"

http://sport.onet.pl/0,1248675,1535395,wiadomosc.html

sorcerer.gif
janol
W pakietach ich kupuje.
"Kup piętnastu, dwóch dostaniesz gratis"
Tokar
Ta, i wózek z hot-dogami prosto z Copacabany w leasing.
Fan
popierdółkami się przejmujecie . Tu mamy istotne info http://90minut.pl/news.php?id=554499 o Intertoto walczą ( jak to brzmi mellow.gif ) Legia i Lech , którzy zmierzą się w najbliższej kolejce . Ale tak prawde powiedziawszy to żaden z tych tu obecnych w obecnej dyspozycji ( wybaczcie ,ale Widzew to obecnie taka 3 liga niemiecka ) nie ma szans z przecietnym zespołem z Premiership .Chciałbym się mylić , ale zazwyczaj bywa tak ,że po wielkich nadziejach znów nam przyjdzie lizać rany przez okrągły rok i z utęsknieniem wypatrywać tej starej Legii czy Wisły .
Kriseh
To moze zamiast wiecznie oczekiwac na stara Legie czy Wisle to moze warto pomyslec o nowym Zaglebiu czy Belchatowie? Bo kto wie, moze conieco namieszaja w Europie.
yab
na onecie bylo info ze Lenczyk chce odejsc z klubu, bo chce byc blizej rodziny. Mysle ze prezes GKS przekona aby pozostal(kasa,kasa). W przeciwnym wypadku zagramy w pucharach jak przez ostatnie lata....
Zaglebie chce sie wzmocnic, a nie ma gdzie grac w pucharach europy. Mozliwe ze beda grac w kielcach.
Mnie tam brak Legii i Wisly w pucharach wcale nie smuci. Teraz europa uslyszy o innych naszych klubach ;]
Licze ze walke wygra druzyna z Lubina

ps. lol, pamietam jak w pro magazynie Orange Ekstraklasa komentatorzy mowili "Zagłebie Lublin"
lukasz
CYTAT(Kriseh @ 16 05 2007, 14:38) *
To moze zamiast wiecznie oczekiwac na stara Legie czy Wisle to moze warto pomyslec o nowym Zaglebiu czy Belchatowie? Bo kto wie, moze conieco namieszaja w Europie.

nie wiem czy warto myslec bo jaka Belchatow ma wizje przyszlosc pokazala ta przerwa transferowa gdzie sprzedali Matusiaka a juz teraz sie mowi o min. transferach Garguły.już w tej rundzie GKS gorzej grał co dopiero jak odejdzie najlepszy?efekt będzie taki sam jak zawsze w ostatnich latach.a co do Zagłebia to jesli zarzuty o korupcje potwierdza sie to ich miejsce jest w 2 lidze.w Seria A pokazali ,że jesli chodzi o takie rzeczy to nie ma świętości.jesli spadł Juventus to każdy winny klub w Polsce powinien polecieć.co do mistrzostwa w tym roku wcale nie odczuwam czegos ze to stracony rok dla piłki,ze wygrala prowincja czy coś jeszcze.to zwykly sport i wygrywa lepszy Legia lepsza nie byla wiec bez mrugniecia okiem przyjme wiadomosc o mistrzu z Belchatowa czy Lubina.
Kriseh
Zaglebie owszem, moze spasc do 2 ligi, ale to czy bedzie grac w europejskich pucharach zalezy tylko i wylacznie od UEFA. PZPN nie ma nic do tego. Jezeli nie spadniemy, to na pewno nikt nie odejdzie, ponoc nawet sa nawet plany dokupienia kilku wartosciowych pilkarzy (plotki mowia o Kazimierczaku i Grzelaku). Poki co druzyna jest juz ustawiana pod katem europejskich pucharow. Reszta zalezy od prokuratury i Wydzialu Dyscypliny PZPN.
Ja tam bardzo sie ciesze, ze tzw prowincja dostanie szanse wykazania sie w Europie.
Fan
CYTAT
Ja tam bardzo sie ciesze, ze tzw prowincja dostanie szanse wykazania sie w Europie.

przypadki Groclinu czy Amici pokazują dobitnie ,że wioski niekiedy lepiej się sprawują niż większe miasta . Ale to nie ma znaczenia czy w mieście mistrza mieszka 100 tys czy 2 miliony . Istotne jest to jak jak wygląda zarządzanie , czy to nie jest przypadkiem jednosezonowy ''wyskok'' , bo nie oszukujmy sie aby powstrzymać exodus ledwo co wypromowanych piłkarzy trzeba pieniążków lub prowadzić odpowiednią polityke transferową tudzież pracować z młodzieżą . Czy na chwilę obecną którykolwiek klub Orange Ekstraklasy spełnia te warunki ?
ogqozo
Na poprzedniej stronie były cytaty co do zapowiadanych planów Zagłębia i BOT-u. Tak że można być dobrej myśli, że nie będzie wyprzedaży. Wisła już po połowie sezonu oddała najlepszego piłkarza do klubu, który był zagrożony spadkiemm - jak to ma być ta "klasa" w zarządzaniu, to ja podziękuję. Wolę już Bełchatów i Lubin. Oba kluby są zarządzane raczej z głową, nie wymienia się połowy składu co miesiąc. GKS niby sprzedał Matusiaka, ale co z tego? Teraz mają jeszcze lepsze wyniki niż na jesieni. Manchester ostatnio też sprzedał najlepszego napastnika i też nie wyszedł na tym źle.
Oczywiście liczę na GKS, bo Zagłębie to złodzieje.
Kriseh
Aha, czyli te 2 miejsce Zaglebia to dzieki zlodziejstwu? Fajnie masz.
Zreszta kazdy klub ma cos na sumieniu, tylko, ze jednym sie cos udowania a innym nie. Ja ciagle nie wierze w przypadek zatrzymania Jozka F. tuz przed bardzo waznym meczem z Wisla.
janol
CYTAT(Kriseh @ 17 05 2007, 14:22) *
Zaglebie owszem, moze spasc do 2 ligi, ale to czy bedzie grac w europejskich pucharach zalezy tylko i wylacznie od UEFA. PZPN nie ma nic do tego.

Yup. We Włoszech Juvenstus nie zagrał, w Polsce Legia i ŁKS w 1993 też nie. Jak coś UEFA wyniucha, to raczej na puchary nie ma szans. A szkoda, bo pewnie by stadion nowy wybudowali w Lubinie. Na obecnym nie da się grać w Europie. Wg planów jeśli Zagłębie będzie dopuszczone to w grę wchodzą Kielce i... Cottbus ;]

CYTAT(ogqozo @ 17 05 2007, 15:50) *
Na poprzedniej stronie były cytaty co do zapowiadanych planów Zagłębia i BOT-u.

Nie ma takiej drużyny jak BOT. Nie ma takiej drużyny jak Kolporter. Nie ma Groclinu.
Jest GKS, Korona i Dyskobolia.
ogqozo
Jezus Maria. Też kiedyś byłem takim idealistą. Był sobie np. taki Znicz Jarosław, klub koszykarski. Nikt tego nie oglądał, bo grali w 2-3 lidze (odpowiednik piłkarskiej 3-4). Jarosław miasto 40 tys. mieszkańców, no to za wiele naturalnych geniuszy kosza tam nie ma.
Aż nagle... przyszła firma Sokołów. Powstał Sokołów Znicz Jarosław. Sokołów zadbał o halę, zaczął płacić regularnie zawodnikom i trenerowi, żeby mieli gdzie trenować, zaczął sprowadzać zawodników z całej Polski, potem również ze świata, bo samymi Polakami to w kosza nikt nie gra. I tym sposobem w kilka lat zaczęło to stać na jakimś poziomie. W tym rouk był awans do najwyższej ligi, nowa hala, podobno bardzo dobre spotkania.
Firma sponsorująca praktycznie tę drużynę stworzyła własnoręcznie. Dzięki jej za to i uważam, że zasługuje na to, by ją trochę rozreklamować. Gdyby nie reklama, nie miałaby korzyści ze sponsoringu i Znicz dalej gniłby w 3. lidze.
Podobnie jest z BOT-em. Chciałem zwrócić uwagę, że drużyna ta może zyskać właśnie wtedy, gdy wzbogaci się BOT. To jest reprezentacja tej firmy, czy chcesz czy nie. Grają dla niej. Pracują dla pracodawcy.

Wiem, wiem, ty pewnie kibicujesz jakiejś 5-cioligowej kopaninie, w której nikt nie bierze pieniędzy za grę, a kibice przychodzą nie obejrzeć dobrą piłkę, tylko z potrzeby wspólnoty. Ale, wiesz, nie każdy taki jest. Dziękuję BOT-owi, że próbuje coś rozruszać w polskim sporcie.
janol
Obyśmy nie doczekali w piłce nożnej sytuacji z żużla czy siatkówki. Trzeba siać, siać i siać
Jest tyle sposobów reklamowania: koszulki, bandy, nazwa stadionu. Od historycznych nazw klubów wara. Takie moje zdanie.
Fan
ee , ale nawet Barcelona schańbiła się umieszczajac reklame na koszulkach . Tradycji teraz nikt nie szanuje , liczy się pieniadz . Jesli ich nie masz to ladujesz w 4 lidze wzorem GkS Katowicu bądz rozwiazujesz działalnośc .

Z przyjemniejszych spraw donoszą ,że dochrapaliśmy się pierwszego kanału traktującym w całości o zespole piłkarskim http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=...ArticleId=44804
stona
Zhańbiła? No weź, skądś trzeba brać pieniądze. A co do marketingu w polskiej lidze. Nie żebym się chwalił ale taki marketing Lecha Poznań wg. mnie jest pierwsza klasa. Amica bardzo rozkręciła akcje reklamową. Billboardy ,reklamy na przystankach. Nie wiem jak tam jest w WaWie, czy na to całe 90lecie Legii też takie coś macie? Czy raczej wiedzą o tym tylko kibice?
janol
A przypomnijcie mi jeszcze jaką to reklamę umieściła Barcelona? Czy aby nie UNICEFu? A jeśli tak to co w tym "hańbiącego" (przez "h", nigdy inaczej ;] )?
Zresztą koszulki jestem w stanie przeboleć, ważne jest jedynie, żeby nie było tak jak w siatkówce, gdzie reklamy są na każdym cm2 stroju.
stona
Żeby tylko stroju , popatrz na parkiet XD No trochę był ból jak Lech dostał w bonusie Kreisel :| Na szczęscie to już za nami. Amica czai co to dobry marketing.
janol
CYTAT(stona @ 17 05 2007, 22:16) *
Żeby tylko stroju , popatrz na parkiet XD No trochę był ból jak Lech dostał w bonusie Kreisel :| Na szczęscie to już za nami. Amica czai co to dobry marketing.

Szkoda, że tylko marketing. No ale o tym to dyskutować można na forum klubowym ;]
stona
No wiesz Janeczko. Wg mnie 4 (może 3) to nie tak źle jak na taki zespół. Co prawda poza Kwintem nikogo nie kupili dobrego no ale zobaczymy tego lata jak to będzie z transferami.
Tytek
Barcelona umiesciła rekalme UNICEFU,ale za to Barca nie bierze pieniędzy tylko reklamuje tą organizacje za darmo i co sezon wpłaca na ich konto sporą kase!!!
Więc to zaden sponsor tylko reklama za którą Barca placi!!
Obsolete
Janol zbastuj, bo skonczysz jak Krzychu, prawilny Slazak icon_twisted.gif

http://img143.imageshack.us/img143/1582/krzychuuml7.jpg
janol
To było moje poprzednie konto ;]
Koniec OT
Senshi
CYTAT(janol @ 17 05 2007, 21:39) *
A przypomnijcie mi jeszcze jaką to reklamę umieściła Barcelona? Czy aby nie UNICEFu? A jeśli tak to co w tym "hańbiącego" (przez "h", nigdy inaczej ;] )?
Zresztą koszulki jestem w stanie przeboleć, ważne jest jedynie, żeby nie było tak jak w siatkówce, gdzie reklamy są na każdym cm2 stroju.

A calkowita przesada bylyby nazwy klubowe, np Dajsman slask wroclaw.

Wyobrazacie sobie polskie kluby z wielka tradycja?:

REMES Lech Poznan
Bosman Pogon Szczecin
Wisla Tyskie Krakow
Legia Krolewskie

xD
Fan
A jednak . Bełchatów dostaje w pipe od Korony 3-5 (kiedy skrót na youtube ???!!) i walka o mistrza zaczyna się od nowa . Przypomnijmy ,że w tym tygodniu Zagłebie spotka spotka sie z Łęczną także można spokojnie dopisać 3pkt i pare kolejnych brameczek . GKS ma jeszcze do rozpracowania Wisłę u siebie ( na moje oko wygrają ) i Pogoń na wyjezdzie .Lubin zaś podejmuje Widzew u siebie i to będzie meczyk smile.gif spotkanie na Łazienkowskiej z Legią .
Walka o 1 miejsce będzie się rozgrywać do ostatniej kolejki . Dawno już nie było takiej sytuacji .
janol
To co robiła obrona GKSu, to się we łbie nie mieści. Trzecia i czwarta bramka powinna być pokazywana w filmach instruktażowych jak nie należy grać w defensywie.
Lipa
Łęczna ogrywa vice lidera wink.gif 2:1 ! Tym samym zapewnia sobie spadek tylko do ... 3 ligi ! tongue.gif

Wniosek taki, że z 2 ligi wejdą 4 zespoły smile.gif
ogqozo
Noż tragedia. Napastników mają świetnych, siła ataku naprawdę duża nawet bez Graguły, fajnie się to ogląda, ale gra obrońców to masakra. GKS o tym wie i w przerwie kupił np. Pawła Magdonia, który był uważany za jednego z czołowych stoperów ligi i nawet dostał powołanie od Leo, ale... w Bełchatowie zszedł na psy. Tydzień temu fatalny błąd przy jedynej straconej bramce, teraz tak ze dwie niewybaczalne pomyłki.
Pomyślałem, czy by nie kupili np. Głowackiego. Naprawdę jestem ciekaw, czy po zdobyciu mistrzostwa nowy mistrz zacznie wykupywać Wisłę i Legię, czy jednak będzie odwrotnie. Bo przecież na samych piłkarzach z zagranicy nie da się zbudować klubu na Ligę Mistrzów. A BOT kasy mógłby odłożyć.

Wydaje się, że przyszła kolejka będzie decydująca. Wisła to zawsze Wisła, gra najgorzej od wielu lat, ale z taką Legią wygrać potrafiła. Być może będzie mieć szanse na 3. miejsce jeszcze, ponadto na pewno pragnie się zemścić za słynny mecz w Krakowie sprzed pół roku. Jeśli GKS utrzyma we wtorek przewagę, to mistrza ma praktycznie w kieszeni.
Fan
ROTFL , do czego to doszła by Legia biła się o Intertoto ;D a tak wynika z tego http://www.sport.pl/pilka/7,65050,4144548.html opisu . Nie wiem czy można polegać na tym Trzeciaku bo w gadaniu to wyrobił się niemalże jak Lepper to trzeba przyznać , ale co do tych transferów z Hiszpanii byłbym ostrożny .
stona
Brawo dla małp z warszawy[bo tak trzeba ich nazwać](dobrze że siedzicie w "klatce"). Najlepszy mecz w tym sezonie (chodzi mi o oprawę) i oczywiście chłopcy ze stolycy musieli to zepsuć rzucając race w Nasze sektory. Brawo, pokazujecie tylko poziom jaki panuje w waszym mieście ( hehe stolica , żałosne )

PS. Mogę dostać warna. W tym momencie mi to wisi

Ps2. ehhh, żeby nie było za różowo debil jakiś z Poznania musiał przebiec przez boisko
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.