Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Klub dobrego Komiksu
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki > Klub Dobrego Komiksu
Morden
Czy klub dobrej ksiazki to rowniez klub dobrego komiksu? Jesli tak, zapraszam do lektury kilku skromnych tlumaczen calkiem zabawnych serii. Z pewnoscia uderza w gusta czytelnikom publikacji typu Produkt czy antycznego juz Azbest. Bez zbednego rozpisywania sie:

Rocky Vol.7

Rocky No.03 - 2004

ETC Comics No.02 - 2005

P.S. - Pliki leza na republice, wiec przepustowosc jest ograniczona. Nie wiem do ilu, ale jesli pliki nie beda chcialy sie sciagac, sprobujcie nastepnego dnia. Jesli ktos chcialby hostowac pliki na swojej stronie, prosze bardzo.
Diabeu
huh.gif
Loto
ma ktos skany/pdf z LOBO?? niewiem nawet czy takie cos istnieje ale jesli tak to prosze o pomoc smile.gif
Jakim
wogóle ma ktoś jakies sity z których można pościąc komiksy?? Ale nie torrentowe
Humulus XP
QUOTE(Jakim @ 7 05 2005, 15:09)
wogóle ma ktoś jakies sity z których można pościąc komiksy?? Ale nie torrentowe
*

Na tej stronce w dziale linki jest kilka ciekawych adresów, na których widziałem skany różnych komiksów - amerykańskich i japońskich (one stanowią tam lwią część):
http://www.projekt-manga.prv.pl/
Loto
cenzura
kamiloo
aktualnie czytam inu-yasha.....ostre icon_twisted.gif
maciek88
Czy ktos sie orientuje czy warto sie zainteresowac komiksami Silent Hill?
KLEJU
QUOTE(CoRpsE @ 23 07 2005, 18:51)

Warto... Naprawdę ciekawe pod wzgledem scenariusza, graficznie porażające. Rekomendacja KTOMACZAS wink.gif.
Arox
Mam do sprzedania wszystkie 3 numery SH (te z serii Dobry Komiks - o nie wam chodzi?) + plakat - stan bdb.
Diabeu
QUOTE(CoRpsE @ 23 07 2005, 19:51)
*

warto, cena 9,90 teraz, za 3 albumy w jednej paczce, fajny scenar i rysunki które pasują do tego typu opowiastki

dobra rzecz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.