Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z 2 stronkami na 1 koncie (Friko.pl)
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
LegionPolski
Cześć. Wie ktoś może co mam zrobić żeby dwie strony (na www.friko.pl), "nie żarły" się ze sobą?
No po prostu mam dwa sajty na tym koncie ale jak edytuje je przez Totala to w jedną "wchodzi" html, a w drugą już nie O_o.
mlokon
Jeśli dobrze pamiętam to tam sobie możesz dodawac za jakieś punkty serwisy... albo załóź 2 róźne konta
LegionPolski
Jeśli dobrze pamiętam to tam sobie możesz dodawac za jakieś punkty serwisy... albo załóź 2 róźne konta

tyle ze serwis juz dodałem właśnie a jakby go nie było ;/
2 konto odpada niestety sad.gif (ja bym tak zrobił ale my Dad chce mieć wszystko na jednym)
mlokon
eee to nie wiem bo mam stronke na friko i śmiga dobrze chociaż nie jestem zadowolony ale jak za free to starczy smile.gif

A nie masz innych haseł albo coś? spróbuj innym programem przenieść może ci sie uda. teraz naprawde nie wiem
LegionPolski
eee to nie wiem bo mam stronke na friko i śmiga dobrze chociaż nie jestem zadowolony ale jak za free to starczy smile.gif 

A nie masz innych haseł albo coś? spróbuj innym programem przenieść może ci sie uda. teraz naprawde nie wiem

ok, luz :wink: juz im wyslalem maila, ciekawe co zrobia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.