Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Idea Extraklasa + puchar PL (rozmowy tylko o lidze polskiej)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
psx18

Biała gwiazda zdobędzie mistrzostwo i tyle.
Fan
no Legia kiedyś awansowała do LM .Nawet z powodzeniem .

co do ligi , stadiony buduja , Listkiewicz co by nie mówić wprowadza(ł) systematyczne zmiany , oswietlenie , sztuczne murawy 10 lat temu to bylo czyste science fiction teraz warunek by otrzymac licencje ( poki co otrzymal ja kazdy ;]) . Dalej stadiony w Kilecach przyszedl czlowiek z ambicjami na puchary i bach w ciagu 3 sezonow Korona awansowala do ekstraklasy , w Groclinie podobnie za sznurki pociaga Drzymala , ktory zwalnia trenera dopiero po sezonie a zespol dzielnie walczy z Lens , Hertha czy Manchesterem . W Legii i Wisle sa podobno pieniadze ale sa i gorace glowy prezesow , ktorzy nie znaja slowa cierpliwosc . Przeca 2 lata temu Wisla ktora spie.rdolila sprawe w Atenach mogla nabic licznik i grac w przyszlym sezonie jako rozstaawiony w 3 rundzie . Czaicie LM mogla byc jeszcze blizej , na wyciagniecie
Liga slaba prawda ale Rzymu od razu nie zbudowali ludzie , aby reforma przyniosla efekty trzeba dlugich lat udreki i kompromitacji w Europie . Jedyna nadzieja pozostaje repra , ktora o dziwo nadal jest na pierwszym miejscu w grupie . Zadziwia mnie ta sytuacja , nasi nie daja rady pod wzgledem motorycznym z Rumunami , zzagranica zas graja glownie ogony badz grzeja lawe . Ja sie pytam : skad te sukcesy ? ohmy.gif
lukasz
CYTAT(Fan @ 5 08 2007, 22:10) *
no Legia kiedyś awansowała do LM .Nawet z powodzeniem .

co do ligi , stadiony buduja , Listkiewicz co by nie mówić wprowadza(ł) systematyczne zmiany , oswietlenie , sztuczne murawy 10 lat temu to bylo czyste science fiction teraz warunek by otrzymac licencje ( poki co otrzymal ja kazdy ;]) . Dalej stadiony w Kilecach przyszedl czlowiek z ambicjami na puchary i bach w ciagu 3 sezonow Korona awansowala do ekstraklasy , w Groclinie podobnie za sznurki pociaga Drzymala , ktory zwalnia trenera dopiero po sezonie a zespol dzielnie walczy z Lens , Hertha czy Manchesterem . W Legii i Wisle sa podobno pieniadze ale sa i gorace glowy prezesow , ktorzy nie znaja slowa cierpliwosc . Przeca 2 lata temu Wisla ktora spie.rdolila sprawe w Atenach mogla nabic licznik i grac w przyszlym sezonie jako rozstaawiony w 3 rundzie . Czaicie LM mogla byc jeszcze blizej , na wyciagniecie
Liga slaba prawda ale Rzymu od razu nie zbudowali ludzie , aby reforma przyniosla efekty trzeba dlugich lat udreki i kompromitacji w Europie . Jedyna nadzieja pozostaje repra , ktora o dziwo nadal jest na pierwszym miejscu w grupie . Zadziwia mnie ta sytuacja , nasi nie daja rady pod wzgledem motorycznym z Rumunami , zzagranica zas graja glownie ogony badz grzeja lawe . Ja sie pytam : skad te sukcesy ? ohmy.gif

nieźle piszesz Fan ale ja to jednak inaczej zupełnie widze.Ty widzisz szklanke do polowy pelna a ja pusta wink.gif
te zmiany na plus od czasów dziurowicza ,o których mówisz to jest po prostu wszędzie indziej standard w trzeciej lidze pewnie.stadiony buduja?Lech i Wisła modernizuja a jedyny nowo powstaly to Korony owszem przyjemny obiekt ale takie cos rowniez jest standardem w takiej Anglii np.przypominam ze zyjemy w kraju gdzie zyje trzydziesci pare milionow ludzi.
jedyna recepta jesli chcemy kiedykolwiek liczyc sie i awansowac do LM frontowymi drzwiami a nie sciskajac paciorki na losowaniu 2 rundy eliminacji to jest kasa.ladujemy w to miliony i robimy wielki futbol a pozniej zbieramy plony.
zobacz rosyjska lige i ukrainska.ja p.ierdole zrodlo dofinansowania jako kibic patrze tylko ze w lidze gdzie kiedys ch.uj nocowal teraz gra reprezentant brazylii i mocni zawodnicy z river czy z portugalii.rosjanie odskoczyli nam dalej niz niektorzy sa w stanie sobie wyobrazic o czym swiadczy transfer janczyka.oni z palcem w d.upie przebili sobie atletico madryd i moga wydawac 4 mln na gracza ktory w sezonie 2 czy 3 gole strzelil.
tak więc jedna rzecz to kasa druga to zdrowy zwiazek.niestety ryba psuje sie od glowy a prawda jest taka ze trwa obrzydliwa walka o stolki.nikt nie chce odejsc od koryta a nie robi sie praktycznie nic.nienawidze zlodzieji ,bo widze jak na tym wszyscy tracimy.naprawde podziwiam mlodziez u-20.podjelismy rekawice z taka argentyna gdzie kazdy gra a to w boca czy river a to w primiera division a zrobili to chlopcy ,ktorzy nie lapia albo nie stawia sie na nich w naszej ch.ujowej lidze.nie łudze sie jednak.reprezentacja A raczej by juz takiej walki nie podjela(mecz z brazylia etc).teraz poki oni mlodzi sa to jeszcze roznice nie sa tak widoczne.pozniej wiekszosc naszych obecnych mlodziezowcow skonczy w wieku 26 lat na transferze do 2 czy w polotach pierwszej bundesligi.

sukcesy reprezentacji to jest ewidentnie jakas czkawka po Czechach.tez slaba i biedna liga i tez wszyscy z niej od razu uciekaja z ta roznica ze tam na zachodzie kariere robi prawie cala jedenastka a u nas paru.czemu echo po Czechach?bo oni swego czasu przyjeli system szkolenia francuski wiec u nich to norma bedzie ten wysoki poziom.u nas raczej meteor.
jestesmy pierwsi w grupie ale ja widze to tak ze czeka nas cisza przed burza.na dzien dzisiejszy twierdze ze mozemy nie awansowac ale chcialbym sie mylic.watpie juz zeby reprezentacja pociagnela lige skoro nie stalo sie tak po wiktorii nad portugalia i otrzymaniu euro 2012.
janol
Ruch wygrywa z Zagłebiem Sosnowiec 1-0.
W Krakowie połaczone siły Wisły i kieleckiej obrony wygrywają z Koroną 3-0 po pierwszej połowie. Prostopadłe piłki wchodzą jak w masło.
Larou
20.54 Piotr Świerczewski najpierw powiedział że gdzieś sobie wsadzi ręce, potem powiedział, że coś się może sędziemu stać, potem, że sędzia nie powinien pomagać Wiśle, bo ta i tak świetnie gra. Na koniec obiecał arbitrowi bodziczek.

Sędzią dzisiejszego meczu jest Marek Mikołajewski, idziemy o zakład, że Świerczewski w II połowie dostanie czerwoną kartkę.

a Swierszczu blyszczy

oj ciezko bedzie o mistrza w tym roku
Obsolete
Podobno sedzia w meczu Wisly niezle wypaczyl wynik spotkania. Nie uznal ewidentnej bramki Swierczewskiego, dawal kartki z du py pilkarzom Korony, w przerwie pomocnik Korony mu troche pojechal;] Karny na 2:0 byl, czy tez Wisla dostala go za nic?
alienator
ten Mikołajewski to największa kur*a wśród sędziów ;] już dawno powinien zostać zamknięty, gdzieś czytałem że był na osławionej liście Fryzjera wink.gif zresztą poszukajcie sobie o nim opinii w necie, pozytywnych rraczej nie będzie ;p

nienawidzę go za ten mecz Flota - Amica, ale to swoją drogą xD
Larou
CYTAT(Obsolete @ 10 08 2007, 22:10) *
Podobno sedzia w meczu Wisly niezle wypaczyl wynik spotkania. Nie uznal ewidentnej bramki Swierczewskiego, dawal kartki z du py pilkarzom Korony, w przerwie pomocnik Korony mu troche pojechal;] Karny na 2:0 byl, czy tez Wisla dostala go za nic?

Karny ewidentny... tak samo jak obie, zdobyte przez Korone bramki.
Obsolete
No to lipa. Az sobie obejrze oryndz ekstraklase, co by zobaczyc skrot, moze bedzie jakis ciekawy wywiad odnosnie calej sytuacji;] Ciekawe, czy Legia pokona w tej kolejce Groclin, po 7 latach, by wypadalo w koncu;]
Larou
Z Dyskobolia to mnie zaden wynik nie zadziwi. Chociaz z Gornikiem tez sie zawsze meczylismy, moze akurat ten sezon bedzie przelomowy - mniej kompromitacji z ogorkami tongue.gif Jeszcze dojdzie do tego, ze pykniemy jakas lepsza ekipe na wyjezdzie;]

btw

CYTAT
Świerczewski: sędzia tego meczu był do d...!
Canal Puls | 2007.08.10 21:16
Piłkarze Wisły naprawdę potrafią grać w piłkę, sędziowie nie muszą im w tym pomagać. W pierwszej połowie sędzia co chwilę odgwizdywał faule piłkarzy Korony. Nie wiem, co mam zrobić z rękami. Chyba będę je musiał je wsadzić... nie powiem gdzie. Mam nadzieję, że telewizja Canal+ zajmie się tymi kontrowersyjnymi sytuacjami i pan Ryszka nie będzie chwalił sędziego i opowiadał, że zachowywał się bardzo dobrze. Sędzia tego meczu był do d...!

Wypowiedź Piotra Świerczewskiego na antenie Canalu Plus w przerwie meczu Wisła Kraków - Korona Kielce. Po pierwszej połowie "Biała Gwiazda" prowadziła z Kolporterem 3:0.

w sumie, to juz mu sie nie dziwie, bo brame walnal prawie z polowy boiska;)
ogqozo
Wisła odmieniona, Wisła bezlitosna. Paweł Brożek nauczył się wykorzystywać setki? Oj, w takim razie może zostać najlepszym polskim napastnikiem.
Jakby skład był zbyt słaby, to jeszcze na 99% do Białej Gwiazdy przyłączy się Wojciech Łobodziński. Ma w kontrakcie kwotę odstępnego - 400 tys. euro, a z nim wiślana linia pomocy z pewnością ma szansę przypomnieć nam czasy Kasperczaka albo i lepiej.

P.S. "Ewidentny" to był jeden gol dla Korony, ten Świerczewskiego - nota bene przepiękny jak na polskie stadiony. Drugiego gola nie uznano... raczej słusznie.
Mendrek
Wisła i Legia prezentują wysoki i wyrównany poziom smile.gif Oba mecze były ciekawe, jeśli taka forma się utrzyma do następnego roku, to możemy liczyć na dobre występy w Uefa czy w LM . Spotkanie Legia i Wisła to w tym sezonie zapowiada się na spory szlagier. Dudka vs. Roger, Kosowski vs. Radovic, Mucha vs. Pawełek (gdyby tylko Mucha nie bawił się w Barteza), Brożek vs. Grzelak, ect. smile.gif Za to GKS Bełchatów daje du,py aż miło, mimo tylu wzmocnień i dobrych graczy, jadą go jak chcą, Groclin nieco lepiej - ale to nie ten zespół z poprzedniego sezonu... Zagłębie pokazało w meczu w Bukareszcie, że można zagrać dobrze, co na polską ligę powinno wystarczyć i uważam, że jako trzecia drużyna będzie liczyć się o mistrzostwo. Ciekawymi niespodziankami są Ruch Chorzów, który gra równo i nie stracił nic z gry w drugiej lidze, Widzew Łódź, który z du.py potrafi zremisować nie posiadając przewagi, oraz Lech Poznań który gra lepiej niż można było by przypuszczać - kto wie, może pokusi się o atak na liderów? smile.gif
Larou
CYTAT(Mendrek @ 13 08 2007, 10:14) *
Wisła i Legia prezentują wysoki i wyrównany poziom smile.gif(...)

ironia? Poza pierwszymi 30 minutmi Legia z Groklajnem zaprezentowala sie gorzej, niz w drugiej polowie spotkania z Craxa. Edsonski cisnal, a tak, reszta - padaka. Ciesza 3 punkty, forme zweryfikujemy w Lubinie (kiedy ostatni raz wygralismy z jakas lepsza druzyna na wyjezdzie?).
Linek
Niedzielan kontuzja (możliwe, że na 6 miesięcy - Radomski po podobnej wrócił po 4 miesiącach, a to optymistyczny wariant), do tego Kosowski prawdopodobnie w najbliższym meczu nie zagra (jakaś drobna kontuzja) - po mocnym starcie Wisła może mieć problemy. Może zaczęli grać zbyt intensywnie, nie oszczędzając się za bardzo? Tak, czy inaczej, mogą zacząć trochę gorzej sobie radzić.
janol
Dobra, teraz prywata.
Kriseh i Kmiot rozumiem, że będziecie w sobotę na meczu z Lechem? Poczęstujecie mnie słonecznikiem?
Weźcie się jakoś razem ustawcie zawczasu, bo chcę Was obu spotkać, c'nie?
Kmiot
CYTAT(janol @ 16 08 2007, 22:04) *
Dobra, teraz prywata.
Kriseh i Kmiot rozumiem, że będziecie w sobotę na meczu z Lechem? Poczęstujecie mnie słonecznikiem?
Weźcie się jakoś razem ustawcie zawczasu, bo chcę Was obu spotkać, c'nie?

Będę z mamą, bo nigdy nie była na meczu.
Spróbuję jutro już kupić bilet, dam znak, a jakby mi sie nie udało jutro to decyzję podejmę pewnie na godzinę przed meczem, jak zawsze. Jak spróbujesz nie narobić mi wstydu to się zdzwonimy. Wezmę specjalnie dla Ciebie telefon na mecz.
janol
Jaki No Maciek ;/
To ja przyjeżdżam na prowincję, a ten mi łaskę robi ;/
Weź nie pajacuj, jeno przyjdź.
Kriseh
Ja zaraz jade do Chorwacji. Ale nie przejmuj sie, bede z Wami duchem.
Musiolik
No i po raz kolejny w tym sezonie sędzie wypaczył wynik spotkania dyktując niesłusznie rzut karny i wyrzucając Mioduszewskiego. Wielka szkoda, bo pomimo tego, Ruch atakował i się nie poddawał, jednak to było za mało.
Kmiot
Co jak co, ale doping Lechitów robi wrażenie. Przyjechało ich 3-3,5 tysia i zrobili taki hałas i szoł, że nie było co zbierać.
Rezpekta chłopaki i dziewczęta ;*
janol
Kmiot pokazał jak powinna wyglądac zgoda. Przyszedł na nasz sektor w naszych barwach i czynnie wspomagał doping klaskaniem. Jesli akurat nie miał piwa Roger w ręce.
Obsolete
CYTAT(Musiolik @ 17 08 2007, 22:04) *
No i po raz kolejny w tym sezonie sędzie wypaczył wynik spotkania dyktując niesłusznie rzut karny i wyrzucając Mioduszewskiego. Wielka szkoda, bo pomimo tego, Ruch atakował i się nie poddawał, jednak to było za mało.

A potem cala sytuacje "faulowany" skwitowal mniej wiecej tak - "Nie bylo kontaktu fizycznego z bramkarzem, ale faul byl ewidentny".
Musiolik
CYTAT(Obsolete @ 19 08 2007, 15:11) *
CYTAT(Musiolik @ 17 08 2007, 22:04) *

A potem cala sytuacje "faulowany" skwitowal mniej wiecej tak - "Nie bylo kontaktu fizycznego z bramkarzem, ale faul byl ewidentny".

Dokładnie to Jarka powiedział, że nie czuł kontaktu i musi zobaczyć powtórki, ale karny był ewidentny. Toż to paranoja ;/
Mendrek
GKS Bełchatów i Groclin Dyskobolia, to chyba dwa największe zawody w OE obecnie, każdy mecz w ich wykonaniu jest nudny jak flaki z olejem, brakuje zawodnikom skuteczności. Pozytywnie zaskakuje Wisła i Legia, chociaż ta druga czasami miewa problemy, ale wygrywać - wygrywa. Mimo porażek, bardzo ambitnie zagrali Widzew Łódź i Ruch Chorzów, nie upatruję w nich faworytów, ale ich mecze można sobie oglądać smile.gif
Kmiot
No cóż, w tej kolejce przewidywalne wyniki. Legia gromi Sosnowiec (dobitny wynik, aczkolwiek nie spodziewałem się aż takiej przewagi), Wisła traci punkty w "nie mogącym znaleźć swojego rytmu" Bełchatowie. Cieszą mnie trzy punkty Lecha i Zagłębia (szczególnie tych drugich - na uznawanym za trudnym terenie w Wodzisławiu).
Po raz kolejny widać, że Arboleda to koń nie do zajechania. Ilekroć widzę go sadzącego dzikie susy z ataku do obrony na boisku Zagłebia to go podziwiam. Chłop momntalnie przesuwa się z napadu do obrony trzema krokami. Podobała mi się też jego reakcja na zdobycie bramki w meczu z Lechem (a raczej brak tej reakcji). Chłop Smudę szanuje za wypromowanie go i jakby mógł to by podbiegł mu obciągnąć.
Uwielbiam takie smaczki.
Które natabene doceniłem dopiero po meczu, bo Janol tak mnie zagadał, że ch'uj. Spróbuję się przytarabanić do Poznania na rewanż, aczkolwiek sam nic nie obiecuję ;]
Wtedy już obiecuję puste ręce i wybitny doping ;] Wszak nie jedzie się aż do Poznania by podłubac słonecznik ;]

Ba, o najważniejszym nie wpomniałem. Chałbiński się przełamał i zdobył bramkę. Niezwykle sympatyczny piłkarz, którego w Lubinie zawsze witamy i żegnamy mocnym aplauzem, bo po kontuzji (wstrząśnienie mózgu po zderzeniu) tego mu trzeba. Uwielbiam typa i ta jego bramka mnie cieszy niezwykle.
Obsolete
Piechna w Widzewie. Na rok.
Tokar
Ta, widać w zarządzie naszym się zorientowali, że z polityką transferową nastawioną na młodych, "zdolnych" i przede wszystkim tanich daleko nie zajedziemy. Tyle, że kiełbasiarz sobie za bardzo u ruskich nie postrzelał ; /
janol
Toki, zwiesisz sobie w pokoju plakat z Piechną?
Wybitnie gościa nie lubię. Dobrze, że poszedł do Widzewa, za którym również nie przepadam ;] Jakoś nie wierzę, żeby to drewno drugi raz podbiło ligę. Przy czym ma u mnie szacunek za to, że bez umiejętności gry w piłkę nożną, potrafił zrobić karierę. Taki bardziej surowy Inzaghi.
Tokar
Nie wiem, czy mi miejsca na ścianie starczy, bo Bogunovic i Sokalski już wiszą nad moim łóżkiem ;<
Widać, że z tym transferem to tonący się brzytwy chwyta i albo jakimś cudem Piechna odzyska dyspozycję strzelecką sprzed wyjazdu, albo będziemy mieli kolejną koszulkę miotająca się bez sensu po boisku.
janol
Rumuńska V kolumna w postaci Dolhy Emiliana sprzedała Lecha i gra dla Wisły! Po pierwszej połowie jest 4-0. Trzy bramki to wina bramkarza.
Kotor wróć!

EDIT
Kotor wrócił. Zmiana Dolhy po pierwszej połowie. To, że Smuda nie zdjął Quinterosa to skandal. Skandalem jest w ogóle, że ten zawodnik gra w pierwszym składzie. Od meczu z Zagłebiem Sosnowiec Peruwiańczyk nic nie gra.

EDIT trzy miliony pińcet
Jednak zdjął Kwintę, mój błąd. Być może Smuda nie jest jednak skończonym debilem i zatrzymał się na fazie debilizmu.
Linek
janol, tego meczu nawet nie ma co komentować. Jak widziałem, jakie bramki wpadły, to miałem ochotę sam tam wparować na boisko i im wytłumaczyć co nieco. Nie chcę nic mówić, ale myślę, że z 3 z nich Kotor by wyciągnął. Poza tym... już jest po meczu, ale mam nadzieję, że Smuda pomyśli (nadal wierzę, że jednak potrafi, że gdzieś tam skrywa mózg w głębi czaszki) nad tymi sytuacjami i wyciągnie wnioski. Gorycz "naszego" Lecha pozwolił mi zgasić inny Lech. Mocny.

PS. W przerwie meczu miałem w głowie tylko Smudę z początku seoznu z jego "Idziemy na majstra!".
Jakuza
Przed chwilą wróciłem z meczu, super atmosfera, ładna gra i koncert na 20k gardeł smile.gif - Dolha powitany należycie i wykończony psychicznie zszedł w przerwie...ponoć strasznie zbielał w szatni chłopina, ale sam chciał i zaznaczał to w wywiadach wink.gif

No i te teksty po każdej straconej bramce " Dolha szmato, co ty na to?" + przy 4:0 - "Emilian, Emilian - dziękujemy" smile.gif

Aha...w drugiej połowie, kibice Lecha osiągnęli poziom swoich przyjaciół zza błoń - rzucając świeczki ( lub coś świeczko podobnego tongue.gif ) w kibiców na sektorze A - widocznie matki z dziećmi to idealny przeciwnik dla huliganerii Lecha... tongue.gif
janol
<napinka> Kibice Lecha przypominają kamionkę z okolicznych sektorów z zeszłej rundy </napinka>

I na tym kończymy wątki kibicowskie. Nie to forum ;]
Musiolik
Zagłębie Lubin przegrało sensacyjnie z Polonią Bytom O_o
Coś czuje, że będzie mały wstrząs u Michniewicza, żalenie się mediom, słaba gra w ostatnich meczach, prezes Pietreszyn prawdopodobnie coraz bardziej traci cierpliwość.
alienator
Legia 4 - 1 PGE GKS ;]

Ogólnie mecz średni, dwie bramki nie powinny wpaść w ogóle.
Czerwone kartka dla piłkarza zagłębia jak najbardziej w porządku, Kiełbowicz miał sporo szczęścia, że nie połamało mu nogi.
Od stanu 4-1 żal było patrzeć na ten meczyk, dosłownie nic się nie działo, na trybunach głucho.

Enyłeś zwycięstwo Legii jak najbardziej zasłużone.
Alex van Cube
Lech-Legia 1:0
Po wyrównanym meczu lech zwyciężył i traci już tylko 4 pkt do legii.

Górnik Z-Zagłębie S 4:2
Wybrańcy Benhakera- Zahorski i Gołoś- w cieniu znakomicie grającego Dawida Jarki. 4 gole w tym meczu i 10 w całym sezonie dają mu 1 miejsce w klasyfikacji strzelców.

PGE GKS Bełchatów-Polonia Bytom 0:3
Mega sensacja na stadionie wicemistrzów Polski- O. Lenczyk drży o posadę.

Wisła-Jagiellonia 5:0
Gospodarze biją kolejnego beniaminka do "jaja" strzelając dwie bramki. Świetnie gra powołany do kadry Kosowski, jeszcze lepiej strzelec 2 goli- Zieńczuk. Wisła liderem.

Jak widzicie wiele się działo w te łykent w OE. Jest co oglądac. Po 10 kolejkach ścisk w tabeli i szykuje sie nam emocjonujące 20 następnych kolejek. Fajnie.
Kriseh
No i Zaglebie Lubin zrobilo najwieksza glupote jaka moglo zrobic - zwolnili Michniewicza ;/
Musiolik
http://www.polskatimes.pl/2_8442.htm?listpage=1
cała prawda o naszej piłce (s)kopanej (jak na razie jest tylko do 3 strony), średnio 50 meczy na sezon... czy jest jakikolwiek klub nie umoczony w korupcję?
Obsolete
Musiolik
Wiceprezes PZPN z zarzutami!
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,4766255.html
skoro nie chcą zrezygnować sami, to ich pozamykają w końcu wink.gif
Fan
Widzew poleciał . Zagłebie czeka na wyrok .
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,4843648.html
Szkoda tylko , ze tak pozno , oszczedzilby nam chociaż tej kompromitacji w pucharach .
Kmiot
Kompromitacją to można nazwać postawę Legii, a raczej jej kibiców w pucharach.
Zagłebie po prostu odpadło. Ze słabą Stjałą, ale odpadło. Żadna nowość, ale żeby od razu kompromitacja? Ta drużyna została zbudowana zaledwie w jednym sezonie i nigdy nie była pierwszą siłą ligi jak Wisła, czy Legia. Zarówno GKS jak i Zagłębie wykorzystało po prostu nieudolność przeciwników i nie można mieć do nich pretensji, ze odważyli się skorzystać z okazji.
Fan
Kompromitacja jest to ,że nawet nie zaczeli walczyć , a już przegrali .
Kmiot
Przegrali meczem u siebie, ze związanymi nogami, fakt. Z całej kadry może dwóch, trzech zawodników miało wcześniej kontakt z europejskimi pucharami, a prawdopodobnie żaden nie grał o Ligę Mistrzów. Kilku wyszło bez kompleksów, a kilku zabrakło zimnej krwi, norma. A skoro dla Ciebie to kompromitacja, to okej.
Grunt, że kibice nie wbiegli na boisko z tego powodu.
smile.gif
Fan
wybacz , ale takie (pipi) jak State Borysow czy inne choojostwo zdołało zremisować u siebie ze Steuaą. To już nawet nie jest kompromitaja , to jest pogarda . Dla nas kibiców
Kmiot
Raz w roku to i dupa błyśnie.
Tokar
No niezły cyrk z tym odroczeniem decyzji w sprawie Zagłębia. A Widzew, któremu udowodniono kupienie 8 meczy, z czego wniknęła korzyść w postaci przegranych baraży i który cały czas współpracował z WD oraz dobrowolnie poddał się karze, został potraktowany tak samo jak Arka, której udowodniono kupienie 48 meczy, dzięki którym miedzy innymi awansowali do OE i która przez cały czas szła w zaparte do niczego się nie przyznając.

No trzeba przyznać, że ciekawy ten taryfikator kar pzpn-u.

Kmiot
Gdzieś na gazecie.pl była teoria spisku dotycząca odroczenia wyroku, nie chce mi się teraz szukać. Cyrku ciąg dalszy, ja bym sobie życzył, żeby na podniesienie ciśnienia coniektórym nie zdegradowali Zagłębia, ale tak na kilka dni, żebym zdążył poczytać napinki na necie, szczególnie właśnie na gazecie.pl ;d
Potem mogą ich zrzucać w piz'du.
janol
http://90minut.pl/news.php?id=671209

Zagłębie zdegradowane.
Kmiot
Jeden plus - mniej tych naje'banych baranów na meczach będzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.