Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ciekawostka w WAP'IE!!!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
mlokon
Witam.. Pragnąłbym wam powiedzieć jak bardzo łatwo można ściągnąć sobie z Wap-u różne bajerki na telefon ale nie wiem czy można to robić na tym forum.. Sposób ten jest bardzo prosty i nie wymaga dużo myślenia.. Praktycznie za free można ściągnąć sobie gierki, dzwonki, tapety.. płacimy tylko za koszt połączenia z wapem. Jeśli moge podać ten sposób to go podam, jeśłi to jest sprzeczne z regulaminem to prosze mod-a o zamknięcie lub też usunięcie tego tematu.. Nie zależy mi na tym by tą tajemnice trzymać tylko dla siebie bo po co te padaki mają brać od 2 do 12 zł za jakąś rzecz która sie często nudzi po 20 min.. smile.gif Chętnie podzele sie swoją wiedzą..

Szanowny moderatorze: Jeśli ten temat jest sprzeczny z regulaminem prosze go zamknąć, nigdzie nie doczytałem o tym. cool.gif
Stachu
Sposób ten jest bardzo prosty i nie wymaga dużo myślenia..

podobnie jak egzystowanie na forum biggrin.gif

Szanowny moderatorze: Jeśli ten temat jest sprzeczny z regulaminem prosze go zamknąć, nigdzie nie doczytałem o tym.

Nie no, kosmiczny tekst twisted.gif

Podziel się znami tym sposobem zanim ktoś to zamknie, nie mam komory, ale chętnie przeczytam...przyda się na przyszłość biggrin.gif
-loco-
Co to forum policyjne? To forum jest dla nas a nie do wyżywania sie dla modow, wyluzuj.
Stachu
edit:
twisted.gif
mlokon
Spoko, lubie te forum i nie chce KDB obok swojego kosmitki (którego pozdrawiam) smile.gif Nie śmiać sie z mojej uprzejmości dzisiaj bo mam dzisiaj dobre serduszko i mam na celu zbawić cały świat smile.gif Napewno nie będe dla was taki jak A.Z.BEST.. osobiście uważam że AZI ma ogromną wiedze na temat konsol itp ale po prostu mógłbybyć troche bardziej uprzejmy.. zachowuje sie jakby był tu najmądrzejszy, a my wszyscy jego poddanymi... takie mam odczucie.. nie darze go zbyt wielką sympatią.. PRZECZYTAJ SOBIE TO TY KANCIAPOWCU!!! dobra nie o tym miałem pisać..

Chodzi tu o to że mam link do pewnej stronki i ogranicza sie to do podmieniania ostatnich 3 cyferek w tym linku.. Bardzo rzadko sie zdarza by nie trafić w coś.. niestety nigdy nie wiadomo w co sie trafi. Ja np ściągłem sobie w ten sposób Drivera 3 na siemensa.. dobra wklepujecie link w komórce:

URL:
w.mobila.pl/g/r.21365xxx.p

tam gdzie iksy smile.gif dajecie sobie dowolne cyferki i prawie zawsze traficie na dzwonek, gifa lub grę. Sprawdzony sposób działa na 100% ściągnąłem już w choooy wszystkiego. Miłej zabawy

EDIT: chciałbym ujrzeć chociaż magiczne słówko "dziękuje" biggrin.gif
A.Z.BEST
QUOTE(mlokon @ 7 05 2005, 02:12)
Spoko, lubie te forum i nie chce KDB obok swojego kosmitki (którego pozdrawiam) smile.gif Nie śmiać sie z mojej uprzejmości dzisiaj bo mam dzisiaj dobre serduszko i mam na celu zbawić cały świat smile.gif Napewno nie będe dla was taki jak A.Z.BEST.. osobiście uważam że AZI ma ogromną wiedze na temat konsol itp ale po prostu mógłbybyć troche bardziej uprzejmy.. zachowuje sie jakby był tu najmądrzejszy, a my wszyscy jego poddanymi... takie mam odczucie.. nie darze go zbyt wielką sympatią.. PRZECZYTAJ SOBIE TO TY KANCIAPOWCU!!! dobra nie o tym miałem pisać..
*

Nie Wy wszyscy... Tylko wybrani icon_twisted.gif . Możesz czuć się wyróżniony icon_twisted.gif .

Mam tylko jedno pytanie:

Gdzie jest ta cholerna metoda? Rzuciłeś słowa na wiatr i nie wiadomo co dalej wtf.gif .
..::XMANiAK::..
www.waper.org

sciagamy sobie gierke z netu, wchodzimy na http://waper.org/wapup2.php i podajemy ten link w Wapie [zadna to nowosc tongue.gif]

temat nie pasuje do MOBILE hyh.gif??
Mendrek
Wiec go tu przenioslem, nie znam sie na komorkach, ale jesli tutejsi modzi uznaja ze cos tu nie gra w tym topicu, niech go zamkna i/lub usuna.
Aem
Spoko spoko,przyda sięsmile.gif
dante2003
A nie ławiej kupić kabel do łączenia fona z PC??
mlokon
QUOTE(A.Z.BEST)
Mam tylko jedno pytanie:

Gdzie jest ta cholerna metoda? Rzuciłeś słowa na wiatr i nie wiadomo co dalej

QUOTE(mlokon)

Chodzi tu o to że mam link do pewnej stronki i ogranicza sie to do podmieniania ostatnich 3 cyferek w tym linku.. Bardzo rzadko sie zdarza by nie trafić w coś.. niestety nigdy nie wiadomo w co sie trafi. Ja np ściągłem sobie w ten sposób Drivera 3 na siemensa.. dobra wklepujecie link w komórce:

URL:
w.mobila.pl/g/r.21365xxx.p

tam gdzie iksy  dajecie sobie dowolne cyferki i prawie zawsze traficie na dzwonek, gifa lub grę. Sprawdzony sposób działa na 100% ściągnąłem już w choooy wszystkiego. Miłej zabawy

A.Z.BEST TERAZ WIDZISZ??? NASTĘPNYM RAZEM POLECAM WYCIĄGNĄĆ OKULARY!!!
A.Z.BEST
Ach, masz mnie. Wybacz, wodzu wink.gif.
mlokon
no oki ale mam do Ciebie prośbe zmień swój podpis.. chodzi konkretnie o:

QUOTE(podpis A.Z.BEST'A)
Ósmego dnia Bóg powiedział: "Kur*a mać... cóż ja najlepszego narobiłem?" Przerażony swoim szkaradnym dziełem, oddalił się z padołu i zaczął płakać również nad swoją bezmyślnością... Wedrując we smutku, zaszedł aż do piekła. Powitał go Szatan i zbeształ Boga za zniszczenie nieba. Wespół stworzyli więc narkotyki i... przepili się dwaj starzy idioci tanim bimbrem, na śmierć.

dla mnie to jest po prostu chamskie.. Dla mnie ten tekst jest oburzający i uważam że ten tekst mnie obraża, bo jestem chrześcijaninem, (co prawda nie jestem święty) i to są dla mnie poważne sprawy.. Jeśli Ty to wymyśliłeś to naprawde masz zayebistą inwencje twórczą.. Oczywiście jeśli ten podpis tak bardzo Ci sie podoba to sobie go miej a ja po prostu nie będe na to patrzał...
A.Z.BEST
Uważaj, bo możesz mnie obrażać o_O. A jak masz coś do mnie personalnie, to nie na forum. W razie czego to PM or sth.
..::XMANiAK::..
Tolerancja !!!!!!! wink.gif
Aem
Fajne pomysły i z waperem i z mobilą...chłopaki dzięki heh szczególnie jak ktos nie mam kabla a jest głodny stuffu to mu sie przyda...(ja osobiscie MAM i jestem hepi lol...)ale thnx!!!
Aem
Ja powiem więcej jest takich stronek dooszukiwaniajeszcze więcej wystarczy tylko poszuakc ;D na zachęte... http://relax.papla.pl/cont/polifonia/P0714.mid
Aem
http://relax.papla.pl/cont/polifonia/P0740.mid jeszcze jeden linka daje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.