Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką gre żałowaliście że kupiliście ???
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Nitro
Bo ja WRC 2 Extreme ( szybko się znudziła )
wojtasso
Nie załowalem raczej zadnej gierki, bo zawsze mysle zanim cos kupie albo testuje u kogos.
Borys
Suikoden 3..mimo mojej sympati do eRPeGów to ta gra mi zupełnie nie podeszła sad.gif
golab
Tekken 4, bugi, nierówny teren, kapa przy ścianie, uwarunkowanie na napieranie do przodu, przesadzone zagrania. Szybko przestałem w to grać.
deco
DMC3....
Mikey
X2:Wolverin's Revange i Shinobi ... fajnie szybko sie nudza i mecza
Stachu
DMC3....

rotf

żart?tongue.gif

nie żałuje niczego
SOAD
DMC3....

Roftl. Nie potrafisz grać?
Zajcik
Gry ktorych zalowalem, ze kupilem: Colin McRae 2003/2004/2005 biggrin.gif, Medal Of Honor Rising Sun, Ty The Tasmanian Tiger -_-

Gry na ktorych sie zawiodlem, ale mimo tego nie zaluje, ze je kupilem : Killzone, Project Snowblind, Prince Of Persia 2, DMC3, Tekken 4
Yap
Tomb Raider: The Angel of Darkness. Giera mnie rozwaliła swoją denną jak na tą serię zbieraniną tanich pomysłów, które zapoczątkowały upadek już po pierwszej planszy. Poszedłem za powodzeniem poprzednich części i to mnie zgubiło. Na szczęście udało mi się zamienić na na The Mark Of Kri co uważam za bardziej trafny (bez porównania) wybór. Reszty nie żałuję. Sprawdzam giery przed zakupem. Jeśli są kapy to wymieniam.
golab
DMC3....

Jak masz problem z tą grą to looknij do tematu DMC3.
Wik
Q3 Revolution za...249zł... bardzo dawno temu to było smile.gif jakoś niedługo po premierze ps2...płacze do dziś biggrin.gif
deco
ałuje bo spodziewałem sie czegos wiecej niz samej wyzynki niezliczonej hordy chołoty.....stycznosci z poprzednimi czesciami nie mialem....ale jesscze ostatniego slowa nie powiedzialem i moze wroce do tej gry....
MichAelis
DMC3....

Roftl. Nie potrafisz grać?

laugh.gif to mu pojechał laugh.gif

zaluje ze kupilem Dynasty Wariors 4, sprzedalem po jednym uruchomieniu
Sadelkoo
Hmm.....DMC2 -naciąłem się po wspaniałej jedynce...a tu kapa
i Medal of Honor Frontline blech sad.gif
dante2003
ałuje bo spodziewałem sie czegos wiecej niz samej wyzynki niezliczonej hordy chołoty.....stycznosci z poprzednimi czesciami nie mialem....ale jesscze ostatniego slowa nie powiedzialem i moze wroce do tej gry....

Czego się spodziewałeś? Z recenzji jasno wynika że DMC to totalna wyrzynka wrogów. Chyba że kupowałeś w ciemno.
Diabeu
MGS2 - error po prostu - dobrze że szybkensem jakiś łoś się wymienił icon_twisted.gif
iaiko_O
Shellshock, jakim cudem to mogło dostać 8 w PE?! Gorszej strzelanki nie widziałem.
SM1
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - po wspaniałej pierwszej części taki gniot icon_evil.gif 5 minut grania i na pchli targ!!!!
Medal of Honor Rising Sun - potworny zawód!!! Trzymam tylko po to, aby nie było luki w kolekcji!!!
dante2003
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - po wspaniałej pierwszej części taki gniot icon_evil.gif 5 minut grania i na pchli targ!!!!

Może nie był gniotem, ale był potwornie nudny. Kalka rozwiązań z pierwszej części. Gdybym kupił też bym żałował.

a tam gadanie, ja mam i nie żałuję, of korz na X - Diabeu
chojny
Final fantasy X... po francusku :? Na szczęście szybko znalazł sie kupiec i kupiłem bardziej zrozumiałą wersję (angielski). Odradzam kupowanie gier w innych językach niz angielski... no chyba że ktoś zna dany język na tylę że by coś zrozumiał...
SM1
MGS2 - error po prostu - dobrze że szybkensem jakiś łoś się wymienił :twisted:

a tam gadanie, ja mam i nie żałuję, of korz na PS2 - SM1

hehehehe dokładnie SM1, każdy wedle własnego uznania - Diabeu
Humulus XP
Wipeout Fusion i FF X-2. Co do MGS2 to na szczęście tylko wypożyczyłem od kumpla a nie kupowałem(bardzo szybko zwróciłem).
silvanna
ssx3
Inzaghi
Tekken 4
Jasior
thug2, ktory znudzil mi sie po dwoch misjach.
srok@
Gran urismo 3 A-SPEC -> tfu! szczególnie denrwujące sa na niektórych planszach widoki połączeń tekstur (połączone nierówno), wrażenie prędkości przy 130km/h jakbym jechał maluchem 30km/h, słabe modele pojazdów [moim zdaniem], zakończyłem przy 0,3% gry tongue.gif
OsciBosci
Gran urismo 3 A-SPEC -> tfu! szczególnie denrwujące sa na niektórych planszach widoki połączeń tekstur (połączone nierówno), wrażenie prędkości przy 130km/h jakbym jechał maluchem 30km/h, słabe modele pojazdów [moim zdaniem], zakończyłem przy 0,3% gry tongue.gif

współczuje...

Ja zaluje kupna Destruction Derby Arenas
Arkady
FF X-2
vagrant3
ToCA Race Driver na PS2 (straszna kicha, choć parę rozwiązań spodobało mi się), FFX-2, DOA3...
PiotrB
Narazie roczarowała mnie tylko Formula One 2001. Miałem duże nadzieje i nic się nie spełniło.
_RikkimarU_
true crime... w pe dostała chyba 8, a ja dałbym jej 2 ...tragiczna gra
Filip
DOA2...T4...Jak2...R&C..Crash4
Nitro
i jeszcze troche Driv3r ( kupiłem przed recenzją w PE )
YETI
Kilka wypowiedzi moze zaszokowac (Wipeout Fusion, SSX3, Jak2)
...no ale sa gusta i gusciki smile.gif
nuke`
GTA: San Andreas, MGS3
desden
połowa blondynek nawet niewiedziała że kupiła,czy należysz do tej grupy? icon_twisted.gif

Ja nie żałuje że kupiłem FFX,była boska,(pipi) się grało etc.
...[tu miał być oparty o kazaniu morałów]...
Hmm żałuje że kupiłem "dema"rok temu,zmiast co innego... icon_evil.gif
Gyziaq
The Getaway. Wylądowała w czytniku i dosłownie po 10 min grania więcej nie chciałem mięc styczności z tym tytułem....
Wogóle to nie tak do końca kupiona, tylko razem z konsolą dostałem, więc nie mam tak naprawdę czego żałować laugh.gif
Tomita
Ja zaluje kupna GTA:SA , grafika dla mnie jest straszna, wszystko plywa, i po 10 minutach grania moje oczy nie wytrzymuja:(- po prostu gra nie ma moje oczy
deco
Ja zaluje kupna GTA:SA , grafika dla mnie jest straszna, wszystko plywa, i po 10 minutach grania moje oczy nie wytrzymuja:(- po prostu gra nie ma moje oczy

LOl.....to msz slabe oczy..baardzo slabe
nWo
[b]Wipeout Fusion chociarz nie zaluje tak do konca bo sie przez ten czas nagralem i odsprzedalem. Ale bardziej zaluje sie nie gralme tyle ile we wczesniejsze.
Bohun
bardzo zawiodłem sie na Shadow of rome. Głownym celem w tej grze jest walka a mnie w niczym nie przypadła do gustu. Nie dobrze mi sie robiło kiedy widziałem jak Agrippa skacza na przeciwnika z pełnym zamachem miecza a oponent nadal wstawał i walczył. Blee
Batman
bardzo zawiodłem sie na Shadow of rome. Głownym celem w tej grze jest walka a mnie w niczym nie przypadła do gustu. Nie dobrze mi sie robiło kiedy widziałem jak Agrippa skacza na przeciwnika z pełnym zamachem miecza a oponent nadal wstawał i walczył. Blee

Ja właśnie w tą grę aktulanie tnę i muszę przyznać, że oczekiwałem niewiele po SoR, a bardzo miło się rozczarowałem. Ja mocno zawiodłem się na Chaos Legion, bo ta gra miała być swego rodzaju rekompensatą za skopane DMC2, a okazała się gorsza od niej. Nie mogę zapomnieć też o MoH:RS, na które po rewelacyjnym Frontline czekałem z wywieszonym jęzorem. A co z tego wyszło to każdy niestety wie.
shady
Ja żałuje kupna true crime
PaciorCKY
Narazie roczarowała mnie tylko Formula One 2001. Miałem duże nadzieje i nic się nie spełniło.

Dokladnie tak samo jak ja! hehe czyli ze nie jestem sam... A tak poza tym to narazie wszystkie moje gierki sa dla mnie kozak heheh
shady
A, mnie forumla one 2001 też ropzczarowała, a i jeszcze jedne wyścigi, hmmm jak to się nazywało (?)
PiotrB

Dokladnie tak samo jak ja! hehe czyli ze nie jestem sam... A tak poza tym to narazie wszystkie moje gierki sa dla mnie kozak heheh

No właśnie, a tak się podjarałem kiedyś recezją w OPSM. Dobrze, że Formula One 04 rządzi ! Rozczarowała mnie też, ale trochę TOCA Race Driver. Grafa miejscami słaba, model jazdy trochę dziwny na owalach, ale 9 godzin non stop się miło spędziło.
Hubi
Prince of Persia 2: mroczna wyrzynka w ktorej liczy sie tylko walka- nie tego sie spodziewalem.
LegionPolski
Prince of Persia 2: mroczna wyrzynka w ktorej liczy sie tylko walka- nie tego sie spodziewalem.

a co niby w recce napisali? :roll:

ja troszke sie na Chaos Legion [polski! XD]zawiodłem, mimo iż gierka jest ok.
Solidny (pan)
Żałuję, że kupowałem piraty cool.gif . A tak z oryginałów to niczego, wiem co kupuję (choć narazie mało tego - 6).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.