Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninja Gaiden
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Ninja Gaiden
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Marlon
Siwy dym!!! Tecmo pracuje nad nowa gra z serii Ninja Gaiden... Wstepnie mowi sie o tytule Ninja Gaiden Black i co najlepsze nie znana jest platforma docelowa, istnieje pewna nadzieje, ze gra pojawi sie jeszcze na "starym" xboxie. OGIEN!!! Co prawda panowie z IGN zadzwonili do Tecmo, ale Ci niczego nie potwierdzili ipowiedzieli, ze trzeba poczekac do E3. Wyglada na to, ze jednak cos pokarza...

http://xbox.ign.com/articles/606/606322p1.html
YETI
Moim zdaniem kolejna czesc NG na 90% ukaze sie na X360.

PS.Nie wyobrazam sobie jak to bedzie wygladało.
Zgub4
Ja chcę tą gre na X-boxa tego co mi w pokoju stoi icon_twisted.gif
gruby+
A może to ma byc tylko zapowiadany przez Itagakiego (czy jak go zwał biggrin.gif) dodatek bazujący na internetowych dodatkach??? W końcu kiedys cos takiego było na rzeczy, że team N przebąkiwał o udostepnieniu hurricane Packów dla publiczności nie-Livowej...
tybalt
Święci Pańscy!
Jeśli ta gra wyjdzie na aktualnego Iksiego to chyba sięszarpnę i za połowe pensji kupię oryginała %-)
DZIZAS KRAJST NIECH TO WYJDZIE NA XBOXA!!!!!

tak wygląda buźka --> %-)
Mogliby jądodać na forum, bo do wielu postów by pasowałą laugh.gif
Diabeu
na dvdcrave masz NG w folii za 90 zika, PAL i 3xA - imo cena niziutka za ten tytuł
tybalt
Jak tylko spłacę dług który zaciągnąłem na Xboxa to kupuję ;-)
Ciekaw jestem czy podbiją poziom trudności icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
I na mój gust nie zaszkodziłoby jakby dali jakiegoś Multi na jednej konsoli :roll:
KoBik
Kolej rzeczy jest trudną chwilą dla gracza odnośnie następnych konsol sad.gif
Ja już zacieram rączki czekając na ich pojawienie się, aczkolwiek pragnąłbym nowego Gaidena jeszcze na starym iXie.

Eh.. powoli się zaczyna szajba na nextgeny :wink:
Ryo-San
a cale zamieszanie wywolal ebgames..ktory umiescil gre na swojej liscie z data wydania wrzesien 05..
oczywscie Ninja Gaiden Black zostala momentalnie usunieta z owej ebgamesowej listy ale dowody zostały:

http://news.teamxbox.com/xbox/8090/Ninja-G...0-Launch-Title/

jak to rozumiec? otoz wydaje mi sie ze ktos z ebgames(w koncu to najwiekszy sklep z grami na swiecie i obok Amazona, Ebaya i Yahoo jest to jeden z najpotęzniejszych ekonomicznych filarow netu) ma dobre dojscia...i uslyszeli o czyms o czym reszta swiata uslyszy 17-19 maja..a wydaje mi sie ze NG:B zostanie pokazana swiatu jako jeden z launch tiltes na Xboxa 360...a moze chodzi o najzwyklejszą w swiecie pomylke?
no nic czekamy
SIKI
huh niewąpliwie informacja jest b. ciekawa
Kurde ja musze wreszcie zacząć znów grać w pierwszego Gaidena :>
A.Z.BEST
na dvdcrave masz NG w folii za 90 zika, PAL i 3xA - imo cena niziutka za ten tytuł

NG weszło parę dni temu w platynę.

Niech to wyjdzie na X360 ;p. Ale będzie wyglądało ;].
Frank Jaeger
Dziwne tylko, że podana była data "wrzesień '05", podczas gdy wg plotek X2 ma mieć premiere w listopadzie/grudniu, a z resztą walić to.. ważne, że będzie icon_twisted.gif

NG weszło parę dni temu w platynę.

Mimo wszystko na Cravie tyle kosztuje od ładnych paru miesięcy...
DJ_JASZCZUR
Dokładnie fajnie by było gdyby kontynuacja Ninja Gaiden ukazała się na Xbox 360 jako lunch title smile.gif kur...cze tongue.gif jak to będzie wyglądało smile.gif ogien z pupy panowie biggrin.gif
sildar
Tez jestem za tym wersja na X360. Wyobrazacie sobie wtedy tegoroczna jesien i okres przedswiateczny icon_twisted.gif Nowa konsola + absolutny, oblednie wygladajacy killer biggrin.gif
wojcieszek
Odchodząc od tematu,widzę że już niektórzy przyzwyczaili się do nazwy Xbox 360 biggrin.gif
sildar
Odchodząc od tematu,widzę że już niektórzy przyzwyczaili się do nazwy Xbox 360  biggrin.gif

Na poczatku ta nazwa wydawala mi sie strasznie tandetna ale teraz zaczela mi sie calkiem podobac :wink:
Koniec OT
Ryo-San
panowi z tym obledem graficznym nowej Ninja Gaiden sie wstrzymajcie..
nie pamietacie juz wypowiedzi szefa Team Ninja..ktory jakis czas po premierze mowil ze nowa NG wyjdzie dopiero na nastepce Xboxa i NIEWIELE będzie sie roznila graficznie od swojego poprzednika....
hmmm no nic moze był pijany;]
tybalt
Ludzie co wy tak z tą grafą?
Przecież i tak Ninja Gaiden pod tym względem ryje czachę, a liczy sięniesamowita grywalność!

A tak wogole to dobrze ze nie wyjdzie na Iksa bo muszęgo sprzedać bo robote straciłem%-)
Zaczekam na Xboxa 360 i nie bede mial czego żałować%-)
sildar
panowi z tym obledem graficznym nowej Ninja Gaiden sie wstrzymajcie..
nie pamietacie juz wypowiedzi szefa Team Ninja..ktory jakis czas po premierze mowil ze nowa NG wyjdzie dopiero na nastepce Xboxa i NIEWIELE będzie sie roznila graficznie od swojego poprzednika....
hmmm no nic moze był pijany;]

No chyba tak bo jakos nie chce mi sie wierzyc aby Team Ninja potym co zaprezentowali W NG spoczeli na laurach jesli chodzi o grafe....
TomisH
Panowie, a ja to widzę tak - Ninja Gaiden Black wychodzi na Xboxa, jako ulepszona wersja Ninja Gaiden, czyli ze wszystkimi hurricane packami, potworami, bajerami, poprawioną kamerą and all that jazz. Ukłon w stronę graczy nie majacych Live? Na pewno. Ponowne wyciąganie kasy? Could be :roll:
Diabeu
co do kwestii grafiki, imo to jedyne tak naprawdę co mogą uczycić lepszym to środowiska, były zbyt sterylne, piękne i wchodzące w pamięc ale sterylne - niech latają gazety, śmieci, niech kruszy się bruk i posadzka, niechaj drżą ściany - łapiecie miśki? icon_twisted.gif
Sparda
Panowie, a ja to widzę tak - Ninja Gaiden Black wychodzi na Xboxa, jako ulepszona wersja Ninja Gaiden, czyli ze wszystkimi hurricane packami, potworami, bajerami, poprawioną kamerą and all that jazz. Ukłon w stronę graczy nie majacych Live? Na pewno. Ponowne wyciąganie kasy? Could be :roll:

Mi się też tak wydaje bo przecież Ninja Gaiden było tworzone przez 5 lat!,a jeśli NG Black wyjdzie w Wsześniu to od momentu premiery minie tylko 1,5 roku...Czyli albo Mission Pack albo Ulepszona wersja NG
sildar
Przyszedl mi do glowy jeszcze jeden nierealny pomysl cool.gif NG Black to odpowiednio dopalony remake NG jako lunch title na X360. Ta opcja jest calkowicie nierealna ale co tam :wink:
SIKI
I need help!
Dokładnie Pani Alma Kurna typiara ostro wymiata, mam 2 duże i 2 małe eliksiry (starczy?)...
Jakieś rady? Bo jak na razie na 3 próby udało mi się ją 3 razy dotknąć
EDIT ooo nie wiem jakim fartem udało mi sie połowe życia jej zabrać
Która magia lepsza na nia Fire czy Ice(IIlvl)??
Ozi
QUOTE(SIKI @ 2 05 2005, 17:23)
Która magia lepsza na nia Fire czy Ice(IIlvl)??
*

Magia? Daruj sobie... wyczuj tylko moment w którym obrywa i staraj się to powtarzać. Do skutku.
SIKI
Ta tylko jedyne co mi się udaje unikać to te różowe kulki i te jej skoki w ziemie :|
Sic 10 podejść i tylko raz udało mi się 50% paska jej zabrać
Aha filmik w którym ona wlatuje do kościoła żywo wyjęty z DMC, chodzi mi głównie o muzyke ;]
Diabeu
magia nic ci nie da, jumpy i rolle
atakuj np. dashem a jak przysiądzie to jedź kombosa

pewnie zdążysz ją znienawidzić
sildar
Ninpo zostaw sobie na inne walki - tu sie nie przydadza. Ciagle rolle i ataki w odpowiednim momencie to klucz do zwyciestwa. Ja nie wiem czemu ludzie uwazaja Alme za najtrudniekszego bossa. Ja ją za pierwszym razem na normal opykalem cool.gif Ale za to przedostatni boss doprowadzal mnie do szalu icon_evil.gif
C1REX
W tej walce powinno się mieć już drugi lvl magii. IMO - to magia bardzo się w tej walce przydaje - nawet na very hard. Najlepiej ją jednak zaoszczedzić na czarną chwilę i sytuację bez wyjścia. Jak trafi, tą ją dodatkowo ogłusza. Strzelanie fireballa w dowolnym momencie to czyste marnotractwo.

Tak czy inaczej, to nie ma co osczędzać tych kilku magii, bo zaraz po jej zabiciu nam ją uzupełnią. Pmietać też trzeba, że tuż przez walką z almą w bibliotece jest do wypełnienia mini-quest - 100 fiends

Broń - oczywiście dragon sword i cios z powietrza F+Atak.
-------------------------------------------------------------------------------

Czas na ukończenie NGB jest pewnie krótszy dlatego, że będzie na lekko ulepszonym silniku z NG. 1,5 roku to i tak niesamiwicie dużo czasu na zrobienie gry, mając już silnik.
Ozi
QUOTE(C1REX @ 2 05 2005, 22:02)
Czas na ukończenie NGB jest pewnie krótszy dlatego, że będzie na lekko ulepszonym silniku z NG. 1,5 roku to i tak niesamiwicie dużo czasu na zrobienie gry, mając już silnik.

To jest Tecmo, tu sie nie odpierdala tandety, tu sie robi killery. hyh.gif
Morikage
Dwa nowe newsy na www.doacentral.com
TomisH
Już miałem Was opierniczyć, ale widzę, że temat o Ninja Gaiden permanentnie wcięło O_o;

No to zmienimy troszkę temat ;p
DOA
Hmm niby fajnie jak by NGB byl na X-ie ale z drugiej strony nie wyrobil bym jak bym nie zobaczyl mozliwosci X-a 360 na tej swietnie dopracowanej grze!! Ale jak NGB to dodatek do podstawowej gry to tez milo blush.gif no nic troche namieszalem wiec spadam laugh.gif wacko.gif
Soul
OD wczoraj mecze pierwszy Hurican pack i co moge powiedzec to co dzialo sie w zwyklym Ng na Very Hardzie to pesta przy tym co sie dzieje tu nowi przeciwncy sa poprstu jeszcze bardzije horzy i przegieci niez mozna bylo sobie wyobrazic....pozatym Sklep kazdy scrol typu izuam drop counter atac kkosztuje 10000 esencji to sam otyczysie technik ninpo tylk ote sa po 20000 biggrin.gif laugh.gif skrzynka Zycie nie poco lepie jdac zultej esencji troche...... masakra ale bosowie nadal lykajastary schemaciK:P ogulnie Nowy Stroj i Kij rulez gra ozyla na nowo to calkiem inne NG!!!!!! excl.gif polecam kazdemu:> dla NG Freakow MUS!!! obecnie jestem w kosciele chapter 5 podajze:P
Ozi
Coś Ci się porąbało Soul - w pierszym packu nie ma kijka (Lunara)... confused.gif
Soul
1st One master Ninja Turnament to jest zwykly NG a ja gram w 2nd Ninja Turmanet czyli HP1 jest jeszcze 3rd Turnamnet czyli drugi Hp2 ?:> tak:>
Ozi
Hurricane Pack #1 to niewiele zmieniona wersja podstawowej gry.

Hurricane Pack #2 to już zupełnie inna historia; masa zmian w stosunku do oryginału (nowi przeciwnicy, wspomniany "Lunar") i dodatkowo misja polegająca na walce z hordami przeciwników w wieży znanej z ostatniego chaptera NG.

Coś mi sie zdaje, że odpaliłeś HP #2 tongue.gif
Soul
kurde;> a co nowego jest w hurican pack 1?:.
Ozi
Niewiele, ja nie grałem... może Diabeu coś skrobnie.
Diabeu
Soul dobrze mówi, jednak:f

Volume I essentially rewrote the entire original game, with an upgraded combat engine that makes fighting faster than ever. (Play it awhile and then go back to the original. The original feels noticeably slower.) It also features hordes of redesigned and repositioned bosses and enemies, a wicked new bo staff weapon called Lunar, and of course, two new costumes for everyone's favorite vengeance-driven killing machine, Ryu Hayabusa.

The second volume takes the opposite route. Gamers will still compete for a high score, but this time, it's pure combat, set in a special bonus level, based on Chapter 15 of the main game.

tak to jest jak się zasysa oba od razu hehehe

po prostu 1 turniej to powiedzmy , trening
2 to ultra fakin hard bitch
3 dla zwyroli już
Soul
Ha Rzadze hyh.gif jestem wlasnie przed walka z Bossem "Szkiletem dinozaura" Gra Rzadzi!
Diabeu
QUOTE(Soul @ 6 05 2005, 21:03)
Ha  Rzadze hyh.gif
*

blink.gif

teraz to przesadziłeś Soul, brzuch mnie ze śmiechu rozbolał wariacie
SIKI
Soul żadzisz hyh.gif hyh.gif hyh.gif
Soul
mozliwe co nie zmiena faktu ze kazdy wie oco chodzi biggrin.gif a i jusz go zabilem:P
SIKI
Huh przed momentem pękła Amlma po 2godzinnej batalii smile.gif
Wcale nie jest taka trudna wystarczy ja dobrze rozkminic,; straciłem jedną dużą miksture i 2 małe....
YETI
U mnie motyw z Almą był taki ze za pierwszy podejsciem bym ubił dzi.wke, brakowało mi tylko jednego uderzenia, przy czym starciłem moze dwa duze elixiry. Każde kolejne podejscie wypadało duzo gorzej, meczyłem sie z dwie godzine, no ale w koncu sie udało.

PS. Jeden z trudniejszych bossów z jakim przyszło mi sie zmierzyc.
Soul
Chapter nr 10 poweruje bornie:] ogulnie jest dobrze a po tym kijku spodziewalem sie czegos lepszego dry.gif
WooKIE
QUOTE(Soul @ 7 05 2005, 20:17)
Chapter  nr 10 poweruje bornie:] ogulnie jest dobrze a po tym kijku spodziewalem sie czegos lepszego dry.gif
*

Co Ty mówisz - "kijek" w odpowiednich rękach to po prostu Miecz Przeznaczenia (ale to zabrzmiało, jak z jakiegoś Heman'a - NA MOC POSĘPNEGO CZEREPU excl.gif )
Soul
Przy Dragon Swordzie Dabilarho ten kijek to tak samo niewiena zabawka jaka jest vigorian fal niewiem jak sie pisze ale wiadomo o co chodzi:] macha sie fajnie ale co ztego jak trzeba dlugo machac zeby kogos zabic -_-
WooKIE
Trzeba UMIEĆ machać twisted.gif cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.