Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninja Gaiden
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Ninja Gaiden
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
mr pablo
Mi zostały jeszcze 3 misje do zrobienia na Master Ninja: ta ostatnia, Master Ninja Tournament Final Round i Destroy the Tanks (Military Destruction phase 2), która mnie strasznie irytuje dry.gif , nawet na Very Hard nie dam rady jej zrobić censored2.gif .
A drugiego Evil Ryu (tego z Explossion Arrows) załatwiłem "wiosłem" (Unlabored Flawlessness), nie był zbyt wymagający smile.gif .
Dorian Gray
QUOTE(Soul @ 8 07 2006, 18:00) *

Hem tyle ze podczas walki z drugim Evil Ryu (chapter 10 niema sie jeszcze dabilara) mow tu o Very Hardzie,e

Jak nie ma ?? Spokojnie w tym momencie powinieneś mieć już Debilaro lvl 3.
Yap
Powitam się norweskim OY!! Dopireo wróciłem znad morza i liznąłem temat polskiej stronki. Pomysł fajny tylko z czaem (nawet w czasie wakacji) będzie problem dry.gif . W zasadzie wyjazdy i korki (taaak, nawet w wakacje zdażają się desperaci tongue.gif ) mam zaplanowane na prawie cały okres letni. Zobaczymy...pomysł jest jednak przedni.
Jeśli zaś chodzi o wszystkich Evil Ryu to jest na nich jeden bardzo prosty patent: należy tylko wykonać Izuna Drop RAZ, a następnie dziabać go tym rzutem do finału wink.gif . Dyngs jest taki, że w momencie kiedy ER wstaje jest jeden moment kiedy jest on zupełnie bezbronny (nawet na MN). Wtedy trzeba właśnie wyegzekwować Izuna Drop i po sprawie.
Dopiero przed wyjazdem nad morze przeszedłem wszystkie challenge na poziomach trudności od Normalu po Very Hard...a Wy jakoś tą gadaniną o MN zapaliliście mnie do ponownego przejścia tegoż smile.gif .
Soul
QUOTE(Dorian Gray @ 9 07 2006, 01:41) *

QUOTE(Soul @ 8 07 2006, 18:00) *

Hem tyle ze podczas walki z drugim Evil Ryu (chapter 10 niema sie jeszcze dabilara) mow tu o Very Hardzie,e

Jak nie ma ?? Spokojnie w tym momencie powinieneś mieć już Debilaro lvl 3.

Fakt ,jezeli wrocisz sie po nie ja to uczynilem dopiero pozniej i caly chpater nr 10 i 11 obylem sie bez niego;) co do Evil Ryu to w misjach calutki rzadek zaliczylem na MN to chyba najprostrze co bylo gorzej z Evil Ryu x2 wink.gif a MN chapter 7 idze z gorki icon_twisted.gif
Soul
QUOTE(mr pablo @ 8 07 2006, 18:56) *

Mi zostały jeszcze 3 misje do zrobienia na Master Ninja: ta ostatnia, Master Ninja Tournament Final Round i Destroy the Tanks (Military Destruction phase 2), która mnie strasznie irytuje dry.gif , nawet na Very Hard nie dam rady jej zrobić censored2.gif .

Nom ja zrobilem dopiero 27 na MS w tym wlasnie Destroy the Tanks bez zadnego problemu very Hard i MN zaliczone nie zapierwszym razem ale zaliczone jakos mega trudne to nie bylo po 20 minutach bylo po wszystkim icon_wink.gif ps Enternal Legend zaliczyles na MN????? ninja.gif
mr pablo
Zostało mi jeszcze Enteral Legend i Destroy the Tanks (oba zaliczyłem na tylko Hard). Te czołgi mnie coraz bardziej denerwują censored2.gif . Chyba coś źle robie huh.gif . Za to ukończyłem Master Ninja Tournament Final Round na MN smile.gif , jest banalne - Doku i Ishtaros kasuje się bez straty energii laugh.gif .

PS. Chyba pomysł ze stronką nie wypali sad.gif closedeyes.gif - mówi się trudno.
Soul
Ja dopiero sie zabralem za te misje wink.gif ato ogarne jakas misje na MN a to single palyer na MN nie powiem misje mnie zasaly kminie je na tyle ile mi czas pozwala polowo juz zaliczona;D
Dorian Gray
Pablo wróć z pomysłem we wrześniu smile.gif Teraz są wakacje, za oknem pogoda miód, po pracy uderzam na plażę i nie bardzo mam czas ani ochotę na granie. Podejrzewam że nie tylko ja. Przyjdzie jesień, dni się skrócą to i chęć do grania wróci a i na stronę wtedy z chęcią coś skrobnę albo filma nagram wink.gif
Soul
Jak odblokowac dark dragon blade , plasma sabar i ten bialy stroj ze zwyklego NG nie ten Haybusy z DOA cool.gif
mr pablo
PS i DDB dostajesz za zebrane skarabeusze, odpowiednio za 49. i 50. (na poziomach trudności wyższych niż Normal). Chociaż to nie taka prosta sprawa, bo ostatni skarabeusz jest obok drzwi wejściowych na 4. piętro w Imperial Palace. Trzeba zaliczyć trzy piętra, zabrać skarabeusza i wrócić się do Muramasy w Clock Tower Plaza (bo jest najbliżej). Tam otrzymasz DDB. I teraz musisz odpoczątku zaliczać wszystkie piętra. Ja tak robiłem na Hard i Very Hard (zbierałem wszystkie skarabeusze tongue.gif ), ale na Master Ninja chyba sobie daruje. A co do tego białego stroju to chyba nie można go zdobyć sad.gif .

Projekt stronki odłożony do września smile.gif . Ale może być ciężko, bo zacznie się rok szkolny icon_wink.gif .

W końcu zrobiłem zrobiłem Destroy the tanks biggrin.gif Nie czaiłem się i używałem tylko Explosion Arrows tongue.gif . Skończyłem też Enteral Legend na VH. Została mi tylko ta misja na MN (myśle, że dobije do 30 milionów).
Soul
Opis miesc wszystkich skarabow gdzie znajde ??? question.gif
Diabeu
ty przypadkiem opisu do NG dla N+ nie robiłeś? dziwne pytanie jak na ciebie

a żeby nie było, wiesz gdzie znajdziesz? Google
Soul
Robilem cool.gif ,mi chodzi o dokladne miejsca " takie prowadzenie za raczke" oka poszukam w googlach
mozi
Koledzy czy ktos z was moze gra w ninja gaiden na xboxie 360? Chce popykac w hurricane packi a nie moge gdyz wywala komunikat ze nie moze sie polaczyc z live.
mr pablo
mozi, ja nie mam Xbox360 i pewnie szybko nie będe miał.

W końcu zaliczyłem wszystkie misje na Master Ninja ninja.gif tongue.gif Z Enteral Legend musiałem się troche pomęczyć (faza czwarta jest według mnie najtrudniejsza). A Total Karma mam 30018727 (upragnione 30 baniek laugh.gif ). Teraz trzeba poprawić niektóre wyniki i będzie 40 icon_wink.gif .

Nie mogłem się powstrzymać tongue.gif . Zrobiłem mój WYMARZONY projekt stronki:
http://img85.imageshack.us/img85/4525/stronkazg3.jpg
To zwykły .jpg, który zrobiłem w PhotoShopie tongue.gif . Nie znaczy to że strona będzie tak wyglądała. Szczerze mówiąc to wątpie czy w ogóle dałoby się takie coś zrobić smile.gif Potrzebny jest niezły webmaster laugh.gif biggrin.gif . Czekam na komentarze, opinie - co poprawić, co dodać, co wywalić? Może ktoś ma własny projekt, jestem otwarty na propozycje.
Krasus
No fajnie ci to wyszło. smile.gif
Ale czy ja wiem czy znowu taki webmaster potrzebny do takiego cacka? Hmm... widziałem bardziej skomplikowane projekty w życiu. Jak na mój gest to niejeden "przeciętny zjadacz chleba" by coś takiego zmajstrował. biggrin.gif Oczywiście jak byś mu taki projekt podrzucił - jak sam się bawiłem w majstrowanie stron zawsze mi pomysłu co i jak odwalić brakowało. wink.gif
Soul
QUOTE(mr pablo @ 26 07 2006, 16:43) *

W końcu zaliczyłem wszystkie misje na Master Ninja ninja.gif tongue.gif Z Enteral Legend musiałem się troche pomęczyć (faza czwarta jest według mnie najtrudniejsza). A Total Karma mam 30018727 (upragnione 30 baniek laugh.gif ). Teraz trzeba poprawić niektóre wyniki i będzie 40 icon_wink.gif .

Nie mogłem się powstrzymać tongue.gif . Zrobiłem mój WYMARZONY projekt stronki:
http://img85.imageshack.us/img85/4525/stronkazg3.jpg
To zwykły .jpg, który zrobiłem w PhotoShopie tongue.gif . Nie znaczy to że strona będzie tak wyglądała. Szczerze mówiąc to wątpie czy w ogóle dałoby się takie coś zrobić smile.gif Potrzebny jest niezły webmaster laugh.gif biggrin.gif . Czekam na komentarze, opinie - co poprawić, co dodać, co wywalić? Może ktoś ma własny projekt, jestem otwarty na propozycje.

Gratulacje !! ja niewiem czy temu podolam tongue.gif moze zobaczymy poki co niemam zaparcia .Jezeli chodzi o single player to mecze 10 chapter na MN oczywiscie jest prze!#&@%!nie ,co do Twojego projektu stronki jest niezle naprawde , ja niechwalac sie moge zrobic cos jeszcze lepszego jezeli bedzie taka potrzeba chetnie pomoge w grafice .
mr pablo
Krasus, projekt jest banalny do wykonania, ale czy komuś będzie się chciało go zrobić closedeyes.gif question.gif Ja się dopiero uczę HTML. A z resztą jak słusznie Dorian_Gray podkreślił - mam lato, półnagie laseczki biegają po plażach, nie chce się wracać do domu biggrin.gif .
Soul, nie wątpie. Bo ze mnie taki grafik jak z du** nożyczki. Ale uważam, że wyszło mi całkiem przyzwoicie smile.gif . Więc nie wstydź się i pokaż swego skilla biggrin.gif .

PS. Działa Wam stronka Iberian Warrior question.gif
mozi
Stronka Iberiana jest zablokowana dla ogólnego dostępu . Możesz wejśc na forum TU i wyslac na priv adminowi swoje IP. Jako ze ja mam neostrade moge sie wypałowac.
Yap
Dziś przeszedłem sobie Master Ninja do walki z drugą formą Almy. Nie chce mi się z nią dziś użerać, a pewnikiem szlag będzie mnie trafiał. Natomiast przechodziłem dziś challenge w koloseum i o dziwo pchnąłem go bez zadraśnięcia. 120 Berserków padło od jednego tylko ciosu. Mianowicie - Dabilahro w łapę, Armlet of Celerity, skok na pierwszą platformę po lewej od strony windy i ustawiać trzeba tak kamerę by widoczny był tylko jeden Berserk. Kolo będzie wyczyniał niestworzone rzeczy, a Ty stoisz sobie spokojnie na platformie i kroisz go ładując UT. Na Very Hard'zie ten challenge jest trudniejszy (ogry). Baaardzo rzadko kolesie zapodadzą jakiś specjalny atak. Nie zużywa się nawet jednego małego elilxiru. Ewentualnie można zebrać po którymś z przyjemniaczków bo o dziwo zawsze zostawiaja niebieska esencję mimo iż padają od UT...ciekawe ninja.gif .

Jak zapatrujecie się na plotkę, że NGB szykowany jest na PS 3?
mr pablo
Yap, jeśli to prawda to to będzie zaje***** gierka. Ale co z tego jak nie będzie mnie pewnie stać na PS3 - co najwyżej to sobie pójdę do salonu gier popykać biggrin.gif. Wolałbym NGB 2 na Xboxa smile.gif .

A ja jestem w 7. Chapterze na MN i idzie dostyć gładko. Schody zacznął się zapewne w Chapterze 10/11.
Soul
Jak zobaczysz chapter nr 10 to padnies co tam sie dzieje xD , co do tej plotki mam nadzieje ze to tylko plotka NG na konsole sony icon_evil.gif
Yap
QUOTE(mr pablo @ 30 07 2006, 20:52) *

Yap, jeśli to prawda to to będzie zaje***** gierka. Ale co z tego jak nie będzie mnie pewnie stać na PS3 - co najwyżej to sobie pójdę do salonu gier popykać biggrin.gif. Wolałbym NGB 2 na Xboxa smile.gif .

Masz rację - NG 2 byłoby dla wszystkich (nawet potencjalnych właścicieli PS3) lepszym rozwiązaniem niż NGB vol.2 na konsolę Sony. Zamiast stawiać na nowe odgrzewają stare closedeyes.gif ...z grafą z PS3. Niech chociaż dodatki będą konkretne.

A ja jestem w 7. Chapterze na MN i idzie dostyć gładko. Schody zacznął się zapewne w Chapterze 10/11.

Nie sądzę, dopiero The Core coś z Ciebie wyciśnie. Tam jest nie tyle trudno co chce się przeć do przodu bez ustanku, a czasem upierdliwość przeciwników nie ma granic. Cierpliwość - to jest klucz do sukcesu. Ja jestem na walce z panienkami i samym diabełkiem. Malinowo...

...a teraz już po smile.gif . Holy Vigoor Emperor i Evil Murai to już tylko formalność.
Dorian Gray

Walczyłeś już z drugim Hydracubusem wink.gif ? Czysta rozkosz: mało miejsca, macha mackami jak szalony, wali glutem gdzie popadnie no i czarne kotki chcące cię dopieścić na maxa smile.gif No i na koniec 7 etapu masz Almę wink.gif Na szczęście jest tylko trochę bardziej wku.... niż na VH. Potem już jest coraz łatwiej. Level 10 jest bardziej uciążliwy przez długość niż trudny. Przytniesz się pewnie jeszcze troche na Awakened Alma ale to wszystko smile.gif Samo Core nie jest trudne. Nie wiem czemu ale z Almą 2 idzie mi o wiele lepiej niż z orginalną, suka z batem też jest bardziej upierdliwa niż trudna, no a Marbus to jakiś żart jest. Zresztą jak chłopaki u Iberiana piszą: Jeśli przeszedłeś pierwszy etap przeszedłeś Master Ninja.

A co do NG2 na PS 3 to jak długo będzie też wersja na X360 nie mam nic przeciwko. A nie wierzę żeby Bill wypuścił takiego killera z rąk smile.gif
Yap
QUOTE(Dorian Gray @ 31 07 2006, 08:08) *

Zresztą jak chłopaki u Iberiana piszą: Jeśli przeszedłeś pierwszy etap przeszedłeś Master Ninja.

No i racja, jednak ten pierwszy etap jest trudny tylko i wyłącznie do pierwszego save'a. Później już leci bez większych zgrzytów. Skróciłem czas przechodzenia Master Ninja o połowę. Cały czas jednak nie jestem w stanie przejść dwóch challengy - Great Bridge Challenge i w Library. Jakoś trzeba będzie się spiąć.

QUOTE(Dorian Gray @ 31 07 2006, 08:08) *

A co do NG2 na PS 3 to jak długo będzie też wersja na X360 nie mam nic przeciwko. A nie wierzę żeby Bill wypuścił takiego killera z rąk smile.gif

Na razie mowa była o wersji Ninja Gaiden Black na PS3. Sam chciałbym usłyszeć cokolwiek o NG 2 sad.gif
Goldi69-PL-
taka stronke to zrobisz w durnym FrontPage'u microsoftu bez najmniejszej znajomosci HTML'a naturalnie bedzie nieco zasmiecona ale pikus jakich malo.
Moja pierwsza stronka wygladala o niebo lepiej nie mowiac juz o drugiej ktora do dzis (pipi) sie prezentuje (ma juz 6 lat i cala napisana w Notatniku czystym HTML'em)
Swoja droga jak robisz projekt stronki to tez zazynasz dokladnie tak jak ty robiac jpg czy bmp a potem starasz sie zrobic identyczna za pomoca HTML'a tudziez innych Flash'ow czy Javy.
Html'a zeby zrobic taka strone nauczysz sie na mietusie w 1 (jeden) dzien z tutkow, ale radzil bym tez nad grafika popracowac bo ta co wkleiles jest niestety biedna strasznie.
powdzenia w pisaniu, jak by co to pytaj to moze Ci cos pomoge bo cel calkiem szczytny wink.gif
Dorian Gray
QUOTE(Yap @ 31 07 2006, 11:04) *

Cały czas jednak nie jestem w stanie przejść dwóch challengy - Great Bridge Challenge i w Library. Jakoś trzeba będzie się spiąć.

Na library używam lekko zmodyfikowanego patentu Bigalskiego, wiem że niegodny Ninjy ale działa smile.gif Z great bridge też nie daję rady sad.gif
Ozi
No faktycznie to chyba najtrudniejszy challenge na MN...

Najgorzej jest chyba na początku ale i na te fiendy jest sposób. Full napojów regenerujących mane - do tej walki w ogóle podchodzi sie z full ekwipunkiem hyh.gif - plus wyekwipowany circlet który za jedną czerwoną kulke dodaje 2 punkty many. Jako czar wymaksowany Fireball i jedziem...

Akurat te stworki często gęsto po zgonie zostawiają czerwone kulki - dlatego też pierwsze 40 wykańcza się magią, fireballem dokładniej. Można jeszcze tak kombinować, żeby w momencie odpalania magii wszystkie 3 stworki z którymi aktualnie walczysz były blisko Ciebie - wtedy jest szansa, że jednym freballem ściagnie sie wszystkie 3. Ciężko to zrobić ale jest to wykonalne. Aczkolwiek nie ma się co upierać na siłę, jak sie rozlezą po arenie i z 3 stron rypią laserem to ni ma rady - odpala się magię bo inaczej klops. Jeśli żaden nie zostawi czerwonej kulki - specjal. A jak się kończy mana to łykamy napój i powtarzamy zabawę od nowa.

Potem zostaje kwestia rozwalenia 40 ogrów (to akurat jest pryszcz) i 40 Bersekrów (nie ma żadnej platformy Yap więc jedziemy z nimi hand-to-hand hyh.gif ). Na Ogry i Berserkery każdy z Was ma pewnie własny sposób więc pozostaje mi tylko życzyć powodzenia. O ile dobrze pamiętam nie został mi żaden leczący / regenerujący mane napój i żaden talizman po tej walce. tongue.gif

Dużo szczęscia życzę, przyda Wam się. hyh.gif
Soul
Wlasnie, jakie macie sposby na nich?? cool.gif
Dorian Gray
Ogry są proste: czekasz aż się zamachnie, unik i ->Y z debilaro, UF, Warhamer czy co tam lubisz.
Bersekerzy też nie są trudni, trzeba tylko tak ustawiać kamere żeby na raz na ekranie byl jeden.
Sposoby dwa:
Flail + potency skaczesz im na głowę, czekasz aż sie zamachnie nietrafiając i wchodzisz mu w odbyt przy pomocy ->YYY
Drugi patent do dabilaro skaczesz na łeb jak wyżej tylko atakujesz go ->Y
Soul
BTW - Bersekerzy to Ci z mieczami w pewnym momecie zmieniaja swoje oblicze to oni???
Ozi
Ta, ci sami. Zakapiory z zweihanderem w łapskach.
Soul
Masakra,nikt mnie tak nie wpienia jak oni icon_evil.gif
mr pablo
Goldi69-PL-, ja nie wiem czy taką stronke robi się łatwo czy trudno, bo jeszcze żadnej stronki w swym nędznym życiu nie zrobiłem.
Mam rozumieć, że jesteś chętny do pomocy nad tym projektem biggrin.gif tongue.gif - ciesze się icon_wink.gif .

Szło, szło i się zatrzymało. Utknełem na Almie (pierwszej closedeyes.gif ). Nie tyle co utknełem, ale strasznie się z nią męcze. Zawsze miałem z nią problemy icon_evil.gif . Nie moge znaleść żadnej bezstresowej techniki. Za to druga forma Almy nie sprawia mi większych problemów. Z reguły wystarczy jeden GSE. Już opisywałem w tym temacie mój spobób - jeszcze mnie nigdy nie zawiódł tongue.gif . Zobaczymy jak będzie na MN.
Dorian Gray, ten drugi patent na Bersakerów co go opisałeś nie zawsze działa. Czasami i tak zrobią blok.
Challenge... ten w Library na MN jest łatwiejszy niż na VH. Czerwoni Ninja są dla mnie łatwiejsi od "kosiarzy" - tak wiem, jestem inny biggrin.gif . A do Great Bridge jeszcze nie doszedłem, więc się nie wypowiem tongue.gif .
Goldi69-PL-
Masz w podpisie "programowanie na GBA nie jest trudne" wiec jak dla Ciebie to pikus to mysle ze taki HTML ktorego podstawy = podstawa WORD'a (bo Exel juz trudniejszy) tymbadziej.
Jak umiesz nieco programowac i nie gubisz sie w tych wszystkich "if....then...else itd" to smialo mozesz po HTML'u łykac Jave i PHP (ja juz w tym sie gubie tongue.gif)

dla przykladu podam Ci stronke ktora zrobilem 6 lat temu, nie znajac wogole HTML'a (w hu... FrontPage'u M$) [ http://www.anagram.com.pl/ ], teraz widze ze lekko ktos ja zmodyfikowal dodajac mozliwosc zamawiania online, swoja droga nie wiem jak tam doszedl w kodzie co i jak bo bylo to tak (pipi)... (edytory strasznie brudza) ze sam jak kiedys juz ogarnialem HTML'a to nie wiedzialem co i jak.

edit: jak ci sie odpali stronka (ta anagramu) kliknij prawym klawiszem z boku stronki i wybierz "pokaz zrodlo" to wlasnie jest czysty kod HTML
mr pablo
Te "... nie jest trudne" to tylko taka podpucha, żeby więcej osób klikneło w link i weszło na strone biggrin.gif tongue.gif (która z resztą nie jest moja - pozdro Wajper). Ja z programowania na GBA umiem tylko to co jest w kursie, który znajduje się na w/w stronce (sam zerknij, a się przekonasz że to kropla w morzu wink.gif ).
Ozi
Chłopaki, to jest teamat o NG - na priv z czymś takim.

Ślicznie proszę. hyh.gif
Yap
QUOTE(Ozi @ 31 07 2006, 12:33) *

No faktycznie to chyba najtrudniejszy challenge na MN...
Potem zostaje kwestia rozwalenia 40 ogrów (to akurat jest pryszcz) i 40 Berserkrów (nie ma żadnej platformy Yap więc jedziemy z nimi hand-to-hand hyh.gif ). Na Ogry i Berserkery każdy z Was ma pewnie własny sposób więc pozostaje mi tylko życzyć powodzenia. O ile dobrze pamiętam nie został mi żaden leczący / regenerujący mane napój i żaden talizman po tej walce. tongue.gif

Dużo szczęscia życzę, przyda Wam się. hyh.gif

Hmm, dzięki dry.gif . Oglądałem filmik iberiański (Bigalskiego czy innego pana) i ten kolo używał odnośnie Berserków strategii przytoczonej przez Doriana. Jedynie kombo sie troszkę różniło bo stosował ->XXX. Dawał radę skurkowany...

QUOTE(Dorian Gray @ 31 07 2006, 15:11) *

Ogry są proste: czekasz aż się zamachnie, unik i ->Y z debilaro, UF, Warhamer czy co tam lubisz.
Bersekerzy też nie są trudni, trzeba tylko tak ustawiać kamere żeby na raz na ekranie byl jeden.
Sposoby dwa:
Flail + potency skaczesz im na głowę, czekasz aż sie zamachnie nietrafiając i wchodzisz mu w odbyt przy pomocy ->YYY
Drugi patent do dabilaro skaczesz na łeb jak wyżej tylko atakujesz go ->Y

Ogry rozpykuję zawsze tym samym sposobem. Jak się drugi przyczepi jest gorzej. Kolo atakuje z góry, odturlanie, stosuję CAŁE combo XXXY (chyba tak się je zapisuje) i czekam na kolejny atak tego typu. Jest ok bo kolo nie zdąży nawet maski zrzucić. Na Berserki stosuję metodę Matka. Miałem trochę kłopotu by ją opanować (wciąż mam kilka kroków do doskonałości), ale daję radę smile.gif .
Soul
Podziel sie ta metoda wink.gif
Yap
QUOTE(Soul @ 1 08 2006, 22:33) *

Podziel sie ta metoda wink.gif

Debilek w łapska (lub DDB, mniej uderzeń wymaga), jest pewien moment kiedy Berserk wchodzi barkiem i zaraz po tym napierdziela combo lub jeden podrzut i potężne cięcie, wtedy właśnie blokujesz i odturlasz się na boki bądź do tyłu. Jest wtedy jeden moment kiedy kolo niewiele robi, tniesz go kontratakiem (DBB) bądź krótką sekwencją z combo (Dabilahro). Być może ciachnie Cię raz czy dwa, ale pamiętaj, że Berserki zawwsze zostawiają niebieską esencję, a to duży plus. Wiem wiem, może się wydawać kłopotliwe na samym początku, ale po opanowaniu jest baaaardzo przydatne...zawsze można przecież walnąć ze ściany biggrin.gif . Zaraz zresztą sprawdzę czy czegoś nie pokręciłem.
konstant
Orientuje sie ktos czy Hurricane Pack'i mozna sciagnac przez Live'a na Xboxie 360?

Albo moze zna ktos jakis sklep gdzie mozna kupic Ninja Gaiden Black po normalnej cenie? Znalazlem dwa ale stoja tam po 130zl i to wersja Classics, a zwyklego NG mam za 36zl hyh.gif

I czy ten Black zawiera jakies dodatki, ktorych nie ma w HP 1 & 2 ?
Yap
QUOTE(konstant @ 9 08 2006, 22:23) *

Orientuje sie ktos czy Hurricane Pack'i mozna sciagnac przez Live'a na Xboxie 360?

Nie mam pojęcia blink.gif .

Albo moze zna ktos jakis sklep gdzie mozna kupic Ninja Gaiden Black po normalnej cenie? Znalazlem dwa ale stoja tam po 130zl i to wersja Classics, a zwyklego NG mam za 36zl hyh.gif

"Normalna" cena to tylko na aukcji jakiejś lub w sklepie. Ta wersja Classic to właśnie NGB. Innej wersji nie uświadczysz...bo takiej nie ma. NGB to nabijacz kasy (atrakcyjny ponad miarę, ale jednak) dlatego został wydany tylko w tej formie.

I czy ten Black zawiera jakies dodatki, ktorych nie ma w HP 1 & 2 ?

Coś tam jest więcej (ci co przechodzili HPki mogą coś powiedzieć), tak czy owak opłaca się jak jasna cholera. Ja właśnie schodzę z sesyjki (Karma RUn na very hard'zie) i jestem cały czas pod wrażeniem starwars.gif . Kończę grać - zaczynam od nowa. I tak w kółko.
mozi

Pare stron wczesniej pytałem o to samo ale odzewu nie było - mogę Ci powiedzieć ze u mnie to nie działa. Nie mogę pobrać hurricane'ów wywala błąd ze nie moze sie połączyc do live'a. Mam konto silver i byc moze to przez to ale sam nie wiem..
konstant
Osz w morde, ja dzis zamowie z Dvdcrave'a, moze dojdzie zanim przeleci mi darmowy miesiac Golda.

ps. Mozi - jak w ogole chodzi ten NG na x360?
michalc
CZy mogl by ktos podac jakas stronke z filmikami do NGB(przegladalem topic ale cos nie wszystkie stronki dzialaja), chcial bym przyjrzec sie taktykom poniewaz na Very Hard, juz jest ostro i respect dla tych co przeszli giere i misje na master ninja biggrin.gif
mr pablo
Na Iberian Warriors jest pełno filmików, ale trzeba się wpierw zarejestrować na forum, potem musisz napisać do administratora PM, w którym podasz swoje IP. mozi się w tym oriętuje wink.gif . Na YouTube też troche jest, ale nic specjalnego tongue.gif .

Za przejście Story na MN coś się dostaje oprócz ogromnej satysfakcji biggrin.gif question.gif Jestem w 11 Chapterze (po Almie poszło z górki).
michalc
Szkoda tylko ze mam neo:(, wiec podanie ip i tak nic nie da, ja narazie zaczynam VH i niepowiem jest ciezko:) w sumie jestem poczatkujacy przeszedlem gre dwa razy na normal i raz na hard happy.gif
Hitman
przechodze sobie to dzielo sztuki jeszcze raz i odkrylem jedna rzecz, jak nacisnie sie prawy analog to ekran sie tak rozjasnia jakby sie screenshot robil. wie ktos co to wlasciwie robi;p?
Yap
QUOTE(Hitman @ 11 08 2006, 23:18) *

przechodze sobie to dzielo sztuki jeszcze raz i odkrylem jedna rzecz, jak nacisnie sie prawy analog to ekran sie tak rozjasnia jakby sie screenshot robil. wie ktos co to wlasciwie robi;p?

Możesz manewrować rzutem kamery wedłóg własnego uznania. Pozdro.
Soul
QUOTE(Hitman @ 11 08 2006, 23:18) *

LOL !!! happy.gif oka do tematu, przeszdlem 100 finds chalange vs berserker (a wlasciwie to 120 ) i LOL , co to za na groda confused.gif jak bym wiedzal ze dostane jeden "ognik" ninpo wiecej to bym sie nawet za to nie bral. oka MN skonczony i co daleJ ?? ;/ i czemu sie nic nie dostaje,albo ja oczyms niewiem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.