Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką gre żałowaliście że kupiliście ???
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
shady
No jak tak jak legion troche się zawiodłem na chaos legion.
Hubi
Prince of Persia 2: mroczna wyrzynka w ktorej liczy sie tylko walka- nie tego sie spodziewalem.

a co niby w recce napisali? :roll:

ja troszke sie na Chaos Legion [polski! XD]zawiodłem, mimo iż gierka jest ok.

Kupowalem przed przeczytaniem recki- slyszalem ze fajna gra.
Aramis
Tekken 4 - kupiłem za 2 stówy i okazało się, że gra ssie.
Guts
Onimusha 2 , gra swietna ale przeszedlem ja w jeden wieczor , kolejne dni to zabawa z sekretami i finish 2 stowki poszly sie kochac ^-^
Jabluszko
Cóż PUNISHER ssie po dłuższej zabawie... a tak fajnie sie zapowaidal
Arox
Ja nigdy nie żałuję. Gram tylko w gry z oceną minimum 9 i przeważnie wybieram takie które można męczyć wielokrotnie
Liar
Final Fantasy X. Zajawiłem się ta grą okrutnie jak zapowiadali, wydałem mase kasy by sprowadzic grę (nie czekałem na PAL'a) i nawet jej nie przeszedłem bo taka kicha (oczywiście to moje zdanie). Dobrze że dość szybko ja sprzedalem to nie byłem bardzo stratny.
Roki
Obecnie zadna, bo przed zakupem gry zastanawiam sie ze 100 razy smile.gif , ale... Za czasow PSX kupilem GT2, pogralem troche i gra mi sie nie spodobala - powaznie smile.gif - konsole mialem od nie dawna i bylem przyzwyczajony do prostego sterowania samochodami z gier z PC. Odlozylem gre na przeszlo 3 miesiace i dopiero po tym czaie, gdy nie mialem juz w cop grac siegnolem po GT2. No i skonczylo sie na tym ze GT2 ukonczylem, pozniej GT3 a teraz gram w GT4 icon_twisted.gif
JarOo
Mike Tyson Hewyweight Boxing.... poprostu parodja z Boksu.. nasszczęscie jest Fight night...
Pavlis
Kurde ja zawiodłem się na Sirenie czyli syrenkach,gra jakoś nieprzypadła mi do gustu ,jak i sam poziom trudności do tej pory mnie mdli.........bleee mad.gif
ds
QUOTE(Pavlis @ 2 05 2005, 20:22)
Kurde ja zawiodłem się na Sirenie czyli syrenkach,gra jakoś nieprzypadła mi do gustu ,jak i sam poziom trudności do tej pory mnie mdli.........bleee mad.gif
*

ile ja się naczytałem narzekań przed kupnem gry, ze siren ma za wysoki poziom trudności... co się okazało kiedy dostałem płytkę w swoje łapska? na liczniku mam pięć godzin, do opisu nie zaglądałem (a zadnym hardkorowym graczem nie jestem), nawet podczas walki z shibito juz nie panikuje i kiedy mam łom czy młotek zaden ciulek nie jest przeszkodą (pomijając strzelających wieśniaków)... czasem trzeba troche pokombinować, poznać nawyki shibito, pare razy ginąć w tym samym miejscu... kiedy już znajdziesz sposób na level to za drugim razem przechodzisz go w try-miga.
poziom trudnści w forbidden siren jest taki jaki powinien byc - nie jest za łatwo, ale teznie wkrzająco spox.gif
Snejk
Ostatnio żałowałem, że kupiłem Siren i Shadow of Rome. Te gry nie są złe ale spodziewałem się czegoś lepszego
Pavlis
Ja poprostu nie mam spokoju by skulony czekać ukryty w krzakach i myśleć jak by tu obejść bnez walki.........poprostu wole przeć do przodu tak jak w devilu happy.gif Dante Must Die wymiata rolleyes.gif
kica
Midnight Club (jedynka) i State of Emergency. Ale strata nie za wielka bo za obie dalem raptem 50 zeta wink.gif
Walo
Zasadniczo nie ma takiego tytuły zebym załował. Poniewaz zawsze przed kupnem 100x poczytam recenzje, posciagam trailery, zagram w demo, sprawdze gdzies u kogos, (niepotrzebne skreslic) a potem dopiero .... kupie.

Takim wlasnie sposobem mam 15 gier z ktorych w 100% jestem zadowolony -_-
Sparda
Alpine Racer 3(gralem 5 minut i mialem dośc) i MOH:RS
Watari
Zalowalem Zakupu GTA3 i FFX , druga wymienilem na MGS2 czego nie zaluje .
DOA
Najbardziej zalowalem kupna Soul Calibura 2 bo po odkryciu wszystkich tajemnic to poprostu kurzyla sie na szafce confused.gif nie wspominajac o Tekkenie 4 :[ no i troche FFX-2 (mozgi im nie dzialaja) Hmm w zasadzie jeszcze Dragon Ball ZB 3 troche sie to wszystko powtarza pozniej... no ale reszta jest oki tongue.gif
babciahania
QUOTE(Gyziaq @ 23 04 2005, 09:04)
The Getaway. Wylądowała w czytniku i dosłownie po 10 min grania więcej nie chciałem mięc styczności z tym tytułem....
Wogóle to nie tak do końca kupiona, tylko razem z konsolą dostałem, więc nie mam tak naprawdę czego żałować laugh.gif
*

ja miałem tak samo... na szczęście znalazlem kogoś (frajera) co to kupił...

QUOTE(DOA @ 5 05 2005, 22:50)
Najbardziej zalowalem kupna Soul Calibura 2 bo po odkryciu wszystkich tajemnic to poprostu kurzyla sie na szafce confused.gif
*

No co Ty... gre sie szybko przechodzi.. i jest w pewnym momencie juz nudna...
ale to swietna gra - 1vs1....
Ogółem (oprócz tego Gateway'a) nie kupuje kiepskich gier/ albo tych których będe potem żałował, bo kasa na gry sie nie przelewa i
nie mam tych gier za dużo, więc za nim coś kupie zastanawiam sie z 5 razy...
DOA
Tzn gra jest spoko i w ogole ale chodzi o to ze ja nie mam z kim grac bo u mnie to same ciotki sa najlepiej siedziec i homework robic wiec wiecie jak jes confused.gif dlatego tak szybko mi sie znudzila confused.gif Ale przyznac trzeba ze fajnie zrobiona jest tongue.gif
wujas90
The Getaway!!!
Zawiodłem się na tej grze, myślałem że jest dobra a okazała się shitem
Jakim
True Crime. Myślałem że będzie to coś konkretngo w klimatach Gateway lub GTA a okazłao się plastikowym gównem z wielkim ale berdzo schematycznym miastem!!
Batman
QUOTE(Jakim @ 6 05 2005, 12:35)
True Crime. Myślałem że będzie to coś konkretngo w klimatach Gateway lub GTA a okazłao się plastikowym gównem z wielkim ale berdzo schematycznym miastem!!
*

Dobrze prawisz excl.gif. Pamiętam, że oczekiwałem dość sporo po TC, tym bardziej, że dostał 8 w PE. Do dzisiaj nie rozumiem jak takie g.ówno mogło dostać tak wysoką ocenę. Najdziwniejsze jest to, że znam osoby, którym naprawdę ta gra się bardzo podoba blink.gif.
ZmotoryzowanaŚwinia
getaway2, killzone, need for speed2 i true crime i crashe na ps2
Bartezoo
QUOTE(nuke` @ 22 04 2005, 21:12)
GTA: San Andreas, MGS3
*

Ja nie rozumiem jak mozna żałować tych gier Gta dostała 10 a MGS 9+
kraczek
troche dziwne ale Burnout 2. Troche sie zawiodlem jak gra pekla w poltora dnia, wszystko na zloto, a od nowa mi sie grac nie chcialo.
C1REX
QUOTE(Bartezoo @ 7 05 2005, 13:22)
QUOTE(nuke` @ 22 04 2005, 21:12)
GTA: San Andreas, MGS3
*

Ja nie rozumiem jak mozna żałować tych gier Gta dostała 10 a MGS 9+
*

To wyobraź sobie, że obie te gry znudziły mnie po piętnastu minutach. MGS chyba nawet po dziesięciu. Mało jest gier na singla, które mnie jeszcze bawią. (ostatnio tylko Katamari mnie wciągnęło i DMC3 troszeczkę)
Acha. ISS-a też nie lubię.
Fenomen?
Adamaio
Evil Twin to taki kicz że chyba do końca życia sobie niewybacze że go kupiłem
.:MicK:.
Głównie to gry na GBC : Tony Hawk's Pro Skater 3, Grand Theft Auto 2 i WWF cośtam. Po prostu shit. -_-
To wyobraź sobie, że obie te gry znudziły mnie po piętnastu minutach. MGS chyba nawet po dziesięciu. Mało jest gier na singla, które mnie jeszcze bawią. (ostatnio tylko Katamari mnie wciągnęło i DMC3 troszeczkę)...

TO C1REX >> Jak ci się koleś takie gry nudzą po 15 minutach to się przerzuć na szachy albo bierki, a granie zostaw komuś kto to naprawdę lubi. twisted.gif icon_twisted.gif twisted.gif
C1REX
QUOTE(mik_zioom_rzeszów @ 8 05 2005, 12:24)
To wyobraź sobie, że obie te gry znudziły mnie po piętnastu minutach. MGS chyba nawet po dziesięciu. Mało jest gier na singla, które mnie jeszcze bawią. (ostatnio tylko Katamari mnie wciągnęło i DMC3 troszeczkę)...

TO C1REX >> Jak ci się koleś takie gry nudzą po 15 minutach to się przerzuć na szachy albo bierki, a granie zostaw komuś kto to naprawdę lubi. twisted.gif icon_twisted.gif twisted.gif
*

A kto powiedział, że nie lubię grać? Zwyczajnie wole coś na multy. Nawet Quake lub diablo2 na battle.net dają mi więcej radochy, od większości gier na singla.

Nawet Gran Turismo mnie nie bawi, bo zwyczajnie nie mam z kim grać.

Dobrze, że zawsze znajdę chętnych do DDR lub Tekkena/Soula. W PES-a też ostatnio sporo się u mnie grało, choć sam nie lubię sportowych (chyba że wersje arcade).

BTW: Gra ktoś z Was przez net na ps2? Noszę sie z zamiarem kupna odpowiedniego sprzetu, ale nie wiem, jak sprawa wygląda i czy jest tego warte. Live'a na X-a już mam, ale jeszcze nie aktywowałem (muszę łacze zmienić).
OK . Zwracam honor. Taki gust też można mieć. blush.gif
Czappi
Lord Of The Rings Two Towers...
Z początku gralo się całkiem przyjemnie, później już gorzej...ale co tam, tania była cool.gif
W Platynie to Two Towers kupiłeś ?? Bo jeśli tak to ni ma cożałować jakiś 7 dych. A poza tym gra nawet fajna ( choć nieporównywalna do trójki) cool.gif
Dante_Devil
Ja żałuje Medal of honor rising sun, naprawde sie na niej strasznie zawiodłem i nie wiem jak mogła dostać tak wysoką ocene
denweronez
killzone

jakos nie przypadlo mi to do gustu sad.gif
Raphael
Ja narazie chyba nie spotkałem sie z sytuacją, że kupiłem coś co mnie odrazu znudziło... najwyzej odkładałem na później...

Jedynie stary miał kupic w Warszawie w Empiku (u mnie - w bydgoszczy nie było) PES3, kiedy miałem dwójke a na 4 nie potrafiłem czekac... tongue.gif
No właśnie pojechał mówi, że kupił... patrze a tu co? - PES! Wszystko fajnie tylko, że to był na serio PES, Pro Evolution Soccer JEDYNKA! laugh.gif Ale żeby starego nie dołowac, że zrobił z siebie kretyna, a przecież chciał mi zrobic przyjemnośc powiedziałem, że nic nie szkodzi, że na pewno można oddac i zresztą tez sie fajnie popyka... blush.gif

No i może MoH: Frontline... na początku fajna ale później szybko sie znudziła i sama gra zresztą nie trzymała poziomu... Ale tak to jestem szczęśliwy z moich gier! smile.gif

Bym zapomniał, kupiłem (pirata dry.gif ) Sillent Hill 3 i zupełnie nie zczaiłem tej girerki... odrazu w kąt. icon_evil.gif
Marlon
Z gier na x'a:
- Otogi
- Enter the Matrix
adamcky
Ja raczej nie miałem takiej sytuacji , no może trochę żałuję GT4 , ale mój kolega kupił DRIV3Ra przed recenzją w PE , odrazu po premierze . Jak to się mówi ... załamał się chłopak hyh.gif
Raphael
O boże! Nie przypominaj mi Driv3ra! icon_evil.gif Kupiłem tą gre i chyba po godzinie wyrzuciłem na ulice i nawet nie pofatygowałem się żeby zobaczyc co się z nią stało... dry.gif Możliwe, że ktos ją znalazł i wziął... ale pewnie nie miała lepszego końca niż u mnie. twisted.gif To jest chyba największa porażka w dziejach rozrywki elektronicznej!

PS. Już spisałem liste osób odpowiedzialnych za tą gre... kupiłem też berette z tłumikiem i snajperke. Po szkole wyjeżdzam na polowanie - zemste. twisted.gif
Ixion
Żałuje Killzona, przereklamowana i nie przypadła mi do gustu confused.gif
byczy2001
Żałuję zakupu MGS3(mimo że to pirat icon_twisted.gif ) , jest cholernie nudna. Już wyżej wymieniony Killzone był ciekawszy(oryginał miałem), mimo że nie lubie FPS'ów na PS2.
Solidny (pan)
QUOTE(byczy2001 @ 2 06 2005, 21:48)
Żałuję zakupu MGS3(mimo że to pirat  icon_twisted.gif  ) , jest cholernie nudna. Już wyżej wymieniony Killzone był ciekawszy(oryginał miałem), mimo że nie lubie FPS'ów na PS2.
*

Hehehe MGS3 nudny dobreee laugh.gif. Ciekawe czy rozumiesz chociaż fabułę tongue.gif. No chociażby system zaczaić. No bo taki Diabeu jak mówił, lubi MGS (chyba) a z fabuły się śmieje, więc...

Koleś, wyraź się konkretniej w temacie, o ile chce Ci się pisać.
golab
Żałuję zakupu MGS3(mimo że to pirat  icon_twisted.gif  ) , jest cholernie nudna. Już wyżej wymieniony Killzone był ciekawszy(oryginał miałem), mimo że nie lubie FPS'ów na PS2.
*

Lol... Pewnie, że jest nudna jak nie zna się poprzednich części, realiów historycznych użytych jako tło historii, skipuje się wstawki, przewija gadki przez radio i kupuje się grę, " bo wszyscy wkoło mówią o MGS3, to sobie zobaczę, co to jest". A tu ciupa... To jest tytuł z wyższej półki niż jakieś strzelanki czy inne szpile do młóćki. Taki już charakter MGSów, co mnie odpowiada.
Bobok
ja zaluje FFX-2(i tak daleko doszedlem ale po dluzszej przerwie nie chcialo mi sie do tego wracac) i Star ocean....FFVII wroc sad.gif
LiSoQuan
Bournout 3 smile.gif)) gra poprostu dla mnie nudna... kupilęm bo była hitem, normalne... ale po krótkim czasie sie znudzila a kupilem za 200 zeta.... teraz zostane zjechany przez wielu haha...
PiotrB
QUOTE(byczy2001 @ 2 06 2005, 22:48)
*

Ta gra(MGS3) niemoże być nudna nawet jak niezna się realiów serii. Bo jak nieznasz możliwości gry, dodam ogromnych to może być nudno dla ciebie. W tą grę trzeba grać głową.
shady
No dokładnie, znam gościa który mówi mi jak wąłczam MGS'a 1/2 żebym przewinął ten filmik bo jest nudny. Innym razem gdy wychylam sie zza rogu mówi mi żebym wyszzedł na środek i zrobił rozróbe xD. Koleś sie zna jak (pipipi) zapiał. A jak kiedyś ta,m zobaczył trailer z MGS3 to mowi , " ja tam w to nie zagram, bo ta kamera psuje cała przyjemnosc z gry, bo nie da się dobrze strzelać " - xD. A jak zoabczył CQC, to powiedział " tu sie da tak fajnie bić ? O_O to wyjdzie na X'a ? ". No ale bywa, teraz może przyjsc ale pada, gdy MGS3 bedzie wkonsoli, to on nie dotknie.
A ja żałowałem kupna Manhunta
byczy2001
QUOTE(Solidny (pan) @ 2 06 2005, 22:06)
*

Hehehe MGS3 nudny dobreee laugh.gif. Ciekawe czy rozumiesz chociaż fabułę tongue.gif.

Koleś, wyraź się konkretniej w temacie, o ile chce Ci się pisać.
*

Fabułę z tego co jest w dialogach rozumiem, grałem w 1-dawno bo jak wyszedł,2-całkiem niedawno, nawet całego przeszedłem, mimo że tam fabuła też była przegięta, najbardziej moment jak u kolesia w ręce(Rev Octopus??) siedział jakiś Snejk i się na końcu odezwał, a 2h końcówki to flaki z olejem, ale już wymęczyłem to z nadzieją na jakiś mega rozpier**l na końcu, a tu nic.W 2 najciekawszy był momęt jak Colonel się zawiruszył i powiedział żebym wyłączył konsole, to tylko gra.
No a co do tej trójki, to pomyślałem sobie że pobawię się w komandosa, poskradam się, popodżynam gardła itp. Pierwsze co mnie zaczęło odpychać to ta durna kamera, jak ja mam się skradać jak nic nie widzę, przełanczać co 2 metry na FPP?, kat. Nr 2 beznadziejni bosowie- zwłaszcza koleś który się obudził akurat na walkę ze mną, ten z miotaczem to także przegięcie, a! zapomniałem o tym z szerszeniami- co to ma być Ninia Scroll??
Nr 3 bronie są totalnie beznadziejne, a celowanie nimi jeszcze gorsze.
Nr 4 ta gra jest taka ślamazarna, wszystko idzie powoli do przodu(może dlatego że włanczałem raz na tydzień smile.gif
Nr 5 Eva nie chciała ciągnąć tongue.gif
Tyle, i to moje zdanie żeby niebyło że wam je nażucam dry.gif
Solidny (pan)
SPAM (sorki)

@byczy2001
Nie Spamuj, tylko wypowidz się w temacie wink.gif. Przesadzasz z tymi minusami, bo np. dla mnie bossowie to duży plus dla gemaplayu, a bronie są jak najbardziej autentyczne (co złego w celowaniu w widoku FPP?)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.