Możecie pomyśleć że jestem stuknięty ale ja żałowałem...God of War... mimo że ta gra znajduje się wysoko w moim rankingu gier na Ps2 to myśle że jest hmmm....z leksza krótka... a jak zaliczyłem ją na GOD to już w ogóle porażka...i gdy pomyślę że obok leżała Ratchtet (pierwsza część) na którego miałem ochote..
kamillo1985
23 01 2007, 17:32
Najbardziej żałuję FIFY 07 ale na szczęście już ją wymieniłem n NFS: Carbon. I nie muszę patrzeć na tamten badziew.
Wiatrak
23 01 2007, 18:41
raczej nie zaluje poniewaz nie mam czasu na granie w badziew wiec jak mam na jakas gre ochote to ogladam filmiki , screeny z tej gry , pytam sie ludzi ktorzy w to grali i dopiero kupuje wiec raczej zawsze trafiam w 10
QUOTE(modest @ 19 01 2007, 15:45)

Możecie pomyśleć że jestem stuknięty ale ja żałowałem...God of War... mimo że ta gra znajduje się wysoko w moim rankingu gier na Ps2 to myśle że jest hmmm....z leksza krótka... a jak zaliczyłem ją na GOD to już w ogóle porażka...i gdy pomyślę że obok leżała Ratchtet (pierwsza część) na którego miałem ochote..
Dziwne... gra Ci sie nie spodobala, ale mimo to przeszedles ja conajmniej dwa razy ta?
Dr.Czekolada
23 01 2007, 22:18
Dziwne... gra Ci sie nie spodobala, ale mimo to przeszedles ja conajmniej dwa razy ta?
To się nazywa sadomasochizm

. GOW ja przważnie grałem, by go ukończyć, rzeczywiście jak widać na samym początku ta gra nie do wszystkich trafia (ot prosta siekanka, w mitologicznych klimatach, ale przyznam w walce z 1 bossem było nieco fun

), lecz z czasem jest coraz lepiej (pisze tylko moje spostrzeżenia, np modest-owi ta gra w ogule nie podeszła).
ja jakos niemoglem sie przekonac do tej gry przez pierwsze 2-3h grania - ot zwykla siekanka z niby fajna grafa - ale po tym czasie jakos zaczalem dostrzegac plusy tej produkcji i nawet granie stalo sie przyjemne

(poczatki byly ciezkie

)
Zdecydowanie Devil May Cry

.Tyle sie nachodzilem za nia by ja dostac i jak w koncu dorwalem to zastalo mnie jedno wielkie rozczarowanie, ale moze byc to spowodowanie ze gralem w nia juz calkiem dawno po jej wydaniu(bylem juz po Prince of Persia, ktory byl moim zdaniem znacznie lepsza gra)
LoTR: Powrót Króla -aaa!?! Nie kupujcie tegooo! badziew
The Suffering TTB -druga część . Zwłaszcza jak ktoś pykał w jedynkę ,to szybko się obetnie ,że ta część wyjątkowo szybko brzydnie. Jedynka była rewelacyjna ... ech
ostatnio załuje ze zakupilem Call of Duty 3 (ps2) toz to kpina....po tym tytule widac niestety ze czarnulka powoli odchodzi na emeryture....
Wiem ,że o gustach się nie dyskutuje, ale co wy chcecie od tego COD 3 . Że komercja ...
zajebisty
3 02 2007, 01:04
just cause zaluje ze kupilem to scierwo oczywiscie mowie tu o ps2 grafika to ...............i wogle fuuuuuuuuu to chyba jedyna gra ktorejpostatnio zaluje tak to sobie nie przypominam.
HC_Snake
4 02 2007, 21:48
Sly Racoon... myślałem że będe sie bawił jak przy Jaku czy Ratchecie, a tu zonk

Poza tym raczej nic, bo od tamtej pory zawsze zastanawiam sie dwa razy, zanim coś kupie
Głupio to powiedzieć ale taką grą jes FF X-2 mam ją od premiery i jeszcze jej
nie ukończyłem a jestem fanem rpg.
Osobiście gra na 5+
Muppets Party Cruise - tytuł jak dla mnie zbyt monotonny i nudny, duzo czekania (podczas lazenia po planszy) na troche zabawy...
Pod tym wzgledem Mario Party 4,5,6 lub 7 na GaCka wypadają o niebo lepiej, chce sie grac.
QUOTE(HC_Snake @ 4 02 2007, 21:48)

Sly Racoon... myślałem że będe sie bawił jak przy Jaku czy Ratchecie, a tu zonk

Poza tym raczej nic, bo od tamtej pory zawsze zastanawiam sie dwa razy, zanim coś kupie

Jedynka jest faktycznie taka sobie, ale dwójka i trójka to moim zdaniem najlepszy platformówka na PS2
ja również zawiodłem się na tej grze , kupiłem pierwszą część ale po drugą już nie sięgałem szkoda pieniedzy . Ale na pierwszej części przejechałem sie ostro .
nintendowii
6 02 2007, 10:47
Driver 3

za 200zł do dzis płacze. Dobrze, że szybko wymieniłem na Soul Calibur 2
ja teraz chce nabyc Driver: Parallel Lines mam nadzieję że nie zaliczę tej gry jako zły nabytek
JanzKijan
7 02 2007, 17:31
Tenchu Fatal Shadows.
A tak to było...Na retrospektywno-sentymantalnej fali sympatii do pierwszej części Tenchu, jeszcze z zamierzchłych czasów PS1, zakupiłem Tenchu FS. Ta gra to poprostu Tenchu McDonald, czyli Tenchu przystosowane dla potrzeb wielogębnego "narodu amerykańskiego"

Summa summarum gra nie jest być może najgorsza ale twórcy zaprzepaścili to co było najcenniejsze w pierwowzorze czyli klimat szeroko rozumiany. ...te tragiczne quasi-reporterskie przeywniki między levelami, typowo serialowy sposób narracji czy sztucznie jazzowana muzyka - to czubek góry lodowej

; poza tym kiepski raczej design, ogólnie dość słaba grafika i liniowość, fabularnie - novel braziliana

. Nie polecam (podobno Tenchu 3 i Shinobido są bliżej korzeni, ale ja tego sprawdzał nie będę, a przynajmniej nie za te pieniądze

).
Covall_Ps2
7 02 2007, 22:02
TRANSFORMERS Director's Cut - pfu

Najgorszy zakup
Dr.Czekolada
9 02 2007, 15:42
Resident Evil Outbreak - Jestem fanem serii, czytałem recki ale myślałem że sie nie zawiode, myliłem sie........ . Jak dla mnie gra w rzaden sposób nie trzymała do dalszego grania, długie loadingi, głupi towarzysze, dołujący wrogowie (zasadniczo to jeden ,,boss" w szpitalu ale i tak dołujący i naprzykrzający sie

), liczyłem chociaż na RE 3 a dostałem żałosną spartoloną gre offline (z całą pewnością została zrobiona do pojedynków sieciowych !!).
zajebisty
15 02 2007, 00:25
PRZESADZASZ!!!!!!!!
PRZESADZASZ!!!!!!!!
Jesteś monotematyczny.
TRANSFORMERS Director's Cut
Grałem w gierkę i stwierdzam, że nie jest taka zła. Całkiem przyjemna prosta strzelanina. Opcja przemiany w pojazd nieźle urozmaica, aczkolwiek mogli ją bardziej rozwinąć. No i sterowanie trochę niewygodne. Ile za to dałeś, że tak żałujesz? (jeśli można wiedzieć).
Głupio to powiedzieć ale taką grą jes FF X-2 mam ją od premiery i jeszcze jej
nie ukończyłem a jestem fanem rpg.
Dałem za FFX-2 30zł w sumie a i tak żałowałem ;p. Szybko się pozbyłem tego tytułu - to jakaś parodia. Chyba gra była robiona z myślą o rynku amerykańskim (laseczki, strzelaniny, akcja itp.)
zajebisty
15 02 2007, 09:29
Moze....
Dr.Czekolada
15 02 2007, 18:05
Dałem za FFX-2 30zł w sumie a i tak żałowałem ;p. Szybko się pozbyłem tego tytułu - to jakaś parodia. Chyba gra była robiona z myślą o rynku amerykańskim (laseczki, strzelaniny, akcja itp.)
Eeee chyba raczej Japońskim

bo dużo mówi o uczuciach itp, i ogulne zachowania postaci, które przeciętny zdrowy europejczyk nie zniósłby tak od razu (gra osobiście mi sie spodobała bo to mój pierwszy fajnal, dlatego go doceniam zaoferował mi znacznie inne doświadczenie i klimat, ale po zagraniu w inne FF-y ten rzeczywiśce strasznie wkur***/nużący robi sie ;/ buu dlaczego ?).
PRZESADZASZ!!!!!!!!
Jeju czego chcesz ?, pisałem że pomyliłem tematy i chciałem napisać w TYM a nie w najgorszych grach na pleja 2......... . Oznacza to że nie uwarzam tą gre aż za crapowatą (oczywiście że taką nie jest, potrafi dać jakąś ,,przyjemność" z grania i oczywiście 1 godziny grania były niezapomniane) tylko taką bez której mógłbym sie obejść (te pare h przyjemności z grania też). BTW Witaj w świecie bólu !!, niestety z niektórymi jest tak że gra którą typujesz na jedną z fajowskich, mogliby rezdeptać butem

(przeczytaj pare stron wstecz post estela, ten gość nie żartuje, nie robi na złość, naprawde siłą rzeczy są gusta/guściki).
Najbardziej żałuje zakupu Auto Modellisty - Widziałem recki itp. pomyślałem git fajnie wygląda itp, włączyłem pograłem 1,5 h skończyłem i cała kasa poszła w pizdu. Naszczęście ją szybko wymieniłem bo ktos sie na nią napalił tak jak ja
Beyond Good&Evil - nie dziwota że gra tak słabo sie sprzedawała
God of War 2 - chyba najbardziej przehypeowana i przereklamowana gra na ps2
Tiglatpilesar
20 10 2007, 23:53
Patrząc na moją kolekcję to dwie...
Ratchet:Gladiator-nie wierzyłem, że może być aż tak zła, w końcu poprzednie częsci były świetne.
Devil May Cry 3-bleh, uległem zachwytowi kilku osób i sobie sprawiłem. To będzie chyba pierwsza gra jaką sprzedam...
Ja żałuję 2 gier - Resident Evil Code Veronica X oraz Smuggler's Run OMG! co za badziew, żal mi tych gier hehehe nadają się na podpałkę do grilla co najwyżej
pozdrawiam
Thompson51
29 10 2007, 18:35
Ja żałuję, że kupiłem Spartan: Total Warrior. Nie to, że ta gra jest słaba - wręcz przeciwnie - jest bardzo dobra, ale... Sprawia mi duże kłopoty i wywołuje u mnie sporą irytację. Żadna inna gra na PC-ty i konsole wywołała u mnie tego, co ten jeden tytuł (pewnie wywoływały, zwłaszcza niektóre momenty w Black i masterowanie DMC3, ale już o nic nie pamiętam...

). Więc postanowiłem go sprzedać!
ogicool
31 10 2007, 16:42
CYTAT(Divine @ 19 10 2007, 23:26)

;( Beyoond Good&Evil jest w mojej kolekcji na wysokim miejscu,
jedna z lepszych gier na PS2 ever,
zawiodłam się na :
Terminator - biegająca kamera, zaczynając od góry
Matrix(ta pierwsza część) - spodziewałam się nie zepsucia klimatu tego filmu, a jednak,
bardzo niedopracowana
Final Fantasy X-2:) niby fajna całkiem, 'niektóre światy' naprawde super wyglądały,
ale ta słodycz przesadna, nie dokończyłam, nudnawa troche(misje strzelankowe nawet fajne),
najgorsza ta słodycz
CYTAT(ogicool @ 31 10 2007, 16:42)

Nie rozumiem co wy widzicie w tej grze. Wprawdzie grafika jest świetna, klimacik niczego sobie, postacie z jajem a mini-gierki dają mnóstwo frajdy, ale co z resztą? Scenariusz jakiś z dupy wzięty, 80% gry to beznadziejne sekcje skradankowe w równie beznadziejnych sceneriach ściekopodobnych, okraszone sporadycznymi (pseudo)zagadkami i pozbawionymi ikry walkami z przeciwnikami, muzyka z drobnymi wyjątkami też poniżej przeciętnej. Czas gry/żywotność? Raptem kilka godzin i do gry już nie wrócisz. Żeby nie było - grało mi sie fajnie, ale jak na te wybulone 2 stówy gra zaoferowała mi stanowczo za mało.
Najbardziej zaluje ze kupilem kiedys gre i stracilem kase na import tuner challange czy cos takiego na x360...co za niewypal
Było pare takich gier ale najbardziej to RISE TO HONOR podjarałem sie demkiem a pełna gra była cienka
Ja zalowalem zakupu Virtua Fighter 4 Evo, okazalo sie ze nie lubie konsolowych bijatyk

.
Ken Marinaris
8 12 2007, 15:09
A ja zaluje State of Emergency,ale dawn sie tego pozbylem,troche lazenia,strzelanka i ciagle w kolko to samo,echhh
Tak .na ogol zastanawiam sie co kupic i chociaz gry sa teraz tanie ,nie zamierzam kupowac badziewia tylko z tego powodu
mlodziak1993
9 12 2007, 00:18
Ja najbardziej,żałuję zakupu 2 gier:
1.Tekken5 Iron mi się bardziej podoba 3 i 4 część

2.FIGHT NIGHT Round 3
Te gry mi totalnie nie pod pasowały mimo,że mortala lubię
CYTAT(mlodziak1993 @ 9 12 2007, 00:18)

1.Tekken5
TEKKEN 5 ?!! toż to czysta herezja jak można nie kochać tej gry
Mi takie zakupy się ciężko zdarzają bo przeważnie dużo się zastanawiam jaką grę zakupić, ale jam mam coś wybrać to Splinter Cell
Rayman 3 [ps2]. Przeszedłem i do dziś żałuję zakupu.
Pizza Sindicate [PC]. Omg do dziś mnie to męczy.
Colin 2.0 [PC]. Po miesiącu cena spadła o 80%. Chciałem się pociąć.
WRC 2 !! (pipi) (pipi) (pipi)ooooo ale zaczne od początku.
STEROWANIE. jest CYFROWE!!! co znaczy, że po przyciśnięciu jakkolwiek guzika koła skręcają się na maksa. TO SAMO Jest przy gałce analogowej, lekki wychył i koła skręcają się na maxa. PARANOJAAAA mało tego nie ma żadnych ustawień w menusach, nie ma opcji nic. ZERoo
Mało tego żeby było śmieszniej w DEMIE WRC2 sterowanie jest całkowicie normalnie analogowe. Lekko się naciśnie, lekko skręcą. I żeby było śmieszniej jest ładniejsza grafika, bo są chyba nawet cienie w czasie rzeczywistym, a w orginale to jest czarny zygzaty placek pod autem. Żenaddaaa. i jest lepszy widok z kokpita.
Nie wspominam o tym, że jak autem przytrze się o ściane to zawraca 180%, jakby na ścianie był jakiś lep.
DOdam, że jest to wersja platynowa, ale nie wierze, że do platyny dali by taki de.bilizm.
raven_raven
10 12 2007, 18:18
Trzeba było czytać mój temat, napisałem tam wywód o tej grze:
http://www.psxextreme.info/WRC-II-Extreme-t53727.htmlI tak wogóle może pogrzeb w opcjach, sterowanie nie jest cyfrowe, ino trzeba się przyzwyczaić. Gra nie jest taka zła.
Black - ukończyłem trzy poziomy i mnie znudziło. Nie wiem o co to całe zamieszanie - przeciętny FPP jakich wiele, tylko dobrze rozreklamowany (czyt. wszyscy to łykną i będą ślepo wierzyć, że kupili hit...). Już wolę pograć w przycinającego Unreal Tournament na PS2 niż w to ;>
Nie jest to ogólnie gra zła, ale nie zrobiła na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia ani też nie wciągnęła. Ot kolejny średniak.
sorry raven ale nic nie wynika z Twoich postów, więc nie wiem po co dajesz link gdzie napisałeś to samo co ja

CYTAT
wydaje mi się że niezależnie jak wychylę analog to autko i tak skręca na maxa! No ale przyzwyczajam się. Ty też tak miałeś?
łałłłł dopraawddddyyY?????? :-) a co ja tu napisałem??

TEGO SIĘ NIE DA ZMIENIĆ i nigdzie nie masz opcji to zmiany stylu sterowania. Tak już jest i jak się podłącza kierownice jest dokładnie to samo, skręca na maxa po lekki skręceniu kierownicy. zresztą też ktoś tam napisał
CYTAT
we WRC 2 niedało sie grac na kierownicy przez te kontry
Dla mnie takie coś to porażka. I to dyskwalifikuje gierkę.Z tego powodu zakupiłem WRC4 które jest miodne, a sterowanie normalne i kierownicą zarypiaście się prowadzi.
ale faktem jest, że jak się przyzwyczai to się fajnie ciora, ale tylko jak się gra na krzyżaku.
kaM_Mil
11 12 2007, 14:13
ja żałuje, że kupiłem kiedyś gran turismo3, bo później wygrałem gran turismo 3
mówią " od przybytku głowa nie boli " nowe kupiłem za stówkę a tą wygrana udało mi się opylić za 60 zł ( wtedy jeszcze za tyle chodziło)
tak czy siak żałuje trochę że kupiłem

mogłem poczekać te 3 dni
1. Tekken 5 - mój najgorszy nabytek - pamiętałem te nocki z kumplami zarywane przy T3, a T5 mnie w ogóle nie ruszyło. Kilka razy dawałem jej szansę i nie dało rady. Jak dla mnie - szit.
2. Gran Turismo 3 - dlatego, że krótko po tym zwietrzyłem okazję i kupiłem GT4, w związku z czym "trójka" poszła na sprzedaż.
3. World Racing 2 - grałem w demko na PC, myślałem, że na PS2 będzie to samo, tylko z gorszą grafą, a tutaj animacja tak chrupie, że nie da się jechać.
4. Smackdown vs RAW 06 - spodziewałem się fajnego, zabawnego wrestlingu, jak Just Bring It, albo wcześniejsze wersje na PSX (w nowsze na PS2 nie grałem), a tymczasem to jest już gra bardziej zaawansowana, trzeba kombinować. Akurat jeśli o wrestling chodzi, to wolę takie proste, chwyt, rzut, strzał z krzesła itd. Traktuję je raczej jak party-games.
mord00k
11 12 2007, 23:14
CYTAT(Divine @ 31 10 2007, 18:47)

CYTAT(ogicool @ 31 10 2007, 16:42)

Nie rozumiem co wy widzicie w tej grze. Wprawdzie grafika jest świetna, klimacik niczego sobie, postacie z jajem a mini-gierki dają mnóstwo frajdy, ale co z resztą? Scenariusz jakiś z dupy wzięty, 80% gry to beznadziejne sekcje skradankowe w równie beznadziejnych sceneriach ściekopodobnych, okraszone sporadycznymi (pseudo)zagadkami i pozbawionymi ikry walkami z przeciwnikami, muzyka z drobnymi wyjątkami też poniżej przeciętnej. Czas gry/żywotność? Raptem kilka godzin i do gry już nie wrócisz. Żeby nie było - grało mi sie fajnie, ale jak na te wybulone 2 stówy gra zaoferowała mi stanowczo za mało.
Aj, weź prawisz - Divine - herezje.
Bullet Witch i TH:AW oba na X360 to moje najgorsze zakupy.
DavHend
14 12 2007, 10:46
Najbardziej żałowałem "zakupu" We Love Katamari, pomimo wysokich ocen we wszystkich serwisach i czasopismach tytuł ten nie przypadł mi do gustu. W zasadzie to był jedyny chyba taki przypadek, no trochę się jeszcze zawiodłem na Dead to Rights II.
CYTAT(DavHend @ 14 12 2007, 10:46)

Najbardziej żałowałem "zakupu" We Love Katamari, pomimo wysokich ocen we wszystkich serwisach i czasopismach tytuł ten nie przypadł mi do gustu.
Masz ją jeszcze? Chętnie ją odkupię.
DavHend
14 12 2007, 16:56
Niestety już nie mam.

Nie mów, że Tobie się to podoba. He, he.
Ogólnie już na samym początku mnie te nieszczęsne Katamari odrzuciło, a dokładniej w chwili jak zobaczyłem główną postać. Poturlałem następnie trochę jakaś kulkom i poszedłem spać, następnego dnia wystawiłem to coś na allegro. O dziwo dużo chętnych było...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.