QUOTE(Soul @ 27 02 2006, 16:02)

elo worcilem do gry w NG Black poniewash bardzo dawno nie siedzialem w temacie NG a jakby tego bylo malo to w NG Black wogule sie nie zaglebilem przeszedlem tylko Normal.... teraz mecze Hard i mam pytanko co nowego mnie czeka ??? pierwsze mile zaskoczenie to nowy boss w kosciele jakis Ninjas

mam nadzieje ze na tym nie koniec a i pytanko czy nadal jest cos takiego jak w HP takie fajne blokowanie idealnym momecie wogule co w Blacku dodali do wachlarzu ciosow i umiejetnosci Naszego glownego Bohatera ???

jakies nowosic jakies nowe 100 find ???? itp pleas help mee a ico ze strojami?

Opisywac tego co Cie czeka, nie ma sensu (co Ci bedziemy psuli niespodzianki

, a przy okazji spoilerowali) a co do tego motywu z blokowaniem, to nie ma go.
Co do black Ryu to na kazdego jest prosty sposob
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
bierzesz dabilahro, lub DDR, i naciskasz tylko Y, jak wejdzie w kolesia, to odrazu powtarzasz, koles ledwie staje na nogi, zakreci sie i znowu lezy. Tak w kolko i nie powinnienes z nim miec problemu, walka latwa lekka i przyjemna (na MN kolesie potrafia pod koniec odpalic jakis czar, ale to sie zdarza raz na 5 walk)
Nowych 100 fiend chelenge nie ma, za to na MN pojawilo sie 120 fiend chelenge, generalnie wrogowie i ich kombinacje zmieniaja sie wraz z poziomem trudnosci. Stroje- dochodza po zalizeniu kazdego poziomu, mozna je wybierac usatwiajac na save ktory chcesz zaladowac, gdy nacisniesz Y to masz podglad dostepnych strojow, wystarczy wybrac stroj i zaladowac save.