Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: N-Gage z USA za 99$ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Metol
Mam pytanie:
Zamierzam sobie kupić N-gage'a bo są w Stanach za 99$ i nie wiem czy będzie działać w Polsce. Classic był trójzakresowy i nie byłoby problemu, ale QD są dwuzakresowe. Więc będzie działał czy nie? Jeżeli nie to dlaczego i można to w jakiś sposób "naprawić" question.gif question.gif question.gif question.gif
Metol
Dowiem się czy jeżeli jest dwuzakresowa to będzie działać w Polsce question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif
MaciejPŃ
pomoc.....
jarusiek
Dowiem się czy jeżeli jest dwuzakresowa to będzie działać w Polsce  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:
będzie działać w polsce niema trzeciego zakresu narazie-tylko USA. Oczywiście również telefony trójzakresowe będą działać w Polsce
Metol
Dzięki za odp. O co chodzi z tymi zakresami. Mam tu zdjęcie, o co chodzi jakby?
Metol
Czyli nie ma powodów do obaw i można kupować?
fagg
nie bedzie... zeby telefon dzialaL musi byc triband..
w polsce czestotliwosc gsm jest 900 i 1800 a w usa jest 850 i 1900 ..
jedynie classic bedzie dzialal w polsce..a to i nie dokonca tak jak telefon kupiony w europie..
btw. gdzie kupisz za 99$? rzuc sznurkiem czy czyms takim.. ..
Metol
Kur*a !!!!!!!! Jest obniżka w Stanach i w każdym sklepie stoją po 99$. Ale po ptokach bo classiców już nie robią (3-zakresowe były) a QD działać nie będzie icon_evil.gif . Można zrobić coś żeby działał jednak (nie wiem antene wymienić albo cuś wink.gif
Metol
Można kupić w stanach z zakresem :900-1800, czy sprzedają telefony tylko pod ich zakres question.gif question.gif question.gif
jarusiek
fagg co ty gadasz, przecież pisze że EGSM 900/1800 :>
srok@
dokładnie EGSM znaczy European GMS, wybierasz jaki chcesz biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.