QUOTE(Ozi @ 26 10 2005, 14:45)

Matek, jak sobie radzisz z misjami? Przeszedłeś już wszystkie, jaki masz ogólny wynik? Jeśli chcesz mogę sprawdzić na którym miejscu na Live byś się ze swoim osiągnięciem uplasował.

Nie radze sobie bo nie mam czasu na gre, narazie nauka, nauka i jeszcze raz nauka (PAM parampam kurna ;/) Z tych co mam zaliczone, to brakuje mi jeszcze ostatniego paska (nieodkryty) i niezaliczone kilka misji (w tym ta o ktorej wspominales no i obie z czolgami- nie daje rady ich przejsc ;/), inne znowu mam tez zaliczone na Master ninja (szczegolnie lubie sie bawic z evil ryu), bo po zaliczeniu takiej misji mozna do niej jeszcze podejsc na poziome hard, v. hard i master ninja, tak wiec wyniku nie podam bo wszystkiego jeszcze nie mam zaliczone (no dobra, narazie mam 9029408 karmy, czyli jak mniemam slabiutko).
QUOTE(Ozi @ 26 10 2005, 14:45)

Nie masz jakiegoś sposobu na tych typków z meteorów bo bez "intercepta" cieńko to widzę.

Mam- Dark Dragon Sword po zebraniu wszystkich 50 skarabeuszy, jest na nich niewykle skuteczny- mocny, szybki (jak sie okazuje), ma niesamowity zasieg i czasem potrafi przebic ich kombo, wystarczysiewciac w polowie, ale z tym ostroznie bo tez nie zawsze. Do tego turlanie, turlanie, turlanie- do znudzenia no i pilnowanie aby na ekranie nie bylo wiecej niz jeden taki pan (pislem o tym- konsola nie uzywa przeciwnikow jesli nie ma ich na ekranie, inna sprawa ze ci panowie kombinuja jak moga byleby byc widocznymi), a jak sa w drugiej formie to trzymac sie takiego jak najblizej i dobic go jak najszybciej bo z odleglosci rzucaja wkurzajacy czar. Bez DDS polecam True Dragon Sword i zacisniete zeby, bo potrafia wkurzyc (a trzeba sie ich nadziobac ta bronia).