AngelOfDust
12 07 2007, 18:21
Sorry za dziwne pytanie, ale czy do gry online trzeba mieć oryginalnego karta z grą? ^^'
tak do gry przez wfc tak.W Download Play tlyko jedna osoba musi mieć kart ale dp działa tylko na niewielkie odległości
wiec z supercarda załóżmy nei popykam?
Tak więc mam mały problemik z włączeniem tego ustrojstwa. W metroidzie bez żadnych problemów połączyłem się przez mój router i zagrałem partyjkę, a gdy chciałem wejść w pokach w Global Trade Station to po prostu nie działa... Gdy bawię się w ustawieniach znajduje router wszystko jest cacy, connection successful. Wchodzę w grę , dół pokemon centre, włażę i po chwili czekania pisze mi.... "Cummunication error. Uou have been disconnected from Ninendo Wi-Fi Connection. For help, visit www.nintendowifi.com.(61020)"
Jakieś pomysły co mogę zrobić?
Proste. GTS był przeładowany. Spróbój później i obserwuj siłę pola.
KopEr może trochę głupie pytanie ale tych pokemonow masz oryginalnych ?
Jasne, czekajcie idę sprawdzić czy działa teraz. Edytnę posta.
Racja, działa!
Czy konsola wykrywa acess pointy, ale nie lan z wewnętrznym ip tylko z zewnętrznym (mam login i hasło żeby się zalogować do sieci), czy koniecznie musi to być net typu hotspot?
CYTAT(eMSi @ 28 08 2007, 21:16)

Czy konsola wykrywa acess pointy, ale nie lan z wewnętrznym ip tylko z zewnętrznym (mam login i hasło żeby się zalogować do sieci), czy koniecznie musi to być net typu hotspot?
Raczej tak.
jakbu - nie musiałeś odpowiadać na post z sierpnia
przegraj_kowal
8 03 2008, 02:38
wie ktos moze,czy sa jakies problemy w trybie online,uzywajac R4?
Wojtass
26 03 2008, 19:39
nie nie ma problemów.
raven_raven
21 05 2008, 18:05
Mam problem. Mam komputer, który może służyć za hot-spota. Daję radę stworzyc własnego hot-spota, wszystko fajnie, DS wykrywa połączenie... Testing Connection i error 51300. Co zrobić, by tego błędu się pozbyć i sobie pograć na własnym hot-spocie?
raven_raven
21 05 2008, 18:52
Ogólnie to porady dla Wii

.
Nie używam żadnego kodowania ani nic, wykrywa połączenie, dopiero przy testing jest błąd.
Jeszcze jedno.
Friend Code to ma każdy DS swój czy każda gra ma swój? Na czym to polega?
Każda gra. Dostajesz swój FC jak się połączysz z netem w danej grze. Nie jestem pewien, ale jeśli gra się na programatorze, to FC jest chyba powiązany z savem - gdy skasujesz i stworzysz nowy, dostaniesz nowe numerki.
raven_raven
21 05 2008, 19:30
Aha, czyli i tak nie ma różnicy?
Jest możliwośc, by się dwa takie same FC spotkały? Jest jakiś problem z nimi podczas grania na programatorach?
ironspider
17 06 2008, 21:23
zero
Da się coś zrobić z tym że DS nie działą na Acces Poincie w którym jest szyfrowanie WPA-2 ? DS działa natomiast na WEP? Może jakieś rady co z tym zrobić bo w ac nie będę zmieniał na słabsze szyfrowanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.