Co myślicie o T.H.U.G'u ??? Moim zdaniem troche sztuczna i powinna być bardziej realna, a wy??? I jeszcze jedno znacie jakąś strone gdzie można znaleść opis "Gapów" albo fotki gdzie są ???
IMO jedna z najlepszych części serii (choć "dwójka" dalej niepokonana).
Sztuczna? Mało realna? A co, pierwsza część realna była? Najwieksze przegięcie zaczęło się z THPS3, gdy dodano reverty. Od tej pory punkty idą w miliony.
http://db.gamefaqs.com/console/xbox/file/thug_gaps.txt forma tekstowa. Niektóre mogą być ciezkie do znalezienia.
No coz.. taki urok tej gry. Ja sobie jej inaczej nie wyobrazam... byla by malo miodna gdyby gameplay byl realistyczny :wink:
Powinni zrobić odzielny sugel.Bardziej realistyczny bez wybierania skata tylko zrobienie swojego zawodnika i prowadzenie jego życia np.statusy, jeść by przeżyć, kariera, z np. przeskok przez krawężnik robił by ogromną radoche tak jak jest w prawdziwym życiu.
A tak pozatym Minio14 ten link nie działa i prosiłbym albo screeny albo polski tekst o gapach.
A co to ??? www.allegro.pl ??? Takie coś możesz dać w dziale Pchli Targ ( i dał

)
A co to ??? www.allegro.pl ??? Takie coś możesz dać w dziale Pchli Targ
allegro śmierdzi =P.
a pchlim targu..jak nie było..tak nie ma zainteresowanych
..::XMANiAK::..
22 04 2005, 18:10
PaciorCKY
23 04 2005, 16:06
Ej co wy chcecie ta gierka jest w Pytel

A jak chcecie cos realnego to idzcie na dwor na deske

Mi sie podoba i thug 2 tez mi sie podoba i wogole cala seria mi sie podoba... gra jest elo spoko fajna ii tak bedzie hehe.... No i czekam na cos co wyjdzie..... tylko kiedy hehe.....?
Właśnie wie ktoś coś o T.H.U.G 3 ???
23 04 2005, 16:49
pewnie bedzie juz kompletnie bazowal na VLB [THUG 2 mial troche juz w sobie VLB], wg. mnie THUG2 to najgorzsza czesc...
dante2003
23 04 2005, 16:50
Będzie. Szczegóły jak zwykle na E3.
Co myślicie o T.H.U.G'u ??? Moim zdaniem troche sztuczna i powinna być bardziej realna, a wy??? I jeszcze jedno znacie jakąś strone gdzie można znaleść opis \"Gapów\" albo fotki gdzie są ???
CO myśle ? gra jak dla mnie bardzo dobra, owszem dwóójka jest nie prześigniona, ale jedna z lepszych z serii.
PaciorCKY
23 04 2005, 20:29
pewnie bedzie juz kompletnie bazowal na VLB [THUG 2 mial troche juz w sobie VLB], wg. mnie THUG2 to najgorzsza czesc...
No co ty Viva La Bam jest bekowe hehe... Cky zreszta tez

Ja mysle ze to juz nie bedzie tak mocno oparte na VLB ale napewno bedzie duzo Bama.... I mysle ze seria nie bedzie juz THUG'iem tylko wymysla cos nowego... ale czaas pokaze....
No co ty Viva La Bam jest bekowe hehe... Cky zreszta tez

Ja mysle ze to juz nie bedzie tak mocno oparte na VLB ale napewno bedzie duzo Bama.... I mysle ze seria nie bedzie juz THUG'iem tylko wymysla cos nowego... ale czaas pokaze....
Może jeszcze w tytułe Bama zmieszczą o_O ?

Tony hawk underground - viva la bam. T.H.U.G.V.L.B. loooll
PaciorCKY
23 04 2005, 21:16
underground - viva la bam. T.H.U.G.V.L.B. loooll
Nie no co ty az tak to chyba nie pocisna

ale bym sie wcale nie zdziwil jak by wyszla jakas gierka z bamem w tytule... i jeszcze na licencji mtv hehehe..... nie wiem nie wiem ale to nie zmienia faktu ze jaram sie bamem i gierka z tonym w tytulu i czekam na nastepna czesc...
Nieno, sam też lubie " Viva la bam ", ale gra o nim niebyła by zbyt ciekawa, byłby to niewypał... ?
23 04 2005, 22:18
gra na podstawie VLB, LOL i niby co by sie mialo robic?? sasiedzi z piekla rodem [czyt. gra]??
PaciorCKY
23 04 2005, 22:49
Ej no Bam to nie tylko VLB ale tez deska i inne... Mi chodzilo o to ze nie zdziwill bym sie jak by wyszla gra z Bamem cos jak Tony Hawk....
Wiem że bam to też deska, ale gdyby byłą gra Viva la bam była by totalnym dnem, co innego deska...
PaciorCKY
4 05 2005, 14:54
Beka ale dopiero sie skapowalem ze na grze online sa clany

beke mialem lekko z tego hhehe... wiecie cos o tym? Albo moze jak dostac sie do jakiegos Emerica'nskiego clanu

?
kotlet_schabowy
22 11 2007, 22:39
Po kilku latach "przymierzania" się do kupna tej gierki, na początku października tego roku wreszcie ją zdobyłem. Po skończeniu prawie wszystkiego (poza gapami, których zaliczanie jest nieco uciążliwe) wypada coś napisać.
Fanem serii jestem od Tony Hawk's Pro Skater 2 na PSXa. Później, ponieważ miałem tylko tę konsolę i słabego PC, grałem w THPS3 i THPS4 też na szaraku. Oceniam te gierki naprawdę dobrze, jedne z najlepszych z czasów, kiedy się ukazały. Jednak z tego powodu, że THUG jest też moim pierwszym "post PSXowym" Tonym, czułem zmiany na plus nie tylko w stosunku do THPS 4, ale całej znanej mi serii (przejście na next gen).
Na wstępie napiszę od razu : gra jest świetna. Na początku nie mogłem się wczuć w klimat, grafika (ząbki, postacie) mnie trochę denerwowała, a zadania były prościutkie. Jednak w końcu "wciągnąłem" się naprawdę jak za starych czasów.
Gierka sprawia nadal tę samą radochę, co kiedyś. Nowe patenty cieszą (chodzenie i wspinanie się). Plansze są naprawdę dobre, chociaż nie uznaję ich za specjalnie duże (szybko można "nauczyć" się miejscówki), prawdziwe rozbudowanie poszło w architekturę i "wzrost" planszy. Gdy włączyłem sobie THPS 1, zobaczyłem, jak ta gra strasznie przyspieszyła ! Po pierwsze, framerate (płynniutki), a po drugie szybkość "jako taka". Stare części wydają się strasznie ślamazarne, jak w slow motion.
Tak czy inaczej, THUG do samego końca (może poza kilkoma zadaniami "z ekipą" i ostatnim pościgiem za Eric'iem, czyli samą końcówką gry) jest grą łatwą, szczególnie dla osoby "obykanej" w technice. Jednak jeżdżenie dla samego jeżdżenia oraz zaliczanie dodatków to zawsze coś więcej. Edytory już tak mnie nie jarają (chociaż przy tricku i postaci trochę posiedziałem). Muzyka, jak w każdym Tonym, bardzo dobra, a przede wszystkim piosenek jest bardzo dużo ! Kilka szczególnie wpada w ucho, reszta pasuje jak leci w tle (ale przyznam, że już nie mogę znieść "She said"). Tricki flatlandowe rządzą.
Podsumowując : gameplay'owo nie mam w sumie nic do zarzucenia, poza poziomem trudności. Jednak jest to w pewien sposób wtórność i po zaliczeniu tego, co jest do zaliczenia, samo śmiaganie już nie sprawia tyle radochy co przy THPS 2 czy THPS 3. Normalka. Przed następnym Tonym muszę "odpocząć", stęsknić się za tymi patentami, jednak już teraz wiem, że granie w serię będę kontynuował.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.