Ja juz testowałem i zgadza sie, granaty zabijają lepiej, zwłaszcza plazma..spoko, snalperę obczaję jak pogram z kimś żywym..
a jezeli ja nie mam xbl to moge w jakis sposob zdobyc tego patha:P??
LOL, Siarex przeciez SIKI napisal, ze mozna sciagnac z torrenta i wazy troszke ponad 2 MB,
Flik: Naprawde wspolczuje, najwazniejsza rzecz do Halo2, a tobie sie nie chce poszukac - LOL.
MOBDEEP
19 04 2005, 13:30
Na najpopularniejszych xboxowych Torrentach spokojnie można ściągnąć.
ja jestem internetowym noobem

takze nie wszystkie informacje sa dla mnie jasne.
a tego patcha i tak nie moge znalezc :oops:
marshall
19 04 2005, 13:49
dzieki mistrzu jestes wielki :mrgreen:
aha jeszcze jedno max nooberskie pytanie... gdzie to jamam wgrac?? :oops:
Właśnie co my mamy z tym patchem zrobić.Help!!!
Pewnie tam gdzie save'y
tez tak myslalem ale patch ma dosc nietypowa nazwa jak na savea. a mianowicie default.xbe. ja po prostu nagralem cala gra na dysk tylko podmienilem plik default xbe. na tego nowego defaulta i dziala
KarCzoH
19 04 2005, 15:26
Ehm ... ma ktoś pomysł jak zgrać tego patcha na nieprzerobioną konsole :roll:.
Wojtass
19 04 2005, 15:32
może skopiuj savy z Halo z konslo na której jest XLive i owy patch :wink:
KarczoH wejdź na LIVE i go pobierz :roll:
Wogle to czemu Cie nie ma :roll:
Kurde czemu niektórzy mają zrestowane statystyki a niektórzy nie

Co jest ku.rwa ? ;/
KarCzoH
19 04 2005, 16:03
KarczoH wejdź na LIVE i go pobierz :roll:
Wogle to czemu Cie nie ma :roll:
No dzięki ,że mi wytłumaczyłeś w jaki sposób moge zassać patcha :wink:. Nigdy nie pomyślał bym ,że to takie łatwe

.
A tak na poważnie SIKI ... niemam teraz LIVE i jak narazie się nie staram żeby sobie jak najszybciej założyć ponieważ mam teraz mature ,a w wiem ,że to mi dobrze zrobi.
Kurde czemu niektórzy mają zrestowane statystyki a niektórzy nie

Co jest ku.rwa ? ;/
Dobre pytanie.
Moze jeszcze niektorym niezaskoczylo ;/
A to resetują tylko team slayer? bo jak zobaczylem na gamertaga Uzny to tylko Team slayer ma 1 lv a reszta niezmieniona ;/
Na bungie.net mam takie statsy jakie mialem wczesniej, a w Halo2 mam 1 lvl. Nie wiem o co chodzi, pewnie wszystko bedzie juz dobrze jutro.
Pewnie ta idea jest glupia, ale co tam - wpadlem na pomysl, ze statsy mogli zresetowac tym, ktorzy chodziaz raz byli oskarzeni o czitowanie, bo jak widze nie wszystkim zresetowali.
Ale pewnie tak jak mowie potrzeba paru dni, aby to wszystko doprowadzic do porzadku.
UPDATE:
"Jedynkowicze" - wejdzie w Matchmaking i zobaczcie na swoj lvl, tak macie ten sam co mieliscie wczesniej.
UPDATE2:
A teraz zobacznie na glowny lvl - wrocil wam do poprzedniego. Wiec moja teoria z ukaraniem cziterow zostala obalona
Raptor w jednym z swojch postów napisał ze na wyzszych levelach bronia startową ma byc BR, wiec jak jest?
Co do SMG i Plasma Rifle, spodziewałem sie ze zostana bardziej osłabione. Nadal combo SMGxPR jest bardzo mocne
Plsama Pistol: miałem nadzieje ze zostanie osłabione, niestety jest jak było.
Battle Rifle: wydaje mi sie ze jest nieco mocniejsza.
Co do tych statystyk to nadal sa osoby które maja skasowane levele.
..::XMANiAK::..
20 04 2005, 12:46
CODE
www.mglsystem.pl/Halo 2 Auto Update 18 April 2005.rar
kopiujce tego linka co jakis czas, nie bede go usuwal z serwera
moim zdaniem najlepsze jest to ze dwa mele w leb=deth.
CODE
next update will conist of:
stat reset
add 2v2 playlist
BR start on Coag, Zanzi, Burial, and possible carbine start waterworks.
Remove all things phantom and fiesta from ranked games but left in training.
Add Team Rifles to TS playlist for occasional BR start on smaller maps.
Lockout added to TS playlist ??? hopefully
kamson11
20 04 2005, 14:34
Fajnoo
CODE
next update will conist of:
stat reset
add 2v2 playlist
BR start on Coag, Zanzi, Burial, and possible carbine start waterworks.
Remove all things phantom and fiesta from ranked games but left in training.
Add Team Rifles to TS playlist for occasional BR start on smaller maps.
Lockout added to TS playlist ??? hopefully
Super sie zapowiada, jezeli to oczywiscie jest prawda. !
siwy skąd to masz, bo ja na bungie net tego nie znalazłem ;]
Skąd te informacje i kiedy to ma byc wprowadzone ?
Szok
siwy skąd to masz, bo ja na bungie net tego nie znalazłem ;]
Kolega na msn mi powiedział :wink: , podobno na forum ktos z bungie cos napisał.
kurcze teraz jak sie da quita w czasie gry to normalnie zabierają 2 razy więcej pkt ;/
kurcze teraz jak sie da quita w czasie gry to normalnie zabierają 2 razy więcej pkt ;/
Chyba chciales dac zamiast ";/" ":)"
Huh wreszcie quiterzy za wyście płącą lvl'em...
Huh wreszcie quiterzy za wyście płącą lvl'em...
Niedlugo i BANem na matchmaking
Ale co wtedy jak ktos wyleci przez "Network problems" lub nie ze swojej winy ?
Heh odrazu po tym jak sie quituje zabierają pkt(czasami polowe paska) , ja sie dziwiłem bo bylem w połowie do 17 i mialem ze mecz przegrywalem i pod koniec zazwyczaj quituje a nastepny zazwyczaj wygrywałem(no wiecie raz porazka raz wygrana ) i bylem zaskoczony ze mam ledwo 15 lv.
ale to jest dobre rozwiazanie, chociaz ja tam nie lubie jak mi sie trafi jakis beznadziejny teamy przegrywac bardzo wysoko.
A standby po tym jak wyszedl patch juz nie spotkałem !
jedrek trudno powiedziec , mi sie wydaje ze jest nieco inaczej jak sie samemu nacisnie na quit ale trza bedzie samemu to sprawdzic.
ehhh znowu o tych levealch ;P
jedrek trudno powiedziec , mi sie wydaje ze jest nieco inaczej jak sie samemu nacisnie na quit ale trza bedzie samemu to sprawdzic.
Mam nadzieje, ze tak bedzie
Ale co wtedy jak ktos wyleci przez \"Network problems\" lub nie ze swojej winy ?
Za danie quita raz dziennie/tygodniowo jak
przegrywasz cie przeciez nie zbanuja. Banowac beda tych, ktorzy to robia nagminnie. Bungie uwaza to za oszustwo po prostu i tyle.
KarCzoH
23 04 2005, 12:25
[quote]
Is it possible for me to remove the AU from my Xbox, I'm supposed to play in a big LAN this weekend and I think this will confuse matters.
Yes, it is possible to remove the autoupdate. Go into the dashboard and delete the Halo 2 root directory from your saved files area. Please note, you will lose all Halo 2 saved games, profiles, gametypes [b]
and even maps if you've downloaded any
Jednak moje przypuszczenia się sprawdziły. Autoupdate jest zapisany na dysku jako SAVE

,ale niestety nie widać go z poziomu dashboardu jako zwykłego ,pojedynczego save. Jak nam tu Bungie podpowiada, żeby się pozbyć patcha należy wykasować katalog z Save od Halo2 tracąc wszystko czyli zapisane stany gry, game types , pofile[size=15]
[b] i :!: 8O MAPY KTÓRE ŚCIĄGNELIŚMY. Z tego wynika ,że ściągnięte przez nas mapy tkwią gdzieś między Save 8O, a nie w katalogu ,między innymi mapami.
Nie. Akurat mapki widnieja jako zwykly SAVE.
To czemu na Bungie.net pisza inaczej ?
KarCzoH
23 04 2005, 12:44
Nie. Akurat mapki widnieja jako zwykly SAVE.
Aha. Czyli gdzieś czegoś nie doczytałem. No ,ale i tak żeby się pozbyć AutoUpdate należy wykasować główny plik z save od Halo2. A przecież po jego wykasowaniu leci cała zawartość save od Halo2 ,a z nimi również i mapki :? .
Nie pisza inaczej. Mowia jak pozbyc sie AU. Wszystkie mapki do gier widnieja w postaci SAVE'ow. Tak samo nowe auta itp. - Nie mam tylko HALO2 na LIVE
KarCzoH
23 04 2005, 13:25
Nie pisza inaczej. Mowia jak pozbyc sie AU. Wszystkie mapki do gier widnieja w postaci SAVE'ow. Tak samo nowe auta itp. - Nie mam tylko HALO2 na LIVE

Żeczywiście

. Sam mam przecież MM3 na LIVE i dodatkowe auta widnieją jako save "car pack".
Bungie jak wiemy w poniedziałek wypuszcza 4 mapy pod postacią dwuch PACKów:

Bouns Pack - 2 mapy

no i ten pack za 5.99$ - 2 mapy

Z tego wynika ,że nie będziemy mogli zassać sobie z osobna każdej mapki
(zwłaszcza tych za które przyjdzie nam zapłacić).
Jak myślicie o której godzinie będą już dostępne mapki

9:00 rano

.
Monday. Probably first thing in the morning, or around 9am Pacific Standard Time
KarCzoH: Niby o 9:00, ale nie u nas. Obstawiam, ze bedzie bardzo podobnie do tego jak to bylo z update.
A placenie za mapki... coz, dla mnie to jeden wielki bullshit. Bo wpierw 2 (a tak naprawde to 4

) za 6usd, a potem za 12-13usd pozostale 5 ;P
KarCzoH
23 04 2005, 14:14
KarCzoH: Niby o 9:00, ale nie u nas.
Liczyłem na to ,że Jankesi dostaną mapki o 0:00am czyli unas około 9:00am :roll: .
A i jeszcze jedno... wraz z nowymi mapami nie skasuje sie wam buddy list!!! - te plotki na necie to bullshit.
No wlasnie, czytalem i nie moglem uwierzyc w to ! Ale dobrze, ze to nieprawada. Uff
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.