Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Elektroplankton
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
MichAelis
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50168880

Ciekawa aukcje nie powiem... ktos mial jakis blizszy kontakt z ta "gra" ?? mozna ja skads sciagnac a mniejsze pieniadze?
..::XMANiAK::..
napewnie nie z neta tongue.gif

moze jak wygra Skizo to cos napisze smile.gif

dziwnie sie prezentuje pudelko [byc moze takie sa w Jap]
Matrox
QUOTE(MichAelis @ 4 05 2005, 21:06)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50168880

Ciekawa aukcje nie powiem... ktos mial jakis blizszy kontakt z ta "gra" ?? mozna ja skads sciagnac a mniejsze pieniadze?
*

Na lik-sang wychodzi jakies 160 zl, a na tej aukcji cos mi sie wydaje, ze gra przekroczy ta cene.
Jędrek
Tez wydaje mi sie, ze cena przekroczy 160 zl.
Zadka okazja na kupno tej gry w Polsce.
Ale mnie to jakos nie kreci. Pff robienie wlasniej muzy.
MichAelis
a ja chetniebym zagral, ale nie za tyle. Gra na bank przekroczy 200zł.
szczurek
Yup, ludki się rzuciły na nią jak szczerbaty na suchary, w sumie to można ich tak łatwo zrobić [importować z lik sangu i sprzedawać na allegro ohmy.gif ].

Ja mam zamiar zamawiac z Lik Sanga, ale jeszcze troche sie wacham. Jeszcze paczuszke na granicy zatrzymają i cło dopieprzą albo coś [nie śmiać się, nie znam sie blink.gif ]
sterna
QUOTE(szczurek @ 5 05 2005, 09:49)
Yup, ludki się rzuciły na nią jak szczerbaty na suchary, w sumie to można ich tak łatwo zrobić [importować z lik sangu i sprzedawać na allegro ohmy.gif ].

Ja mam zamiar zamawiac z Lik Sanga, ale jeszcze troche sie wacham. Jeszcze paczuszke na granicy zatrzymają i cło dopieprzą albo coś [nie śmiać się, nie znam sie blink.gif ]
*

Wyluzuj bralem tam gry na DS i PSP nie ma problemu:)
Btw ja bym wzial ale full ang.. happy.gif
Mithos
Wczoraj mialem okazje chwile pograc. Bardzo ciekawa gra(?). Trudno nawet cos napisac o niej, bo roznymi rybkami i innymi "robi" sie muzyke ale zabawa jest strasznie nowatorska i interesujaca. Polecam kazdemu posiadaczowi DS'a zobaczenie tego tytulu.
..::XMANiAK::..
gdzie grales?? MM??
mario87
hmm a są gdzieś jakieś filmiki z gry? na gametrailers nic nie ma
szczurek
na oficjalnej stronie powinny być, o ile się nie myle

Ja zamawiam, chociaż bo zobaczeniu TEGO zaczynam sie zastanawiac co wybrac wtf.gif
dante2003
Sporo filmików jest na www.ign.com

1000 post biggrin.gif
Mithos
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 6 05 2005, 15:22)
gdzie grales?? MM??
*

U znajomego co ta gre posiada happy.gif
markus29
czy ktos zna date wydania w europie, a moze ktos wie kiedy pojawi sie w polskich sklepach biggrin.gif
fajny komentarz uslyszalem w jednym z gdańskich marketów : poprosiłem pania z obslugi o pokazanie ds i jakiejs gry a ona " kolega od tych PIERDULEK " jest w WC biggrin.gif
szczurek
dzięki naszej kochanej poczcie Darth Szczurus musi czekać do poniedziałku aż dostanie gre bo oczywiście dzisiaj to jej sie nie chcialo wydać. FUCKIN WONDERFUL

Wygralem te aukcje i wyszedl chyba ten sam koszt jak na lik-sangu starwars.gif
Tori
Ale przyznaj, że wygrałes przez przypadek smile.gif Szczurek dasz znać jak gierką swoją drogą, a jak będzie fajna i Ci się znudzi, to pożyczysz toriczkowi... a Ci dam w zamian demo Metroida buahhahaha wink.gif wink.gif wink.gif
szczurek
wielki brat jest pod wrazeniem, co prawda gram dopiero jakies 30 minut, ale miazga kompletna. Czasem idzie stworzyc tak piekna nute, ze...eh zreszta nawet w istrukcji jest pokazane, zeby podlaczyc swojego DSa do glosnikow i czytac sobie ksiazke/bawic sie. BO TO PRAWDA smile.gif Od jakis 10 minut leci mi w sluchawach (dolaczonych do zestawu) jedno ustawienie i jakos nie mam ochoty go zmieniać. Relax.....Wcześniej obczaiłem też Rec-rec który daje niezle mozliwosci, 4 sciezki do nagrania dzwiekow (z mikofonu), ciekawy bit i mozna sie bawic:)
blancio
e, ja to lykam zaraz po kupnie DS ^^
Spooky Monkey
Hmm. Zapowiada się smakowicie! Chociaż nie jadłem jeszcze nigdy tych całych planktonów... eee. wacko.gif

(elektro)plank-ton (nowy gatunek muzyczny???)

mad.gif
szczurek
w Świecie Nintendo już znajdziecie receznję mojego autorstwa, zapraszam do czytania biggrin.gif
majed
Ja mam Electroplankton od jakiegoś czasu i nie żałuję. Fajnie mieć taki tytuł tylko do odstresowania/pogrania dla przyjemności grania. Może nie cioram w to dzień w dzień po 6h, ale kiedy jestem zrypany po robocie i kompletnie nie idzie mi w Super Mario 64 czy Mario Kart, tudzież Tony Hawka, wtedy włączam sobie EP i okazuje się że TO JEST TO! Dosłownie czuję jak wszystkie napięcia w ciele mi puszczają w trakcie zabawy.

Dobra. Kończę. Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.