Wiecie,chodzi mi o program na pieca dzieki ktoreemu po wlozeniu DVDromku z ps2 do pieca(ofkoz z czytnikiem dvd:) moznaby bylo zripowac muze na mp3 . wie ktos cos na ten temat?
CheeseOfTheDay
23 04 2005, 15:08
Ściągnąłem takie 2 programiki ze 2 miechy temu, ale ich nie sprawdzałem. Niestety nie podam ci ich nazwy bo podczas zapisywania zmieniałem nazwy bo mi się nie podobały. Mogę ci emailem przysłać jak kcesz.
jakbys mi tesh mogl wyslac

shtas@wp.pl
humungatunga5
24 04 2005, 14:39
Mi też coś takiego by się przydało... humun@tlen.pl - z góry dzięki, choć nie przypuszczam, abym dostał tego E-maila

.
CheeseOfTheDay
25 04 2005, 10:18
Napisz czy doszło i czy program działa.
humungatunga5
25 04 2005, 13:06
Doszło i oba programy działają...
do mnie nie doszlo

wyslij mi ktos jecze raz

shtas@wp.pl
Przez co się trzeba podłączyć, sieciówke czy karte tv?
a mi się wydaje że raczej przez DVD
CheeseOfTheDay
17 05 2005, 08:44
Do wszystkich których taki programik interesuje jest do zassania w liczbie dwóch na
tej stronie.. Prawdopodobnie oba działają.
Witam! Może mi ktoś powiedziec, jak obslugiwac te programy? konkretnie bgm 2 wav? Z gory dzieki!
Prawdopodobnie musisz otworzyc z płyty dany plik w formacie (w tym wypadku .bgm) i jakos go tam wyeksportowac do wav... A potem, w innym programie (np audacity, cooledit, wav to mp3) zmienic go w mp3 (by zajmowal kilkadziesiat razy mniej miejsca).
Panowie to nie jest czat!!!!!!!!!!!!!
deejaymario
18 03 2006, 09:35
thx super programy!!
Kalitus
26 05 2006, 13:18
Witam serdecznie !!!
Wie ktoś może czy są takie programy do wyciągania muzyki z gier na PlayStation 1 ?, jesli tak to proszę o podanie nazwy lub stronki z której można taki prog. ściągnąć.
Pytanie troszeczke nie związane z tematem - Czy ma ktoś może OST z Tenchu 2 ? - pojnieważ nigdzie nie mogę go znaleźć. Wszędzie są z jedynki i trójki ale z dwójki nigdzie.......HELP ! ! !
Do wyciągania muzyki z gier PSXowych na PC polecam program psxMC, działa bardzo dobrze i filmiki nawet mozna sobie zrzucic (intra, zakonczenia

)
A czy jest jakiś program w takim stylu dla gierek na X bo musze tend soundtrack z 187 ride or die mieć
Grzehoo
20 06 2006, 07:05
QUOTE(Am @ 1 06 2006, 21:49)

Do wyciągania muzyki z gier PSXowych na PC polecam program psxMC, działa bardzo dobrze i filmiki nawet mozna sobie zrzucic (intra, zakonczenia

)
Świetny program, w końcu mam OSTa z GT(1), i to w bardzo dobrej jakości.
Ciekawe czy da rade wyciągnąć coś z oryginałów na PS2 tym programem...?
ludziska mi trzeba ost z mgs 1 a dokladnie te dzwieki co snake ginie i dzwieki dzwonienia codeca , jak ktos zna linki to prosil bym o podanie , albo jak ktos ma gre to niech skonwertuje tym programikiem i podesle mi na maila...
beavisbathol
7 06 2007, 15:58
Jeżeli chodzi o wyciąganie muzyczek z gier na PS2 to najlepszy jaki udało mi się znaleźć i którego używam jest Cube Media Player 2. Można też nim wyciągać audio z gier na PSX. Co ciekawe pozwala również na ekstrakty filmików. może także służyć jako konwerter pomiędzy formatami multimedialnymi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.