Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Java w PSX Extreme
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
look_ass
Czy w waszej opinii w dziale Pocket powinny pojawić się recki gier na fona?? Nie mówię o jakiejś stałej, oddzielnej rubryce /vide u konkurencji biggrin.gif/, ale o recenzjach jakichś nowych szpili komórkowych, najlepiej związanych z grami na "duże" konsole. Co wy na to??
shady
Czy w waszej opinii w dziale Pocket powinny pojawić się recki gier na fona?? Nie mówię o jakiejś stałej, oddzielnej rubryce /vide u konkurencji biggrin.gif/,  ale o recenzjach jakichś nowych szpili komórkowych, najlepiej związanych z grami na \"duże\" konsole. Co wy na to??

NIe, według mnie to zupełnie niepotrzebne wink.gif
..::XMANiAK::..
myslisz ze jak ktos napisze ci krotka recke to ty ja kupisz?? hyh.gif, w CDA jest lub bylo takie cos smile.gif

wejdz sobie na jakies forum o np. Ngeju, tam beda jakies obrazki ,krotke info
shady
maniak - ale mu chodzi o recenzje gier java na " zwykłe " komury, przecie z recki gier ngeja i tak w PE są.
MaciejPŃ
mysle ze jakby mieli za duzo miejsca to mogło byc takie cos..ale miejsca zawsze brakuje..i czesto niema na czas zapowidanych recenzji
shady
mysle ze jakby mieli za duzo miejsca to mogło byc takie cos..ale miejsca zawsze brakuje..i czesto niema na czas zapowidanych recenzji

ale po co recenzje gierek java na komurki ? o_O
MaciejPŃ
sadze ze lepiej by było ( jak by była jakiś chudy miesiac) oppisywać gry na koma niz np. japonskie pierdoły....albo juz sam niewiem
maniak - ale mu chodzi o recenzje gier java na \" zwykłe \" komury, przecie z recki gier ngeja i tak w PE są.

wiem, ale jako przyklad podalem Ngeja bo on sluzy do gier, nie tylko tych od Nokii ale tez java i sis [wiec tam napewno byly by obrazki,info bo na Ngeja duzo gier nie ma i wieszksoc jest bardzo slabych] wiec ngejowcy musza w cos grac tongue.gif np. POP java, SC,itp
Kaczor_666
przecie z recki gier ngeja i tak w PE są.

Niby gdzie bo dawno ncizego nie widziałem ? 8O
shady
Gdzie ? w najnowszym numerze wink.gif
szeni
Przydalyby się - moze nie gierek typu 'zlap niebieskie kuleczki zoltą pileczką', ale np mobilne wersje gier z konsol - jak najbardziej. Jestem na tak, ale gorace faki dla osoby odpowiedzialnej za reklame jakies serwisu smsowego w dwoch ostatnich numerach PE. A fu! Chociaz, gdyby nie ta cenzura... icon_twisted.gif
JarOo
hmmm nie czemu? ponieważ jest to pismo o konsolach a nie o grach [Java] na telefon komórkowy , i po co zabierać strony na Jave , bez sensu wole juz przeczytać jakaś fajną recenzje smile.gif pzdr
hmmm nie czemu? ponieważ jest to pismo o konsolach a nie o grach [Java] na telefon komórkowy , i po co zabierać strony na Jave , bez sensu wole juz przeczytać jakaś fajną recenzje smile.gif pzdr

ale Ngej to konsola tongue.gif ktora ma mozliwosc odpalanai gier java tongue.gif wink.gif icon_twisted.gif
MaciejPŃ

ale Ngej to konsola tongue.gif ktora ma mozliwosc odpalanai gier java tongue.gif wink.gif icon_twisted.gif

jakiś tok rozumowania jest icon_twisted.gif
michal51
Sądzę że to dobry pomysł smile.gif Gry z komorek[a wlasciwie ich recenzje] mogly by sie pojawic w Extrimie... Oczywiscie nie te "po(pipi)ki" ale gry takie jak Splinter Cell, Prince of Persia.....
Morden
Jesli chodzi o recenzje gier na telefony komorkowe, jestem jak najbardziej za. Jest tego tyle, ze naprawde ciezko ocenic co jest, a co nie jest warte odpalania. Owszem, cala masa gier to ciezko chodzace produkcje w Javie, ale sa tez dosc mocne tytuly.

Warto wspomniec o tych dedykowanych systemowi operacyjnemu Symbian [Telefony S60]. Ustrzelilem kilka naprawde wysoko jakosciowych produkcji i jestem z nich strasznie zadowolony. Tu warto wymienic polskich developerow Infinite Dreams. Chlopcy wywodzacy sie z demo sceny [min. odpowiedzialny za udzwiekowaienie gier Jacek Dojwa - Falcon] daja rade. Ich Sky Force bije na glowe 99% wszystkich pionowych shooterow jakie w zyciu widzialem. Jedynym wyjatkiem sa produkcje Cave, ale o tych polski uzytkownik komorki moze pomarzyc.

Owszem, gry na telefony komorkowe zazwyczaj sa proste, ale te na Symbian czesto prezentuja jakosc wyzsza niz te dedykowane Ngage. Cala masa tytulow zasluguje na uwage a opis przyda sie chocby po to, by wiedziec co wybrac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.