Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Legends
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2
shady
Magazyn OPM podał do wiadomości, iż PlayStation Portable otrzyma jeszcze w tym roku wspaniały prezent w postaci gry Burnout Legends. Tego tytułu fanom jednej z najbardziej orginalnych i widowiskowych gier w historii nie trzeba specjalnie rekomendować. Megamiodny Burnout Legends będzie zawierał wszystko to co mieliśmy okazję posmakować na konsolach stacjonarnych a także zupełnie nowe tryby zabawy m.in. Pursuit Rage. - SKIZO

Co sądzicie ? bo jak dla mnie zaje/biscie , narazie neima żadnych screenów ,czy wogóle, ale sama wiadmomośc że będzie na psp...
..::XMANiAK::..
chyba dla tej gry kupie PSP
Patrycjusz
No tak, PSP + GTA + GT + BURNOUT = BLACKOUT z tego świata.
shady
e, tam tylko dla tej ? wink.gif ,przecież jest już wiele dobrych gier np. THUG 2, lumines, wipeout, rr... smile.gif
no jeszcze GTA smile.gif
shady
GTA, oczywiście, ale napisałem że " jest już wiele dobrych gier " smile.gif .
Furbik
Biore w ciemno
shady
Furbik - a kto by niebrał wink.gif , miłośnik wyścigów, czy wróg, i tak to kupi smile.gif
jak narazie to wiekszosc tytulow kontynuwacje... czekam na cos nowego smile.gif calkiem nowego tongue.gif
Arox
E tam... Na PS2 ma wyjść kolejna część Burnouta i to będzie dopiero wixa. Na małym ekraniku to już nie ten klimat
shady
Xmaniak - no przecież pisze że będą nowe tryby tongue.gif
puszkin
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 3 05 2005, 20:57)
jak narazie to wiekszosc tytulow kontynuwacje... czekam na cos nowego smile.gif calkiem nowego tongue.gif
*

oj, to chyba troszke poczekasz rolleyes.gif
shady
Całkiem nowego ? to raczej nie czekasz na burnouta, przecież i tak schemat tej gry bęfdzi taki sam, jeżeli zrobią duże miasto, duża swoboda itd. .... to będzie o wiele gorzej.
chodzi mi ze narazie nie kupuje PSP bo najwiecej obecnych tytulow to kontynuacje [oraz gry ktorych nie lubie], jesli przed premiera Burna nie pokaze sie cos orginalnego to kupie specialnie dla Burna [i GTA tongue.gif]
shady
Juz jest " coś " oryginalnego ( według mnie ) - lumines, mercury...
Ale ja będe brał burna napewno
szczurek
QUOTE(Arcadio @ 3 05 2005, 19:59)
E tam... Na PS2 ma wyjść kolejna część Burnouta i to będzie dopiero wixa. Na małym ekraniku to już nie ten klimat
*

taa 40' TV i kino domowe i nie masz kapci ohmy.gif
Taka prawda niestety chociaz jestem ciekaw co z tego wyniknie....

heh pomyslcie jedziecie autobusem i gracie z wlaczonym glosem, ciekawo co by ludzie powiedzieli na odglosy gniecionej blachy blink.gif
Hela
Zapewne bedzie to konwersja nowej czesci na duze konsole, ale z jakimis cieciami i moze czyms specjalnie dla PSP... (bo nie jest powiedziane, ze B4 nie bedzie mial Pursuit Rage). Pierwsze info pewnie na E3, wiec nie tak dlugo.
doogie
Magazyn OPM podał do wiadomości, iż PlayStation Portable otrzyma jeszcze w tym roku wspaniały prezent w postaci gry Burnout Legends

Jak myślicie, czy jest możliwe, że wydadzą tę grę przed europejską premierą PSP?
Don
Fajnie by bylo jakby to byl launch title dla psp w europie smile.gif A do tego jeszcze GTA i GT4... Co wy na to? Hihi.
shady
Fajnie by było, ale nie będzie, Don, przecież niedawno podawałem date najwczesniejszego wydania GTA PSP ( sic, stare posty sie poszły yebac ) , na GT4 też niema co liczyć, GTA to gdzies najwcześniej czerwiec, chocia.z watpie, raczej Grudzień, a GT4, połowa przyszłego roku (?).
Dla przypomnienia, Europejska premiera PSP odbędzie się 1 września.
Hela
QUOTE(doogie @ 4 05 2005, 14:10)
Magazyn OPM podał do wiadomości, iż PlayStation Portable otrzyma jeszcze w tym roku wspaniały prezent w postaci gry Burnout Legends

Jak myślicie, czy jest możliwe, że wydadzą tę grę przed europejską premierą PSP?
*

W tym roku to raczej oznacza ze bedzie pod jego koniec... A moze wraz z premiera Burnout`a 4?
Sebas
QUOTE(wężyk @ 6 05 2005, 19:46)

ohmy.gif ohmy.gif Rany jak to wygląda! blink.gif blink.gif
Don
Wątpie, żeby to były screeny z gameplaya. Pewnie to jakieś koncepty albo fotki przeskalowane z X`a albo innej konsoli. Chyba, że to naprawdę grafa z PSP- wtedy byłbym mile zaskoczony biggrin.gif
doogie
QUOTE("Sebas)
  Rany jak to wygląda! 

Jak dla mnie mogłoby być lepiej unsure.gif , chociaż to są pewnie screeny z jakiejś wczesnej wersji więc developerzy mają jeszcze czas poprawić grafikę. Ale bajdełej to nie ona jest najważniesza w grach więc leje na grafę i czekam na jakieś opinie ludu który grał w demko (może na E3 dadzą komuś zagrać w BL tongue.gif )
shady
Mogło byc lepiej ? o_O chłopie, co ty bredzisz, to przepiękne jest O_O
doogie
QUOTE(shady @ 7 05 2005, 12:21)
Mogło byc lepiej ? o_O chłopie, co ty bredzisz, to przepiękne jest O_O
[

Oglądnąłem sobie statyczne obrazki z RR i zmieniam zdanie co do grafu BL.
Fakt piękne. Nie spodobało mi się od razu bo od paru miesięcy nie oglądałem screenshotów z gier na PSP tylko filmiki, a w wypadku tej konsoli różnica między obrazami statycznymi, a ruchomymi jest kolosalna. Tak czy siak czekam na obszerniejsze info na temat tej gry i trzymam za nią kciuki.
Humulus XP
QUOTE(doogie @ 7 05 2005, 12:18)
QUOTE("Sebas)
  Rany jak to wygląda! 

Jak dla mnie mogłoby być lepiej unsure.gif , chociaż to są pewnie screeny z jakiejś wczesnej wersji więc developerzy mają jeszcze czas poprawić grafikę. Ale bajdełej to nie ona jest najważniesza w grach więc leje na grafę i czekam na jakieś opinie ludu który grał w demko (może na E3 dadzą komuś zagrać w BL tongue.gif )
*

Wprawdzie nie wierzę, aby to były screeny z PSP, ale to wygląda równie dobrze, jeśli nie lepiej, niż Burnout 3.
shady
No wprawdzie też niewierze że to PSP, ale i tak wygląda pieknie.
http://media.psp.ign.com/media/664/664937/imgs_1.html

nowe foty
shady
http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...35a6d6aaaf0e1a9

Nowe skriny

Nie wyglądają już tak dobrze jak te pierwsze, ale i tak rewelacyjnie smile.gif
shady
http://media.psp.ign.com/media/664/664937/vids_1.html
nowe filmiki ŁAŁ
Butcher
No właśnie.... ŁAŁ do kwadratu ohmy.gif
Nie mam pytań.
MUST HAVE.
widac ze "fizyka" to powrot do korzeni-B2, a w B3 samochody robily takie rewolucje ze glowa mala, ale wg. mnie fiza powinna byc z B3-bardziej efektowna smile.gif
shady
powinna byc, ale i tak jest dobrze biggrin.gif
Hela
Kiedy premiera?
yaro6666666
QUOTE(Hela @ 26 05 2005, 15:18)
Kiedy premiera?
*

Release Date: Q3 2005
Tak podaje gamespot
Całkiem prawdopodobne, że na premierze będzie!
Na gamespocie też jest filmik z tej gry (GAMEPLAY!!)
To wygląda lepiej niż na screenach podawanych wyżej! A gdzie tam do premiery, jeszcze zrobią poprawki małe i będzie jak na ps2!
shady
Nop już na IGN jest kilka filmików gry, wygląda rewelacyjnie, podawąłem wyrzej linki.
A premiera to 1 wrzesien
Hela
Kurde to jesli spelnia obietnice i dadza na europejska premiere PSP Burnouta i GTA, to posikam sie ze szczescia tongue.gif
Paczek
No tylko wtedy to kasy leci bo ksiazdki do szkolytrzeba kupic i te sprawy HEHEHE biggrin.gif A tak na serio to lajtowo ze wychodza te gry
shady
No jasne że lajtowo, szkoda ze na wakacje nie ma jakis szałowych produkcji, ano nie, zaraz sprawdze keidy MC3: DUB wychodzi, bo szykuje się prawdziwy hit ;p .
mikes
WOW!! widziałem screeny, filmy i jest super! a że mam 2 na PS2 jestem pewny jakości:D
dmlakers
QUOTE(shady @ 27 05 2005, 22:02)
No jasne że lajtowo, szkoda ze na wakacje nie ma jakis szałowych produkcji, ano nie, zaraz sprawdze keidy MC3: DUB wychodzi, bo szykuje się prawdziwy hit ;p .
*

MC3: DUB juz jest excl.gif Po wiecej informacji zapraszam cie na PM - mam cos ekstra tongue.gif
mikes
Wyczytałem na oficjalnej że każda wersja będzie miała 5 losowych(specjalnych) aut do odblokowania. Czyli każdy może mieć inny komplecik. Ciekawe jaka jest pula tych specjalnych aut... prócz tego mozna oczywiscie odp\blokowac 20 zwyłych aut
Yerzo
To ja tylko dopiszę, że jest już możiwość zamówienia gry na merlin.pl za 160 zł z wysyłką.

Pozdro
Yerzo
bartiz
Jestem po 30minutowej sesji w Burnouta na PSP (grałbym dłużej ale musiałem iść do szkoły) I co moge powiedzieć:

GRA WYGLĄDA FENOMENALNIE !! Grafika dorównuje tej z PS2. Zero pixeli, ładne tekstury, czasami lekko zarwie ale to jakaś setna sekundy i miałem to tylko raz. Jest to ta sama część co Burnout co "3" na duże konsole. Dodany został tryb PURSUIT czy jakoś tak znany z Burnouta 2.

Dodam jeszcze, że gra wchodzi na karte 512 po małym obcięciu (update zawarty w grze). Bez obcięcia chyba też bo zajmuje 477MB a moja MS ma 480. Po obcęciu zajmuje 433MB.

POLECAM NA MAXA jak narazie dla mnie najlepsza gra na PSP po Hot Shot Golf i do czasu WE9/PES5 hyh.gif
mikes
Jak to wersja pryeniesiona to ja chzna nie kupie..
Mam B3 na konsole nie bede brrał 2 ezy to samo.
ale moze, jesze sie zastanowie hyh.gif
MichAelis
tez dzisiaj sie zagrywam... i powiem tylko jedno
jak to (pipi) wyglada ohmy.gif
mikes
A są tam TYLKo trasy z 3 czy jakieś bonusowe np. z 2? i są nowe auta??

P.S Polecam zajrzeć na oficjałkę:
http://www.burnoutlegends.ea.com
MichAelis
Jest duzo tras, nie tylko z 3. Auta tez sa inne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.