z pewnoscia taka gra jest Outrun2, idealnie nadaje sie na tzw szybki szpil, poza tym Super Monkey Ball tez jest taka "szybka" gierka... PDO raczej do takich gierek nie zaliczylbym raczej... o, RalliSport Challenge 2 tez jest taka gierka na pare minut (przejde event albo dwa, wylacze, jutro albo pojutrze znowu itp), ale przede wszystkim Outrun2, nie trzeba byc fanem wyscigow zeby sie przy niej super bawic
Outrun 2 jest godnym polecenia, bardzo miodnym tytulem - jak to ujal Greg "szybki szpil"
..::XMANiAK::..
7 06 2005, 09:36
Burnout 3, od premiery do dzis siedzi na hdd
el Komendante
14 06 2005, 12:55
doom 3
SnakeMayCry
17 06 2005, 09:38
Stoję przed trudnym wyborem, pewnie jak spora ilość graczy: Forza czy Conker, tym bardziej, że ciężko w jakikolwiek sposób porównać obydwa tytuly ...
Conker

wyżej stawiam nad racery tego typu gry (no i ten multi jammii)
kup Conkera, przejdz do, sprzedaj i kup Forza Motosport, odwrotnie nie rob bo nie zagrasz w Conkera przez dluuuuuuugi czas
Forza

chociażby z tego powodu, że przy niej spędzisz więcej czasu
Ok, w takim razie Forza czy PGR2?
to dwie rozne gry, Forza jest symulatorem, PGR2 to bardziej arcade, zalezy wszystko jaka jazde preferujesz bo obie gry sa wysmienite
IMO Forza. Takiego symulatora jeszcze nie bylo...
Frank Jaeger
20 06 2005, 13:44
QUOTE(SnakeMayCry @ 17 06 2005, 09:38)
Stoję przed trudnym wyborem, pewnie jak spora ilość graczy: Forza czy Conker, tym bardziej, że ciężko w jakikolwiek sposób porównać obydwa tytuly ...
Ja mam ten sam dylemat(tzn. bardziej chodzi o to, która pierwsza niż o kase).. i najpierw wezme się za Conkera.. oczywiście Forza też jest kozacka i w singlu i w multi, a wybór cholernie trudny.. ale jestem fanem różnego typu strzelanek, więc wybieram Conkera.. raz, że single i multi w tej grze oferują zupelnie co innego, a dwa, że obejrze napis 'You killed snakemaycry' ;p
Frank Jaeger
20 06 2005, 16:04
QUOTE(Greg @ 20 06 2005, 13:48)
O fak.. hahaha

Już poprawiłem.. "jako fan strzelanek wybieram Forze" o_O
Mam dylemat. Chcę jakąś zajefajną platformówkę, ale wiem że X nie opływa w takowe pozycje. Zaproponujcie coś Panowie.
QUOTE(mario87 @ 2 07 2005, 21:13)
Joe Coker, hehe? Concker jest w czołówce. Słyszałem, że Psychonouts to treściwa pozycja.
QUOTE(Yap @ 2 07 2005, 21:25)
QUOTE(mario87 @ 2 07 2005, 21:13)
Joe Coker, hehe? Concker jest w czołówce. Słyszałem, że Psychonouts to treściwa pozycja.
I dobrze słyszłeś Psychonouts to chyba najlepsze platformer na X'a.Sam zamierzam za jakiś czas kupic to gre
w zasadzie duzych mozliwosci nie masz : Conker, Psychonauts i Rayman3
Psychonauts jest super pod warunkiem ze spodoba ci sie zakrecony klimat
ja widziałem conkera w praniu i ta gra bardziej do strzelanki sie zalicza
strzelanki? nie grales w ta gre... tam jest JEDEN strzelankowy etap (WAR!)
QUOTE(Greg @ 3 07 2005, 09:26)
strzelanki? nie grales w ta gre... tam jest JEDEN strzelankowy etap (WAR!)
to widocznie widziałem ten etap
no wiec nie zaliczaj calej gry do strzelanek
Dobra! Młodszy brat chce jedno i drugie więc Concker i Psychonouts niedługo wylądują.
Czy na X-a jest jakaś skradanka w klimatach historycznych? Zależy mi na dobrym tytule. Pozdro.
chyba thief... ale sam nie gralem wiec nie jestem pewny.
THIEF 3 - skradanka po zamkach itp. Widok z 1 lub 3 osoby. Mnie się nie podobało
oj nie zgodzę się, Thief jest mocny, ma kilmat, ma swobodę - warto
skradanka po zamkach - dżiiiz długo ty w to grałeś że tak bredzisz?
QUOTE(Yap @ 20 07 2005, 20:30)
Czy na X-a jest jakaś skradanka w klimatach historycznych? Zależy mi na dobrym tytule. Pozdro.
Tenchu return from the darknes
Polecam Punishera jesli jestes fanem komiksu ta gra bedzie dla ciebie jak oltarzyk. Jesli natomiast lubisz przesesadny sadyzm lepiej trafic nie mogles.

Jesli chodzi o wady to niestety sa. Gra wyglada niewiele lepiej niz stary jak swiat MAX Payne 2 i jest zbyt monotonna.

Ale mozna zagrac ze wzgledu na ciekawe egzekucje
punisher to skradanka? po zamkach?
Ok, wybór padł na Thief i Tenchu: Return From Darkness. Tą ostatnią rozpracowałem na PS2, lecz słyszałem, że na X-a jest zdziebko inaczej. Dzięx!!
A tak ogolnie to z gier na Xa to proponowałbym HALO:CE (ntsc) wyrąbana na multi (ocena 10/10 jak dla mnie) i to samo z Singlem. Halo <--- the best game ever made on xbox
QUOTE(Yap @ 23 07 2005, 01:25)
Ok, wybór padł na Thief i Tenchu: Return From Darkness. Tą ostatnią rozpracowałem na PS2, lecz słyszałem, że na X-a jest zdziebko inaczej. Dzięx!!
są 2 dodatkowe mapy, świątynia i "hacjenda" samuraia
Zaproponujcie jakąś fajną ścigałkę rajdową. Na PS2 pogrywam w WRC4, ale nie wiem jak jest z takimi grami na X-a.
QUOTE(Yap @ 24 07 2005, 12:10)
Zaproponujcie jakąś fajną ścigałkę rajdową. Na PS2 pogrywam w WRC4, ale nie wiem jak jest z takimi grami na X-a.
Rallysport challange 1 i 2
Albert Wesker
24 07 2005, 14:54
RalliSport Challenge 2 - rewelacyjna gierka, bardzo polecam, zwlaszcza ze na allegro mozna spokojnie za 50 zl wyszarpac, chociaz to nie jest klasyczny rajd, IMO zjada na sniadanie wszystkie rajdowki lacznie z Colinem i seria WRC
dreamer_leo
25 07 2005, 08:39
No ale Rallisport to arcadówa a nie symulator, jak chcesz to zaoptarz sie w Colina na x'a
Jak chcesz symulację bierz Riachrd Burns Rally. Nowy colin nie jest zbyt dobry symulatorem
..::XMANiAK::..
26 07 2005, 23:03
Burn jest nie grywali jesli nie ma sie kolka
Ralli 2 jak najbardziej
ścigałka?? Burnout 3

A tak na serio to RBR
Ryo-San
30 07 2005, 17:55
QUOTE(Yap @ 24 07 2005, 13:10)
ja bym Ci polecil Rallisport 2
najlepsza szutrowka tej generacji konsol..nie sa to w zadnym wypadku arcadeowe wyscigi jak to niektorzy piszą..arcade to Burnout czy Outrun 2....Ralli 2 to poprostu szutr dla kazdego...obłedna grafa, 60fpsow. boski model zniszczen, swietny tryb online..czego chciec wiecej...
QUOTE(Ryo-San @ 30 07 2005, 17:55)
QUOTE(Yap @ 24 07 2005, 13:10)
ja bym Ci polecil Rallisport 2
najlepsza szutrowka tej generacji konsol..nie sa to w zadnym wypadku arcadeowe wyscigi jak to niektorzy piszą..arcade to Burnout czy Outrun 2....Ralli 2 to poprostu szutr dla kazdego...obłedna grafa, 60fpsow. boski model zniszczen, swietny tryb online..czego chciec wiecej...
I wszystko jasne

. Wybór padł.
Ryo-San
30 07 2005, 22:55
good choice Yab;]
aha tylko niech Cie na początku stopien trudnosci nie rozczaruje...bo pierwsze Cup'y są dziecinnie proste ale od professional w gore zaczyna sie niezla jazda..
Jak masz Xbox Live mozesz za free zassac sobie sporo dodatkow(skiny na fury, SUV'y i nowe cup'y)...
aa no i muza w tej grze to mistrzostwo swiata..swietne elektroniczne dzwięki połączone z naprawde ciezkim brzmieniem.. i love it...za OST'a z tej gry jestem gotow ozlocic hehe
Ölschmitz
7 08 2005, 10:19
ludzie pomozcie:0
poszukuje jakiejs gry z naprawde dobra, wciagajaca fabula. nie musi byc jakas super dluga, chodzi o to, zeby historia strasznie wciagala, n tyle, ze az ciezko oderwac sie od konsoli. znacie cos naprawde dobrego? jakas przygodowka, erpeg moze...
Albert Wesker
7 08 2005, 10:49
Metal Gear Solid 2 to po pierwsze
po drugie Advent Rising - gra ma naprawde REWELACYJNA fabule
Breakdown - gra niedoceniana ale fabule ma pierwszoligowa
QUOTE(Olszesky @ 7 08 2005, 11:19)
poszukuje jakiejs gry z naprawde dobra, wciagajaca fabula. nie musi byc jakas super dluga, chodzi o to, zeby historia strasznie wciagala, n tyle, ze az ciezko oderwac sie od konsoli. znacie cos naprawde dobrego? jakas przygodowka, erpeg moze...
MGS2: Substance - to mi od razu przyszło na myśl - jeśli szukasz tytułu z wciągającą fabułą, nie zawiedziesz się
Ölschmitz
7 08 2005, 12:17
mgs 2 przeszedlem juz chyba z 20 razy, breakdown juz tez przeszedlem, wiec poczytalem o advent rising i zdecydowalem sie na zass... kupno tej gry:) dzieki mam nadzieje, ze sie nie zawiode.
co sie czepiasz diabeu, przeciez dobrze zem napisal
advent rising nie children:f
QUOTE(Olszesky @ 7 08 2005, 11:19)
Crimson Sea
Breakdown
Riddick
KOTOR I/II
Fable
Jade Empire
Project Zero I/II
Shenmue II
Myst III/IV
Syberia I/II
nie wiem jak sie ma fabula w Phantom Dust, Thiefie, Kingdom Under Fire - ale sadze ze w tych dwoch pierwszych moze byc niezle..co do KUF'a to pewny nie jestem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.