Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 2 Update
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Raptor
No wlasnie, czytalem  i nie moglem uwierzyc w to ! Ale dobrze, ze to nieprawada. Uff

Jakby to byla prawda to by BUNGIE napisalo o tym.
KarCzoH
icon_idea.gif Odkryłem coś co zmienił nam ten AutoUpdate icon_idea.gif . Jedni się będą cieszyć inni nie (icon_evil.gif). Mianowicie laugh.gif :
AutoUpdate wyeliminował możliwość brania Snajperki na mapie Ivory Tower od spodu.
Taki sam motyw jest na Colossus-ie. Beam-a również nie da się wziąść od spodu jak to było wcześniej w przypadku Halo2 ,w wersji 1.0.
Jędrek
KarCzoH - przeciez o tym bylo juz mowione, nawet na bungie.net o tym pisalo :roll:
KarCzoH
KarCzoH - przeciez o tym bylo juz mowione, nawet na bungie.net o tym pisalo  :roll:

Widzisz ... tak to jest jak się codziennie pije laugh.gif.

PS:
Nie rób tego w domu laugh.gif.
KarCzoH
QUOTE("Bungie")
We've added King and Oddball variants to Head to Head to encourage more conflict, less hiding and more variety.

P.j.e.bało ich excl.gif King i Oddball w Head to Head wtf.gif
Wydaje mi się to troche dziwne bo nigdy wcześniej nie gralem 1vs1 na takich zasadach dry.gif . Kto wie może się przyjmie.

Sry za język wink.gif

QUOTE("Bungie")
No more Phantoms.

Yeah cool.gif .
zaqwsx
Nie wiem czy juz o tym było , ale zauwazyłem ze bungie wprowadziło w statsach pojazdy , teraz na bungie.net jak sie patrzy tam gdzie mozna zobaczyc z czego sie zabilo i z czego sie zdechlo to są pokazane pojazdy.
KarCzoH
Nowy AutoUpdate z tego co wyczytałem to pojawi się dopiero pod koniec tygodnia :glare: .
zaqwsx
Matchmaking Updates and Stat Reset

Tomorrow, Wednesday May 4th, we'll be resetting stats and more importantly, updating the Matchmaking Playlists to include the new maps, adjusted settings and new game variants. All this will happen sometime mid-morning Pacific Standard Time.

The new playlists will include a couple of really obvious changes – the addition of a two vs. two option (called Double Team), as well as a "deluxe" playlist (called Team Preview) that will allow players who've paid for Turf and Sanctuary to play them in matchmaking. Both playlists are heavily weighted towards the new maps, although you will play on older maps too.
Raptor
Czyli dzis: miedzy 13-16 tak jak to bylo z mapkami.
KarCzoH
I co panowie jest już AutoUpdate ?
Ja bym to inaczej nazwał niż AU. Dla mnie jest to patch 1.2 ,bo wprowadza on o wiele więcej zmian "widocznych" niż patch 1.1 biggrin.gif
SIKI
Hmm mój brat przed chwilą wszedł na LIVE! i nie zauważyłęm żadnych update'ów
Raptor
Ktos cos na bungie.net pisal, ze o 6 PM GMT, czyli 19 u nas. Bungie jak zwykle leci sobie w kolki z tym. Przynajmniej dzisiaj to zrobia... bede mial wiecej czasu na zapoznanie sie z tym.
zaqwsx
Już jest ... 3 dodatkowe tryby sie pojawiły ...
KarCzoH
Wlasnie skonczylem grac z Jedrkiem 2vs2 MM. Pierwsze co sie nam trafilo to Oddball na Warlcoku biggrin.gif Fajna sprawa biggrin.gif Zmykam grać dalej wink.gif
link do tej gry
Raptor
Dalem sobie na Team Preview... jeden koles sie w teamie trafil co cos kumal, albo mial fuksa... ogolnie zespol byl beznadziejny - nie ma to jak wszyscy w kupie siedza - lol. Pierwszy mecz Team Slayer 4vs4 na warlocku. 50-42. Triplle kill sie trafil i ulamka sekundy zabraklo do killtaculara.
zaqwsx
http://bungie.net/Stats/GameStats.aspx?pan...r=I%20KiVeK%20I a mi sie trafil taki tryb na BC - bR na start + SMG , na mapie nie bylo plasmy ...

byly niezle baty , kolega Adam ma 19 lv w TSa ...
Jędrek
Ehh.
Pilka i Flagi ? Dajcie spokoj, jeszcze start z SMG, ale coz i tak ogralismy kazdego - nie KarCzoH ? wink.gif
Podoba mi sie tryb 2vs2 Rifles - start BR, a na planszy tylko snajpa i CC. Gralismy na Ivory bez miecza i bazooki - dobra sprawa.
Najbardziej polewalem z gosci jak mowili, ze nie nawidza BR i czemu my nie giniemy biggrin.gif
Prawdopodobnie 2vs2 gra sie do 30 fragow ! Bo jak zdobylem 30-go skonczylo sie. Moze to koniec czasu, ale nie wydaje mi sie smile.gif
Gra:
http://www.bungie.net/Stats/GameStats.aspx...yer=Jedrek%20PL
Ale Flagi na Warlocku na 2 to jakas kicha jest, proste bo wystarczy, ze jeden pilnuje, a drugi przynosi flage jak najblizej sie da. Gdyby bylo BR na starcie byloby inaczej.
Gra:
http://www.bungie.net/Stats/GameStats.aspx...yer=Jedrek%20PL

Szkoda, ze jeszcze statsy nie sa zresetowane i strona bungie.net niezapdejtowana smile.gif
Raptor
No to juz mam lv1 wszedzie tongue.gif
YETI
Rozegrałem kilka spotkan w Team Trening i o to jakie spotkałem tryby.
Team Swat - trzy strzały w głowe i death
Team Pistols - na mapie były tylko same Magnumy i gdzie niegdzie "zielone"
BR na starcie na BC i Ascension (pewnie na innych mapach takze BR na starcie smile.gif )
Jeszcze jedno na BC w miejsce zielonego znajdziemy magnumy happy.gif
Wszystkie zmiany na duzy plus.

PS. Statystyki juz zresetowane hyh.gif
zaqwsx
NA trybie TS trafilem na lockout i na zwykle bronie TS http://bungie.net/Stats/GameStats.aspx?pan...r=I%20KiVeK%20I

Nowy tryb ktory znalazlem to na colosusie na start snajpa+ magnum.

http://bungie.net/Stats/GameStats.aspx?pan...r=I%20KiVeK%20I
KarCzoH
To ci LOL excl.gif Mialem już lvl 3 w DoubleTeam ,a tu nagle przyszedl rest statsów i oczywiście DoubleTeam też mam na lvl 1 laugh.gif
Raptor
Bueheheh smile.gif I dobrze, bo moi koledzy zaczeli sie wyglupiac w Preview i spadlem z 2 na 1 wink.gif.
Jędrek
Zgadzam sie z KarCzoHem.
Po co dawali nowa playliste, zeby znowu ja skasowac.
PS. Mielismy juz prawie 4 lvl ;( biggrin.gif
Soul
A ja jeszcze nic nie testowalem:Pi nic niewiem:P
jaszczoor
Jak to jest dokłądnie z tymi statsami? Niektórym spadł do 1 lvl a innym został. O so chosi wink.gif ??
zaqwsx
bez sensu 3 razy juz mi zresetowali level ... a mialem prawie 4 ..
Raptor
O tej porze? Hmmm... ja przegralem jedno BTB (wzieli wlaczyli jak nie patrzylem chamy tongue.gif) i mam lv1 i 50% laugh.gif <- mega LOL.
Ale nie zresetowali wink.gif
Zostal tym, ktorzy sie nie logowali na XBL jeszcze po resecie. Dane o lv sa przechowywane glownie na twoim XB i dopiero po czasie sie odswiezaja. nie moj bidy wink.gif

Update: Ok, byl kolejny reset looooooooooooooooool laugh.gif. C...j za tydzien zaczne grac... wtedy moze przestana juz resetowac wink.gif
Bedziecie lepszejsi ode mnie wink.gif excl.gif
jaszczoor
hehe a szpanowałem 5 lvl to teraz lipa ;]
A wogółle to troche kałowo bo teraz ci co juz długo grali i mieli wysokie levele to w quick match będą grali z takimi co mniej grali np. ze mną no i siłą rzeczy będzie to troche nie fair...
Jędrek
Nie zgodze sie.
Wtedy bylo to z cheaterami etc.
Teraz bedzie sprawiedliwie, a jak ktos umie grac to zajdzie tak wysoko jak wtedy.

EDIT:
Dzialaja Wam statsy na Bungie.net?
Raptor
Tak dzialaja - resetowali je znowu.
Te nie fair bedzie trwalo do weekendu raczej.
Wlasnie gralem Burial Mounds Team Snipers cool.gif - super sie gralo wink.gif 15/1 ;] - bo dali quita dwaj przeciwnicy i czas uciekl :S
KarCzoH
W DoubleTeam gra sie do 30 fragów wink.gif.
Soul
Tryb double team Smierdzi KUPA maxymalnie lagi jak cholera a niema mzamiru czekac godzine naswoj host wacko.gif dry.gif
zaqwsx
Czy bungie zrobilo jakis znowu update?

bo wczoraj włączyłem soebie gierke(BTB) i chodzila mi owiele(!) szybciej , pojazdy zapieprzały szybko i przeciwnicy tez sie bardzo szybko ruszali i ghosty (bardzo widoczne to bylo) ... czy to wszyscy tak mają czy cos z moją grą sie coś z(pipi)ało?

ghosty to chyba jezdzily ze 2 razy szybciej.
B0CZEK
a na jakiej mapie grales ???
zaqwsx
na tej duzej nazywa sie jakos waterworks czy jakos tak ale na innych mialem to samo ;/

wkurzalo mnie to troche bo ciezko bylo mi sie przyzwyczaić jak tak zapieprzali schodzil mi celownik.
\
ja tez ofkoz chodzilem tak szybko
zaqwsx
Dzisiaj wlaczylem se XBL i sciagnal sie update , ma chyba wyeliminować cziterów (te mody)

niech ktos dokladniej to wyjasni bo z moim angielskim kiepsko.
SIKI
Głównie chodzi o cheatowanie, zmodowane nowe mapy itd
Jak zwykle obiecują dużo, że będą banować na matchmaking, a pewnie nic z tego nie będzie.

Zobaczymy czy bedą płakać....
Raptor
Znajda jakis sposob na cheatowanie... albo bedzie wiecej standby... .
Cheaterow jeszcze przez 1-3dni sie bedzie widywalo - jak nie wylaczyli konsoli/neta/xbl to moga jeszcze grac, wiec dopiero od reconnecta beda zmuszeni sciagnac patcha.
Btw. czy ta twarz nie przypomina wam troche Frankiego/J Allarda? wink.gif
YETI
Dzis Wojtas wspomniał cos o dodaniu trybu MLG do matchmaking.
Orientuje sie ktos kiedy to ma zostac wprowadzone ?
JuanMag
Chyba w połowie pażdziernika
YETI
Tylko jedna sprawa mnie ciekawi, na jakich mapach przyjdzie nam grac w tym trybie (pewnie wyskocza z Zanzibarem lub Backwash-em)
B0CZEK
jezeli sa tyryby wzorowane na MLG to beda na mapach z MLG.... zaden bekłosz... wink.gif
-GLD-Uzny
Podobno ma byc beklosz...

Backwash - Classic CTF
Backwash - Crazy King
Backwash - Rifles

sad.gif
Maiden
ej no ludzie czepiacie sie , bakwash roXXXXXX mad.gif

Brakuje mi tylko ghostów na tej mapie sad.gif
YETI
QUOTE(-GLD-Uzny @ 9 10 2005, 13:26)
Podobno ma byc beklosz...

Backwash - Classic CTF
Backwash - Crazy King
Backwash - Rifles

sad.gif
*

Uzny a co ma jeszcze byc ?
Jezeli mozesz to napisz jakich map mozna jeszcze sie spodziewac.
Raptor
Backwash - Classic CTF
Backwash - Crazy King
Backwash - Rifles
Beaver Creek - Classic CTF
Beaver Creek - Crazy King
Beaver Creek - Neutral Bomb
Beaver Creek - Slayer
Colossus - Snipers
Elongation - Classic CTF
Elongation - Crazy King
Elongation - Oddball
Elongation - Slayer
Gemini - Crazy King
Ivory Tower - Crazy King
Ivory Tower - Oddball
Ivory Tower - Slayer
Ivory Tower - Snipers
Lockout - Crazy King
Lockout - Oddball
Lockout - Slayer
Lockout - Snipers
Midship - Classic CTF
Midship - Crazy King
Midship - Neutral Bomb
Midship - Oddball
Midship - Rifles
Midship - Slayer
Sanctuary - Classic CTF
Sanctuary - Crazy King
Sanctuary - Snipers
Warlock - Classic CTF
Warlock - Crazy King
Warlock - Oddball
Warlock - Rifles
Warlock - Slayer
YETI
THX za liste.
Szkoda ze na liscie znalazł sie Backwash z Elongation.
A tak poza tym to reszta moze byc.
barth
Czemu tak marudzicie na te mapy, złe nie są, wystarcvzy troche poćwiczyć biggrin.gif
Maiden
QUOTE(barth @ 11 10 2005, 10:40)
Czemu tak marudzicie na te mapy, złe nie są, wystarcvzy troche poćwiczyć biggrin.gif
*

No no , poczwicz terminal , efekt murowany excl.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.