Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninja Gaiden
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Ninja Gaiden
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Dorian Gray
No właśnie Hurricane packów nie mam sad.gif a strasznie żałuję bo chciałbym obaczyć jak się gra z tym mitycznym Interceptem.

Hej Pablo jak plan ze stronką ? wink.gif
grabczas
czy jest gdzieś w polsce możliwość kupienia figurek z NG po teraz czytałem temat na temat figśów MGSowych i pomyślałem że może z MNG coś jest linki sklepów sprzedających nówki są najmilej widziane ciekwae linki z aukcji tesh mogą być tongue.gif
matek_79
Ten ktory pare postow wyzej marudzi ze nie ma kasy na oryginala tongue.gif
To co znalazlem tanie nie jest ale jak chcesz:
Rechel
Rozne
Ryu i Ayane
A jezeli jestes bardziej zaintersowany to wpisz sobie w google: "ninja gaiden+figure" i poprzegladaj wyniki.
grabczas
wiesz tobie dobrze mowić konsolę kupiłem w sierpniu odrazu FORZĘ i ksiażki bo początek roku (jakieś 350 zł 3 gim) i orientacyjnie chcę zobaczyć jak z dostępnością bo może w przyszłym miesiącu uda mi się namówić rodziców bo umiawałem się z nimi że oryginały ale nie częściej niż raz w miesiącu poza wrześniem ;] btw zaczynam KENDO trenować a jakie są ceny sprzętów sam se sprawdź tongue.gif

łażę teraz po tairon i mam iśc do dworku ale nie złożyłem jeszcze takiej kamiennej tablicy ktorą się spotyka na początku gdzie znajdę resztę?? miałem też info od tej panienki ze gdzieś jest skirana jakaś broń gdzie ją znajde i jak się tam dostać?? żeby było jasnę grę męczę teraz bez przerwy więc prosiłbym o jak najszybszą dopowiedź

ja mam pyatnię jeżeli prawie mdleję z nerwów i mam ochotę konsolę i resztę sprzętu połamać na drobne wiury to moge dalje grać w NG czy lepiej dać se spokój?? grę przechodzę po raz pierwszy i w 5 akcie i gdy ładuję sejwa naskakuję na mnie 5 ninja raz udało mi się dojść do tej mątwy 3 razy w tamto miejsce po dwa razy padłem od fiendów a ninja kiedy wyskakują 4 to padam ale częściej jak zładuję grę w ostatnim możliwym miejscu (jak mówiłem 3 baranów naskakuję na mnie) może jakieś rady ?? choc wątpie bo zaraz warna dostanę za podwójne posty ale robię tak ponieważ nikt nawet nie raczy zajrzeć jak edytuję radziłbym adminowi sprawdzić pliki i przydałoby się oznaczenie przy postach który był a który nie był czytany bo zwykle całą stronę wertuję żeby wiedzieć co nowego ahh zresztą nvm i tak zaraz bana wkleicie mi i (pipi) znowu wyjdę na ostatnią łajzę jak zawsze...
Yap
Spokojnie Grabczas smile.gif . Po pierwsze jeśli masz ochotę rozwalić konsolę to odstaw sobie NGB na jeden dzień. Po drugie, ten save o którym mowa rzeczywiście jest w takim miejscu, że czasem ma się ochotę pociąć się. Jeśli nie zależy Ci na walce z nimi po prostu zmykaj gdzie pieprz rośnie biggrin.gif . Tych 4 ninjasów rozwal za pomocą ściany (nie, nie masz jej zwalić im na łby laugh.gif ). Przyda się tutaj Lunar, po prostu skacz na nią i zapodaj Y za każdym razem kiedy jesteś na górze. Dasz radę. Smoki rozwalaj tak: trzymaj blok jeśli szarżują, jeśli poróbująchwycić Cię w paszcze zawijaj na boki lub do tyłu i atakuj prostym combo XYY. Na normalu padną raz dwa.
Na Mackiego jest prosta taktyka. Zapodawaj skok w jego kierunku i Y (Flying Swallow). Musisz być w odpowiedniej odległości (raczej bliżej). Uważaj tylko na macki kiedy będą tak wywijać jakby falowały. Ok, w momencie kiedy macki odpadną szybko zbliż się i przytrzymaj Y. UT zabieże mu sporo energii, ale to nie koniec. Będziesz miał jeszcze czas na następujące combo - XYXXX. I wierz mi...warto się tego nauczyć.
Jakaś pomoc? Wal jak w dym. NIE ZNIECHęCAJ SIę NIGDY!!!!!!!!!!
grabczas
przy okazji zwykle walczę mieczem bo mam go na 2 lvlu nunchaku posiadam również niestety nie znalazłem broni o której mowa była w podpowiedziach danych przez panienkę z ninjasami mam ten problem że ładują we mnie wszyscy naraz te cósie i wybuchają albo naraz albo jeden po drugim i wstać nie mogę i mimo że zaczynam z full życiem kończę z żyletką i co najgorsze mam tylko dwie miksturki jedną zwykłą i jedną na full życie i co za różnica czy zamyka się wrota wchodząc na ostatnią mapę??
Yap
Drugi lvl dragona wystarczy w zupełności wink.gif . Poza tym na razie tylko ten poziom jest dostępny. Musisz podejść do tego ze spokojem. Nerwami nie wygrasz z ninjasami. Jak pisałem wcześniej - wskakuj na ścianę i zapodaj Y. Jeśli używasz dragona musisz wiedzieć, że jest potężniejszy od Lunara w tym momencie choć kijek będąc dłuższym orężem potrafi zgarnąć więcej kolesi przy jednym ciosie. Nie masz go? A powinieneś. W drugim chapter'ze w dzbanie zaraz przed scenką z Ayane (kiedy dostajesz łuk).
No ale to kwestia prwferencji. Ja sam wolę DSa. Mówię Ci - trzymaj blok, wskakuj na ścianę z Y. Opanujesz ten motyw to pchniesz ten chapter bez bólu. Nawet na smoki przed Mackim ta taktyka działa bez zarzutu. A samą poczwarę już opisałem. Skichaj się a nie daj się smile.gif !!!
Tych wrót nie zamykaj...po co? Dwa małe i jeden duży elixir? Powinny wystarczyć. Jak przejdziesz to daj znać. Podam Ci fajny dyngs na nabicie esencji w kolejnym chapter'ze wink.gif .
Dorian Gray
Grabczas grunt to spokój, ja wiem że czasami przy tej grze człowiek ma ochotę pier.... padem o ścianę,ale nie warto. Jak czujesz że ci gul chodzi to zrób sobie po prostu przerwę. Co do taktyki na smoki to robie podobnie jak Yap z tym że zamiast XYY ładuję im Blade of Niritti XYXXXX. Co do Ninjasów to podstawa to znowu spokój. jeżeli masz scroll Izuna Drop to po prostu spokojnie czekasz aż skończą swoje długie combo i wybierasz ich w powietrze, jeden rzut jeden trup. Jeżeli nie masz Izuny to trochę gorzej, wtedy rób tak jak Yap radzi, Lunar w dłoń i do ataku.
grabczas
a teraz niezłego zonka wam powiem mam miecz na 2 poziomie nie mam scrolla i jestem w stanie ten atak wykonać i co wy na to tongue.gif wychodzi na to że nie ma sensu marnować 1000 czegoś tam (nie wiem jak tą walutę nazwać) trza znać tylko kombinację i mieć odpowiedni lvl broni (2 posiadam)
Dorian Gray
Hmmm Izuna swordem to bodajże XYXXXY, Blade of N to XYXXXX. Bez scrolla tego pierwszego nie wykonasz, a warto go miec bo ciosik ten zadaje cytujac pewnego pana: "massive damage".
Yap
QUOTE(grabczas @ 8 09 2006, 06:09) *

a teraz niezłego zonka wam powiem mam miecz na 2 poziomie nie mam scrolla i jestem w stanie ten atak wykonać i co wy na to tongue.gif wychodzi na to że nie ma sensu marnować 1000 czegoś tam (nie wiem jak tą walutę nazwać) trza znać tylko kombinację i mieć odpowiedni lvl broni (2 posiadam)

W NGB wszystko jest tak pomyślane, żeby jednak ten 1000 wydać tongue.gif . Odsyłam do wypowiedzi Doriana.

QUOTE(Dorian Gray @ 8 09 2006, 08:07) *

Hmmm Izuna swordem to bodajże XYXXXY, Blade of N to XYXXXX. Bez scrolla tego pierwszego nie wykonasz, a warto go miec bo ciosik ten zadaje cytujac pewnego pana: "massive damage".

Po prostu zabija na miejscu, a jeśli ma się szczęścieto odrzuca (czasem śmiertelnie) kolejnych delikwentów.
grabczas
a podobno jakąś broń ominąłem bo znalazłem shurikena i kolesiówa pisała że ukryął potężną broń i tylko ninja może się dostać w to miejsce znaczy się nie ujrzę jej do końca gry??
Dorian Gray
Windmill shuriken, takie skrzyzowanie przerosnietej gwiazdki ninja z bumerangiem. Do wziecia kolo Baru Hansa, musisz skakac po scianach w alejce kolo niego. Oprocz windmilla masz tam x ktory regeneruje ci zycie i ninpo wiec warto sie tam wbijac.
grabczas
jeden problem nie mam jak się cofnąć i co ja teraz mam zrobić ?? ;(
przekozak
Olać WS i spokojnie przechodzić dalej - nie jest niezbędny do ukończenia gry smile.gif
Dorian Gray
Bez stresu, jeszcze nie raz do miasta wrócisz wink.gif
Diabeu
windmill jest dobry na latające robociki w bazie wojskowej i jak są kanały
Yap
QUOTE(Diabeu @ 11 09 2006, 13:21) *

Owszem, przydaje się, ale od kiedy ma się wybuchowe groty strzał powinno się raczej tego używać. Windmil ma to do siebie, że czasem trzeba go rzucić dwa razy co by 'strącić' helikopterki. Z drugiej zaś strony windmil przydaje się czasem na wybicie wroga z ataku, sekwencji ciosów i itd. Np. kiedy te przerośnięte dżdżownice z akweduktów plują prądami można je dziabnąć windmilem wynikiem cego wcześniej przestają. No i jest więcej czasu na naładowanie UT Dabilahro.
Ozi
QUOTE(matek_79 @ 5 09 2006, 14:54) *

QUOTE(Yap @ 4 09 2006, 00:10) *

A'propos sieczki biggrin.gif . Matek, Ty i Ozi jesteście na razie nieosiągalni przy moim wyniku. MN Karma Run - 15 817 223 lecz zważywszy na to, że jest to mój pierwszy KR na MN pozwolę sobie zauważyć, iż jest to całkiem niezły wynik cool.gif .

Nieosiagalny? Jestes na 36 miejscu (tylko 5 za mna), a to jest naprawde niewiele wink.gif

A propo - jako, że sprzedałem pierwszego x-a a na 360 jakoś zabrakło mi czasu (a i chęci nie staje) na ponowne przejście wszystkich poziomów NGB mógłbyś matek sprawdzić na którym jestem aktualnie miejscu ze swoim wynikiem? Ot tak, żeby zaspokoić moją próżność... tongue.gif

Będę dozgonnie wdzięczny.
matek_79
QUOTE(Ozi @ 12 09 2006, 03:11) *

QUOTE(matek_79 @ 5 09 2006, 14:54) *

QUOTE(Yap @ 4 09 2006, 00:10) *

A'propos sieczki biggrin.gif . Matek, Ty i Ozi jesteście na razie nieosiągalni przy moim wyniku. MN Karma Run - 15 817 223 lecz zważywszy na to, że jest to mój pierwszy KR na MN pozwolę sobie zauważyć, iż jest to całkiem niezły wynik cool.gif .

Nieosiagalny? Jestes na 36 miejscu (tylko 5 za mna), a to jest naprawde niewiele wink.gif

A propo - jako, że sprzedałem pierwszego x-a a na 360 jakoś zabrakło mi czasu (a i chęci nie staje) na ponowne przejście wszystkich poziomów NGB mógłbyś matek sprawdzić na którym jestem aktualnie miejscu ze swoim wynikiem? Ot tak, żeby zaspokoić moją próżność... tongue.gif

Będę dozgonnie wdzięczny.

Cholerne 18 miejsce tongue.gif
Diabeu
QUOTE(Yap @ 12 09 2006, 00:39) *

QUOTE(Diabeu @ 11 09 2006, 13:21) *

Owszem, przydaje się, ale od kiedy ma się wybuchowe groty strzał powinno się raczej tego używać. Windmil ma to do siebie, że czasem trzeba go rzucić dwa razy co by 'strącić' helikopterki. Z drugiej zaś strony windmil przydaje się czasem na wybicie wroga z ataku, sekwencji ciosów i itd. Np. kiedy te przerośnięte dżdżownice z akweduktów plują prądami można je dziabnąć windmilem wynikiem cego wcześniej przestają. No i jest więcej czasu na naładowanie UT Dabilahro.

co do grotów to nie zgadzam się, wbicie się na najwyższy chodnik w magazynie do tego skakanie jak powalony plus windmill dawało mi najlepsze efekty - co do reszty prawda jak najbardziej
il capitano
Niech no mi ktoś podpowie gdzie można nabić sporo kasy po wejściu do Industrialu gdzie chadzają już żołnierze. Gram na Very Hard a przed czołgami i helikopterem przydałoby sie mieć coś w zanadrzu biggrin.gif
Dorian Gray
Jeżeli jesteś w 9 etapie (Military Base) to miejsca na nabicie kasy nie ma za bardzo a i statua Muramasy jest dopiero po helikopterze. Najprędzej można natłuc kasę w 8 etapie przy barze Hana, respawnują tam żołnierze no i zaraz obok jest save i regenrujący Xbox.
il capitano
Ok z tym sobie poradziłem jakoś. Teraz czeka mnie przeprawa przez lodowe jaskinie (ubezpieczony we wszystko co można na full) by zakończyć walkę z ognistym smokiem. Ogólnie mówiąc świetnie zrobili tego Blacka smile.gif wracam do gry już któryś raz - właśnie męcząc na Very Hard. Ciekawe kiedy polegne. unsure.gif
Adamgermany
Ja mam zwykłe Ninja Gaiden. Srasznie trudne, ja doszedłem do 3 boosa
Yap
Gra jest trudna. Sam na początku nie wiedziałem jak radzić sobie z większością wrogów. Ale jednak...trzeci boss to kolo na dachu sterowca. W dziale strategie masz solucję. Poczytaj sobie.
alienator
śliczna gierunda, nie żałuję wydanej stówki na Black ;]
trudna i wymagająca - to dobrze. Na razie zrobiłem sobie przerwę, ale niedługo powrócę i skończę niejednokrotnie. Najwyższego poziomu trudności sobie nie wyobrażam biggrin.gif
teraz czekają dwa robale w kanałach ;p
mr pablo
Ale tu się porobiło pod moją nieobecność (dwa miesiące bez neta wacko.gif ). Fajnie, że powstało oddzielne podforum poświęcone NG. Ja właśnie kończę Karma Run na Master Ninja - mam nadzieję, że 15 baniek będzie tongue.gif . Niedługo dodam kilka solucji, ale jakoś narazie nie mam weny i czasu (w szkole trzeba się czasami pokazać biggrin.gif ).
Pabelek
Jestem newbie w temacie Ninja Gaiden Black, dzisaj pierwszy raz grałem no i radzę sobie nawet nawet. Nie jest to może jeszcze mistrzostwo świata ale powoli łapie co i jak. Narazie nie umiem jeszcze wyprowadzać kontry w dobrym momencie tak aby ładnie i płynnie ukatrupić przeciwnika co jest chyba normalne jak na godzine grania wink.gif Pierwsze wrażenia pozytywne świetny gameplay, ładna grafika spore lokacje, wysoki poziom trudności. Tylko kamera czasem mi przeszkadza no ale trudno. Mam tylko jedno pytanie dotyczącye gry, czym jest to całe UT i jak się go używa/ładuje?

Mam jeszcze jedno zapytanie otóż pod paskiem energii mam jeden płomyczek, co on oznacza?
bart-blank
Mam małe pytanko, czy warto czekac/szukac wersji BLACK i wydac na nia ileś tam więcej, czy łyknąc wersje zwykla za ok 40zł ?
Soul
Lykaj Blacka cool.gif Zwykla ver olej.
bart-blank
tylko że wersji BLACK nigdzie nie ma, na ebayu jest ale za 19-20 funtów plus wysyłka.
alienator
Hehe, mi się udało na allegro dorwać całkiem niedawno za stowke ;]
kwestia szczęścia.
Yap
QUOTE(Pabelek @ 31 10 2006, 15:54) *

Jestem newbie w temacie Ninja Gaiden Black, dzisaj pierwszy raz grałem no i radzę sobie nawet nawet. Nie jest to może jeszcze mistrzostwo świata ale powoli łapie co i jak. Narazie nie umiem jeszcze wyprowadzać kontry w dobrym momencie tak aby ładnie i płynnie ukatrupić przeciwnika co jest chyba normalne jak na godzine grania wink.gif Pierwsze wrażenia pozytywne świetny gameplay, ładna grafika spore lokacje, wysoki poziom trudności. Tylko kamera czasem mi przeszkadza no ale trudno. Mam tylko jedno pytanie dotyczącye gry, czym jest to całe UT i jak się go używa/ładuje?

Mam jeszcze jedno zapytanie otóż pod paskiem energii mam jeden płomyczek, co on oznacza?

Przytrzymaj Y lub zassaj (ten sam przycisk) jakąkolwiek esencję pozostałą po wrogach. Jeśli trafisz przeciwnika pokaże Ci się nie-sa-mo-wi-ta scena egzekucji. Jeśli nie...giniesz albo jesteś nadszarpnięty. Wszystko wymaga solidnego timingu. Kotry będą łatwiesze posiadając Counter Attack Scroll.
A ten płomyk pod paskiem to Ninpo. Wciśnij Y+B lub prawy przycisk specjalny by go odpalić.

Przechodzę sobie teraz Master Ninja i jest całkiem nieźle. Myślę, że 17-18 baniek powinno pęknąć starwars.gif
mr pablo
Tak sobie liczyłem i liczyłem i wyszło mi, że nie będe miał 18 baniek na MN icon_evil.gif . A myślałem, że zdobęde range "Supreme Master Ninja" na forum Iberians sad.gif . Mówi się trudno. Następnym razem się uda - oby.
Yap
A ja jestem na dobrej drodze zdaje się smile.gif . Oglądając filmiki kolesi z Iberiana lookałem na ich karmę i...nie jest tak źle zważywszy, że ich wynik końcowy wynosił ponad 22 bańki. W momencie gdzie Edge miał lekko ponad 12 milonów ja mam 10 i pół więc jestem na dobrej drodze. Choć są czasem dni, że walę chapter na dzień wacko.gif . Oglądanie tych kolesi w akcji naprawdę wiele daje. Zrobiłem znacznie więcej limitów czasowych niż poprzednio starwars.gif.
Yap
ZGADNIJCIE KTO NAMłóCIł 18 143 647 MILONA W NINJA GAIDEN BLACK!!??!!??!!??!!??!!??

YAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPISZON WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALE SIę PODJARAłEM!!! IDę SIę NACHLAć!!!!!!

Niewiele na to wskazywało, ale ostatnie chaptery po prostu wyszły mi bajecznie. Wszystkie limity w The Core zaliczone. Jedynie Muraia nie machnąłem na czas. Pozdrawiam Oziego, Matka, Doriana, Pabla i wszystkich ninjasów ninja.gif. Jednak dałem radęęęęęęę!!!

starwars.gif

http://img291.imageshack.us/my.php?image=s...terninjami4.jpg

http://img300.imageshack.us/my.php?image=badqualityru3.jpg
mr pablo
good.gif Brawo, brawo! Jesteś the beściak winner_first_h4h.gif .
Dobra robota <respekt>, nabij jeszcze 40 baniek w MM i będziesz kozak totalny smile.gif .
Ja ostatnio nie mam czasu na granie, a wszystko to przez tą censored2.gif szkołę. Ale postaram się znaleść trochę czasu i zaliczyć ten Karma Run po raz drugi. Skończyłem przed walką z Doku (11 Chapter) i o ile dobrze pamiętam mam coś około 10 milionów i jak się mocno postaram to nabiję te 18.
Diabeu
gratulejszyn Yap - jesteś chory psychicznie:p
Dorian Gray
Kongratulejszyn smile.gif Podziwiam że ci się chciało, ja do Karma Runów nie mam serca, a szczerze mówiąc to za cienki jestem wink.gif
Yap
QUOTE(Diabeu @ 27 11 2006, 10:37) *

gratulejszyn Yap - jesteś chory psychicznie:p

crazy.gif hehe, pewnie, że jestem...ale to jeszcze nic - walę teraz w 20stkę dance.gif

QUOTE(Dorian Gray @ 27 11 2006, 11:03) *

Kongratulejszyn smile.gif Podziwiam że ci się chciało, ja do Karma Runów nie mam serca, a szczerze mówiąc to za cienki jestem wink.gif

W zasadzie kluczem do sukcesu jest oglądanie filmików z Iberiana. Naprawdę spaprałem kilka etapów, należało je powtórzyć. Ale patrząc na wynik wiedziałem, że ubiję więcej niż podczas poprzednich KRów.

Rozpocząłem kolejny Karma Run i tym razem postaram się o rangę platinum na Iberian Warriors. Da się zrobić ponieważ poznałem całe mnóstwo glitchów pozwalających na obstukanie co niektórych bossów bez straty energii. Należy tylko wiedzieć, którego bossa rozwalać na UT, a którego jak najszybciej (vide Smaugan czy Doku). Challenge również już nie stanowią problemu. Great Bridge Challenge przeszedłem tracąc trzy małe elixiry...i to tylko przy berserkerach ninja.gif .
Tym razem nie upgrade'uję War Hammer'a i Dabilahro. Przydadzą się do nawalenia jak najwięcej UTów przy walkach z wybranymi przeciwnikami (w zasadzie większość od momentu posiadania tychże). Wiadomo - czasem można walnąć dwa UT na jednym przeciwniku. Limity czasu bardzo żadko nie pozwalają na zmieszczenie się ponieważ Master Ninja w tym temacie pozwala na wiele.

...no i niedługo rekordy w misjach zaczną pękać wink.gif
Ozi
Congratulations Yap!

Żebym miał starego x-a z sejwem pozwalającym zaczynać gre na MN to kto wie, może bym spróbował Cie pobić. tongue.gif Ale zasłużone gratulacje, konkretny wynik.
Dorian Gray
No ja właśnie włożyłem poraz pierwszy płytkę z NGB do mojego X360. Jestem ciekaw czy poprawili emulacje bo swego czasu kupa ludzi narzekała, a starego Xa już nie mam. No i trzeba wszystko od zera przechodzić sad.gif Na samą myśl o 1 etapie na MN mam ciary na plecach.
Yap
QUOTE(Ozi @ 27 11 2006, 13:47) *

Congratulations Yap!

Żebym miał starego x-a z sejwem pozwalającym zaczynać gre na MN to kto wie, może bym spróbował Cie pobić. tongue.gif Ale zasłużone gratulacje, konkretny wynik.

Szczerze - liczę na to Ozi!! Mój quest po 22 bańki już się zaczął. Na razie pierwszy etap za mną: 634 230. Całkiem niezły wynik. W zasadzie mój rekord życiowy happy.gif .

QUOTE(Dorian Gray @ 27 11 2006, 20:07) *

No ja właśnie włożyłem poraz pierwszy płytkę z NGB do mojego X360. Jestem ciekaw czy poprawili emulacje bo swego czasu kupa ludzi narzekała, a starego Xa już nie mam. No i trzeba wszystko od zera przechodzić sad.gif Na samą myśl o 1 etapie na MN mam ciary na plecach.

Znam 'kilka' ciekawych glitch'y więc uderzaj śmiało. Kyoiori pokazał miejsca gdzie kolesie tańcują wokół niego nie robiąc mu krzywdy podczas gdy on kłuje ich UTmi jednym za drugim. Kolo mierzy w 25 baniek wacko.gif ...i jest na dobrej drodze.
Dorian Gray
Oki jakby ktoś miał wątpliwości to NGB działa wystarczająco dobrze na X360. Nie ma dźwięku na tym filmiku początkowym z morzem, potem nie wiedzieć czemu strasznie tną się filmiki w grze. Ale już przerywniki na silniku działają dobrze. Sama gra też bez żadnych zwolnień.

Yap o jakich glitchach mówisz? Mógłbyś rozwinąć temat ? Przez te zasady u iberiana i zmienne IP mojej neozdrady nie mam juz dostępu do filmików na iberianie.
Ozi
Yap, gdybyś skrobnął więcej o tych glitchach w osobnym topicu byłoby fajnie. hyh.gif
Yap
Hmm, postaram się to zrobić. Jeden z nich już zaprezentowałem w strategiach (odnośnie tego miejsca przy walce z konnicą), a jest tego więcej.
Glitch to po prostu trick pozwalający na zaliczenie UT w momentach gdzie WYDAJE SIę to niemożliwe (vide walki z Fiendish Ryu i inne). Kyoiori używa masę smoke bombs, ale tylko w otwartych miejscówkach. Śledzę jego postępy (kilka miechów męczy jeden KR), i po 12 chapter'ze ma na koncie...18 307 395 blink.gif .

Naskrobię coś o tych trichach w wolnej chwili.

Dorian masz na myśli ostatni update? Ponoć nie zarywa już nic huh.gif . Tak wyczytałem w którymś PE.
Dorian Gray
Ten patent z konnicą znam, myślałem że są może jakieś myki które ułatwią pierwszy level na MN smile.gif A co do emulacji to na razie doszedłem do 5 levelu i jest spoko, zero przycięć w samej grze. Tylko filmiki nie chodzą idealnie płynnie. Nie wiem ale wydaje mi się że emulator skaluje grafę do 720p więc może to przez to. Wszystko wydaje mi się o wiele ostrzejsze niż na pierwszym X, a miałem go podpiętego componentem pod HDTV.
Yap
Sęk w tym, że w pierwszych levelach niewiele tego sad.gif . Dopiero od chapterów gdzie wchodzą fiendy można naprawdę stosować niezłe myki.
Na pierwszy poziom niestety nie ma sposobu...prócz chain UTs, czyli od walki do walki zostawiasz sobie esencję, którą wykorzystujesz na następnych przeciwników. Polecam używać Lunar'a już od drugiego starcia.
Dorian Gray
Wiem, myślałem że może ktoś coś wymyślił smile.gif No nic poradziłem sobie wcześniej poradzę sobie i teraz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.