Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Legends
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2
jaro
no i wyrabiscie ze dali jeden z fajniejszych trybow z 2 - Pursuit i powybierali lepsze trasy z dwojki biggrin.gif
ping
gra się rewelacyjnie ale nie rozumiem jednego - grafika i płynność animacji nie dorównuje wersji z PS2 a przecież PSP ma te 333 MhZ i mogło by uciągnąć tak dopieszczoną wersję... Czyżby procesor graficzny w PSP był gorszy od tego w emotion engine?
Loto
ale zapewne korzysta z 200mhz
ping
możliwe, ale zauważyłem że gry odbiegają jakościowo od większego czarnego brata. Ciekawy jestem czy przejście na 333 MHZ coś im da bo burnout w 60 FPSach na psp z takimi samymi efektami graficznymi to miodzio.
Loto
wogole to tam siedzi innny procek niz w ps2?
Butcher
QUOTE(mikes @ 24 07 2005, 13:50)
Wyczytałem na oficjalnej że każda wersja będzie miała 5 losowych(specjalnych) aut do odblokowania. Czyli każdy może mieć inny komplecik. Ciekawe jaka jest pula tych specjalnych aut... prócz tego mozna oczywiscie odp\blokowac 20 zwyłych aut
*

Dokładnie jest tak (i to super-bajer):
- gra ma 5 klas furek
- w każdej klasie ostatnie 5 aut ma w nazwie Collector (np. Sports Collector 1, SC2, itd.)
- w sumie więc jest 25 fur typu Collector
- każdy gracz na swojej grze może odblokować tylko 5 sztuk - losowo wybranych przez system
- pozostałe 20 trzeba zdobyć od innych graczy, wygrywając w multiplayera
- dzięki prostemu nazewnictwu, łatwo będzie odróżnić czy kumpel ma furę którą chcemy, czy nie...
shady
Super !
Ale czy to już wyszło na oryginale ?? jak tak to fajnie, bo karty 512 mb nie mam confused.gif
aha, jak nie wyszło, to kiedy wychodzi. smile.gif
PS. Butcher, widziałem cię w niedziele w realu, że ja autografu nie wziąłem confused.gif
Butcher
Spotkamy się jeszcze nie raz - choćby pograć w Burnouta wink.gif
Premiera BL 16.09. w piątek - nasz MediaMarkt ma mieć w czwartek, 15.09. za 159 zł.
puszczyk
mam tego Burnouta i musze przyznac ze bardzo fajny. troche drazni doczytywanie (czasem przycina na chwile i nieraz polowa krajobrazu sie dorysowywuje pred oczyma). gra bardzo rozdubowana, duzo wyscigow itp. crash i wszystko jak w B na konsolach stacjonarnych. polecam
SIKI
giera rządzi ohmy.gif
Szkoda tylko, że to port trójki
shady
Gram na oryginalnym burnoucie od piątku smile.gif . Gra jest świetna, nie wiem czmeu, ale po grafice spodziewalem sie czegos wiecej - ale zawiedziony nie jestem . Muzyka to zabardzo nie moje gatunki, bo slucham klasycznego heavy-metalu . Grywalnośc jest swietna, kto ma ten wie, wracam grać tongue.gif
Siki, nie do konca port, bo w 3-ce nie było pursuit'ow wink.gif
Memory
Road Rage - 278 Takedown blink.gif

http://video.google.com/videoplay?docid=-5...Burnout+Legends
Mizzrym
phi, przy takiej latwej trasie i znikomym ruchu ulicznym i ja bym tyle ugral tongue.gif
Hela
To nie przechwalaj sie tylko idz i ugraj...
blaha
Przeszedłem caly tryb Tour i zrobiłem kawałek, a dokładnie 21 złotych medali w Crash i chodzi o to, że własnie w Crashu nie odblokoują się dalsze trasy...Jest kilka z kłodką i reszta to moje złota. . Co na to poradzić?
Pawel1992
Mam problem. Mam 52% gry wszystkie wyscigi z world tour ukonczone. Teraz zabrałem sie za crashe. Jestem przy crashu paradise prail. Męcze sie z nim kilka dni trzeba zdobyc 400.00 $ jednak za kazdym razem jest to granica 370.00 - 390.00 raz sie nawet udało 399 - 418 tongue.gif. Jak najlepiej zdobyc te 400.000
Flik
A jak z płynnościa animki? Jest dobrze czy mamy pokaz slajdów na zasadzie splita z trójki (xbox). W stosunku do Ridge Racera jak wypada oprawa bo się zastanawiam nad kupnem jednej z tych ścigałek. Jak już poruszyłem temat to czy są jakieś duże różnice w gameplayu pspkowego RR w stosunku do Type 4 z PSXa?

Taka nała prośba jeszcze na koniec x)
Nie znacie jakiejś stronki, z której mogłbym pościagać intra z gier w jakiejś znośnej jakości. Zależy mi głównie na Suikodenie 1&2, Ridge Racer Type 4 + psp RR, Tekken 3.
Pawel1992
www.gamespot.com, www.ign.com na gamespocie musisz być zarejestrowany.
Artix
Polecam także www.gametrailers.com i www.gamershell.com
beznazwy
Siema! Mam pewien problem. Ja i mój brat posiadamy dwa psp i dwa burnouty. Chcemy zagrać multiplayer w trybie ad- hoc mode. Ja zakładam serwer, a następnie mój brat daje join game. Problem w tym, że na trasie ja na moim psp widzę jego auto ale on mnie nie widzi. Nie wiem czy problem polega w psp czy wadliwej wersji gry. Może ktoś z Was wie na czym polega ten beznadziejny problem??sad.gif
beznazwy
Czy tutaj ktoś wogóle zagląda??
zibi5490
Chyba nikt raczej a burni to taka fajna gra...
firana140
fajna fajna
owszem

wczoraj w nocy wyczaiłem takiego glitcha:
1.zaliczyłem triple TD (TD camera wyłączona)
2.od razu się rozbiłem
3.na ekranie ciągle był napis triple takedown, nie mogłem sterować wrakiem (aftertouch) i co więcej gra nie wróciła do wyścigu tylko non stop był ekran z rozwalonym wozem.

zdarzyło mi się to po raz pierwszy i co śmieszniejsze nie ostatni bo jakieś 5 minut później stało się to samo 0o

czy komuś się to zdarzyło?
Suavek
Żeby to był jedyny bug tej gry (a właściwie serii) to bym może się zdziwił, a tak? Przecież w tej grze bugów Ci dostatek, czy jest to wylatywanie poza trasę, czy "nieskończony" aftertouch czy też wspomniany ekran z rozwalonym wozem. Norma...

Sama gra owszem bawi, ale też frustruje, szczególnie przez słabą widoczność (na tle Dominatora to już w ogóle) oraz tryb Pursuit (moim zdaniem przegięty... dogonić kolesia to sukces a co dopiero rozwalić - wyników poniżej Gold nie uznaję tongue.gif).
firana140
sposób na pursuity:

na pierwszym zakręcie na którym doganiasz uciekiniera rozpi.erdol się sam o bandę. i rozwal go aftertouchem.

nie wiem dlaczego ale aftertouch od razu ich niszczy, a zwykłe spychanie na ścianę w najlepszym wypadku odejmuje 1/4 energii

swoją drogą za największy "bug" tej gry uważam fizykę w trybie crash -_-

te auta ślizgają się bardziej niż żule na lodowisku

przez to mam tylko 60% gry bo nie chce mi się zaliczać crashy
firana140
sory za x2post ale pisze to z mojego psp biggrin.gif ma ktos ochote na wyscig? wink.gif
Coati
chetnie ale burnout nie ma infrastructure...
firana140
aj...

nie wiedziałem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.