No wlasnie, czytalem i nie moglem uwierzyc w to ! Ale dobrze, ze to nieprawada. Uff
Jakby to byla prawda to by BUNGIE napisalo o tym.
KarCzoH
24 04 2005, 18:23

Odkryłem coś co zmienił nam ten AutoUpdate

. Jedni się będą cieszyć inni nie (

). Mianowicie

:
AutoUpdate wyeliminował możliwość brania
Snajperki na mapie
Ivory Tower od spodu.
Taki sam motyw jest na
Colossus-ie.
Beam-a również nie da się wziąść od spodu jak to było wcześniej w przypadku
Halo2 ,w wersji
1.0.
KarCzoH - przeciez o tym bylo juz mowione, nawet na bungie.net o tym pisalo :roll:
KarCzoH
25 04 2005, 00:54
KarCzoH - przeciez o tym bylo juz mowione, nawet na bungie.net o tym pisalo :roll:
Widzisz ... tak to jest jak się codziennie pije

.
PS:
Nie rób tego w domu

.
QUOTE("Bungie")
We've added King and Oddball variants to Head to Head to encourage more conflict, less hiding and more variety.
P.j.e.bało ich

King i Oddball w Head to Head
Wydaje mi się to troche dziwne bo nigdy wcześniej nie gralem 1vs1 na takich zasadach

. Kto wie może się przyjmie.
Sry za język

QUOTE("Bungie")
No more Phantoms.
Yeah

.
Nie wiem czy juz o tym było , ale zauwazyłem ze bungie wprowadziło w statsach pojazdy , teraz na bungie.net jak sie patrzy tam gdzie mozna zobaczyc z czego sie zabilo i z czego sie zdechlo to są pokazane pojazdy.
Nowy AutoUpdate z tego co wyczytałem to pojawi się dopiero pod koniec tygodnia :glare: .
Matchmaking Updates and Stat Reset
Tomorrow, Wednesday May 4th, we'll be resetting stats and more importantly, updating the Matchmaking Playlists to include the new maps, adjusted settings and new game variants. All this will happen sometime mid-morning Pacific Standard Time.
The new playlists will include a couple of really obvious changes – the addition of a two vs. two option (called Double Team), as well as a "deluxe" playlist (called Team Preview) that will allow players who've paid for Turf and Sanctuary to play them in matchmaking. Both playlists are heavily weighted towards the new maps, although you will play on older maps too.
Czyli dzis: miedzy 13-16 tak jak to bylo z mapkami.
I co panowie jest już AutoUpdate ?
Ja bym to inaczej nazwał niż AU. Dla mnie jest to patch 1.2 ,bo wprowadza on o wiele więcej zmian "widocznych" niż patch 1.1
Hmm mój brat przed chwilą wszedł na LIVE! i nie zauważyłęm żadnych update'ów
Ktos cos na bungie.net pisal, ze o 6 PM GMT, czyli 19 u nas. Bungie jak zwykle leci sobie w kolki z tym. Przynajmniej dzisiaj to zrobia... bede mial wiecej czasu na zapoznanie sie z tym.
Już jest ... 3 dodatkowe tryby sie pojawiły ...
Wlasnie skonczylem grac z Jedrkiem 2vs2 MM. Pierwsze co sie nam trafilo to Oddball na Warlcoku

Fajna sprawa

Zmykam grać dalej
link do tej gry
Dalem sobie na Team Preview... jeden koles sie w teamie trafil co cos kumal, albo mial fuksa... ogolnie zespol byl beznadziejny - nie ma to jak wszyscy w kupie siedza - lol. Pierwszy mecz Team Slayer 4vs4 na warlocku. 50-42. Triplle kill sie trafil i ulamka sekundy zabraklo do killtaculara.
http://bungie.net/Stats/GameStats.aspx?pan...r=I%20KiVeK%20I a mi sie trafil taki tryb na BC - bR na start + SMG , na mapie nie bylo plasmy ...
byly niezle baty , kolega Adam ma 19 lv w TSa ...
Ehh.
Pilka i Flagi ? Dajcie spokoj, jeszcze start z SMG, ale coz i tak ogralismy kazdego - nie KarCzoH ?

Podoba mi sie tryb 2vs2 Rifles - start BR, a na planszy tylko snajpa i CC. Gralismy na Ivory bez miecza i bazooki - dobra sprawa.
Najbardziej polewalem z gosci jak mowili, ze nie nawidza BR i czemu my nie giniemy

Prawdopodobnie 2vs2 gra sie do 30 fragow ! Bo jak zdobylem 30-go skonczylo sie. Moze to koniec czasu, ale nie wydaje mi sie

Gra:
http://www.bungie.net/Stats/GameStats.aspx...yer=Jedrek%20PLAle Flagi na Warlocku na 2 to jakas kicha jest, proste bo wystarczy, ze jeden pilnuje, a drugi przynosi flage jak najblizej sie da. Gdyby bylo BR na starcie byloby inaczej.
Gra:
http://www.bungie.net/Stats/GameStats.aspx...yer=Jedrek%20PLSzkoda, ze jeszcze statsy nie sa zresetowane i strona bungie.net niezapdejtowana
No to juz mam lv1 wszedzie
Rozegrałem kilka spotkan w Team Trening i o to jakie spotkałem tryby.
Team Swat - trzy strzały w głowe i death
Team Pistols - na mapie były tylko same Magnumy i gdzie niegdzie "zielone"
BR na starcie na BC i Ascension (pewnie na innych mapach takze BR na starcie

)
Jeszcze jedno na BC w miejsce zielonego znajdziemy magnumy

Wszystkie zmiany na duzy plus.
PS. Statystyki juz zresetowane
NA trybie TS trafilem na lockout i na zwykle bronie TS
http://bungie.net/Stats/GameStats.aspx?pan...r=I%20KiVeK%20INowy tryb ktory znalazlem to na colosusie na start snajpa+ magnum.
http://bungie.net/Stats/GameStats.aspx?pan...r=I%20KiVeK%20I
To ci LOL

Mialem już lvl 3 w DoubleTeam ,a tu nagle przyszedl rest statsów i oczywiście DoubleTeam też mam na lvl 1
Bueheheh

I dobrze, bo moi koledzy zaczeli sie wyglupiac w Preview i spadlem z 2 na 1

.
Zgadzam sie z KarCzoHem.
Po co dawali nowa playliste, zeby znowu ja skasowac.
PS. Mielismy juz prawie 4 lvl ;(
A ja jeszcze nic nie testowalem:Pi nic niewiem:P
jaszczoor
4 05 2005, 21:04
Jak to jest dokłądnie z tymi statsami? Niektórym spadł do 1 lvl a innym został. O so chosi

??
bez sensu 3 razy juz mi zresetowali level ... a mialem prawie 4 ..
O tej porze? Hmmm... ja przegralem jedno BTB (wzieli wlaczyli jak nie patrzylem chamy

) i mam lv1 i 50%

<- mega LOL.
Ale nie zresetowali

Zostal tym, ktorzy sie nie logowali na XBL jeszcze po resecie. Dane o lv sa przechowywane glownie na twoim XB i dopiero po czasie sie odswiezaja. nie moj bidy

Update: Ok, byl kolejny reset looooooooooooooooool

. C...j za tydzien zaczne grac... wtedy moze przestana juz resetowac

Bedziecie lepszejsi ode mnie
jaszczoor
4 05 2005, 22:01
hehe a szpanowałem 5 lvl to teraz lipa ;]
A wogółle to troche kałowo bo teraz ci co juz długo grali i mieli wysokie levele to w quick match będą grali z takimi co mniej grali np. ze mną no i siłą rzeczy będzie to troche nie fair...
Nie zgodze sie.
Wtedy bylo to z cheaterami etc.
Teraz bedzie sprawiedliwie, a jak ktos umie grac to zajdzie tak wysoko jak wtedy.
EDIT:
Dzialaja Wam statsy na Bungie.net?
Tak dzialaja - resetowali je znowu.
Te nie fair bedzie trwalo do weekendu raczej.
Wlasnie gralem Burial Mounds Team Snipers

- super sie gralo

15/1 ;] - bo dali quita dwaj przeciwnicy i czas uciekl :S
W DoubleTeam gra sie do 30 fragów

.
Tryb double team Smierdzi KUPA maxymalnie lagi jak cholera a niema mzamiru czekac godzine naswoj host
Czy bungie zrobilo jakis znowu update?
bo wczoraj włączyłem soebie gierke(BTB) i chodzila mi owiele(!) szybciej , pojazdy zapieprzały szybko i przeciwnicy tez sie bardzo szybko ruszali i ghosty (bardzo widoczne to bylo) ... czy to wszyscy tak mają czy cos z moją grą sie coś z(pipi)ało?
ghosty to chyba jezdzily ze 2 razy szybciej.
a na jakiej mapie grales ???
na tej duzej nazywa sie jakos waterworks czy jakos tak ale na innych mialem to samo ;/
wkurzalo mnie to troche bo ciezko bylo mi sie przyzwyczaić jak tak zapieprzali schodzil mi celownik.
\
ja tez ofkoz chodzilem tak szybko
Dzisiaj wlaczylem se XBL i sciagnal sie update , ma chyba wyeliminować cziterów (te mody)
niech ktos dokladniej to wyjasni bo z moim angielskim kiepsko.
Głównie chodzi o cheatowanie, zmodowane nowe mapy itd
Jak zwykle obiecują dużo, że będą banować na matchmaking, a pewnie nic z tego nie będzie.

Zobaczymy czy bedą płakać....
Znajda jakis sposob na cheatowanie... albo bedzie wiecej standby... .
Cheaterow jeszcze przez 1-3dni sie bedzie widywalo - jak nie wylaczyli konsoli/neta/xbl to moga jeszcze grac, wiec dopiero od reconnecta beda zmuszeni sciagnac patcha.
Btw. czy ta twarz nie przypomina wam troche Frankiego/J Allarda?
Dzis Wojtas wspomniał cos o dodaniu trybu MLG do matchmaking.
Orientuje sie ktos kiedy to ma zostac wprowadzone ?
Chyba w połowie pażdziernika
Tylko jedna sprawa mnie ciekawi, na jakich mapach przyjdzie nam grac w tym trybie (pewnie wyskocza z Zanzibarem lub Backwash-em)
jezeli sa tyryby wzorowane na MLG to beda na mapach z MLG.... zaden bekłosz...
-GLD-Uzny
9 10 2005, 12:26
Podobno ma byc beklosz...
Backwash - Classic CTF
Backwash - Crazy King
Backwash - Rifles
ej no ludzie czepiacie sie , bakwash roXXXXXX
Brakuje mi tylko ghostów na tej mapie
QUOTE(-GLD-Uzny @ 9 10 2005, 13:26)
Podobno ma byc beklosz...
Backwash - Classic CTF
Backwash - Crazy King
Backwash - Rifles

Uzny a co ma jeszcze byc ?
Jezeli mozesz to napisz jakich map mozna jeszcze sie spodziewac.
Backwash - Classic CTF
Backwash - Crazy King
Backwash - Rifles
Beaver Creek - Classic CTF
Beaver Creek - Crazy King
Beaver Creek - Neutral Bomb
Beaver Creek - Slayer
Colossus - Snipers
Elongation - Classic CTF
Elongation - Crazy King
Elongation - Oddball
Elongation - Slayer
Gemini - Crazy King
Ivory Tower - Crazy King
Ivory Tower - Oddball
Ivory Tower - Slayer
Ivory Tower - Snipers
Lockout - Crazy King
Lockout - Oddball
Lockout - Slayer
Lockout - Snipers
Midship - Classic CTF
Midship - Crazy King
Midship - Neutral Bomb
Midship - Oddball
Midship - Rifles
Midship - Slayer
Sanctuary - Classic CTF
Sanctuary - Crazy King
Sanctuary - Snipers
Warlock - Classic CTF
Warlock - Crazy King
Warlock - Oddball
Warlock - Rifles
Warlock - Slayer
THX za liste.
Szkoda ze na liscie znalazł sie Backwash z Elongation.
A tak poza tym to reszta moze byc.
Czemu tak marudzicie na te mapy, złe nie są, wystarcvzy troche poćwiczyć
QUOTE(barth @ 11 10 2005, 10:40)
Czemu tak marudzicie na te mapy, złe nie są, wystarcvzy troche poćwiczyć

No no , poczwicz terminal , efekt murowany
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.