Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Namco Bandai Holding Inc.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
_Globus_
Cytat z GO:
Namco, której to firmy nie trzeba chyba przedstawiać, łączy się z Bandai, znanym producentem zabawek. Dokładnie dnia 29 września 2005 roku wspomniane dwie firmy staną się oficjalnie jednością - Namco Bandai Holding Inc. Powód - stworzenie silnej, jednolitej firmy, zdolnej podołać rosnącym kosztom developingu (piękne słowo) nowych tytułów.
Ciężko na razie powiedzieć co oznacza to dla nas graczy, ale z oświadczeń wynika że "zdolność Bandai do tworzenia pociągających i zyskownych postaci oraz doświadczenie Namco jako producenta gier, daję nadzieję na zwiększenie konkurencyjności firmy". Czas pokaże.

Bardzo dobra wiadomość dla fanów Dragon Balla - mamy szanse doczekać się bijatyki z bohaterami DB z prawdziwego zdarzenia.
Aramis
Spoko, spoko bo Bandai zrobiło .hacka, a i Namco ma jakieś doświadczenie z RPG - na tym polu może być ciekawie. Jeżeli natomiast chodzi o bijatyki to mam nadzieję, że Namco nie "uczci" tej fuzji np. wsadzeniem do SC3 jakiegoś pokemona z dragon ball'a wink.gif .
GLC
Mnie jakoś "porządna" bijatyka DB nie podnieca... Wiadomo, że to nie będzie nic competitive (jak TK, VF, SF czy GG), tylko cukierkowa animacja, efekty na cały ekran i inne cuda. Tyle dobrego, że może będzie to nawet grywalne na 1P i 2P po pijaku (wtedy to się dopiero odpala akcje).

Songoku i Vegeta do SC3! Niech ktoś pójdzie założyc petycję. wink.gif Żeby chociaż Bulma była. biggrin.gif
Di_
Ja bym wolał Piccolo biggrin.gif (brzmii trochę jak Picool tongue.gif )
Gra turniejowa DragonBall? Oj nie... to się samo przez się wyklucza...
I jeszcze pytanko- będzie w końcu ten AF, czy nie? Bo znalazłem niby DB AF Opening, ale to zlepek kilku walk z DBZ (zmienionych nieco i podrasowanych graficznie) i oprócz tego, że Goku SSJ 4 leci w stronę smoka (tego z GT) i loga AF nie ma tam żadnej wzmianki o "poprzyszłościowej" części.
Mendrek
A byc i moze bedzie, ale Toriyama sie raczej nie zlamie i to pewnie nie on to zrobi... Powiedzial ze konczy z DB i tyle. Mial juz skonczyc podczas Furiza Saga... Son Goku mial byc legendarnym wojownikiem (pozniej jak wiadomo okazuje sie nim byc ktos inny)), i mial zginac na Namek. Tyle ze mu fani truli (pipi)sko, wiec zrobil cos... coz teoretycznie jakosciowo gorszego - Cell Saga. No ale ze po nim dalej mu truli, tak zrobil cos na maxa infantylnego, zeby sie odczepili... i tak powstala Boo Saga. A ze oni nadal go nekali, to w koncu powiedzial nie dla DB... choc pozniej jak wiadomo wspolpracowal przy DB GT. Ale co jak co, Toriyama powiedzial ze nie chce DB... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.