Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Idea Extraklasa + puchar PL (rozmowy tylko o lidze polskiej)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Sado
ty kur,wa rzemieniu kilka osób nie świadczy o całym mieście.
Więc zamknij ku,rwa pysk.
stona
Wbrew pozorom właśnie świadczy. To oni reprezentowali dziś stolyce w Poznaniu i dali właśnie takie świadectwo. Nie wyzywaj mnie bo to niegrzecznie. Meczyk był bardzo ładny. Legia atakowała a Lech strzelał bramki biggrin.gif
Sado
W takim razie cały Poznań to banda buraków. Świadczy o tym kibic, który wbiegł na murawę. Eh, źli są przez to wszyscy Poznaniacy.
No z lekka przyfarcił lech w tym meczu.
stona
No nie twierdzę że dzięki temu kolesiowi możemy być do końca dumni z meczu. Ale powstaje offtop.W każdym bądz razie zaraz dostaniemy po kilka % i się skończy wink.gif Kto mi powie co pisało na transparencie wywieszonym w 2 połowie ??
babciahania
Legia zagrała najlepszy mecz w tym sezonie, a Lech grał z kontry i nas wypunktował.

Fabian zawalił 2, jak nie 3 bramki.

najbardziej żałuję nie wyniku, tylko tego że nie pojechałem a miałem ku temu okazję.

Niech teraz na Lechu zawsze będzie taka atmosfera, bo spinanie się raz w roku na nas jakoś wam chwały nie przynosi.
Trzeba to przyznać że przy takim dopingu, przeciwnicy mogą mieć miękkie nogi, Legia takich nie miała. Legia nie miała skuteczności.

brawo Surma! odejdź w końcu,
stona
Hehehe, co mecz jest kilkanaście tysięcy kibiców,więc z tym spinaniem się akurat w przypadku Lecha nie trafiłeś. A że na meczu z Legią właściwie zawsze jest komplet to norma. Wątpię żeby kiedykolwiek na meczu np z Wisłą Płock (noł ofens) było tylu. Po prostu liczy się też klasa rywala, a Legią to wciąż drużyna z najwyższej półki.

Ps. co z tym transparentem??
Maiden
Nie wciskaj ludziom kitu. Wszyscy wiedzą że Lech spina się raz do roku na Legia. No, te kilkanascie tysięcy będzie na Wiśle czy Widzewie ale nic więcej.

Kocham was za to. Spinacie się na mecz z Legią niczym by KRÓL przyjeżdżał do Poznania. Ot, całe miasto musi wyleść na stadion. Piękne. Zresztą, Legia przyciąga tak kibiców na każdym, w każdym innym mieście, na każdym meczu więc...

Mówisz Stona o odpowiedzialności zbiorowej? OK! Pamiętasz "Poznańskie słowiki" i ich nieszczęsnego poznańskiego dyrygenta? Wspaniale! Jesteś pedofilem!
Gratuluje Ci toku myślenia. Mówisz że jesteśmy małpami? Transparent "Legia tirówka" był z pewnością bardzo wyszukany, zawierający w sobie ukrtyte, intelektualne przesłanie.

Co do meczu: Lech miał PIEKIELNEGO farta, a nasz "kanonier" zawalił dwa gole. No ale w piłce liczą się bramki a ponoć wygrywa lepszy. Nieważne. Śmieszą mnie tylko Lechici którzy deklarują że w przyszyłem sezonie pod wodzą Frania zdobędą MP xD
stona
Nie no, puchar zdobędzie Ledżija. Jasne, bo są debeściaki i nie potrafią wykorzystać kilku(nastu) sytuacji do strzelenia bramki. Nie mówię o odpowiedzialności zbiorowej. Chodzi mi o to że na MECZU zachowanie JEDNEGO kibica może zepsuć opinię o wszystkich kibicach danej drużyny. Dajmy na to ten wybryk z rzutem flarą. Jeśli będzie coś o tym meczu w tv (a będzie wink.gif ) to kibice Legii zostaną przedstawieni jako chuligani którzy przyjechali narozrabiać. Nikogo nie będzie interesowało że reszta była spokojna. I na pewno zostanie to potraktowane inaczej niż ten debil który przebiegł przez boisko ( w końcu on nikomu krzywdy nie zrobił). Musisz spojrzeć na tę sprawę tak jak spojrzą na nią media. Dla nich nie liczy się że przez 90% czasu było oki. Był jeden wyskok i pewnie na tym się skupią. Nie wyjeżdżaj mi tu ze słowikami bo nie ma to związku z cała sprawą.

To wasze Stolycowe przekonanie że spinamy się na mecze z Legią naprawdę mnie bawi. Oblookaj jutubi i mecze z Widzewem czy kimkolwiek innym ( pomińmy milczeniem mecze ze outsiderami). U nas jest co mecz kilkanaście tysięcy kibiców. W żadnym innym klubie w Polsce tak nie ma, zaprzeczysz? Jak już wspomniałem jasne jest że na Legię ( w końcu mistrz (jeszcze tongue.gif ) przyjdzie więcej. W każdym kraju tak jest (w większości) ,że nie na wszystkie mecze przychodzi komplet.

Dlaczego Cię śmieszą? Od bodajże(sklera wink.gif ) 9 meczy nie przegraliśmy. Mają prawo optymistycznie patrzeć w przyszłość. A Smuda jest na pewno lepszym trenerem niż Jacek Z.
Maiden
Plączesz się, zobacz co napisałeś pod wpływem emocji mellow.gif
CYTAT
Brawo dla małp z warszawy[bo tak trzeba ich nazwać](dobrze że siedzicie w "klatce"). Najlepszy mecz w tym sezonie (chodzi mi o oprawę) i oczywiście chłopcy ze stolycy musieli to zepsuć rzucając race w Nasze sektory. Brawo, pokazujecie tylko poziom jaki panuje w waszym mieście ( hehe stolica , żałosne )

sorcerer.gif

A tak NB to 300 naszych nie weszło na mecz? Dlaczego? To wiedzą w Poznaniu.

CYTAT
o wasze Stolycowe przekonanie że spinamy się na mecze z Legią naprawdę mnie bawi. Oblookaj jutubi i mecze z Widzewem

Słuchaj, nie podawaj mi tu prosze meczu z Widzewem, bo wam tam się kroi zgoda. Wzajemne bicie sobie prawa, przyznanie dwukrotnie większej puli biletów widzewiakom itp. Zresztą... Na Widzewie była oprawa? Nie. A wiesz czemu? Bo spinaliście się na mecz z nami xD

A tak na marginesie. Wszyscy się nią podniecali a nie było w niej nic specjalnego. Naprawde.

Smuda lepszym trenem od Zielka? Bez dwóch zdań. I co z tego? Zielu jest trenerem tymczasowym.
janol
A teraz krótki komunikat: zamknijcie pyski, bo bełkoczecie obaj.

Tylko jeszcze sie do dwóch rzeczy odniosę:
- zgoda z Widzewem: mehehehehehe
- brak oprawy na Widzewie ze względu na spinanie się na mecz z Legią: mehehehehe

Julek, wyluzuj ;]

ogqozo
Na mnie największe wrażenie robi wynik z Reymonta. Czterema golami to tutaj Wisła ostatni raz przegrała... ojj, nawet nie wiem, ale pewnie ktoś to wyciągnie niedługo. Rzeź niewiniątek. Król remisów rozbija Wisełkę na jej własnym obiekcie. 8. miejsce w tabeli. Jeśli dobrze liczę, to Odra Wodzisław może jeszcze wyprzedzić nas w tabeli. Gorzej być nie może.
stona
CYTAT(Maiden @ 20 05 2007, 10:57) *

A co nie mieli biletów? No ja nie wiem czemu nie weszli. Zapytaj ich dlaczego nie zostali wpuszczeni, powinni widzieć, bo ja nic o tym nie słyszałem.

PS. LOL, sztama z kimś z Łodzi? No weź się nie kompromituj.Przyjedź do Poznania i zapytaj o to ,jak tu się mówi o Łodzi. Nie będę cytował bo bana dostanę za teksty o wiosce i Żydach wink.gif

Sado
stona mówisz o 'małpach' z Warszawy, a ktoś od was rzucił w Fabiana racą (ale nie trafił). Powinni was trzymać w klatkach bandyci! ! ! !11 ! ! ! 1 1 ! 1
Mendrek
A propo meczu Korona vs. BOT - oglądałem drugą połowę w KFC i powiem, że czułem jakby grał ktoś w Fifę na amateurze, bo obrońcy tam niezbyt istnieli. Fajnie to wyglądało, jakby ktoś nagle podpiął pada, po czym co rajd to gol biggrin.gif Fajny mecz, było na co popatrzeć, BOT nie wyrabiał pod koniec, a Korona grała niezwykle skutecznie. Widocznie BOT-owi Garguły brakło. Moim zdaniem Beenhaker powinien przyglądać się piłkarzom BOT-a i Korony smile.gif
lukasz
z tymi racami to niezła lipa ,bo przed meczem legia widzew mielismy szanse na dodatkowe miejsce w PU z powodu fair play.rzucanie w postronnych pozbawilo nas tej szansy;/
Maiden
CYTAT(stona @ 20 05 2007, 12:14) *
CYTAT(Maiden @ 20 05 2007, 10:57) *

A co nie mieli biletów? No ja nie wiem czemu nie weszli. Zapytaj ich dlaczego nie zostali wpuszczeni, powinni widzieć, bo ja nic o tym nie słyszałem.

PS. LOL, sztama z kimś z Łodzi? No weź się nie kompromituj.Przyjedź do Poznania i zapytaj o to ,jak tu się mówi o Łodzi. Nie będę cytował bo bana dostanę za teksty o wiosce i Żydach wink.gif

No jasne że nie wiesz bo co to Cię obchodzi.
Może po meczu z Widzewem nie biliście sobie obustronnie braw co?

Żenada :F

Odnośnie plotek o Grzelaku i Kaźmierczaku: Wątpie. Zapewne zostaną w Portugali.
ogqozo
CYTAT
LOL, sztama z kimś z Łodzi? No weź się nie kompromituj.Przyjedź do Poznania i zapytaj o to ,jak tu się mówi o Łodzi. Nie będę cytował bo bana dostanę za teksty o wiosce i Żydach

CYTAT
No jasne że nie wiesz bo co to Cię obchodzi.
Może po meczu z Widzewem nie biliście sobie obustronnie braw co?

Żenada :F

Wy się licytujecie, kto kogo bardziej nienawidzi? A, to spoko.
janol
Poruszanie tematyki kibicowskiej na forum dla nastoletnich konsolomaniaków trąci śmiesznością. A już zwłaszcza wszelkie licytacje, gadanie o zgodach, kosach itd.
Bawcie sie na swoich forach klubowych albo kibice.net.

Jakby przekaz nie był dostatecznie zrozumiały: następne wpisy w tym temacie, które nie dotyczą aspektów sportowych naszej rodzimej ligi będą usuwane.
babciahania
lukasz, to chodziło o mecz w Wiedniu i ognie bengalskie.

"Polska nie weźmie udziału w losowaniu, bowiem w tegorocznej klasyfikacji zajęliśmy 13. miejsce. Zabrakło kilku punkcików, na przykład tych, które odebrano nam za skandaliczne zachowanie grupy kibiców Legii, którzy w meczu przeciwko Austrii Wiedeń odpalili ognie bengalskie, przez które trzeba było przerwać na kilka minut mecz."
PS 15.05

rzeczywiście "skandaliczne" zachowanie.
Miało być losowanie 2 drużyn z 9, albo 10 pierwszych federacji. Czy to oznaczało automatyczne miejsce w PE? Nie.
lukasz
CYTAT(babciahania @ 20 05 2007, 16:23) *
lukasz, to chodziło o mecz w Wiedniu i ognie bengalskie.

"Polska nie weźmie udziału w losowaniu, bowiem w tegorocznej klasyfikacji zajęliśmy 13. miejsce. Zabrakło kilku punkcików, na przykład tych, które odebrano nam za skandaliczne zachowanie grupy kibiców Legii, którzy w meczu przeciwko Austrii Wiedeń odpalili ognie bengalskie, przez które trzeba było przerwać na kilka minut mecz."
PS 15.05

rzeczywiście "skandaliczne" zachowanie.
Miało być losowanie 2 drużyn z 9, albo 10 pierwszych federacji. Czy to oznaczało automatyczne miejsce w PE? Nie.

a ja słyszałem ,ze chodziło o mecz z widzewem kiedy reporter dostał racą...
babciahania
CYTAT
Przegląd Sportowy 05-15

CYTAT
A już dzisiaj w Glasgow odbędzie się losowanie federacji, które będą mogły wystawić dodatkowy zespół w Pucharze UEFA w kolejnej edycji

CYTAT
Obecny ranking, obejmujący okres od 1 czerwca 2006 do 30 kwietnia 2007wygrali Szwedzi.

Mecz z Widzewem był 12 maja,

CYTAT
Pod uwagę brano tylko i wyłącznie mecze organizowane pod egidą europejskiej federacji, ale obejmujące wszystkie kategorie wiekowe, również w piłce kobiecej.

Bracia Tashibana(H&R
4:0 z groclinem ha ha liczba dnia to siedem jak siedem zespołów lepszych od Wisły w lidzę tylko (L)
janol
CYTAT(Bracia Tashibana(H&R @ 20 05 2007, 18:50) *
4:0 z groclinem ha ha liczba dnia to siedem jak siedem zespołów lepszych od Wisły w lidzę tylko (L)

W świetle wczorajszego wyniku ten post jest zabawny ;]

Ciekawie będzie się działo w dwóch ostatnich kolejkach: GKS Bełchatów i Zagłębie walczą o mistrzostwo, Legia, Lech, Korona o miejsce na "pudle", a Górnik Zabrze i Wisła Płock o utrzymanie.
Liga niby nudna a tu takie szlagiery ;]
ogqozo
Mistrzowski wywiad Oresta Lenczyka przed decydującymi meczami. Normalnie taki polski Mourinho:
http://www.sport.pl/sport/1,65025,4146782.html
Wiele osób go od dziesięcioleci nie lubi, bo arogancki, wymądrza się, prowokuje, plecie. Ja tam wolę jego pewność siebie niż Wsiowego Franka albo "trenerów zastępczych" Wisły czy Legii ("ee.. no bo, ten... postaramy się wygrać następny mecz, ale nic nie obiecujemy...").
Najlepszy imo ten fragment:
Chce mi pan pysk zamknąć? Nikomu się to nie uda. Nigdy nie będę przydupasem żadnego prezesa, działacza, dziennikarza, a nawet ministra. Niech pan zapamięta: mam czyste sumienie.

Uważam też, że dobrze mówi. "Wielcy" odpadają z wicemistrzami Gruzji, a ciągle się panoszą. Uważają, że mają zapewnioną dominację w Polsce po wsze czasy, że jak im coś nie wyjdzie, to i tak tylko przypadek. Koronny przykład: Wisła stwierdza, że chętnie kupi Łukasza Gargułę, bo potrzebuje rozgrywającego. 8. zespół tabeli ma ochotę na kluczowego gracza drużyny liderującej! To tak, jakby np. Newcastle Utd nagle uznało, że przydałby się im Cristiano Ronaldo.
GKS ma niepowtarzalną okazję pokazać, że "wielcy" się mylą, i zrzucić ich z piedestału. Na dłuższy czas? Oby.
Bracia Tashibana(H&R
Wracając już ostatni raz do wydarzeń podczas meczu "Duma Pyrlandii" kontra (L) na którym swoją drogą byłem to całe zajście z rzucaniem rac sprowokował jakiś debil których jak pamiętamy tego dnia sporo przyszło lub przyjechało rzucając butelką w nasz sektor i trafiając w jednego z kolegów nie staję również po stronie tych którzy zaczęli rzucać racami i nie usprawiedliwiam ich ps w wakacje (L) będzie grać w pucharach a Poznań kolejny sezon kolejne rozczarowanie!!! tylko Legia
izon
A Cracovia pierwszy raz chyba od 60 lat w tabeli przed Wisłą.W końcu to ja bede mógł w kłótniach powiedzieć:"Ty popatrz lepiej na tabele kto jest lepszy" smile.gif
Fan
Lenczyk dopierniczył Zimochowi w studiu ,że jest upierdliwy jak stara baba ;D Dość ordynarny koleś . Ale szanuje go za to ,że mówi bez ogródek , to co myśli i nie liże tyłków ani dziennikarzom ani prezesom . Co ciekawe , w dzisiejszym wywiadzie dla gazety.pl stwierdza ,że jesli Belchatów trafi na kogoś z Zachodniej Europy ( w moim rozumowaniu to jest od hmm od Norwegi wzywż ) to nie stoi na straconej pozycji argumentujac to ,że w lecie nikt nie jest w pełnej formie . Bojowe nastawienie trzeba przyznać .
Jakuza
CYTAT(izon @ 21 05 2007, 20:38) *
A Cracovia pierwszy raz chyba od 60 lat w tabeli przed Wisłą.W końcu to ja bede mógł w kłótniach powiedzieć:"Ty popatrz lepiej na tabele kto jest lepszy" smile.gif

Cieszcie się póki możecie tongue.gif
babciahania
Jakuza

oj nie powiedziałbym tak. Nasz kolejny koń trojański wparował do was, Jacek Bednarz.
ogqozo
CYTAT(Fan)
Co ciekawe , w dzisiejszym wywiadzie dla gazety.pl stwierdza ,że jesli Belchatów trafi na kogoś z Zachodniej Europy ( w moim rozumowaniu to jest od hmm od Norwegi wzywż ) to nie stoi na straconej pozycji argumentujac to ,że w lecie nikt nie jest w pełnej formie . Bojowe nastawienie trzeba przyznać .

Wierzę w Lenczyka jak w nikogo, bo to w końcu on był sprawcą największego szoku, jaki widziałem - czyli odrobił 4 gole z Saragossą. Potem go wywalili, bo był zbyt krnąbrny. Pretekstem były - o ile pamiętam - 2-3 mecze bez zwycięstwa w lidze, chociaż Wisła była po nich liderem. W każdym razie dobrze pamiętam, że, nawet jak na Wisłę, powód zwolnienia był kompletnie absurdalny. W tej chwili Orest broni honoru jako najdłużej zatrudniony szkoleniowiec w Ekstraklasie, choć - jak czytamy w wywiadzie - może już niedługo.
Fan
ludzie co za emocje Zagłębie znów liderem ! biggrin.gif
Słucham radia i sytuacja zmieniała się z minuty na minute . Do przerwy Lubinianie prowadzili z Widzewem by nagle w prostacki jak to ujął komentator dać sobie strzelić dwie bramy rywalom , którzy w pierwszych 45 minutach oddali jeden celny strzał excl.gif w Bełchatowie na tą wieść feta kibice wyją ze szczęścia , ale sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie Michniewicz daje idealne zmiany bowiem już chwile po wejściu na bosiku zmiennik ( Portugalczyk bodaj ) strzela brame na 2-2 i pozniej z czasem przewaga lidera wzrasta czego udokumentowaniem są dwie kolejne . Bełchatów zaś spięty i bez pomyslunku niewykluczone że straci szanse na historyczny sukces w tym małym miasteczku .
Uff , do czego to dojdzie na Łazienkowskiej gdzie Legia przyjmie Zagłębia .Zapowiada świetny mecz, miejmy nadzieje bez chuligańskich wybryków .
Bracia Tashibana(H&R
Walczyć trenować Warszawa musi.... 2:1 w Wodzisławiu i trzecie na koniec a miała być obrona tytułu cieszę się tylko dlatego że teraz ci wszyscy napinacze z Krakowa i Poznania patrzą na nasze plecy biggrin.gif
Kmiot
CYTAT(Fan @ 22 05 2007, 21:12) *
Michniewicz daje idealne zmiany bowiem już chwile po wejściu na bosiku zmiennik ( Portugalczyk bodaj ) strzela brame na 2-2

Dokładnie to Rui Miguel, który ma przebłyski geniuszu jak w tej akcji
http://www.youtube.com/watch?v=ZU0UOM7QwCk
rzadko takie coś oglada się na polskich boiskach.

CYTAT
i pozniej z czasem przewaga lidera wzrasta czego udokumentowaniem są dwie kolejne .

Bezcenny Piszczek, który mieszka w klatce mojej koleżanki, która mnie holowała ostatnio do szpitala ;]
Szpan jak chu'j. Zazdrościć mi trzeba.
Koleżanki, nie szpitala.

CYTAT
Uff , do czego to dojdzie na Łazienkowskiej gdzie Legia przyjmie Zagłębia .Zapowiada świetny mecz, miejmy nadzieje bez chuligańskich wybryków .

Kwestia mistrzostwa w rękach piłkarzy z Lubina, bo ciężko oczekiwać, że GKS straci punkty z Pogonią ;d

W Lubinie to i tak największy sukces od 15 lat. Niespodziewany, dodajmy.
Kriseh
CYTAT(Fan @ 22 05 2007, 16:28) *
Lenczyk dopierniczył Zimochowi w studiu ,że jest upierdliwy jak stara baba ;D Dość ordynarny koleś . Ale szanuje go za to ,że mówi bez ogródek , to co myśli i nie liże tyłków ani dziennikarzom ani prezesom . Co ciekawe , w dzisiejszym wywiadzie dla gazety.pl stwierdza ,że jesli Belchatów trafi na kogoś z Zachodniej Europy ( w moim rozumowaniu to jest od hmm od Norwegi wzywż ) to nie stoi na straconej pozycji argumentujac to ,że w lecie nikt nie jest w pełnej formie . Bojowe nastawienie trzeba przyznać .

Po czesci sie z tym zgadzam. Ale trzeba przyznac, ze ostatnio zachowuje sie conajmniej wulgarnie. Nawet jak na niego, chyba mu nerwy puszczaja. Bo ja rozumiem jego bezkompromisowosc i cenie go za to, ale jest cienka linia miedzy tym a chamstwem, a pan Lenczyk ostatnio niestety tak sie zachowuje...
ogqozo
Cóż, próbował Lenczyk w różnoraki sposób zmotywować piłkarzy, ale nie wyszło. Mistrzostwo przegrane na ostatniej prostej. Niby Zagłębie może jeszcze przegrać z niewalczącą o nic Legią, ale... takie rzeczy się nie dzieją. Prędzej uwierzę w jakieś 6-0 dla Zagłębia niż w chociażby remis. A Wiśle akurat w Bełchatowie zachciało się dobrze zagrać. (pipi)a, wiedziałem, że tak będzie.

Szkoda mi trochę GKS-u. Wygrał najwięcej meczów, strzelił najwięcej goli, ma fajniejszego i uczciwszego trenera. Lubinianie -jakby nie patrzeć - awans do I ligi sobie kupili, i jestem pewien, że gdyby nie walczyli o mistrzostwo, to zostaliby zdegradowani podobnie jak Arka. Ale że są teraz potęgą, to w niepamięć idą czasy, gdy wygrywali 1-0 z Bełchatowem po zupełnie absurdalnych decyzjach sędziowskich.
Kriseh
Kwestia kupienia awansu do I ligi zostawmy, kazdy wie jak bylo. Ale to, ze GKS gral najlepiej to bym polemizowal. Co sie stalo jak Matusiak odszedl? Nagle oprocz Ujka nie ma kto strzelac goli. A w Zaglebiu po "odejsciu" Chalbinskiego? Popatrzcie na wyniki. Faktem jest, ze to Zaglebia gra teraz efektowniejsza pilke niz Belchatow, ktory ostatnio chyba sie psychicznie spalil. Jak to powiedzial Leszek Miller - mezczyzne poznaje sie po tym nie jak zaczyna, ale jak konczy. I skonczy sie chyba mistrzostwem Zaglebia, tak samo zasluzonym jak Belchatowa. I nie ma tutaj nic do rzeczy afera z przeszlosci.
Bracia Tashibana(H&R
"Ulica mówi" że (L) ma zagrać na 50% delikatnie mówiąc lepiej żeby się nie sprawdziło bo bilet już kupiłem a kibiców trzeba szanować
Lipa
CYTAT(Bracia Tashibana(H&R @ 25 05 2007, 14:33) *
"Ulica mówi" że (L) ma zagrać na 50% delikatnie mówiąc lepiej żeby się nie sprawdziło bo bilet już kupiłem a kibiców trzeba szanować

I tak będzie ... Nie wierzę, że Legia zagra ze 100% zaangażowaniem ( chce się pomylić ! ) ;] Prezes Zagłębia zamiast swoim piłkarzom wypłacić premie, wypłaci je Legionistom ... wink.gif Cała nasza polska piłka.

Ps. Osobiście nie mam nic do Zagłębia wink.gif
ogqozo
Zagłębie nadal jest zagrożone degradacją i powód ku temu jest świetny, mianowicie zwykła sprawiedliwość. Zdegradowano 2 kluby, możnaby i Zagłębie. We Włoszech jako doszło do tego, że Juventus, klub który świetnie radził sobie także w Europie, poleciał do Serie B.

Piszę o tym, bo trzebaby mieć naprawdę tupet na ich miejscu, by się układać z Legią finansowo. Ale co innego korupcja, co innego fakt, że Legia ma na bank trzecie miejsce i chce już zacząć wakacje, bo tuż po meczu z Zagłębiem walczy w Pucharze Ekstraklasy, a w lipcu Puchar Intertoto. Po co męczyć się w lidze? Tak więc jest to niemal wymarzony rywal dla Zagłębia.

Jeśli jednak wziąć pod uwagę, że nawet remis daje mistrzostwo GKS-owi, to stwierdzam, że jakąś nadzieję Bełchatów może mieć. Ot, Legia pogra na luzie, może coś strzeli i wystarczy.
Podobno obaj trenerzy zapytani o szanse mówią fity-fity, IMO Zagłębie ma 80%.
Fan
ja sądzę ,że Legia uratuje tyłek Lenczykowi . Co jak co ale Legioniści powinni sobie poradzić z Zagłębiem , które traci bramki w dosyć komicznych oklicznościach . Pytanie czy potraktuja to spotkanie poważnie jest trochę niepoważne wink.gif wszak w pucharze intertoto dużo meczów nie zagrają . Przypomnijmy jednak wszystkim ,że Zagłębie musi wygrać na Łazienkowskiej bo kompromitacja w Szczecinie raczej nie jest zapowiadana . Przeliczając szanse na procenty daje GKSowi 80 % , i z sympatii , ale i także realnych mozliwości tych dwóch drużyn podczas europejskich rozgrywek .
ogqozo
Zostało 45 minut do końca sezonu i w tej chwili Bełchatów jest mistrzem. Zagłębie nawet przegrywało po bramce Nędzy ale przed chwilą Arboleda wyrównał i zaraz potem skończyła się pierwsza połowa. Mimo to nadal uważam, że motywacja zrobi swoje i prędzej czy później jeszcze coś ustrzelą. W każdym razie walka jest zacięta.
Sado
Nie ma mnie na meczu kurde.
Legia ciśnie strasznie, conajmniej 5 sytuacji do strzelenia gola. Brak skuteczności- tak samo, jak z Lechem.
Maiden
Spoko maroko. Trzeciak nam sprowadzi jakiegoś ultra - Włodara sorcerer.gif
Fan
tragedia 2-1 prowadzi Zagłębie ;/ Legia podobno zamknięta w obrębie własnej 18-tki ohmy.gif
Maiden
Lenczyk się zesrał cool.gif

Haha
ogqozo
Nic już z tego nie będzie. Zagłębie mistrzem.
Maiden
Czekam na wypowiedzi Lecha i Lenczyka po meczu. Boże jak ja takich ludzi nie lubię ; /
Fan
S(pipi)YSYN SĘDZIA (pipi)ANY W dUPE wallbash.gif sciana_.gif chair.gif censored2.gif
Sado
Zagłębie wcale nie kupuje meczów. Od II ligi do mistrzostwa- ciekawe ile wydali na sędziów.
'Mistrza przy stole (...)'
Maiden
A teraz niech Lenczyk, Lech i nasi forumowi Bełchatowianie zaczną paplać na sędziego, lub jescze lepiej że mecz został sprzedany.
Miejcie pretensje do Lenczyka że źle ustawił GKS na mecze z koroną czy wisłą. Ot co.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.