Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Którą grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2, 3, 4
Diabeu
coś tam jest zakręconego w KUF (trudne wybory blablabla), ale czy wciągające? bitwy to na pewno meheheheh
Marlon
Dobra, teraz bedę kupował tak ze 3 gierki...
Rozważam:
Doom 3
Beyond Good and Evil (warto to kupić?)
Broken Sword 3 (kto grał, jak gra sprawuje się dla fanatyka poprzednich części <kończone po kilkanaście razy obie>?)
Splinter Cell: CT (nie grałem w pandorę, nadrobić zaległości czy odrazu ct wrzucać?)
Conker: Live&Reloaded (warto tylko dla singla?)
The Suffering (z horrorowatych klimatów, to może zastąpić Dooma 3? gdzie ciekawszy gameplay?)
Prince of Persia: WW

I w sumie tak, jakiegoś splintera wezmę chyba na 100%, do tego coś cieżkiego klimatycznie (doom/suffer) i jakaś przygodówka ewentualnie platformówka, może macie jakieś inne rekomendacje niż to co tu wymieniłem?
Flik
Beyond Good & Evil oraz Conker to raczej bardzo krotkie gry. obie mozna rozpracowac w okolo 12h (przynajmniej mi sie tak udalo) ale naprawde nadrabiaja klimatem. o ile conker aktualnie stoi chyba wysoko cenowo tak BG&E spokojnie bym bral. bardzo klimatyczny tytul ale na dzien dzisiejszy dosc przestarzaly.
tk
Ja bym wziął: Beyond Good & Evil, Splintera i POP'a: WW.
Doom 3 nie każdemu sie podoba, choc jak dla mnie klamacik całkiem spoko. Suffering to więcej rozwałki i posoki na ścianach. Conker trochę szybko peka na singlu, ale rozgrywka to jednak mistrzostwo świata, humor pierwszorzędny, niestety gra się już troche zestarzała i niektórym nie przypada to do gustu. W BS3 nie grałem no ale rozgrywka troszeczke się zmieniła, wpakowali chyba nawet pare elementów platformowych. Dwuwymiarowe point'n'click'i są nie do pobicia biggrin.gif

Ubisoft rlz ! biggrin.gif
Yap
Przyjmij SP: Pandora Tomorrow, Conker'a i Beyond Good & Evil.
Marlon
QUOTE(Yap @ 15 08 2005, 10:45)
*

No, ale coś cieżkiego musi być, a tu to nie bardzo... smile.gif
Yap
QUOTE(Marlon @ 15 08 2005, 11:34)
*

*

To zamiast Beyond weź Doom'a 3. I masz coś ciężkiego. Względnie PoP: WW.
Hlipo
Splinter Cell 3 (2 mi się nie podobała), The Suffering dla mnie lepszy od domma 3 i Prince of Persia 2
_Bobek_
*

*

Hmmm, cos ciezkiego to moze byc halo1 lub halo2 na legendary (dla mnie juz nie takie trudne)
_Bobek_
*

*

Hmmm, moze halo1 lub halo2 na legendary wink.gif (dla mnie juz nie takie trudne);P
Ölschmitz
wyslales dwa posty o tej samej tresci rozniace sie brakiem trzech wyrazow w ciagu 10 minut?

polecam Beyond Good and Evil - swietnie sie przy niej bawilem, ok. 15 godzin genialnej i milej zabawy.
wojcieszek
Jak dla mnie powinieneś łyknąć Conkera,Dooma i SC:CT.Trzy zupełnie inne gry w odrębnych klimatach ale wszystkie zaj.ebiste.
Diabeu
bekapy?

to The Suffering, SCCT i BG&E

horror-sieczka, skradanka i rewelacyjna przygoda
Marlon
No bekapy, bekapy, tylko wiesz, ja bekapy kupuję jak inni oryginały (raz na dłuuugi okres czasu) w związku z tym zawsze mam nielichy dylemat przy wyborach. W każdym razie już poszło zamówienie na The suffering + conki + Beyond Good & evil + Doom 3. SC: Ct nie biorę, bo doszedłem do wniosku, że na warsztat wezmę manhunta, albo tenchu jak bede chciał sie zaczaić na typa icon_twisted.gif ... Jesli chodzi o mnie to EOT.
kubson
zajawilem sie na tonego smile.gif tylko wiem ktora czesc nie chce mi sie czekac na najnowsza i mysle nad thug 1 lub 2 w zadna nie gralem biggrin.gif ktora lepsza ? a moze zadna i jednak lepiej czekac na najnowsza ?
..::XMANiAK::..
chyba lepsza byla 1, 2 przypomina jackassa czy viva la bam

za 2 dni premiera, wiec mozesz sie jeszcze wsrzymac z wyborem bo moze American Wasteland bedzie lepsza pozycja od THUGow
kubson
okej spoko ja myslalem ze premirea gdzies w grudniu bedzie heheh smile.gif pozdro
harry_z_tybetu
jedynka lepsza wg mnie, dwojka za bardzo przekombinowana
Minio
THUG1 jest dużo lepszy od THUG2. W THUG masz całkiem fajną fabułę, motyw zachęcajacy do ponownego przejścia gry (sponsoring), mozliwość zmiany koloru HUDa (dlaczego do cholwry tego nie ma w THUG2?!) i kilka innych bajerów. Jeżeli nie masz doswiadczenia z seria, to skombinuj sobie THPS2X, czyli THPS2 (zdecydowanie najlepsza część serii) na Xboxa. Inna sprawa, że pewnie nawet piraci tego nie mają.
THAW jeszcze nie testowałem, ale zapowiada sie smakowicie (THUG z kilkoma nowymi motywami).
P.S. Pisze to wielki fan gier sygnowanych inicjałami Tonego, jak chyba moge się nazwać.
Nojbert
Ok ja za 60 dniuf kupuje Ps2 i mysle nad tytułem startowym i mam dylemat
Burnout:Revenge(najpradopodobniej)
PES5
King Kong(zalezy czy bedzie tak dobry jak zapowiadają)
SSX:On tour
Spartan:Total Warrior
Devil May Cry 3
Shado of the Colossus
Diabeu
pomyliłeś działy
Nojbert
aha sory blush.gif
kopite
Moze mi ktos polecic jakiegos fajnego RPGa na xboxa... (oprocz kotorow i morrowinda bo juz przeszedlem). dzieki
Ryo-San
Jade Empire, Fable a jak chcesz cos bardziej japonskiego to polecam bardzo dobre Crimson Sea
Flik
crimson sea to chyba bardziej sieczka niz rpg ;p
..::XMANiAK::..
QUOTE(Minio @ 25 10 2005, 17:04) *

THPS2X, czyli THPS2 (zdecydowanie najlepsza część serii) na Xboxa.

THPS 2X to polaczenie 1 i 2, X jako jedyna konsola procz PS2 posiada wszystkie czesci TH smile.gif
kubson
ninja gaiden czy ninja gaiden black
zaznaczam ze mam mozliwosc sciagnieca dodatkow z liva smile.gif mnie jakos przekonuje ninja gaiden normalny smile.gif co o tym myslicie ?
Diabeu
bierz Black, to nie są tylko HP1 i 2 dorzucone
nuke`
jakiś dobry NBA możecie coś polecić?
jest na Xa NBA 2006 LIVE od ea ?
Saunter
Ja zawsze zagrywałem się w NBA 2K5, zainwestuj w 2K6. Szkoda, że już nie ma licencji na ESPN.
nuke`
no wlasnie ale jest ? bo nigdzie nie moge znalesc czy wyszedl 2006 - w 2005 gralem - a wolalbym aktualne sklady itd.
Pawel1992
Gta sa czy vc? daze sympatia vc jednak sa nie przeszlem i jestem ciekaw misji. Z drugiej strony sa ponoc graficznie jest niedopracowane tnie sie i wogole

mowie o wersjach na x-box
nuke`
SA!
po 1 jeśli lubisz pojeździć to właśnie tu masz możliwość VC jest mnieeeejsze, misje przewyższają VC - w vc też są dobre no ale mniej i ciągle ten sam teren ;p o grafice sie nie wypowiadam, gralem na PC i PS2 , na ps2 mi przycinalo na xa podobno jest lepiej !!!

p.s:

ahh w sumie to w obu gierkach jest klimat taki jak lubie
VC - scarface
SA - la, compton, rap i like that
raulos
moja sytuacja jest taka nie mialem nigdy konsoli , x360 kupie chyba w marcu dopiero , byc moze skusze sie teraz na kupno xboxa1 wiec moja prosba jest nastepujaca : podajcie mi 15 najlepszych tytolow na xboxa w ktore powinienem zagrac pozdro
Yap
QUOTE(raulos @ 3 12 2005, 20:14) *

moja sytuacja jest taka nie mialem nigdy konsoli , x360 kupie chyba w marcu dopiero , byc moze skusze sie teraz na kupno xboxa1 wiec moja prosba jest nastepujaca : podajcie mi 15 najlepszych tytolow na xboxa w ktore powinienem zagrac pozdro

Ninja Gaiden Black
Forza Motorsport
Splinter Cell 1-3
Conker
Burnout 4
Halo 1,2
PES5
...i parę innych.
Marlon
QUOTE(Yap @ 4 12 2005, 01:51) *

Ninja Gaiden Black
Forza Motorsport
Splinter Cell 1-3
Conker
Burnout 4
Halo 1,2
PES5
...i parę innych.

Takich jak:
GTA - seria
Far Cry Instincts
Half-Life 2
Doom 3 (jesli lubisz fpp)
Soul Calibur 2
Project Gotham Racing 2

No i jeszcze coś by się znalazło, ale nie chce mi się myśleć, może ktoś coś jeszcze skrobnie...
Mefisto
QUOTE(Marlon @ 4 12 2005, 11:06) *

QUOTE(Yap @ 4 12 2005, 01:51) *

Ninja Gaiden Black
Forza Motorsport
Splinter Cell 1-3
Conker
Burnout 4
Halo 1,2
PES5
...i parę innych.

Takich jak:
GTA - seria
Far Cry Instincts
Half-Life 2
Doom 3 (jesli lubisz fpp)
Soul Calibur 2
Project Gotham Racing 2

No i jeszcze coś by się znalazło, ale nie chce mi się myśleć, może ktoś coś jeszcze skrobnie...

to doskrobię wink.gif

DOA 2 Ultimate
DOA 3
DOA EBV
biechu
Ja bym dał troche innych:
-Burnout (3/Revenge)
-PES4
-NBA Street V3
-Fable
-Halo(1/2)
-Chronicles of Riddick
-Ninja Gaiden Black
-GTA (3/VC/SA)
-Soul Calibur II
-Splinter Cell (1/2/3)
-Dead Or Alive (Szystkie)
jak tytuły ci nie podpasowały bierz PS2
nuke`
From Russia with Love

warto łykać?

True Crime 2 czy Bulletproof 50 Centa
Solidny (pan)
QUOTE(nuke` @ 15 12 2005, 23:02) *

From Russia with Love

warto łykać?

Oba to średniaki tongue.gif.
Diabeu
a i to jest wygórowana ocena
Solidny (pan)
QUOTE(_Diabeu_ @ 15 12 2005, 23:41) *

a i to jest wygórowana ocena

Staram się być tolerancyjny biggrin.gif.
nuke`
czyli kazdej z 3 nie warto brac? : D
Solidny (pan)
QUOTE(nuke` @ 16 12 2005, 13:21) *

czyli kazdej z 3 nie warto brac? : D

From Russia with Love możesz brać,o ile jesteś fanem Bonda. W innym wypadku możesz odpuścić, lepsze gry są dostępne.
lupi
Witam.Pomóżcie-którą kupić:Jade Empire,Morrowind Goty czy Fable?.Z góry dzięki za pomoc.
Diabeu
Morrowind GOTY - tony godzin grania
Frank Jaeger
QUOTE(nuke` @ 15 12 2005, 23:02) *

From Russia with Love

warto łykać?

Lepiej zastanów się nad innymi tytułami, bo gry, które wypisałeś to po prostu gówna ;f

QUOTE(lupi @ 11 01 2006, 11:46) *

Witam.Pomóżcie-którą kupić:Jade Empire,Morrowind Goty czy Fable?.Z góry dzięki za pomoc.

Zależy czego chcesz- RPG, rpg, czy "rpg" xD
Morrowwind to prawdziwy RPG- kooorewsko długi i niesamowicie grywalny..
Jade Empire to świetna gra, ale zdecydowanie za krótka..
A Fable tyż świetne, ale raz, że krótkie, a dwa, że to raczej przygodówka z elementami rpg, niż rpg z krwi i kości..
Flik
z ta grywalnoscia w morro to bym sie klocil... dla mnie ta gra jest okropnie nudna i monotonna. walki wygladaja mniej wiecej tak: mashowanie trigera + co jakis czas uzycie miksturki. fabulka moze jest i ciekawa ale nie zdazylem sie w nia wglebic ze wzgledu na wyzej wymieniony czynnik. a jesli bedziesz gral z plytki to nastaw sie na dlugie loadingi.
kopite
W morrowindzie sie fajnie rozwija wszystkie statsy - system walki jest do bani ale grywalnosc jest ok...kooorewsko dlugi, ja nie wiem jak dlugo gralem ale okolo 70 godzin i nie wiem ile mam do konca odlozylem na polke niech czeka na lepsze czasy...

Jade Empire to przeciwienstwo morrowinda - dobra walka ale nie ma prawie zadnych statsow oprocz trzech paskokw + wszystkie style walki itp. krotka ale dobra akcja

w fable nie gralem... ja z tych trzech nie wiem co bym wybral.....chyba KOTORA =D
k0ntra
Co doradzilibyście mi kupić pod rozgrywkę multiplayerową Brothersi in Arms : EiB, czy Call of Duty2 Big Red One?
Prosze o napisanie dlaczego ta gra a nie tamta:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.