flik kozaku nie kazdy zna angielski
zreszta chyba ci bez XBL sobie nie pograja na nowych zasadach.
Najwysza pora na nauke :?
BTW= jak nie porawia zasiegu granatow to ja dziekuje . wiekszy zasieg buł ograniczy kamperstwo
Tak jak maiden powiedzal: Pora cos zrobic w kierunku nauki tego jezyka bo bez niego ani rusz jak sie okazuje.
Statsy zostana zresetowane za jakies 2-3tygodnie dopiero.
bulki mogly by miec chociaz minimalnie zwiekszony zasieg. sila imo jest teraz dobrze wywazona. no i fizyke by mogli z h1 przywrocic chociaz minimalnie. bo powoli zaczynaja mnie wnerwiac poprzyklejane bronie.
no wlasnie sie troche boje o te zasady... ale jest wyjscie. najprawdopodobniej na wakcje zorganizuje sobie halo2 oryginal i aktywuje triala na 2 miechy. sciagne update i po bolu
@zaqwx no ale podstawy chyba lapiesz? tam nie ma jakiegos arcytrudnego jezyka -_-''
Wojtass
17 04 2005, 22:22
JEszcze bym prosił o natychmiastowe zdanie relacji z tego jak spisuje się nowy patch :wink: mojega bana usune dopiero wieczorem a jestem szalenie ciekawy co to będzie :roll: :wink:
Juz prawie 15 a patch nie ma ...
ciekawi mnie czy on zostanie wydany odrazu dla wszystkich czy moze podzielony na kraje na ktore uzytkownicy sie zarejstrowali ..
ponoc pach ma byc miedzy 18-20 ;]
Soul skad masz takie info?
Jezeli ja bede mial Halo2.1, a Flik Halo2, to bedziemy mogli zagrac przez XbC? To pytanie nurtuje mnie od samego poczatku. Jak bedzie to rozwiazane, wkoncu patch bedzie dostepny dla tych, ktorzy maja XBL. Na turniejach bedziemy grac w Halo2.1, prawda ? :roll:
Soul skad masz takie info?
Od Juana a skad wie on zapytja sie go:P
Juz jest. Wejdzie w DLC i potem A.
No fakt pare rezy zresetowalem gre i wkoncu pojawil sie komunikat z patchem ... pare sekund i sciagniety
Wojtass
18 04 2005, 17:32
Juz jest. Wejdzie w DLC i potem A.
I jak ?? Raptor opisz dokłądnie (kur*a konsole jednak odbanuje jutro

)
Np. Nie przyklejona plasma zabija za 1st razem !
Nie tak latwo gra sie ze snajpy.
Ide testowac dalej...
Narazie zadnych zmien nie zauwazylem wszystko jak tak jak bylo wczesniej.
fakt plasma zabija a snajpa wydaje mi sie nie zmieniona .
nie musze dodawac ze na wszystkich mapach smg an start.
pogralem troche fieste i celowanie jest jakby latwiejsze , ze snajpy bez zooma jakby latwiej teraz trafic.
Jest jak na razei super
Gram... nie mam czasu na opisywanie
panowie napiszcie cos wiecej. lakne wiedzy

a nie wiecie jak osoba, ktora nie ma livea moze zdobyc patch?
zmniejszony auto aim mele i granaty jak w h1, oslabione duale

teraz az chce sie grac
Ale nie ma br na matchamking
Wszystko co piszemy nie zgadza sie z opinia Kivka...
3 walniecia kolesia od przodu i typ nie zyje
Patch sciagal sie zaskakujaco szybko - jakies 3 sek. Wprowadzil duzo, jezeli chodzi o fizyke gry, ale myslalem, ze Matchmaking bedzie wygladal troszke inaczej (nie chodzi o sama gre, ale o wyszukiwanie graczy i wyglad tego). Nowe Playlisty beda pewnie po ukazaniu sie nowych mapek (koniec miecha). Czekamy.
Teraz trzeba oblukac czy nie ma cziterow
fakt faktem ze zmiany sa minimalne.
szkoda bardzo ze nie ma BR na start
KarCzoH
18 04 2005, 18:54

Flik. Niewiem czy zauważyłeś ,ale podczas zakładania hosta na XBC widnieje taka zakładka. Czy host posiada
LIVE Updates. Widziałeś

. Wydaje mi się ,że jak się połączysz za pomocą System link to zassasz patcha od kumpla. To mi sie wydaje logiczne. Bez sensu by to było jak by ktoś nie mógł z kimś zagrać na LANie tylko dlatego ,że nie ma konta na LIVE.
Ktoś kto ma patcha ma moze chwile czasu ,żeby wejść na XBC i to sprawdzić

. Jak tak to proszę o kontakt :!:. GG:

4236743.
[...] granaty jak w h1 [...]
zasieg tez zwiekszono czy tylko sile? :?

Flik. Niewiem czy zauważyłeś ,ale podczas zakładania hosta na XBC widnieje taka zakładka. Czy host posiada
LIVE Updates. Widziałeś

. Wydaje mi się ,że jak się połączysz za pomocą System link to zassasz patcha od kumpla. To mi sie wydaje logiczne. Bez sensu by to było jak by ktoś nie mógł z kimś zagrać na LANie tylko dlatego ,że nie ma konta na LIVE.
Ktoś kto ma patcha ma moze chwile czasu ,żeby wejść na XBC i to sprawdzić

. Jak tak to proszę o kontakt :!:. GG:

4236743.
To bylo by calkiem mozliwe, albo poprostu nie zasysa, tylko na ta jedna gre zmienia sie fizyka gry (niemozliwe). Nie wiem, sam jestem ciekawy.
Flik: To i to
Edit:
Kivek: 'Minimalne', ale jak bardzo potrzebne !
Wojtass
18 04 2005, 18:59
Dobra ja czekam na XBC możemy sprawdzić czy działa
host SlimShady01
fakt faktem ze zmiany sa minimalne.
LOL, moze ty ich nie dostrzegasz za bardzo. To az czuc. Gra sie duzo lepiej.
Lepsze melee, slabsze duale, mniejszy autoaim, mocniejsze granaty. Jak dasz komus stucka i podejdzie do ciebie z nim i cie zabije (yep... granat pod nogami zabija) to nie ma juz ze obaj dsotaniecie punkt tylko ta osoba zalicza suicide

Ze snajperki sie troszke ciezej celuje (kolejny plus). Ogolnie jak na razie mam wrazenie naprawde pozytywne.
live contest chyba
obawiam sie ze raczej sie tak nie da zmienic. przeciez jak kolesie maja spatchowane wersje (2 bronie dwureczne... latanie...) to zmienia nam sie wlasnie na jeden mecz fizyka a nie na caly czas.
Z tym stuck'iem i z suicide to bardzo dobra rzecz. Nie bedzie teraz juz odpuszczania, a osoba, ktora ma przylepiony granat masz szanse jeszcze cos zrobic... Nice.
Ogolnie gra sie super i Halo2 stalo sie lepsze.
To jak w koncu moge tego patcha sobie zalatwic bez Livea? Flik jesli z tym przesylaniem przez System link to prawda to jutro mi dasz jesli juz masz :wink:
nie mam i chyba nie bede mial bo nie bedzie mozliwosci przeslania
Ogolnie gra sie super i Halo2 stalo sie lepsze.

No tak lepsze :roll: brakuje tylko pistola, plazma rifle co zatrzymuje przeciwnika a nie tylko rani, mapek z HALO 1 (prisoner,chill,derelict,hangem,wiza,damnation) no i poprawili by tego shotguna bo pewnie dziala tak jak dzialał. Gdyby to dodali to grałbym w H2 :!: Ale narazie tego niema wiec niema co sie ani o XBL fatygowac nadal niezaluje ze sprzedałem HDD skasowałem konto itp.
KarCzoH
18 04 2005, 19:18
No to się ciesze z tych stucków :!:. Nareszcie nie będe się złościł jak jakiś koleś mi z odległości 1m przyklei bułe

. Wynika z tego ,że czasami w małych pomieszczeniach nie będzie się opłacało STUCKować :!: 8O. Teraz większe powodzenie będą miały STUCKi z większych odległości, a nie te z 1 czy 2 metrów.
KarCzoH
18 04 2005, 19:21
nie mam i chyba nie bede mial bo nie bedzie mozliwosci przeslania

A kto tu mówi o możliwości przesyłania :!: 8O. Poprostu zrobi się autoupdate i tyle. Napewno ten AutoUpdate będzie jako jakiś save na dysku.
No bo co jak ci się nie spodoba patch

. Jak będziesz chciał grać bez patcha

. Musiał byś wtedy wymienić konsole 8O. Ja jestem niemal pewny na 100% ,że za pomocą system link nasz XBOX automatycznie zassa patcha od drugiej konsoli.
Flash bez jaj jakby shotgun byl mocniejszy to co chwila by byly same hosty z TSem na shotguny. teraz jest imo dobrze. bo shotgun jest na tyle dobry aby zabic zioma z mieczem. oczywiscie przy racjonalnym pingu
Flash bez jaj jakby shotgun byl mocniejszy to co chwila by byly same hosty z TSem na shotguny. teraz jest imo dobrze. bo shotgun jest na tyle dobry aby zabic zioma z mieczem. oczywiscie przy racjonalnym pingu

Nierozumiesz tego shotguna nieczuc jakbys z pompy na wode strzelał a nie jednej z najsliniejszych broni na bliską odleglosc (o ile nienajsilniejszą)
Flash - 100% racji, shotgun w jedynce to była moja ulubiona broń, a tutaj jest jakiś nijaki(po prostu go nie czuc:|). Mogli go poprawic w tym patchu
faktycznie jak sie dluzej pogra czuc zmiany , najbardziej mi sie podoba ze zmiejszono auto celowanie ... teraz sie znacznie latwiej celuje z BR mam tez dziwne uczyucie jakby z tej broni sie szybciej zabijalo niz wczesniej.
2 magnumy sa dosyc oslabione i tez troszke trudniej z nich trafic.
snajpa z zoomem trudniejsza ale minimalnie , za to bez zooma latwiej.
AH byloby cudownie gdyby BR byl na start w TSie
nie podoba mi sie ten shotgun , nie kumam jestem kolo goscia strzelam ciagle w niego a on mnie zabija karabinami ;/ czasami jednym ;|
tak mam zawsze prawie.
marshall
18 04 2005, 19:59
Powiem tak !! Po tym patchu zachcialo mi sie znowu w Halo2 grac
Saunter
18 04 2005, 20:06
Nie sledzilem tematu za bardzo, wiec pytam czy jeszcze jest mozliwosc sciagniecia patcha, a jesli tak to jak? Dzieki:)
nie ma chyba możliwosci wejsc halo2 do xbox liva bez sciągniecia tego patcha.
Saunter - wlaczasz Halosika i sciagasz - 3 sek. i masz na hddku.
Halo2.1 roxx !
Saunter
18 04 2005, 20:55
Wlasnie widzialem, jakis czas temu juz sciaganlem Halo 2.1
Jako noob nie widze roznicy, ale tak to jest jak sie jest miesem armatnim
Dobra przetestowałem halo 2.1 i jak na razie same + (nie wliczając matchmaking)
Granaty wreszcie dają radę, plasmy latają zaje.biści... Choć czasem za plasme rzuconą na ślepo dostaje sie fraga :f
Fajne double kille można z samego stucka zrobić (albo betrey'a, jak ja dizś marshallowi )
Snajpa bez celownika łątwiejsza, testowaliśmy :f
Jedynie wqurwia SMG w matchmaking
<Oskarious>
18 04 2005, 22:02
Snajpa bez celownika łątwiejsza, testowaliśmy :f
O ku,rwa jeszcze 8O 8O 8O łatwiejsza?!
Tylko bez zooma jest łatwiej headshota pyknąć, snajpa z zoomem troche trudniejsza :f
Z tym, ze latwiejsza to moglo sie wydawac, ale nie musialo :|
Faktycznie - HeadShoty dzis pieknie kazdemu wchodzily, ale rownie dobrze moglbyc to zbieg okolicznosci.
Tak czy siak roznica we wladaniu Snajperka jest spora i dla mnie jest to OGROMNY +.
jakie Halo 2.1 umnie nadole pishe 1.1

co do tego pacha spodziewale msie czegos lespzego ale mzoe byc Mele bulki narescie daja rade duale oslabione bardzo dobrze .......3 dobre zmianydjacie mi jeszcze nowe mapy ibedzie gitara co do czepianiasie shootgana Flash w Halo ta bron rowniehs robila jak chciala to samo jest tu
Panowie za tydzień nowe mapy;]
Więcej w temacie o mapach ;]
Patrzyłem dziś na xboxowe strony z torrentami, patch jest do zassania i waży 2,03 MB ;]
siki podrzuc mi link bo ja malo ambitny jestem i dawno nic nie sciagalem

ktos wie moze czy to na pewno dziala? i jak to poprawnie "zainstalowac"?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.