Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Warriors - (Rockstar) o_0
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
SOAD
8O 8O 8O

Jeden z Naszych ulubionych developerów zapowiedział nową grę. Graliśmy już w realiach lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych. Teraz czas na lata siedemdziesiąte!

Jak na razie nie szykuje się nowa wersja flagowej serii GTA. Będziemy mieli do czynienia z produkcją o jednoznacznym w swym znaczeniu tytule - The Warriors. Będzie to przedstawiciel zapomnianego już niestety gatunku chodzonych bijatyk. Naszego głównego bohatera przyjdzie Nam przeprowadzić przez terytorium opanowanym przez wrogie gangi. Umilić zadanie będą starały się niezliczone dodatki (nowe stroje, bronie itd.). Dziewczęta i chłopcy z Rockstar obiecują także dużo różnorakich rzutów, kopnięć i tym podobnych zagrań. Premiera zaplanowana jest na późną jesień tego roku.

Wiecej screeny - http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...5e9a13d1045ea60
Batman
Innych screeny mogą odrzucić, ale jak ja na nie patrzę to na myśl mi przychodzą stare filmy z Jackie Chane'm i Bruce'm Lee, czyli jak najbardziej pozytywne skojarzenia. Kto jak kto, ale Rockstar potrafi stworzyć odpowiedni klimat w swoich produkcjach, które czerpią pełnymi garściami z róznych kultowych filmów. Bardzo wierzę, że i w tym przypadku ich ambitny projekt okaże się sukcesem. Jakby nie było, to właśnie ci panowie są odpowiedzialni za GTA: SA, jedną z najlepszych gier obecnej generacji konsol.
deco
fajne jaja beda
Dante_Devil
ano porządnej chodzonej bijatyki dawno nie było
_RikkimarU_
hehe niezłe, troche to śmieszne. ci kolesie wyglądają jak travolta w gorączce sobotniej nocy smile.gif czy jakoś tak
deco
takie Gta"O:Oja chce to cos ale wiecej info trzeba
lolo99
hehe niezłe, troche to śmieszne. ci kolesie wyglądają jak travolta w gorączce sobotniej nocy smile.gif czy jakoś tak

No dokładnie. Nie wiem jak wam ale mi sie podobaja takie klimaty, mogliby jeszcze dorzucić humor a`la Benny Hill laugh.gif
Diabeu
jest nieźle, stroje Warriorsi mają takie jak w filmie, no i niech będą tam Lizzies, laski ze spręzynowcami niezłe były
jako że to R* to poniżej pewnej normy nie zejdą
Łebi
MANHUNT wychodzi z cienia ??? JEEAAAH !!!

ps. już ściągam sobie film The Warriors hehe
Wiśnia San
Takie połączenie Manhunta z GTA to może być ciekawe, mam nadzieje że znajdzie się tam tryb na 2-4P.
Sarge
Byłoby dobrze, gdyby coś z tego wyszło, bo na PS2 już nie przypominam sobie naprawdę dobrej chodzonej bijatyki. Developer (Rockstar) do czegoś zobowiązuje... Żeby tylko rozbudowali jakoś system walki, bo bez tego może być kolejna przeciętna pozycja...
shady
A mi się jednak zdaje że to bęzie mała odskocznia od GTA ;p tak samo jak manhunt.. oczywiście ze bijatyka/ulice itd. bardzo fajnie itd.
ale znowu (chyba) powróci mroczny klimat manhunta za którym ja nieprzepadalem sad.gif
Lipa
Klimat był dobry icon_twisted.gif
Już czekam na tą pozycję icon_twisted.gif
Diabeu
jeszcze jeden myk w związku z filmem, nie tylko stroje ale i twarze kolesi sa z filmu - idzie gnoi rozpoznać, dla mnie klasa bo film to oldskulowa bombeczka a scenę mordobicia w kiblu kręcono 3 dni icon_twisted.gif meheheheh
jesli też będzie się ekipa kurczyć w takiej kolejności jak w filmie w taki sam sposób to ja to JUŻ CHCĘ
Memory
Nowe screeny - http://ps2.ign.com/articles/612/612197p1.html?fromint=1

Hela
Toto moze byc calkiem fajne, ale poczekajmy do E3 na jakis film.
Memory
QUOTE(Hela @ 15 05 2005, 09:13)
Toto moze byc calkiem fajne, ale poczekajmy do E3 na jakis film.
*

Prosze bardzo!
Tu trailer - http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1876
Lipa
Ma już ktoś ? Jak wrażenia ?
Hela
Premiera za 3 dni.
Hela
IGN dal grze 8.7/10 co dobrze wrozy.
rad
i co gral w to ktos? ja na razie ukonczylem 15 na 23 misji. jak dla mnie gra jest mistrzostwo! jedna z lepszych gier tego roku. wkurzaja mnie w niej tylko praca kamery i to ze niektore misje sa na prawde dlugie i trwaja ponad godzine, sa w nich checkpinty i po smierci wracamy do ostatniego ale jesli chcemy wylaczyc konsole to niestety caly level idzie w piz** bo mozna zapisac tylko po ukonczonym levelu.
aux
rad --> Cieszy mnie twoja pozytywna opinia o tej grze, bo liczę na nią po cichu, kocham gry Rockstara i bałem się czy tym razem też im się uda. Opowiedz proszę coś więcej o gameplay;u, o misjach itd. Ja sobie nawet film ściągnąłem na bazie którego jest gra. Trochę śmieszne mają ubrania ci kolesie, no ale to w końcu lata 70'
alienator
Mam już kilka misji za sobą.
Chociaż grafika niczym nie zachwyca (szaro i brudno wink.gif coś jak gta ino biedniejsze trochę ), dźwięk też niczym szczególnym się nie wyróżnia. Gameplay - misje ciekawe, rozbudowane jak już napisał rad, system walki niezbyt ciekawy (mocne i słabe uderzenie, 'chwyt'), to daje jednak małe pole do popisu jeżeli chodzi o rozwalenie komuś maski. Wszystko jest punktowane, mamy bonusowe zadania do wykonania, zarówno podczas misji jak i podczas "odpoczynku" mięszy misjami (zamalowanie grafów innych gangów, zebranie "od ludu" trochę kasy (można okradać ludki na ulicy, zwinąć radyjko albo np oyebać sklep biggrin.gif chociaż niekażdy.Naszym gangolom możemy wydawać proste komendy itd. Poziom trudności niezbyt wygórowany, jeszcze się nie zaciąłem gdzieś na dłużej.
Sieka konkretna (jest nawet osobny tryb ;] ). Jak dla mnie 8+
rad
no to przejdz jeszcze kilka misji i pogadamy o tym poziomie trudnosci smile.gif chociaz faktycznie zbyt wysoki nie jest. fajny jest patent z obrabianiem sklepow i samochodow, do tego mozna od od ludzi wyludzic (tzn zabrac im smile.gif pieniadze za ktore mozemy kupic spray lub dragi ktore dodaja energii. Grafika moze sie nie wyroznia, ale taki brudny klimat wlasnie ma byc, mi to odpowiada. za to ilosc klatek nie spada nawet gdy na ekranie walczy kilkunastu chlopa a jest na prawde duza! gorzej z dzwiekiem, zwykle odglosy ulicy. misje sa bardzo ciekawe raczej sie nie powtarzaja oprocz tego ze w kazdej lejemy sie po mordzie ile wlezie smile.gif na razie mam inne gry ale wkrotce sie za nia zabiore i przejde cala wtedy cos konkretniej bedzie mozna powiedziec. co a co do wygladu naszych kolezkow to faktycznie wygladaja oni troche wiejsko ale wole grac nimi niz tymi clownami tongue.gif
alienator
No i pękła wink.gif
Zakończenie trochę z tyłka wyjęte (chociaż rzemykanie między Turnbull AC's (czy jakoś tak tongue.gif) daje radę, tak samo ucieczka przed the Furies biggrin.gif)
QUOTE(rad @ 8 11 2005, 22:59) *

no to przejdz jeszcze kilka misji i pogadamy o tym poziomie trudnosci smile.gif

no, przeszedłem i słabiutko ;]
po przejściu mamy miły bonus - klasyczną chodzoną bijatykę (cał czas w prawo) biggrin.gif dostępne na automacie w bazie warriorsów biggrin.gif
KILL
Hmm albo mi sie wydaje albo gra nie trzyma stalych klatek
jak obracam kamera to graq przycina confused.gif
lukasz
jestem na początku..i narazie jestem happy.mam to co chciałem czyli chodzona bijatyke , w której można korzystać z otoczenia(nie masz broni?rozbij szybe sklepu muzycznego i łap za gitare).coś czego nie zaznałem od starusieńkich gier die hard i fighting force 1.a ,że klimat całkiem mroczny i młodzieżowy?w to mi graj.filmu nie widziałem ale wystarczy skumać teledysk D12-fight music i od razu odnajdzie sie analogie.ogółem więcej napisze później...can you dig it?a i said CAN YOU DIG IT?
Arkady
Kurde niezła giera, myślałem że to kolejna gra - zagrać i zapomnieć, ale po zagraniu zmnieniam zdanie. Jest nieźle rozbudowana: mugi, włamania, malowanie tagów i reszta no i tryb 2 players cool.gif
Baranek
No i przeszedłem The Warrios. Gierka naprawdę bardzo dobra co wielokrotnie podkreślali moi przedmówcy cool.gif Strasznie się za to napaliłem na film i chciałbym teraz obejrzeć filmą wersję zmagań moich gangoli tongue.gif Z wiązku z tym mam pytanie kto drodzy koledzy forumowicze mógłby mnie poratować i przesłać mi ten film, oczywiście zapłacę. O kontakt proszę na gg.
2razyjot
QUOTE(Baranek @ 2 12 2005, 21:12) *

No i przeszedłem The Warrios. Gierka naprawdę bardzo dobra co wielokrotnie podkreślali moi przedmówcy cool.gif Strasznie się za to napaliłem na film i chciałbym teraz obejrzeć filmą wersję zmagań moich gangoli tongue.gif Z wiązku z tym mam pytanie kto drodzy koledzy forumowicze mógłby mnie poratować i przesłać mi ten film, oczywiście zapłacę. O kontakt proszę na gg.

Jakbys troche pomyslal, wpadlbys na pomysl, ze skoro robia gre na podstawie filmu to przy okazji premiery znaczna czesc znow zainteresuje sie tamatem. W Internecie jest duzy popyt na DiVXa "The Warriors". Jak nie uznajesz tematu to atakuj wypozyczalnie/zamow z innego kraju.

EOT!
Lipa
Może ktoś mi powiedzieć, co jest lepsze ? King Kong, czy The Warriors ? Od razu mówię, że fanem FPP nie jestem ... tongue.gif
Baranek
Jakbys troche pomyslal, wpadlbys na pomysl, ze skoro robia gre na podstawie filmu to przy okazji premiery znaczna czesc znow zainteresuje sie tamatem. W Internecie jest duzy popyt na DiVXa "The Warriors". Jak nie uznajesz tematu to atakuj wypozyczalnie/zamow z innego kraju.

Masz mnie za głupka? Oczywiście, że zdaje sobie sprawę iż w obecnej chwili jest duży popyt na ten film w necie. Tylko z pewnych niezależnych ode mnie przyczyn ściąganie w obecnej chwili nie wchodzi w grę. Dlatego chcę odkupić ten film w wersji "domyśl się jakiej" rolleyes.gif
KILL
Ja ten film mialem pol roku przed ukazaniem sie giery ( fart biggrin.gif ) i dziw mnie bierze ze nie puszczali go nigdzie w telewizji confused.gif , no chyba ze nasza telewizja nir dala by rady temu ciezkiemu i brutalnemu klimatowi ...
Baranek
KILL a masz jeszcze ten film?
KILL
QUOTE(Baranek @ 7 12 2005, 16:38) *

KILL a masz jeszcze ten film?

Na maila przeslac ?? tongue.gif , jak mozesz to poszukaj na kazza albo sharebear tam jest na 100%
Baranek
Pisałem już wyżej nie mogę w tej chwili ściągać dry.gif Przez pocztę polska wysłać nie przez maila. Kasa na konto, daj PM lub napisz na GG ile chcesz.
nuke`
mi gra się strasznie podoba, nie moge się od niej oderwać no ale teraz zrobiłem sobie przerwe, strasznie mi się podoba to że mozna przechodzić w 2 osoby

dla tych co nie widzieli filmu ani nie mieli styczności z gry polecam najpierw zagrać a potem oglądnąć smile.gif
Lipa
Pytanie może głupie ... tongue.gif Ale co trzeba zrobić w 3 misji, z tym czwartym ziomkiem ? tongue.gif Jak go podejść ? tongue.gif
Arkady
Rzuć butelką, pobiegnie sprawdzić, ty w tym czasie wbij się w cień za nim, po jego powrocie wiesz co robić ninja.gif
(BaT)
Mam pytanko
Jak wygląda system walki w tej gierce gdyż mam zamiar ją sobie sprezentować niebawem smile.gif
Jest spory wachlarz ciosów , rzuty itp. ???
Pozdrawiam
Liar
lekki cios,silny cios,chwyt,chwyt w parterze,nakladanie lekkie/silne podczas chwytu w parterze, nakladanie lekkie/silne podczas chwytu, rzut przeciwnikiem podczas chwytu, special, silny chwyt, nowe animacje ciosów jak uruchomisz rage mode, tagi (kilka rodzajów), plus każda kombinacja z bronią. Możliwe że cos pominąłem. Dla fanów filmu większość misji wyda się sztuczna i upchana na siłę ale na pewno będziecie sie świetnie bawić.
(BaT)
QUOTE(Liar @ 21 12 2005, 00:39) *

lekki cios,silny cios,chwyt,chwyt w parterze,nakladanie lekkie/silne podczas chwytu w parterze, nakladanie lekkie/silne podczas chwytu, rzut przeciwnikiem podczas chwytu, special, silny chwyt, nowe animacje ciosów jak uruchomisz rage mode, tagi (kilka rodzajów), plus każda kombinacja z bronią. Możliwe że cos pominąłem. Dla fanów filmu większość misji wyda się sztuczna i upchana na siłę ale na pewno będziecie sie świetnie bawić.

z tego co opisałeś wygląda to całkiem miło
dzięki i pozdrawiam
Lecho
Przeszedłem gre, mam 69%, zrobiłem wszystkie bonusowe misje w coney nie wiem jak przejść do innych dzielnic w mieście.Będe wdzięczny za pomoc.
Raphael
Już przeszedłem. Najbadziej boli długość gry... dla mnie była za krótka... Raczej z typu "lekka i przyjemna" (co w cale nie znaczy, ze kiepska czy nudna). Świetny gampelay, szczególnie w co-op. Grafika nie jest na wysokim poziomie, ale na pewno nie przeszkadza w rozgrywce. Polecam smile.gif
Devil_MC
Elo Siema czy jak tam wolicie... Ni wiem od czego zaczac wiec moze powiem prosto spodobaly mi sie wasze opowiedci z gry a niestety nie moge jej jeszcze zakupic z powodow finasowych jak zawsze natomiast sciągnełem film i właśnie skończyłem go oglądać i zastanawiam sie tak poniewaz w filmie bylo bardzo mało akcji a jak mi się wydaje to ta gra jest włanie na nim oparta czy jest ona dokladnie odwzorowana tak jak to wyglada w wfilmie. Czy cała gra polega na wracaniu do domu ?? Prosze o odp ponieważ przymieżam sie i to w duzym stopniu do zakupienia "THE WARRIORS" Z gory dzieki cool.gif cool.gif cool.gif excl.gif excl.gif
(BaT)
powrót Warriorsów do domu rozpoczyna się dopiero gdzieś w połowie gry
akcji jest sporo ...
pełno walk z gangami które juz poznałeś w filmie
naprawdę polecam zakupić the warriors i nie sugeruj się filmem gdyż ma już swoje lata biggrin.gif
Ryhol
QUOTE(Devil_MC @ 4 01 2006, 00:48) *

Elo Siema czy jak tam wolicie... Ni wiem od czego zaczac wiec moze powiem prosto spodobaly mi sie wasze opowiedci z gry a niestety nie moge jej jeszcze zakupic z powodow finasowych jak zawsze natomiast sciągnełem film i właśnie skończyłem go oglądać i zastanawiam sie tak poniewaz w filmie bylo bardzo mało akcji a jak mi się wydaje to ta gra jest włanie na nim oparta czy jest ona dokladnie odwzorowana tak jak to wyglada w wfilmie. Czy cała gra polega na wracaniu do domu ?? Prosze o odp ponieważ przymieżam sie i to w duzym stopniu do zakupienia "THE WARRIORS" Z gory dzieki cool.gif cool.gif cool.gif excl.gif excl.gif

Ja natomiast najpierw przelazlem gre a potem ogladlem film i powiem Ci ze jakos film dlamnie wypadl biednie w porownaniu do gry tongue.gif Wiec jesli film Ci sie spodobal to gra Cie wesssie tongue.gif No i wkoncu nie ma to jak zrobic ta rozpierduche w kiblu na stacji metra icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Devil_MC
O widze z postow ze jest SPUER wiec jeszcze jedno pytanko czy mozna podnoisc bronie przeciwnikow np kij "bejsball" od tych ziomali co w filmie mieli kolorowe geby i ciuszki z "bejsballa"!! question.gif
Dante_Devil
możne jeśli pałka wypadnie mu z reki w czym musisz mu pomóc smile.gif chair.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.