QUOTE(Dorian Gray @ 11 12 2006, 13:31)

Mam tylko kilka wątpliwości, po pierwsze pad, nigdy nie lubiłem padów od playstation.
Pierwsze NG przeszedłem na dual'u 2 ponieważ podobnie jak Ty miałes z padami Sony ja nie lubiłem Ski. Jednak z biegiem czasu się przyzwyczaiłem.

Po drugie, gdzieś czytałem wywiad z gościem co za to odpowiada i powiedział coś co mnie bardzo zaniepokoiło. A mianowicie, że ma zamiar zrobić grę dostępniejszą, mam nadzieję że to nie znaczy łatwiejszą.
Hmmm, również mam taką nadzieję. Powinni zaaplikować poziom trudności Insane master Ninja

.

No i po trzecie Itagaki skończył DOAX2, i zgodnie z tym co zapowiadał to właśnie powinnien był zacząć robić NG2

No czas najwyższy. Ile można jechać na tym samym pomyśle? NG2 naprawdę będzie musiało zostać dopasione. Osobiście uważam, że cięęęężko będzie jej nawet dorównać pomysłowością NGB.
QUOTE(mr pablo @ 11 12 2006, 14:43)

QUOTE(Yap @ 10 12 2006, 17:15)

19 747 491...nowy wynik
Kurde, Yap, jak Ty to robisz

Zajefajny wynik (szkoda, że nie pełne 20 baniek) i tak szybko

. Ja jeszcze pierwszego Karma Runu nie skończyłem

. Ale mogę się usprawiedliwić tym, że ostatnio częściej zagladam do Missions niż do Story

. I są tego rezultaty - obecny wynik to 36279480 i nie spoczne póki nie będzie 40-stu baniek

.
No i trzymam Cię za słowo

. Mój wynik misji jest dość biedny (jakieś 26 baniaków), ale to jest jeszcze do nadrobienia.
Wiem gdzie popełniłem błędy (w Story Mode) i wiem już jak zachować się w kilku miejscach by jednak te 20 (być może 21 baniek) nabić. Za jakieś półtora tygodnia poinformuję Was o wynikach.
EDIT: Po walce z kościstym ptaszkiem mam prawie 12 200 000. Hmm, myślę, że mogłem lepiej rozwiązać niektóre starcia. Między innymi z samym ptaszkiem, ale trudno. Do tej pory zaliczyłem więcej limitów czasowych niż poprzednio z wykorzystaniem pomysłów samego Kyo. Mam nadzieję, że 20 baniek jest osiągalne. Pozdrawki.