no i wyrabiscie ze dali jeden z fajniejszych trybow z 2 - Pursuit i powybierali lepsze trasy z dwojki
gra się rewelacyjnie ale nie rozumiem jednego - grafika i płynność animacji nie dorównuje wersji z PS2 a przecież PSP ma te 333 MhZ i mogło by uciągnąć tak dopieszczoną wersję... Czyżby procesor graficzny w PSP był gorszy od tego w emotion engine?
ale zapewne korzysta z 200mhz
możliwe, ale zauważyłem że gry odbiegają jakościowo od większego czarnego brata. Ciekawy jestem czy przejście na 333 MHZ coś im da bo burnout w 60 FPSach na psp z takimi samymi efektami graficznymi to miodzio.
wogole to tam siedzi innny procek niz w ps2?
Butcher
13 09 2005, 13:04
QUOTE(mikes @ 24 07 2005, 13:50)
Wyczytałem na oficjalnej że każda wersja będzie miała 5 losowych(specjalnych) aut do odblokowania. Czyli każdy może mieć inny komplecik. Ciekawe jaka jest pula tych specjalnych aut... prócz tego mozna oczywiscie odp\blokowac 20 zwyłych aut
Dokładnie jest tak (i to super-bajer):- gra ma 5 klas furek
- w każdej klasie ostatnie 5 aut ma w nazwie Collector (np. Sports Collector 1, SC2, itd.)
- w sumie więc jest 25 fur typu Collector
- każdy gracz na swojej grze może odblokować tylko 5 sztuk - losowo wybranych przez system
- pozostałe 20 trzeba zdobyć od innych graczy, wygrywając w multiplayera
- dzięki prostemu nazewnictwu, łatwo będzie odróżnić czy kumpel ma furę którą chcemy, czy nie...
Super !
Ale czy to już wyszło na oryginale ?? jak tak to fajnie, bo karty 512 mb nie mam

aha, jak nie wyszło, to kiedy wychodzi.

PS. Butcher, widziałem cię w niedziele w realu, że ja autografu nie wziąłem
Butcher
14 09 2005, 07:42
Spotkamy się jeszcze nie raz - choćby pograć w Burnouta

Premiera BL 16.09. w piątek - nasz MediaMarkt ma mieć w czwartek, 15.09. za 159 zł.
puszczyk
19 09 2005, 15:08
mam tego Burnouta i musze przyznac ze bardzo fajny. troche drazni doczytywanie (czasem przycina na chwile i nieraz polowa krajobrazu sie dorysowywuje pred oczyma). gra bardzo rozdubowana, duzo wyscigow itp. crash i wszystko jak w B na konsolach stacjonarnych. polecam
giera rządzi
Szkoda tylko, że to port trójki
Gram na oryginalnym burnoucie od piątku

. Gra jest świetna, nie wiem czmeu, ale po grafice spodziewalem sie czegos wiecej - ale zawiedziony nie jestem . Muzyka to zabardzo nie moje gatunki, bo slucham klasycznego heavy-metalu . Grywalnośc jest swietna, kto ma ten wie, wracam grać

Siki, nie do konca port, bo w 3-ce nie było pursuit'ow
Mizzrym
28 03 2006, 16:09
phi, przy takiej latwej trasie i znikomym ruchu ulicznym i ja bym tyle ugral
To nie przechwalaj sie tylko idz i ugraj...
Przeszedłem caly tryb Tour i zrobiłem kawałek, a dokładnie 21 złotych medali w Crash i chodzi o to, że własnie w Crashu nie odblokoują się dalsze trasy...Jest kilka z kłodką i reszta to moje złota. . Co na to poradzić?
Pawel1992
29 05 2006, 13:35
Mam problem. Mam 52% gry wszystkie wyscigi z world tour ukonczone. Teraz zabrałem sie za crashe. Jestem przy crashu paradise prail. Męcze sie z nim kilka dni trzeba zdobyc 400.00 $ jednak za kazdym razem jest to granica 370.00 - 390.00 raz sie nawet udało 399 - 418

. Jak najlepiej zdobyc te 400.000
A jak z płynnościa animki? Jest dobrze czy mamy pokaz slajdów na zasadzie splita z trójki (xbox). W stosunku do Ridge Racera jak wypada oprawa bo się zastanawiam nad kupnem jednej z tych ścigałek. Jak już poruszyłem temat to czy są jakieś duże różnice w gameplayu pspkowego RR w stosunku do Type 4 z PSXa?
Taka nała prośba jeszcze na koniec x)
Nie znacie jakiejś stronki, z której mogłbym pościagać intra z gier w jakiejś znośnej jakości. Zależy mi głównie na Suikodenie 1&2, Ridge Racer Type 4 + psp RR, Tekken 3.
Pawel1992
30 05 2006, 11:45
www.gamespot.com, www.ign.com na gamespocie musisz być zarejestrowany.
Polecam także www.gametrailers.com i www.gamershell.com
beznazwy
13 01 2007, 16:02
Siema! Mam pewien problem. Ja i mój brat posiadamy dwa psp i dwa burnouty. Chcemy zagrać multiplayer w trybie ad- hoc mode. Ja zakładam serwer, a następnie mój brat daje join game. Problem w tym, że na trasie ja na moim psp widzę jego auto ale on mnie nie widzi. Nie wiem czy problem polega w psp czy wadliwej wersji gry. Może ktoś z Was wie na czym polega ten beznadziejny problem??
beznazwy
13 01 2007, 20:31
Czy tutaj ktoś wogóle zagląda??
zibi5490
27 01 2008, 21:33
Chyba nikt raczej a burni to taka fajna gra...
firana140
31 01 2008, 19:15
fajna fajna
owszem
wczoraj w nocy wyczaiłem takiego glitcha:
1.zaliczyłem triple TD (TD camera wyłączona)
2.od razu się rozbiłem
3.na ekranie ciągle był napis triple takedown, nie mogłem sterować wrakiem (aftertouch) i co więcej gra nie wróciła do wyścigu tylko non stop był ekran z rozwalonym wozem.
zdarzyło mi się to po raz pierwszy i co śmieszniejsze nie ostatni bo jakieś 5 minut później stało się to samo 0o
czy komuś się to zdarzyło?
Żeby to był jedyny bug tej gry (a właściwie serii) to bym może się zdziwił, a tak? Przecież w tej grze bugów Ci dostatek, czy jest to wylatywanie poza trasę, czy "nieskończony" aftertouch czy też wspomniany ekran z rozwalonym wozem. Norma...
Sama gra owszem bawi, ale też frustruje, szczególnie przez słabą widoczność (na tle Dominatora to już w ogóle) oraz tryb Pursuit (moim zdaniem przegięty... dogonić kolesia to sukces a co dopiero rozwalić - wyników poniżej Gold nie uznaję

).
firana140
31 01 2008, 19:30
sposób na pursuity:
na pierwszym zakręcie na którym doganiasz uciekiniera rozpi.erdol się sam o bandę. i rozwal go aftertouchem.
nie wiem dlaczego ale aftertouch od razu ich niszczy, a zwykłe spychanie na ścianę w najlepszym wypadku odejmuje 1/4 energii
swoją drogą za największy "bug" tej gry uważam fizykę w trybie crash -_-
te auta ślizgają się bardziej niż żule na lodowisku
przez to mam tylko 60% gry bo nie chce mi się zaliczać crashy
firana140
2 02 2008, 23:58
sory za x2post ale pisze to z mojego psp

ma ktos ochote na wyscig?
chetnie ale burnout nie ma infrastructure...
firana140
3 02 2008, 00:21
aj...
nie wiedziałem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.