Mianowicie chciałbym przegrać rybki z ferajny na dvd ale nie moge ponieważ na alcoholu pokazuje jakies błędy.. itp niby rozmiar płyty wynosi 7.10 gb a płyta jest jednostronna. Clony XXL pokazuje że jest zabezpieczona na maxa czyli wszystkie czaszki. Wziąłem zgrałem mimo to na dysk i jest obraz, za pomocą deamona wziąłem załączyłem ten obraz i żaden progs nie chce tego odtworzyć. AA chciałem uruchomić tą płytke Nagrywarką DVD LG model: GSA-4160B i wogóle nie odtwarza tej płyty a nagrywka na pewno nie jest kopnięta... Bardzo mi zależy na czasie i chciałbym przegrać tą felerną bajke. Prosze o pomoc.
..::XMANiAK::..
23 04 2005, 09:40
uzyj dvdshrink, przerobi ci na film dvd5 [i bedzie pewnie dzialal, mi kazdy film dziala]
dużo czasu to konwertuje? Niby film jest nadpalony... tak pisze w zabezpieczeniach... A czemu nie moge odtworzyć tego swoją nagrywką??? Dzięki spróbuje... A jeśli mam na dysku lekko kopnięty (z błędami) obraz z alcoholu to też da rade bo nie mam już dvd tylko tą nagrywarke i nie moge otworzyć tym padłem tego.
23 04 2005, 09:53
z15 lub 30 min [zalezy czy chcesz lepsza jakosc to 30min]
dzięki program już mam teraz lete po inną nagrywarke i bede sie bawił. dzięki za pomoc.
Burzasty
23 04 2005, 10:55
z15 lub 30 min [zalezy czy chcesz lepsza jakosc to 30min]
Ech no wlasnie odwrotnie

. Jak chcesz najlepsza jakosc czyli 1:1 to bedzie po prostu zrzucal na dysk, a jak zmniejszasz do 80% to musi jeszcze zkompresowac, wiec troche to trwa
Trzeba być inteligentem, żeby próbować nagrać dwuwarstwową płytę na zwykłego DVD-R`a.
Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać

.
Burzasty
23 04 2005, 12:34
Trzeba być inteligentem, żeby próbować nagrać dwuwarstwową płytę na zwykłego DVD-R`a.

.
Hmm... na ja jakos robie.

Re-authoring, wywalam wszelakie (pipi) dodatki, arabskie wersje jezykowe. Zrzucam sobie tylko DolbyDigital w PL i Ang, napisy tez Pl i Ang ( ew. dodam DTS )i zajmuje to okolo 4,3 GB. Nie widze w tym nic nie-inteligentnego..
Przeczytaj, co robi ten koleś, on po prostu tworzy obraz, nie ripuje...
ZROBIONE!!! XMANIAK dzięki za pomoc dzięki Tobie udało mi sie zrobić, a ty Dragu - bez obrazy ale same offtopy wpierdaalasz i głupio gadasz zamiast wnieść coś nowego głupio sraasz "inteligentymi" odpowiedziami!!!

.
Przecież zaznaczyłem że to offtop miszczu.
23 04 2005, 16:39
ZROBIONE!!! XMANIAK dzięki za pomoc dzięki Tobie udało mi sie zrobić, a ty Dragu - bez obrazy ale same offtopy wpierdaalasz i głupio gadasz zamiast wnieść coś nowego głupio sraasz \"inteligentymi\" odpowiedziami!!!
np. zapamietaj ten program

[zrobi ci z kazdego filmu dvd9- dvd5 i odrazu jest mozliwosc nagrania plyty]
Spoko zapamiętam

aaa natknąłem sie też na pare innych ciekawych programów na www.divx.pl polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.