QUOTE(luck1985 @ 7 12 2005, 01:41)

Ostatni boss na hardzie .
Jak go przejsc ? Mam ful energie , i jeden duzy eliksir . Wioslo za wolne , bo kolo za szybki , na dabliharo w trakcie klepania nawet potrafi zatanczyc na tym swoim dragonie . Jakis sposob ?
Sposoby sa dwa- pierwszego nie opisze, bo mi osobiscie nigdy to nie wyszlo (widzialem jak to zrobic, aby zabic bossa przed koncem czasu, ale nigdy mi sie to nie udalo), a teraz ten prosty i skuteczny- zakladasz branzolete celebrity (czy jak jej tam, bynajamniej ta zielona, ktora przyspiesza ladowanie ultimate tehnikue) i czekasz az koles wykona dasha w Twoja strone, robisz uskok w czasie dasha i jednoczesnie krecisz 360 na prawej galce, przy ladowaniu wciskasz Y (wychodzi circle ultimate tehnikue

), teraz czekasz, do nastepnego ruchu goscia naladuje Ci sie przynajmniej pierwszy poziom, teraz czekasz na jego ruch, jak rzuca shiurikenami to puszczasz i nic Ci sie nie dzieje, poprostu powtarzasz procedure, ale jak wykonuje ponownie dasha to puszczasz gdy jest tuz przed Toba, Ryu wykonuje ultimate (zbierajac odpowiednia ilosc energii i powodujac u goscia stuna) i uciekasz jak najdalej od niego, czekasz na dasha z jego strony i zaczynasz od poczatku

Jak juz bedzie wzywal tego swojego smoka to wykonujesz circle Y, puszczasz gdy smok leci na Ciebie, zaraz po tym znowu ladujesz to samo, bo koles pojawi sie tuz przy Tobie, ale zanim sie pojawi to zdazysz naladowac do pierwszego poziomu, jak bedziesz szybki to do drugiego, gdy koles pojawi sie przy Tobie puszczasz Y.
Czyli cala walka polega na uciekaniu przed jego atakami, w czasie tych atakow ladujesz circle UT i czekasz na to co zrobi

Taktyka ta dotyczy oczywiscie True Dragon Blade.